Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Να ρωτήσω κάτι.Επειδή δεν είμαι και πολύ των αναβαθμίσεων,υπάρχει κάποιος που να έβαλε την τελευταία(2600.4) και να του χάλασε κάτι?Γιατί υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις.Και γενικώς θα ήθελα να μάθω από τους πιο έμπειρους,αν είναι καλό να κάνουμε αναβαθμίσεις ή όχι?Προσθέτουν κάτι ή είναι μόνο για τα μάτια του κόσμου?

Κανονικά οι αναβαθμίσεις είναι καλές.
Καμμιά φορά μπορεί να κάνουνε "ζημιά" σε κάτι άλλο, αλλά στην συγκεκριμένη TV δεν το έχω συναντήσει αυτό πρός το παρών.
Υπάρχει και η "σοφή" λύση που λέει:

είτε 1) If it works don't fix it ( δηλαδή αν όλα όσα θες να κάνει η TV σου, τα κάνει ήδη σωστά, δεν χρειάζεται να παίζεις με αναβαθμίσεις ), είτε 2) άσε τους άλλους... να γίνουν πειραματόζωα βάζοντας άμεσα το νέο firmware, και αν δείς πως κανείς δεν έχει παράπονα και λένε καλά λόγια, το περνάς κι εσύ :p

Καλημέρα! Μπορεί να μου πει κάποιος που μπορώ να βρω βίντεο Για να κάνω τεστ στην τηλεόραση όταν με το καλό μου έρθει; Για να δοκιμάσω το 3d έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόλογο βίντεο σε 3d;
Και κάτι τελευταίο! Αν αντί Για 50 πάω στις 48 8ίντσες θα είναι μεγάλη η διαφορά; απόσταση 2-2,2μέτρα. Αυτό θα γίνει σε περίπτωση που αργήσουν λίγο ακόμα από e-shop και σε συνδυασμό αν ισχύει ακόμα η δωροεπιταγη του κοτσοβολου Για να γλυτώσω λεφτά από ένα σύστημα σιδερωματος....

Προσωπικά τις 2 ίντσες δεν τις λογίζω καν ως διαφορά.
Βήματα που "δίνουνε" αισθητή διαφορά θεωρώ τα 48 -> 55 -> 65 -> τέρας
Αν είχα 48αρα και μου έδινες με μικρή διαφορά 50αρα αλλά με λίγα ακόμα πήγαινα σε 55αρα, η 50αρα δεν θα ήταν καν υποψήφια σαν επιλογή δηλαδή.

Για το 3D, η καλύτερη ταινία κατά την γνώμη μου, και πολλών άλλων, είναι το Avatar.

Πρέπει να ήρθαν τα κομμάτια πάντως στο eshop, με τιμή πλέον 749.
Θεωρώ βέβαια ότι θα τη δώσουν 679 σε όσους πήραν από το crazy.
Εγώ ακύρωσα τη δική μου γιατί έδωσα την προηγουμενη το Σάββατο και ήθελα άμεσα TV, οπότε πήρα τη 48αρα από Πλαίσιο (με παράδοση σπίτι μέσα σε μία μέρα, δηλ. το Σάββατο που την ήθελα και 8 άτοκες) στα 650 τελική.
Το κόλπο με τη δωροεπιταγή από Κώτσο το είδα μετά, σπάστικα λίγο αλλά θα προτιμούσα η δωροεπιταγή να μπορούσε να χρησιμοποιηθεί άμεσα και όχι σε επόμενη αγορά που σε αναγκάζει να πας πάλι στους ίδιους.
Η τηλεόραση πάντως είναι πολύ καλή με πολλές δυνατότητες και αρκετά καλό μαύρο, σίγουρα καλύτερη από την ΕH6030 που αντικατέστησε, η οποία ήταν και αυτή πολύ καλή!

πηρα και γω τηλεφωνο και μου ειπαν οτι παρελαβαν σημερα το πρωι. οποτε αυριο ή μεθαυριο θα τις στειλουν σε οσους περιμενουν...

Πρέπει να ήρθαν τα κομμάτια πάντως στο eshop, με τιμή πλέον 749.
Θεωρώ βέβαια ότι θα τη δώσουν 679 σε όσους πήραν από το crazy.
Εγώ ακύρωσα τη δική μου γιατί έδωσα την προηγουμενη το Σάββατο και ήθελα άμεσα TV, οπότε πήρα τη 48αρα από Πλαίσιο (με παράδοση σπίτι μέσα σε μία μέρα, δηλ. το Σάββατο που την ήθελα και 8 άτοκες) στα 650 τελική.
Το κόλπο με τη δωροεπιταγή από Κώτσο το είδα μετά, σπάστικα λίγο αλλά θα προτιμούσα η δωροεπιταγή να μπορούσε να χρησιμοποιηθεί άμεσα και όχι σε επόμενη αγορά που σε αναγκάζει να πας πάλι στους ίδιους.
Η τηλεόραση πάντως είναι πολύ καλή με πολλές δυνατότητες και αρκετά καλό μαύρο, σίγουρα καλύτερη από την ΕH6030 που αντικατέστησε, η οποία ήταν και αυτή πολύ καλή!
Και εγώ θα προτιμούσα η δώρο επιταγή να μπορούσε να χρησιμοποιηθεί άμεσα ή καλύτερα να αφαιρεθεί από το ποσό αγοράς....
Αλλά και πάλι έτσι όπως είναι Δεν είχα θέματα γιατί πάλι κερδισμένος είμαι...
1ον) έβαλα την τηλεόραση σε δόσεις άτοκες
2ον) τα 100 θέλω να πάρω κάποια πραγματάκια όπως ηλεκτρική σκούπα η εξωτερικό σκληρό ή βάση τηλεόρασης ή ακόμη και επέκταση εγγύησης...
Στο χάσιμο είμαι ότι έπεσα 2 ίντσες

