Επιστρέφω, μιας και το μυστήριο (για μένα) με την μέτρια έως κακή απεικόνιση τηλεοπτικού SD, φαίνεται πως διαλευκάνθηκε. Χθες σύνδεσα ένα Bluray player Samsung BD-D6900 που έχω, το οποίο έχει ενσωματωμένο δέκτη DVB-T2, το συντόνισα και η απεικόνιση με τηλεοπτικό SD σήμα...απογειώθηκε!
Θολούρα τέλος! Πολύ πιο καθαρή η εικόνα, τα χρώματα πιο καθαρά αλλά όχι κορεσμένα, ακόμα και το crosstalk (σκιές/περίγραμμα στα λογότυπα των καναλιών, στα πρόσωπα και τα γράμματα) που εμφανιζόταν στο χαμηλής ποιότητας τηλεοπτικό σήμα με τον δέκτη της τηλεόρασης, μειώθηκαν θεαματικά! Οπότε ή ο δέκτης της tv είναι μέτριας ποιότητας, ή δεν γίνεται ικανοποιητικό upscale από τον scaler της ΤV.
...... Οπότε ή ο δέκτης της tv είναι μέτριας ποιότητας, ή δεν γίνεται ικανοποιητικό upscale από τον scalerτης ΤV.
Φανταζομαι οτι επαιξες με ολες τις σχετικες ρυθμισεις......Ενδεχομενος ο δεκτης του blueray να ειναι ενα κλικ καλυτερος......παντως ουτε εγω εχω αντιμετωπισει τετοια θεματα...
πατας επανω στην εφαρμογη παρατεταμενα το οκ του τ/χ και κανεις διαγραφη.Πως κάνουμε απεγκατάσταση Εφαρμογές που δεν θέλουμε; δε μπορώ να βρω κάποιο κουμπί ...
Νέο update διαθέσιμο από σήμερα ( 2602 ).
Δεν έχω changelog![]()
Δεν ξερω απο ποτε εχεις την τηλ αλλα ισως,λεω εγω τωρα χωρις να γνωριζω/ξερω κατι παραπανω,οτι σε περιπτωση που Samsung διαπιστωσε ελειπη σημα στον ηδη υπαρχον tuner της να προεβει σε αλλαγη/αναβαθμιση..........το κανουν συχνα η εταιριες.....
Απο την αλλη δεν JERV τι διαφορες σε ποιτητα εχουν ο δεκτης της τηλ που ειναι DVB-T με του blueray που ειναι DVB-T2.....
Ωχ...αυτό δεν το ήξερα! Δεν είναι DVB-T2 ο δέκτης της H6400??? Δηλαδή σε λίγα χρόνια θα χρειαστούμε εξωτερικό δέκτη???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.