Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Διαβασα τα αναλυτικα post περι ρυθμισεων και πηρα μια πληρης εικονα.Απλως δεν εχω βρει συγκεκριμενη ρυθμιση για τηλεοπτικο στο προβλημα που αντιμετωπιζω σχετικα με την θολουρα στα καναλια.Αν μπορει καποιος που του φαινονται και αυτον θολα τα καναλια να με πει καμια ρυθμιση θα του ημουνα υποχρεος

Στο δεύτερο και στο τέταρτο βίντεο τι ακριβώς ψάχνουμε να βρούμε ;;; Και το ρυθμίσουμε...

Παντως απο μαύρο και ομοιότητα νομίζω πως καλά ειμαι απο το πρώτο και το τρίτο βίντεο που έτρεξα...

Πολυ ενδιαφέρον και το ποστ του czoun για το sharpness !!

Στο πρώτο βίντεο ελέγχεις για καμμένα ή κολλημένα pixels.Κάνε παύση του βίντεο κατά την αναπαραγωγή και έλεγξε όλα τα μήκη και πλάτη του πανελ σε όλα τα χρώματα για να δεις μήπως υπάρχει ανομοιομορφία σε κάποιο σημείο.
Στο δεύτερο είναι το φαινόμενο όπου εμφανίζονται οριζόντιες ή κάθετες γραμμές πάνω στο πανελ διαφορετικής φωτεινότητας.Κυρίως είναι αντιληπτό το φαινόμενο σε φωτεινές γρήγορες σκηνές,Όπως για παράδειγμα σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου όπου η κάμερα δείχνει το χορτάρι να κινείται γρήγορα. [Banding]
Στο τρίτο ελέγχεις τα σύννεφα όπως είπες [clouding]
Στο τέταρτο ελέγχεις την καθαρότητα του πανελ σε γρήγορες σκηνές....Είναι αυτό που λένε μερικοί και σαν '' έχω βρώμικο πανελ και όμως είναι πεντακάθαρο από δαχτυλιές και τέτοια! ''
Είναι αισθητό σε γρήγορες σκηνές και εναλλαγές,το επιλεγμένο σημείο,παίρνει μια απόχρωση του καφέ σαν να ''βρωμίζει'' κάπως όταν υπάρχει το φαινόμενο και φυσικά το αλλοιώνει σε σχέση με την πραγματικότητα.

Mode : PC

Backlight : 6
Contrast : 100
Brightness : 46
Sharpness : 50

White balance 2-point
R-offset : 0
G-offset : -2
B-offset : 0
R-gain : +1
G-gain : -5
B-gain : 0

Gamma : 0

Color tone : warm1
HDMI Black Level : low

Πως βλέπετε αυτές τις ρυθμίσεις εχει κανένας να προτείνει κατι ;;

Σε ταινία απο το PC μου άρεσαν αρκετά...

Γεια σας και από εμένα και πάλι.Να ρωτήσω η τηλεόραση είναι pvr ready απ' ότι διάβασα. Τι σημαίνει αυτό; Μπορούμε να συνδέσουμε εξωτερικό σκληρό δίσκο και να κάνουμε εγγραφή σε πρόγραμμα καναλιού; Σας ευχαριστώ πολύ....

Γεια σας και από εμένα και πάλι.Να ρωτήσω η τηλεόραση είναι pvr ready απ' ότι διάβασα. Τι σημαίνει αυτό; Μπορούμε να συνδέσουμε εξωτερικό σκληρό δίσκο και να κάνουμε εγγραφή σε πρόγραμμα καναλιού; Σας ευχαριστώ πολύ....
Ναι αυτό σημαίνει.

καλη βδομαδα.να ξαναρωτησω πως βλεπουμε τηλεοραση στο tablet,με ποια ρυθμιση?

Κατεβάζεις αρχικά το Samsung smart view...https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.companion&hl=el

Όταν το τρέξεις θα αναγνωρίσει αυτόματα την τηλεόραση σου (πρέπει TV και smartphone/tablet να είναι συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο wifi) και θα βλέπεις το ίδιο κανάλι που δείχνει και η τηλεόραση με 1-2 δευτερόλεπτα καθυστέρηση. Μπορείς επίσης να αλλάξεις κανάλι και να αυξομειώσεις τον ήχο απο την οθόνη του smartphone/tablet. Απο H6500 και πάνω μπορείς να βλέπεις και διαφορετικό κανάλι (έχει διπλό δέκτη).

Το smartview2 για iphone στην περίπτωση μου κρασάρει τρελά.
ΔΕΝ μπορώ να στείλω βίντεο που έχω γράψει στο κινητό και γενικά είναι για τα πανηγύρια...
Τον σκληρό για pvr σε τι φορμα θα τον φορμάρω προηγουμένως??

Το smartview2 για iphone στην περίπτωση μου κρασάρει τρελά.
ΔΕΝ μπορώ να στείλω βίντεο που έχω γράψει στο κινητό και γενικά είναι για τα πανηγύρια...
Τον σκληρό για pvr σε τι φορμα θα τον φορμάρω προηγουμένως??