Καλησπέρα. Άλλος ένας που παρήγγειλε την 40άρα για το δωμάτιο από την προσφορά του eshop. Είχα βαρεθεί να με πιάνει ο ύπνος στον καναπέ :sleepey:

Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα. Άλλος ένας που παρήγγειλε την 40άρα για το δωμάτιο από την προσφορά του eshop. Είχα βαρεθεί να με πιάνει ο ύπνος στον καναπέ :sleepey:

Kαλοριζικη και καλοθεατη....!!!!

Τελικα χθες δοκιμασα και τις ρυθμισεις του wave1975 και μπορω να πω οτι με ικανοποιησαν σε πολυ μεγαλο βαθμο και νομιζω οτι ειναι αρκετα καλες για το δικο μου γουστο.
Ενα ευχαριστω στον wave1975 για τις ρυθμισεις που προτεινε.

καλησπερα! σημερα το μεσημερι επιτελους παρελαβα απο eshop την50 που ειχε σε προσφορα. μεχρι τωρα ολα καλα νομιζω! εχω χαθει βεβαια απο το πλυθος των λειτουργιων και επισης απο τις ρυθμισεις που μπορω να κανω στην εικονα... θελει ψαξιμο πολυ σιγουρα! θα προσπαθησω να βρω και τα βιντεο με τα διαφορα τεστ για να τα παιξω.

εχω μια απορια για το 3d! εχω σε μορφη iso τους 300 και μεσω xbmc (kodi πλεον) με το που το παταω να παιξει ξεκιναει σε 2d. αν παω να ενεργοποιησω το 3d βλεπω οτι μονο η επιλογη 2d ->3d δουλευει αλλα δεν ξετρελενομαι απο το αποτελεσμα. οι αλλες 2 επιλογες την μπερδεουν την εικονα και δε βλεπεις.
μηπως φταιει το kodi και δεν παιζει 3d? πρεπει να παιξω την ταινια απο αλλο προγραμμα?

Παιδιά Καλημέρα
Παρέλαβα μόλις την 48h6400 από Κωτσόβολο
Μου την έφεραν σπίτι
Πως μπορώ να ξέρω αν είναι Μεταχειρισμένη η Όχι; αν πχ την είχαν στην έκθεση στημένη είναι εκθεσιακό κομμάτι η Όχι;

Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν ξερω εαν η τηλ εχει βιδες για την στηριξει της μεσα στην κουτα αλλα εαν ναι μπορεις να δεις εαν ειναι σε κλειστο σακουλακι...αυτο αποδεικνυει τουχιστον εαν εχει βγει να τοποθετηθει η οχι.....στην 40αρα που ειχα εγω ηταν κανονικα ολα κλεισμενα προς συναρμολογηση.....

Καλησπερα απο χθες και εγω κάτοχος μιας 50" απο το eshop κανονικοτατα στο κουτί μετα τον κωδικο το XXH άρα είμαστε εντάξει με την εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας Πρώτες εντυπώσεις ελάχιστο clouding τύχη εδω θα μείνω λίγο, δεν υπαρχει πάνελ που να μην εχει έστω και λίγο το ρίσκο ειναι ζαριά , άντε να την πας πίσω με ολη την διαδικασία φωνές κακό και το νέο πάνελ να ειναι χειροτερο απο το προηγούμενο τρελλα . Δορυφορικά κανάλια hd η τέλεια απόδοση της tv , digea ας γελάσουμε και λίγο πλυντήριο , ote tv οκ τα παμε πολυ καλα , ταινίες ωραιότατη απόδοση του μαύρο το χαίρεσαι , Το καλύτερο ειναι να ρυθμιστεί η tv όπως κάθεται στον καθένα ξεχωριστά στο μάτι, πολυ καλο ήχο , smart tv σιγά μην κάθομαι να μπαίνω internet απο την tv , δοκιμή mouse κ πληκτρολογιο ειναι λίγο σπαστικό. 3D άντε 2-3 φορές και μετα τέλος. Για τις αναβάθμισεις εάν ειναι ολα εντάξει μην αναβαθμίζεται πχ οταν η apple έβγαλε την 8.1.3 για τα iphone καιγόταν η baseband στα 5αρια .
Για τα 679 που αγοράστηκε μετα απο πώληση 450 Plasma panasonic 42" μια χαρα μου βγήκε. Συμπέρασμα απο οτι κυκλοφορεί σε αυτη την κατηγορία νομίζω ειναι οτι καλύτερο

