Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδια καλησπέρα,

Γνωρίζει κανεις αν παίζουν κανονικά οι υπότιτλοι με dlna?

Ευχαριστώ!

Παιδια μια βοηθεια εφτιαξα σημερα τους υποτιτλους απο μια ταινια με το 3d subtitler αλλα δεν μου τους εμφανιζει στο player της samsung ενω στον υπολογιστη φαινονται κανονικα αν μπορειτε να μου δωσετε καμια ιδεα τι κανω λαθος γιατι τον ιδιο υποτιτλο σε srt ansi τον διαβαζει η σαμμι

Δεν δοκίμασα ακόμα 3D ταινία .
Στην άλλη tv που έχω στην LG δεν χρειάζονταν κάποια επεξεργασία οι 3D υπότιτλοι , παρά μόνο η προσθήκη στην ονομασία ταινίας και υποτίτλων του .3DSBS .
Το ίδιο δεν ισχύει και για την 6400 ;

Οχι δεν εννοουσα οτι εχει προβλημα μια χαρα βλεπει τους srt, απλα ειπα να δοκιμασω και idx να δω αν εχει καμια διαφορα, για αυτο και ζητησα βοηθεια γιατι στους srt αν π.χ. αλλαξω την προοπτικη 3d τοτε οι srt αρχιζουν και παραμορφουν.
Ειναι η πρωτη μου τηλεοραση με 3d και ειμαι λιγο ασχετος στο θεμα :)

Επιστρέφω, μιας και το μυστήριο (για μένα) με την μέτρια έως κακή απεικόνιση τηλεοπτικού SD, φαίνεται πως διαλευκάνθηκε. Χθες σύνδεσα ένα Bluray player Samsung BD-D6900 που έχω, το οποίο έχει ενσωματωμένο δέκτη DVB-T2, το συντόνισα και η απεικόνιση με τηλεοπτικό SD σήμα...απογειώθηκε!
Θολούρα τέλος! Πολύ πιο καθαρή η εικόνα, τα χρώματα πιο καθαρά αλλά όχι κορεσμένα, ακόμα και το crosstalk (σκιές/περίγραμμα στα λογότυπα των καναλιών, στα πρόσωπα και τα γράμματα) που εμφανιζόταν στο χαμηλής ποιότητας τηλεοπτικό σήμα με τον δέκτη της τηλεόρασης, μειώθηκαν θεαματικά! Οπότε ή ο δέκτης της tv είναι μέτριας ποιότητας, ή δεν γίνεται ικανοποιητικό upscale από τον scaler της ΤV.

Επιστρέφω, μιας και το μυστήριο (για μένα) με την μέτρια έως κακή απεικόνιση τηλεοπτικού SD, φαίνεται πως διαλευκάνθηκε. Χθες σύνδεσα ένα Bluray player Samsung BD-D6900 που έχω, το οποίο έχει ενσωματωμένο δέκτη DVB-T2, το συντόνισα και η απεικόνιση με τηλεοπτικό SD σήμα...απογειώθηκε!
Θολούρα τέλος! Πολύ πιο καθαρή η εικόνα, τα χρώματα πιο καθαρά αλλά όχι κορεσμένα, ακόμα και το crosstalk (σκιές/περίγραμμα στα λογότυπα των καναλιών, στα πρόσωπα και τα γράμματα) που εμφανιζόταν στο χαμηλής ποιότητας τηλεοπτικό σήμα με τον δέκτη της τηλεόρασης, μειώθηκαν θεαματικά! Οπότε ή ο δέκτης της tv είναι μέτριας ποιότητας, ή δεν γίνεται ικανοποιητικό upscale από τον scaler της ΤV.

Μήπως έχει θέμα ο δέκτης της δικιάς σου τηλεόρασης;
Διότι στην δικιά μου δεν υπάρχουν τα προβλήματα που αναφέρεις.

Αυτό φαντάστηκα αρχικά, γι' αυτό και πήγα σε τοπικό κατάστημα να δω κάποια άλλη. Το ίδιο έπαιζε κι αυτή που είχαν εκεί, όπότε μάλλον δεν είναι ελαττωματικός ο δικός μου. Αν δεν κάνω λάθος, η δικιά σου έχει ενσωματωμένο και δορυφορικό δέκτη. Πολύ πιθανό να φοράει διαφορετικό δέκτη από την δική μου.

Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

...... Οπότε ή ο δέκτης της tv είναι μέτριας ποιότητας, ή δεν γίνεται ικανοποιητικό upscale από τον scalerτης ΤV.

Φανταζομαι οτι επαιξες με ολες τις σχετικες ρυθμισεις......Ενδεχομενος ο δεκτης του blueray να ειναι ενα κλικ καλυτερος......παντως ουτε εγω εχω αντιμετωπισει τετοια θεματα...

