Πολύ χλωμό το κόβω..... δυστυχώς.Καλημέρα τι λέτε θα πάρουμε update το tizen σε εμάς ??
Από πού ρε αδερφέ την πήρες τόσο;Χαιρετώ το forum.
Από σήμερα, εδώ και τρεις ώρες, είμαι κάτοχος και εγώ μίας ue50h6470 τηλεόρασης.
Την πήρα 699 και συν 90 επέκταση εγγύησης 5χρόνια.Νομίζω ήταν καλό το deal..
Δεν την έχω πολύ επεξεργαστεί πολύ, παρά μόνο λίγο τηλεοπτικό, λίγο mkv από usb και τα test για clouding,dse,banding, και dead Pixel έτρεξα..
Τηλεοπτικό έτσι και έτσι..βέβαια ρυθμίσεις εικόνας δεν πείραξα(μόνο το eco απενεργοποίησα) και θα ήθελα κάποιοι κάτοχοι να προτείνουν κάποιες
Το usb το αναγνώρισε κατευθείαν, ταινία και υπότιτλοι έτρεξαν απροβλημάτιστα, οι υπότιτλοι κανονικό το μέγεθος και χωρίς σκούρα απόχρωση από πίσω.Γενικά με τον Player δεν περίμενα να είναι τόσο καλός
Το smart δεν πρόλαβα να το επεξεργαστώ καλά, αλλά λίγο που μπήκα ήταν ταχύτατο.Το smart control όλα τα λεφτά..
Clouding (Αυτό που με έκαιγε..) ευτυχώς δεν έχω,banding δεν έχω,dse αν και δεν έχω καταλάβει τι πρέπει να προσέξω στο βίντεο, στα σημεία που ήταν "σημαδεμένα" δεν είδα κάτι περίεργο..
Στο τεστ με τα πιξελ πρόσεξα δύο μαύρα πιξελ σε μπλε φόντο και σε κόκκινο, τα οποία εμφανίζονται ένα πάνω αριστερά και ένα πάνω δεξιά.Το αριστερό εμφανίζεται μόνο στο μπλε φόντο και το δεξί μόνο στο κόκκινο φόντο.Το δεξί που εμφανίζεται μόνο στο κόκκινο φόντο το πίεσα λίγο με το δάκτυλο και ξεκόλλησε.Δοκίμασα και το δεξί που εμφανίζεται μόνο στο μπλε φόντο αλλά εξακολουθεί να είναι μαύρο.
Είναι κολλημένο ή είναι νεκρό;
Αν ήταν νεκρό δεν έπρεπε να δείχνει μαύρο σε όλα τα φόντα;
Κάτι βίντεο που υπάρχουν στο YouTube και υποστηρίζουν ότι στρώνουν τα πιξελ κάνουν δουλειά;
Όχι ότι με ενοχλεί ένα πιξελ, ούτε καν φαίνεται σε κανονική θέαση, αλλά έτσι για το γαμώτο..
Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές,χαίρομαι που έπεσα σε καλής ομοιομορφίας πάνελ και δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθώ με επιστροφές
Από πού ρε αδερφέ την πήρες τόσο;
Ευχαριστώ! Να σαι καλά..Με γεια και ξεχασε το πιξελ αφού δε σε ενοχλεί σε κανονική θέαση!
Με γειά.Μολις αγορασα κι εγω την 50h6400!Δεν εχω προλαβει ουτε 2 ωρες ακομα να την επεξεργαστω.
Δυο ερωτησεις γρηγορες αν μπορει καποιος να βοηθησει.
Για hdmi ωστε να υποστηριει το 3d πρεπει να προσεξω μονο να ναι 1.4??Καμια προταση συγκεκριμενη σε μοντελο?Η δεν παιζει ρολο?
Και κατι ακομα για το 3d.Εβαλα πχ το uncharted 3 στο ps3.Οταν ενεργοποιω το 3d στην τηλεοραση,πρεπει να επιλεξω αυτο που λεει 2d-3d??
Καλησπέρα στην παρέα.Κάτοχος και γω πλέον της 48αρας εδώ και 2 μέρες και το μόνο που έχω να πω είναι ότι η τηλεόραση τα σπάει.Το panel που μου έτυχε πρέπει να είναι από τα καλύτερα αφού μετά από τα διάφορα test patterns που έγιναν δεν διαπίστωσα(όσο έμπειρο είναι το μάτι μου και σε σχέση με μια c650 που είχα πριν και μια sony του γαμπρού μου)ούτε clouding,banding,dse κτλ.Μετά από 2 μέρες ρυθμίσεων και παιδέματος έφερα την τηλεόραση στα μέτρα μου και το αποτέλεσμα φυσικά με αποζημίωσε με το παραπάνω.Με τις υπόλοιπες λειτουργίες της δεν έχω ασχοληθεί ακόμα οπότε το σ/κ μου δίνεται η ευκαιρία να το κάνω.Πάντως συνιστώ στην αγορά της για οποιόν το σκέφτεται.Η καλύτερη τηλεόραση για το 14 σε σχέση απόδοσης-τιμής.
Καλησπέρα, σου ειναι ευκολο να αναφερεις καποιες απο τις ρυθμισεις που εκανες κ εφερες την εικονα σε ικανοποιητικο για σενα επιπεδο? εχω 3 μερες που την αγορασα κ οσο κ να παιδευομαι το αποτελεσμα δεν με ενθουσιαζει. Δοκιμασα κ καποιες ρυθμισεις που αναφερθηκαν παλιοτερα στον παρον νημα αλλα οσο και να τις πειραξα δεν.... Το προβλημα μου ειναι κυριως στην εικονα των αθλητικων καναλιων του οτε τβ ( hd και μη)
Συνδέω το usb reader με την micro sd πάνω στην tv, το αναγνωρίζει η τηλεόραση σαν android συσκευή και βλέπω-παίζω όλους τους φακέλους
Συνδέω το παλιό sony x8 smartphone με gingerbread με το καλώδιο του σαν συσκευή mass storage το βλέπει
Πάω να συνδέσω το lg g2 σαν συσκευή mass storage (MTP) και δεν βλέπει την εσωτερική μνήμη(ήθελα να δω ένα βίντεο που τράβηξα με το κινητό σε 1080p)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.