Πάρε ένα καλό κινητό Android να βρεις την υγεία σου , σε αυτά τα θέματα (και όχι μόνο βέβαια) η Apple είναι πολύ πίσω.

Πάρε ένα καλό κινητό Android να βρεις την υγεία σου , σε αυτά τα θέματα (και όχι μόνο βέβαια) η Apple είναι πολύ πίσω.

Είπαμε είμαστε Sammy fun αλλά..
δηλαδη όταν είχα την lg η τέλεια συνεργασία ήταν αποτέλεσμα της κακής ποιότητας και παρωχημένης τεχνολογίας της lg?
Δεν στρώνουν λέω εγω τον κωλο τους στην σαμυ να γράψουν ένα iapp της προκοπής..
Μας φταίει η αππλε τώρα
ελα ρε Υ

Στην F6500 με Note 3 δεν έχω θέμα , επίσης με το Tab 4 που έχει η κόρη μου (και άλλο ένα ο γιος) επίσης δεν υπάρχει θέμα. Απλά Samsung με Apple είναι στα μαχαίρια και δεν υπάρχει καλή υποστήριξη στο IOS.

Παιδιά, μια ερωτησούλα. Με αυτή τη TV μπορείς να γράψεις κάποια εκπομπή σε στικάκι (ή εξωτερικό δίσκο τέλος πάντων...);
Επίσης, η 40άρα θα είναι καλή για απόσταση θέασης 3 μέτρων? Δεν με πολυπαίρνει οικονομικά για μεγαλύτερη οθόνη (και η παλιά crt που είχα ήταν 29άρα και τη θεωρούσαμε και μεγάλη!!!)

Α και κάτι last! (μια ερωτησούλα κατά τ' άλλα! :4603: ) Σε κάποια μαγαζιά βλέπω το μοντέλο ως UE40H6400AW ... Αυτό το AW στο τέλος σημαίνει κάτι, οι όλες έτσι είναι κανονικά?

Last edited:
Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιζει κατι με τηβ εγγυηση και ειναι στα 650 ευρω;;ελληνικη αντιπροσωπιεα,κλπ;;;
http://www.e-shop.gr/samsung-ue48h6400-48-3d-led-smart-tv-full-hd-p-PER.157456

Όχι δεν νομίζω. To plaisio έβγαλε προχθές μία πολύ καλή προσφορά στα 649 (και με 24 άτοκες παρακαλώ) και ακολούθησαν και τα public, mediamarkt

Παιδια αξιζει η συγκεκριμενη τηλεοραση (http://www.e-shop.gr/samsung-ue50h6400-50-3d-led-smart-tv-full-hd-wifi-p-PER.157458) σε αυτα τα χρηματα?Εκανα παραγγελια και αυριο που ειναι ανοιχτα τα μαγαζια θα παω να την δω απο κοντα.Η χρηση της θα ειναι πιο πολυ αθλητικα(ποδοσφαιρο,μπασκετ κτλ) καθως και γενικη χρηση ταινιες κ.α.Η αποσταση θεασης ειναι 2-3 μετρα.Τα πραγματικα heartz ειναι 100?Μπορειτε να μου πειτε εντυπωσεις αν καποιος εχει την συγκεκριμενη?

Ευχαριστω!

Μολις την πηρα...και το τοπικ επαιξε καθοριστικο ρολο,διαβαζοντας ολες τις σελιδες...

1 απορια.τι ειναι το ir.extender που ανεφερε καποιος;;;
Επισης εχω χασει το τι ειναι το καθολικο χειριστηριο...γενικα εχω μπλεξει...χειριστηριο νοβα,οτε,τβ,σμαρτ,σαμμι home cinema..χανει η μανα το παιδι και το παιδι τη μανα.υπαρχει καμια λυση;;;

Παιδιά, μια ερωτησούλα. Με αυτή τη TV μπορείς να γράψεις κάποια εκπομπή σε στικάκι (ή εξωτερικό δίσκο τέλος πάντων...);
Επίσης, η 40άρα θα είναι καλή για απόσταση θέασης 3 μέτρων? Δεν με πολυπαίρνει οικονομικά για μεγαλύτερη οθόνη (και η παλιά crt που είχα ήταν 29άρα και τη θεωρούσαμε και μεγάλη!!!)

Α και κάτι last! (μια ερωτησούλα κατά τ' άλλα! :4603: ) Σε κάποια μαγαζιά βλέπω το μοντέλο ως UE40H6400AW ... Αυτό το AW στο τέλος σημαίνει κάτι, οι όλες έτσι είναι κανονικά?

1. Φυσικά γίνεται...και θα βρεις νήματα αντίστοιχα
2. Καλή η 40'' ακόμα καλύτερη η 46'' όμως
3. Κάποια μαγαζιά γράφουν όλο το μοντέλο και κάποια τα ''βασικά'' είναι ακριβώς οι ίδιες τηλεοράσεις