Πως κάνουμε απεγκατάσταση Εφαρμογές που δεν θέλουμε; δε μπορώ να βρω κάποιο κουμπί ...

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φανταζομαι οτι επαιξες με ολες τις σχετικες ρυθμισεις......Ενδεχομενος ο δεκτης του blueray να ειναι ενα κλικ καλυτερος......παντως ουτε εγω εχω αντιμετωπισει τετοια θεματα...

Τώρα με προβλημάτισες...υπάρχει περίπτωση κάποιες παρτίδες να φοράνε διαφορετικού κατασκευαστή tuners? Γνωρίζει κάποιος?

Δεν ξερω απο ποτε εχεις την τηλ αλλα ισως,λεω εγω τωρα χωρις να γνωριζω/ξερω κατι παραπανω,οτι σε περιπτωση που Samsung διαπιστωσε ελειπη σημα στον ηδη υπαρχον tuner της να προεβει σε αλλαγη/αναβαθμιση..........το κανουν συχνα η εταιριες.....
Απο την αλλη δεν JERV τι διαφορες σε ποιτητα εχουν ο δεκτης της τηλ που ειναι DVB-T με του blueray που ειναι DVB-T2.....

Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Νέο update διαθέσιμο από σήμερα ( 2602 ).
Δεν έχω changelog :p

Ομοιος...τα προσθετα ,εαν υπαρχουν,καθε φορα πως μπορουμε να τα εντοπισουμε ...για να ξερουμε εαν αξιζει η οχι αναβαθμιση...

...και κατι αλλο....δοκιμασα μεσο APPS να κατεβασω απο το webbloser,που ειναι ηδη εγκατεστημενος,καποια προγραμματα και κατα το κατεβασμα τους μου διακοπτη την ληψη ως μη εφικτη.....μπορει καποιος να μου πει δυο πραγματα πανω στο συγκεκριμενο θεμα..η αν εχει ανοιχτει αναλογω νημα να διαβασω...ευχαριστω...

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα σε όλους, σήμερα παρέλαβα την 48" h4600, από E-Shop, σε αρκετά καλή τιμή (crazy Sundays).Εως τώρα μόνο θετικές εντυπώσεις μου έχει αφήσει.Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω, εύχομαι οι πιο έμπειροι να μπορέσουν να με βοηθήσουν.Στο smart hub δεν βρίσκω πάρα μόνο ξένα apps,έχει σχέση ότι η τηλεόραση είναι από Σλοβακία? Πως μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές όπως sport24, skai, novasports και τα λοιπά?

Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν ξερω απο ποτε εχεις την τηλ αλλα ισως,λεω εγω τωρα χωρις να γνωριζω/ξερω κατι παραπανω,οτι σε περιπτωση που Samsung διαπιστωσε ελειπη σημα στον ηδη υπαρχον tuner της να προεβει σε αλλαγη/αναβαθμιση..........το κανουν συχνα η εταιριες.....
Απο την αλλη δεν JERV τι διαφορες σε ποιτητα εχουν ο δεκτης της τηλ που ειναι DVB-T με του blueray που ειναι DVB-T2.....

Ωχ...αυτό δεν το ήξερα! Δεν είναι DVB-T2 ο δέκτης της H6400??? Δηλαδή σε λίγα χρόνια θα χρειαστούμε εξωτερικό δέκτη???

Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ωχ...αυτό δεν το ήξερα! Δεν είναι DVB-T2 ο δέκτης της H6400??? Δηλαδή σε λίγα χρόνια θα χρειαστούμε εξωτερικό δέκτη???

Δυστυχώς φίλε KOSSTV έχεις δίκιο...το μοντέλο που προωθεί στην Ελληνική αγορά η επίσημη αντιπροσωπεία είναι το UE48H6400AW που δεν διαθέτει δέκτη DVB-T2.
To μοντέλο με τον DVB-T2 δέκτη είναι το 48Η6400ΑΚ. http://www.samsung.com/ie/consumer/tv-audio-video/television/flat-tvs/UE48H6400AKXXU

Last edited:
Eτσι ειναι δυστυχως.....το θεμα ειναι οτι ο κυριος λογως που δεν ερχεται το συγκεκριμενο μοντελο ειναι οτι η αναγκη σε εσωτερικη καταναλωση εκπομπης απο τετοιους δεκτες δεν εχει ουσια ακομη στην χωρα μας ετσι οπως εχουν τα πραγματα.....ετσι η αντιπρωσοποια το θεωρει υπερβολη την εισαγωγη του...παντου και σε πολλα πραγματα συνβαινει αυτο....για αυτο και υπαρχει στο blueray σου που ειναι ανεξαρτητο μηχανημα......