billpeppas
Supreme Member
Να ρωτήσω κάτι.Επειδή δεν είμαι και πολύ των αναβαθμίσεων,υπάρχει κάποιος που να έβαλε την τελευταία(2600.4) και να του χάλασε κάτι?Γιατί υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις.Και γενικώς θα ήθελα να μάθω από τους πιο έμπειρους,αν είναι καλό να κάνουμε αναβαθμίσεις ή όχι?Προσθέτουν κάτι ή είναι μόνο για τα μάτια του κόσμου?
Κανονικά οι αναβαθμίσεις είναι καλές.
Καμμιά φορά μπορεί να κάνουνε "ζημιά" σε κάτι άλλο, αλλά στην συγκεκριμένη TV δεν το έχω συναντήσει αυτό πρός το παρών.
Υπάρχει και η "σοφή" λύση που λέει:
είτε 1) If it works don't fix it ( δηλαδή αν όλα όσα θες να κάνει η TV σου, τα κάνει ήδη σωστά, δεν χρειάζεται να παίζεις με αναβαθμίσεις ), είτε 2) άσε τους άλλους... να γίνουν πειραματόζωα βάζοντας άμεσα το νέο firmware, και αν δείς πως κανείς δεν έχει παράπονα και λένε καλά λόγια, το περνάς κι εσύ

Καλημέρα! Μπορεί να μου πει κάποιος που μπορώ να βρω βίντεο Για να κάνω τεστ στην τηλεόραση όταν με το καλό μου έρθει; Για να δοκιμάσω το 3d έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόλογο βίντεο σε 3d;
Και κάτι τελευταίο! Αν αντί Για 50 πάω στις 48 8ίντσες θα είναι μεγάλη η διαφορά; απόσταση 2-2,2μέτρα. Αυτό θα γίνει σε περίπτωση που αργήσουν λίγο ακόμα από e-shop και σε συνδυασμό αν ισχύει ακόμα η δωροεπιταγη του κοτσοβολου Για να γλυτώσω λεφτά από ένα σύστημα σιδερωματος....
Προσωπικά τις 2 ίντσες δεν τις λογίζω καν ως διαφορά.
Βήματα που "δίνουνε" αισθητή διαφορά θεωρώ τα 48 -> 55 -> 65 -> τέρας
Αν είχα 48αρα και μου έδινες με μικρή διαφορά 50αρα αλλά με λίγα ακόμα πήγαινα σε 55αρα, η 50αρα δεν θα ήταν καν υποψήφια σαν επιλογή δηλαδή.
Για το 3D, η καλύτερη ταινία κατά την γνώμη μου, και πολλών άλλων, είναι το Avatar.