Στο δεύτερο και στο τέταρτο βίντεο τι ακριβώς ψάχνουμε να βρούμε ;;; Και το ρυθμίσουμε...
Παντως απο μαύρο και ομοιότητα νομίζω πως καλά ειμαι απο το πρώτο και το τρίτο βίντεο που έτρεξα...
Πολυ ενδιαφέρον και το ποστ του czoun για το sharpness !!
Ναι αυτό σημαίνει.Γεια σας και από εμένα και πάλι.Να ρωτήσω η τηλεόραση είναι pvr ready απ' ότι διάβασα. Τι σημαίνει αυτό; Μπορούμε να συνδέσουμε εξωτερικό σκληρό δίσκο και να κάνουμε εγγραφή σε πρόγραμμα καναλιού; Σας ευχαριστώ πολύ....
καλη βδομαδα.να ξαναρωτησω πως βλεπουμε τηλεοραση στο tablet,με ποια ρυθμιση?
Ναι αυτό σημαίνει.
Το smartview2 για iphone στην περίπτωση μου κρασάρει τρελά.
ΔΕΝ μπορώ να στείλω βίντεο που έχω γράψει στο κινητό και γενικά είναι για τα πανηγύρια...
Τον σκληρό για pvr σε τι φορμα θα τον φορμάρω προηγουμένως??
Πάρε ένα καλό κινητό Android να βρεις την υγεία σου , σε αυτά τα θέματα (και όχι μόνο βέβαια) η Apple είναι πολύ πίσω.
Παιζει κατι με τηβ εγγυηση και ειναι στα 650 ευρω;;ελληνικη αντιπροσωπιεα,κλπ;;;
http://www.e-shop.gr/samsung-ue48h6400-48-3d-led-smart-tv-full-hd-p-PER.157456
Παιδιά, μια ερωτησούλα. Με αυτή τη TV μπορείς να γράψεις κάποια εκπομπή σε στικάκι (ή εξωτερικό δίσκο τέλος πάντων...);
Επίσης, η 40άρα θα είναι καλή για απόσταση θέασης 3 μέτρων? Δεν με πολυπαίρνει οικονομικά για μεγαλύτερη οθόνη (και η παλιά crt που είχα ήταν 29άρα και τη θεωρούσαμε και μεγάλη!!!)
Α και κάτι last! (μια ερωτησούλα κατά τ' άλλα! :4603: ) Σε κάποια μαγαζιά βλέπω το μοντέλο ως UE40H6400AW ... Αυτό το AW στο τέλος σημαίνει κάτι, οι όλες έτσι είναι κανονικά?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.