Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

2600 είναι το τελευταίο firmware.
Και είναι φυσιολογικός ο "αποχρωματισμός" υπό γωνία.
Όλα τα panel το έχουνε, ανάλογα τον τύπο αλλάζει το από ποιά γωνία κι έπειτα και το πόσο έντονο είναι το φαινόμενο.

Για αυτό προτείνουνε ένα 30* γωνία θέασης για τις οθόνες με VA panel ( για να απολαμβάνεις την εικόνα και τα χρώμματα δίχως να έχεις την απώλεια αυτή που βλέπεις στις πολύ γωνίες )

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Κατ άλλο τώρα.... Πώς καθαρίζουμε το πάνελ ?? Και το καθαρίζουμε με κάποια "φορά" συγκεκριμένη ? δηλ. κυκλικά ? Ευχαριστώ.

Και εγω πλεον ειμαι κατοχος της 40" απο την περασμενη πεμπτη οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες εχθες την εκανα και αναβαθμιση ειχε 2122 και τωρα πηγε 2130 ηθελα να ρωτησω
πριν την αναβαθμιση κατω στην οθονη δεν μου εβγαζε την μπαρα του smarthub ενω μετα την αναβαθμιση μολις την αναβω μου βγαζει την μπαρα του smarthub για 5'' ειναι φυσιολογικο αυτο ή
μπορω να το απενεργοποιησω με καποιο τροπο.

Περιηγηθείτε στο Settings Menu, δεν κάνει κακό βρε παιδιά.

Πέραν του ότι άνετα μπορεί κάποιος να σας πεί "RTFM" ( Read The F*cking Manual ), δεν θα κάνει κακό να περιηγηθείτε στο μενού γιατί θα βρείτε και χρήσιμα πράγματα που δεν θα βλέπατε σε διαφορετική περίπτωση.

Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Κατ άλλο τώρα.... Πώς καθαρίζουμε το πάνελ ?? Και το καθαρίζουμε με κάποια "φορά" συγκεκριμένη ? δηλ. κυκλικά ? Ευχαριστώ.
Kυκλικα δεν θα το ελεγα....διαλεξε καλυτερα φορα απο αριστερα προς τα δεξια απο πανω προς τα κατω...ωστε το μαζεμα της οποιας σκονης να ερχει τερμα...το κυκλικο μπορει να σου αφησει σκονη και σημαδια....
Και εγω πλεον ειμαι κατοχος της 40" απο την περασμενη πεμπτη οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες εχθες την εκανα και αναβαθμιση ειχε 2122 και τωρα πηγε 2130 ηθελα να ρωτησω
πριν την αναβαθμιση κατω στην οθονη δεν μου εβγαζε την μπαρα του smarthub ενω μετα την αναβαθμιση μολις την αναβω μου βγαζει την μπαρα του smarthub για 5'' ειναι φυσιολογικο αυτο ή
μπορω να το απενεργοποιησω με καποιο τροπο.
...και σε λιγες μερες θα σου ερθει και η 2600 οπως και εμενα.....παντως εμενα ουτε τωρα μου την βγαζει την μπαρα Smart Hub.....

Παντως οσο παιζω με τις ρυθμιεις τοσο μαθαινω και απολαμβανω την τηλεωραση....

υπο γωνια ολα τα va panel χανουν τα χρωματα τους εκτος απο τα ips που ανηκουν στην lg

Ναι, ναι... Δεν χάνουν τα IPS... :laugh:

DSC06790_zpsfc35ea08.jpg

DSC06793_zps4f084b4d.jpg

DSC06833_zps828a72b1.jpg

DSC06810_zps38ed8bb0.jpg

Η μπροστινή τηλεόραση είναι IPS, η πίσω Plasma...

Ρε παιδιά εσείς που παραγγείλατε την τηλεόραση από eshop Πόσο καιρό σας έκανε να έρθει;
Εγώ την παραγγελία την έκανα την Κυριακή 50h6400 αμέσως μόλις βγήκε σε προσφορά ή τηλεόραση.Και μάλιστα η παραγγελία έγινε 0100 ώρα.
Σήμερα που μιλάμε δεν έχει έρθει ακόμη η τηλεόραση και τους πήρα τηλ και μου απάντησαν ότι περιμένουν να παραλάβουν....και τους ρώτησα ότι καλά βγάλατε την τηλεόραση σε προσφορά χωρίς να έχετε στην αποθήκη σας κομμάτια; μου είπαν ότι εξαντλήθηκαν αλλά όταν τους είπα τι ώρα έκανα την παραγγελία δεν ήξεραν τι να πουν....οπότε περιμένω τώρα ποτέ θα παραλάβουν στην Αθήνα για να στείλουν στη Θεσσαλονίκη και μετά να παραλάβω εγώ....
Ο κοτσοβολος παρεμπιπτόντως την έχει 749 με δώρο επιταγή 90 για τις επόμενες αγορές.Καλή προσφορά αν μπορούσε να αφαιρεθεί η δώρο επιταγή άμεσα από την αγορά ή αν κάποιος θέλει να αγοράσει κάτι επιπλέον...