καλησπερα φιλε μου! και γω απο eshop χθες παρελαβα. που βλεπεις εσυ το clouding? εγω παρατηρω ενα ελαχιστο ξεθωριασμα του μαυρου καπου στο κεντρο και λιγο πανω αλλα δεν ειμαι και σιγουρος οτι ειναι αυτο το clouding.
γενικα ετρεξα διαφορα video απο το youtube και δεν παρατηρησα κατι που να με ενοχλησει - ουτε καμενα pixel. ειτε εγω δεν βλεπω αυτα που πρεπει ειτε ειναι ελαχιστα τα φαινομενα εως καθολου.
ειδα σε blu ray την ταινια lucy και η εικονα ηταν παρα πολυ καλη. δεν εκανα τρελες ρυθμισεις. λιγο τον οπισθιο φωτισμο χαμηλωσα γιατι μου φανηκε πολυ, και χαμηλωσα στο ελαχιστο 2-3 "φιλτρα" που εχει στο μενου της εικονας στο φακελο για προχωρημενους και σε εναν αλλο κοντα σε αυτον...
το smart το πειραξα λιγο αλλα ακομα ειναι νωρις να πω κατι. δεν ενθουσιαζομαι μιας και εχω το pc ενωμενο με την τηλεοραση αλλα σιγουρα ειναι καλο που υπαρχει!
3d ειδα με τη γυναικα λιγο μεσω μιας εφαρμογης του σμαρτ που σου δειχνει καποια βιντεο 5-25λεπτα περιπου το καθενα. καποια αξιζαν και εβλεπες πραγματικα μπροστα σου αυτα που επαιζαν. η γυναικα μου ενθουσιαστηκε περισσοτερο μιας και δεν ειχε ξαναδει 3D. θα δοκιμασω και ταινια μολις μπορεσω και θα δω αν υπαρχεο διαφορα.
απο τηλεοπτικο σημα ειδα λιγο, πολυ νορμαλ μου φανηκε. δεν ειναι χαρμα οφθαλμων αλλα βλεπεται. τα HD καναλια του οτε tv ειναι μια χαρα ομως!
σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ευχαριστημενος και τα πρωτα δειγματα ειναι ικανοποιητικα!

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Kαλοριζικη και καλοθεατη....!!!!

Σ'ευχαριστώ πολύ! Είμαι στο στάδιο αναμονής αφού στο eshop περιμένουν παραλαβή κομματιών.

Ρε παιδιά επειδή είμαι λίγο άσχετος η καλύτερα πολύ άσχετος σε θέματα εικόνας για πέστε μου τι είναι και πως θα διακρίνω clouding , banding και όλα τα άλλα προβλήματα που μπορεί να έχει ένα πάνελ;;;

Προσοχή στις αγορές εάν δεν εχει δίπλα στον κωδικο της tv στο κουτί το XXH δεν την παίρνετε Τωρα για το clouding ενας τρόπος στο μαύρο ειναι να σβήσετε την tv και να την αναψετε τη στιγμή που βγάζει smart tv δείτε το μαύρο εάν ειναι παντού σε όλο το πάνελ ομοιομορφο να μην εχει δηλαδη γκρίζους <<καπνούς >> εννοείτε με σβηστο φως στο δωμάτιο

Τι είναι το ΧΧΗ και γιατί δεν πρέπει να την παραλάβω αν δεν το έχει?

Τι είναι το ΧΧΗ και γιατί δεν πρέπει να την παραλάβω αν δεν το έχει?
Εάν δεν το εχει ειναι εκτος ευρωπαϊκής ένωσης και η επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία δεν την αναγνωρίζει για εγγύηση

Μολις τελειωσα με το στησιμο και σεταρισμα της 48''. Πολυ καλη αγορα νομιζω οτι εκανα. Της "ειπα" οτι εχω ΟΤΕ TV, εβαλα και το "ματι", οποτε με ενα τηλεκοντρολ εχω και Tv και αποδικωποιητη. Mε το WatchOn απο το galaxy S4 βλεπω τα παντα. Ολα πηγαν καλα. Το ξαναλεω, πολυ καλη αγορα. Σας ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες σας. Απο ρυθμισεις εκανα τις παρακατω http://reviews.lcdtvbuyingguide.com/samsung-lcd-tv/samsung-h6400-picture-settings.html. Αν καποιος θεωρει κατι καλυτερο, θα του ειμαι υποχρεος.

Τα χρώματα στο προφίλ εικόνας "ταινία" δεν είναι πολύ ξεθωριασμενα; εμένα δεν με τρελαίνει. Με αυτές τις ρυθμίσεις γίνονται καλύτερα; θα τις δοκιμάσω το απόγευμα να δω διαφορά.
Γιατί όλα τα βοηθητικά φίλτρα τα βάζει στο off; αυτά δεν υποτίθεται ότι βοηθάνε Για να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα;