Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλημρα παιδια αγορασα εχθες την 32¨ και παρατηρησα οτι στα ψηφιακα καναλια σε μερικα ο ηχος ερχεται πιο γρηγορα απο την εικονα.Σε καποια ειναι το ιδιο και σε καποια πιο μικρα ειναι πολυ εμφανης η διαφορα.Συνδεσα το οτε τν και εκει δεν παρατηρησα κατι τετοιο.γνωριζετε κατι σχετικα με αυτο το θεμα?

καλημέρα παιδιά αγόρασα και εγώ την h6400 48' και παρατήρησα μετά από 2 μήνες περίπου συμβίωσης ότι , όταν βλέπω μπάλα (κυρίως βλέπω σε hd κανάλια) μερικές φορές σαν να κολλάει η εικόνα για πολύ μικρό χρονικό διάστημα σαν να καθυστερεί ή κάτι τέτοιο.εχθές που έβλεπα την εθνική στο μπάσκετ δεν το έκανε.έχω οτε tv (δορυφορική κεραία) μόνο, δεν έχω αναλογική καθόλου συνδεδεμένη σε αυτή την τηλεόραση.επίσης δεν μου έχει τύχει προς το παρόν να συμβαίνει το ίδιο όταν βλέπω ας πούμε history channel hd.

Ξερει κανεις αν η παρακατω τηλεοραση:

http://www.vnp.gr/eikona-and-hxos/tileoraseis/samsung-ue55h6470s.html

h6470 εχει ελληνικα οπως η h6400?Ειδα οτι εχει δορυφορικο δεκτη αλλα με τις γλωσσες τι γινετε?

Δεν βρίσκω τον λόγο να μην έχει Ελληνικά απλά επειδή είναι "Γερμανίδα" , και η δικιά μου που είναι Ελληνικής αντιπροσωπίας έχει επιλογή όταν την ανοίγεις για όλες τις χώρες της EE.

καλημέρα παιδιά αγόρασα και εγώ την h6400 48' και παρατήρησα μετά από 2 μήνες περίπου συμβίωσης ότι , όταν βλέπω μπάλα (κυρίως βλέπω σε hd κανάλια) μερικές φορές σαν να κολλάει η εικόνα για πολύ μικρό χρονικό διάστημα σαν να καθυστερεί ή κάτι τέτοιο.εχθές που έβλεπα την εθνική στο μπάσκετ δεν το έκανε.έχω οτε tv (δορυφορική κεραία) μόνο, δεν έχω αναλογική καθόλου συνδεδεμένη σε αυτή την τηλεόραση.επίσης δεν μου έχει τύχει προς το παρόν να συμβαίνει το ίδιο όταν βλέπω ας πούμε history channel hd.

Είναι πρόβλημα του OTE tv σε κάποια κανάλια.

Σε ευχαριστώ πολύ για την τόσο σύντομη απάντηση.Είχα αρχίσει να αγχώνομαι γιατί κατά τ' άλλα η τηλεόραση είναι ....... τούμπανο , πάλι καλά που ένας φίλος με έπεισε να πάρω την 48' παρά την 42' που σκεφτόμουνα.

Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν βρίσκω τον λόγο να μην έχει Ελληνικά απλά επειδή είναι "Γερμανίδα" , και η δικιά μου που είναι Ελληνικής αντιπροσωπίας έχει επιλογή όταν την ανοίγεις για όλες τις χώρες της EE.

Οντως φιλε yperion εχει ελληνικα και δειχνει πολυ καλη επιλογη.Την παρηγγειλα απο εδω σημερα:

http://www.ebw.gr/el/product/391720/Samsung-UE55H6470SS

Ειναι αρκετα χαμηλη τιμη.Θα το εμπιστευοσουν το καταστημα?Δεν γραφει καπου αν εχει smart remote.

Αναφέρει εγγύηση 1 έτος από το κατάστημα για την συγκεκριμένη τηλεόραση.
Κανονικα 2 χρονια εχουν εγγυηση σωστα?Ισως για αυτο ειναι χαμηλη η τιμη?Θα το εμπιστευοσασταν?