Oταν παραγειλα την 40αρα μου στο eshop ηταν πεμπτη 5 του μηνος 5.00ωρα το απογευμα και το σαιτ εγραφε οτι εκεινη την ημερα θα εκανε παραλαβη η αποθηκη...την επομενη το απογευμα την ειχα στα χερια μου...δηλ σε 24 ωρες....
Το θεμα ειναι ποτε θα εκαναν παραλαβη τα κεντρικα....

....
Ο κοτσοβολος παρεμπιπτόντως την έχει 749 με δώρο επιταγή 90 για τις επόμενες αγορές.Καλή προσφορά αν μπορούσε να αφαιρεθεί η δώρο επιταγή άμεσα από την αγορά ή αν κάποιος θέλει να αγοράσει κάτι επιπλέον...

10 ευρω ειναι η δωροεπιταγη και μονο για παραλαβη απο καταστημα, που το ειδες 90..;

Ρε παιδιά εσείς που παραγγείλατε την τηλεόραση από eshop Πόσο καιρό σας έκανε να έρθει;
Εγώ την παραγγελία την έκανα την Κυριακή 50h6400 αμέσως μόλις βγήκε σε προσφορά ή τηλεόραση.Και μάλιστα η παραγγελία έγινε 0100 ώρα.
Σήμερα που μιλάμε δεν έχει έρθει ακόμη η τηλεόραση και τους πήρα τηλ και μου απάντησαν ότι περιμένουν να παραλάβουν....και τους ρώτησα ότι καλά βγάλατε την τηλεόραση σε προσφορά χωρίς να έχετε στην αποθήκη σας κομμάτια; μου είπαν ότι εξαντλήθηκαν αλλά όταν τους είπα τι ώρα έκανα την παραγγελία δεν ήξεραν τι να πουν....οπότε περιμένω τώρα ποτέ θα παραλάβουν στην Αθήνα για να στείλουν στη Θεσσαλονίκη και μετά να παραλάβω εγώ....

κ γω πηρα τηλεφωνο χθες και μου ειπαν οτι περιμενουν να παραλαβουν. αυριο θα τους ξαναπαρω το μεσημερι να δω αν εχει αλλαξει τιποτα. ελπιζω να μην περιμενουν να περασει η βδομαδα για να ξερουν ποσα κομματια θα παραγγειλουν! τουλαχιστον ελπιζω να αξιζει την οποια αναμονη και να μας ανταμηψει η τηλεοραση.

Εχω βαλει αυτες τις ρυθμισεις κατα μεγαλο ποσοστο αλλα απευθυνονται σε θεαση κυριος νυχτος σε ταινιες...εγω θα ηθελα σε εαν υπαρχουν πουθενα αλλου σε φυσικο φως ημερας,μιας και η τηλ ειναι περιπου απεννατι απο μπαλκονοπορτα,και κλασικου νυχτερινου φωτισμου δωματιου....

10 ευρω ειναι η δωροεπιταγη και μονο για παραλαβη απο καταστημα, που το ειδες 90..;
Αν μπεις στο σιτε τους θα το δεις...έχει σε ένα σημείο επιβράβευση πελατών με δώρο επιταγή για την επόμενη αγορά σου...και ανάλογα με το ποσό αγοράς πάει και το ποσό της δώρο επιταγής...

Για όσους έχουν παραγγείλει την 50uh6400 από το eshop στα 679 να ξέρουν ότι Δευτέρα Τρίτη το νωρίτερο θα την έχουμε παραλάβει. Μόλις μίλησα και μου είπαν ότι παραλαμβάνουν 16/2! Προφανώς και δυστυχώς ισχύει το ότι περιμένουν να δουν πόσες παραγγελίες θα έχουν... Ετσι πιστεύω εγώ.

Άντε να δούμε....Τότε οι μαλ...κες γιατί το είχαν άμεσα διαθέσιμο την Κυριακή το βράδυ που έκανα την παραγγελία αμέσως μόλις βγήκε σε προσφορά; ας έλεγαν κάτι

εμενα μου ελεγε αναμονη παραλαβης 10/2....
Πότε έκανες παραγγελία ;
Εγώ την έκανα αμέσως μόλις ανακοινώθηκαν οι προσφορές crazy Sunday.για να καταλάβεις την αγορά την έκανα 0030 το βράδυ μισή ώρα δηλαδή μετά την ανακοίνωσή τους