Αυτό που με φοβίζει είναι ότι το μοντέλο αυτό αν δεν κάνω λάθος δεν εισάγεται από την ελληνική αντιπροσωπία οπότε δεν θα έχουν ίσως ανταλλακτικά αν χρειαστεί για να την επισκευάσουν.
Κάτι αντίστοιχο είχα διαβάσει για το κινητό τηλέφωνο LG G2 παραεισαγωγής όπου η αντιπροσωπία εδώ κάλυπτε την έκδοση με τα 16GB αλλά όχι αυτή με τα 32GB αφού δεν τα έκανε εισαγωγή και δεν είχε ανταλλακτικά για την επισκευή τους...
Η εγγύηση καταστήματος μήπως σημαίνει ότι θα την στείλουν αυτοί στο service της χώρας εισαγωγής; Αν ισχύει αυτό εγώ δεν θα προσωρούσα σε τέτοια αγορά ειδικά για τηλεόραση. Για άλλη ηλεκτρική συσκευή θα έπερνα το ρίσκο.
Μπορείς να κάνεις μια ερώτηση στο επίσημο service για να μάθεις αν μπορεί να σε καλύψει σε θέμα εγγύησης.

Αυτό που με φοβίζει είναι ότι το μοντέλο αυτό αν δεν κάνω λάθος δεν εισάγεται από την ελληνική αντιπροσωπία οπότε δεν θα έχουν ίσως ανταλλακτικά αν χρειαστεί για να την επισκευάσουν.
Κάτι αντίστοιχο είχα διαβάσει για το κινητό τηλέφωνο LG G2 παραεισαγωγής όπου η αντιπροσωπία εδώ κάλυπτε την έκδοση με τα 16GB αλλά όχι αυτή με τα 32GB αφού δεν τα έκανε εισαγωγή και δεν είχε ανταλλακτικά για την επισκευή τους...
Η εγγύηση καταστήματος μήπως σημαίνει ότι θα την στείλουν αυτοί στο service της χώρας εισαγωγής; Αν ισχύει αυτό εγώ δεν θα προσωρούσα σε τέτοια αγορά ειδικά για τηλεόραση. Για άλλη ηλεκτρική συσκευή θα έπερνα το ρίσκο.
Μπορείς να κάνεις μια ερώτηση στο επίσημο service για να μάθεις αν μπορεί να σε καλύψει σε θέμα εγγύησης.
Η τηλεοραση ειναι γερμανικο μοντελο.Ειναι ιδια με την 6400+οτι εχει και δορυφορικο δεκτη.Θα κανω μια ερωτηση αυριο το πρωι στο ebw και στη samsung και θα πραξω αναλογα.Η 6400 θα μου βγει στα 1120+ ευρω που ειναι αρκετα παραπανω.

Οντως φιλε yperion εχει ελληνικα και δειχνει πολυ καλη επιλογη.Την παρηγγειλα απο εδω σημερα:

http://www.ebw.gr/el/product/391720/Samsung-UE55H6470SS

Ειναι αρκετα χαμηλη τιμη.Θα το εμπιστευοσουν το καταστημα?Δεν γραφει καπου αν εχει smart remote.

Εμένα δεν θα με απασχολούσε τόσο η εγγύηση μιας και υπάρχει κατάστημα για εξυπηρέτηση. Το θέμα είναι αν πέσεις σε κακό πάνελ με banding,clouding πραγμα πιθανο,θεωρώ απίθανο να αναγνωρίσουν το πρόβλημα και μετά άντε να βγάλεις άκρη χωρίς την επίσημη αντιπροσωπεία- service.Καλύτερα ακύρωσε την και πάνε σε μεγάλο κατάστημα πχ media markt κωτσοβολο κτλ.

Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εμένα δεν θα με απασχολούσε τόσο η εγγύηση μιας και υπάρχει κατάστημα για εξυπηρέτηση. Το θέμα είναι αν πέσεις σε κακό πάνελ με banding,clouding πραγμα πιθανο,θεωρώ απίθανο να αναγνωρίσουν το πρόβλημα και μετά άντε να βγάλεις άκρη χωρίς την επίσημη αντιπροσωπεία- service.Καλύτερα ακύρωσε την και πάνε σε μεγάλο κατάστημα πχ media markt κωτσοβολο κτλ.
Το clouding/banding ειναι ρισκο απο ολα τα καταστηματα.Το mediamarkt εχει στα 1300 ευρω την h6400 που δεν εχει δορυφορικο δεκτη.300 παραπανω για χειροτερη τηλεοραση δεν δινω.

Το clouding/banding ειναι ρισκο απο ολα τα καταστηματα.Το mediamarkt εχει στα 1300 ευρω την h6400 που δεν εχει δορυφορικο δεκτη.300 παραπανω για χειροτερη τηλεοραση δεν δινω.

Φυσικά και είναι ρίσκο απλά τα "μεγαλα" μαγαζιά θα σου κάνουν αντικαταστάσεις με χρήση doa Χωρίς προβλήματα,το συγκεκριμένο δύσκολα θεωρώ. Εσύ ξέρεις,καλοθεατη και απροβλημάτιστη εύχομαι να είναι.

Φυσικά και είναι ρίσκο απλά τα "μεγαλα" μαγαζιά θα σου κάνουν αντικαταστάσεις με χρήση doa Χωρίς προβλήματα,το συγκεκριμένο δύσκολα θεωρώ. Εσύ ξέρεις,καλοθεατη και απροβλημάτιστη εύχομαι να είναι.
Αν ειχαν την 6470 τα μεγαλα καταστηματα θα την επερνα απο εκει.Θελω απαραιτητα δορυφορικο δεκτη.Οποτε παω ειτε σε ebw ειτε σε vpn με 80-90 ευρω παραπανω με 2 χρονια εγγυηση.Να σε καλα ελπιζω να μην συναντησω καποιο προβλημα γιατι εδω που ειμαι δυσκολα ακομα και θεσσαλονικη να την παω.

το νέο update Ver 2000.2 το περάσατε ?
Post #94 Samsung UE F6320 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

----- Λάθος μου είναι για την προηγούμενη F σειρά ... :smash:

Καλημέρα σας. Είμαι κάτοχος της UE40H6400 εδώ και 20 μέρες περίπου και μπορώ να πω ότι έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα όμως και θα το εκτιμούσα αν μπορούσατε να με βοηθήσετε. Εγκατέστησα το Samsing link και αρχικά έπαιζε οκ, με εξαίρεση κάποιες ταινίες που σταματόυσε κάθε λίγα δευτερόλεπτα για να κάνει buffering, και δεν είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία. Τα περίεργα άρχισαν πριν λίγες μέρες. Οι ταινίες που παίζουν καθυστερούν να ξεκινήσουν ( buffering περίπου για 1 λεπτό), ενώ οι υπόλοιπες είτε δεν ξεκινάνε καν είτε τις βλέπω σε slideshow.

Αρχικά θεώρησα ότι μπορεί να φταίει το samsung link και δοκίμασα με το plex, με τα ίδια ακριβώς προβλήματα. Επόμενο πείραμα ήταν να εγκαταστήσω το link στο laptop. Ό,τι τανία και να δοκίμασα έπαιξε απροβλημάτιστα χωρίς κολλήματα. Δοκιμές με διαφορετικά καλώδια, την τηλεόραση σε wifi ή ethernet κτλ έκανα αλλά δεν άλλαξε κάτι. Το επίσης περίεργο είναι ότι με smartview στο desktop αντί για link όλα πάνε ρολόι. Τι στο καλό μπορεί να δημιουργει το πρόβλημα στο desktop;

Καλησπέρα είμαι κάτοχος εδώ περίπου και 1 μήνα της SAMSUNG UE55H6410 55'' στην οποία κατέληξα ύστερα από πολύ διάβασμα στο φόρουμ σας και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή μου .
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με τις γνώσεις σας , με βοηθήσατε να καταλήξω γιατί το ψάχνω εδώ περίπου και ένα χρόνο το θέμα !

Μια ερώτηση αν κάποιος ξέρει να μου απαντήσει γιατί όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα κάτι σχετικό .
Η τηλεόραση έχει δορυφορικό δέκτη και η πολυκατοικία έχει κεντρική κεραία δορυφορική με το πιάτο να κοιτάει προς Nova .
Η απορία μου είναι η εξής , αν εγώ πάρω ένα καλώδιο δορυφορικό και συνδέσω την τηλεόραση απευθείας με την κεντρική , θα έχω πρόσβαση σε κάποια ελεύθερα δορυφορικά κανάλια ή χρειάζομαι και κάτι άλλο σαν εξοπλισμό ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και είμαι πρόθυμος να σας απαντήσω οποιαδήποτε απορία (εφόσον ξέρω εννοείται) έχετε για την συγκεκριμένη τηλεόραση !

Η παραγγελια τελικα εγινε απο vpn στα 1081.80 ευρω.Αυριο κανω καταθεση τα χρηματα και σε 10 μερες ελπιζω να την εχω χωρις προβληματα.

Καλησπέρα,
Επειδή σκέφτομαι και εγώ για το συγκεκριμένο μοντέλο, και είμαι μεταξύ της 50 και 55, θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε τι vesa mount υποστηρίζει.
Στο site αναφέρει
Επιτοίχια βάση στήριξης Vesa Υποστηρίζεται
Ναι
αλλά δεν λέει διαστάσεις.
Έχω το Norstone Beos το οποίο αναφέρει
COMPATIBILITY
Screen size (diagonal):From 32” to 50” / 81 to 127 cm
VESA 75, VESA 100 x 75, VESA 100, VESA 200 x 100, VESA 200,
VESA 300, VESA 400 x 200, VESA 400, VESA 600 x 400
MAXIMUM LOAD
Screen mount:110.2 lbs / 50 kg
Shelves:66.1 lbs / 30 kg
Aν και λέει μέχρι 50" την 55" με 1241 πλάτος και 16,6 KG θα την παίρνει λέτε?

Καλησπέρα φίλε μου , κι εγώ κοίταγα για 50άρα άλλα έχουν δίκιο όσοι λένε ότι θα το μετανιώσεις , γιατί την συνηθίζεις εύκολα και μετά και η 55άρα δεν θα σου φαίνεται και τόσο μεγάλη!
Έχω την εντύπωση ότι όταν αναφέρονται στις ίντσες της τηλεόρασης υπολογίζουν με βάση τα παλαιότερα μοντέλα που ήταν πολύ πιο βαριά .

Εγώ προσωπικά δεν θα έδινα τόσα λεφτά για βάση τηλεόρασης , εγώ είχα ήδη βιδωμένη στον τοίχο μια σαν την παρακάτω
https://www.skroutz.gr/s/443201/Meliconi-S400.html

που την είχα πάρει για την προηγούμενη 40άρα και πάλι μέχρι 50 έλεγε και κάνει και για την 55άρα η οποία έκατσε μια χαρά .
Διαλέγεις από κάτω με τα ρέστα και ένα έπιπλο της επιλογής σου και είσαι μια χαρά !
Βάζεις και 1-2 πλαστικά για τα καλώδια σαν το παρακάτω και είσαι κομπλέ .

http://www.techstores.gr/product/19098/κάλυμμα-καλωδίων-meliconi-480510-stile-line-cover-double

Το vesa είναι 400 χ 400 για την 55άρα δηλαδή οι τρύπες που βιδώνει η βάση απέχουν 400 χιλιοστά κάθετα και οριζόντια μεταξύ τους οπότε η βάση που αναφέρεις σίγουρα θα μπαίνει η τηλεόραση και θα την αντέχει από πλευράς βάρους , απλά επειδή έχει από κάτω ράφι μπορεί (αν και δύσκολο το βλέπω) αν βάλεις ένα dvd από κάτω να σου κόβει από την οθόνη ή στην χειρότερη να βρίσκει πάνω σε αυτό αν και είναι απίθανο γιατί η τηλεόραση άντε να κατέβει 3-3,5 εκατοστά πιο κάτω άλλα καλό είναι να το μετρήσεις για να είσαι σίγουρος .

Το φάρδος δεν παίζει ρόλο στην βάση αυτό που αναφέρουν Screen size (diagonal):From 32” to 50” / 81 to 127 cm έχει να κάνει με την διαγώνιο της τηλεόρασης και όχι με το φάρδος .

Ευχαριστώ πολύ mitso. Και εγώ πιστεύω οτι έχεις δίκιο και την παίρνει άνετα την 55". Καλού κακού έστειλα και ένα email στην εταιρία. Την βάση την έχω 1-2 χρόνια τώρα και την πήρα μετά από μεγάλη έρευνα . Για τα δεδομένα μου αλλά και γενικότερα, την θεωρώ από τις κορυφαίες προτάσεις.