Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Της ειδα διπλα διπλα να παιζουν Digea με ιδιες ρυθμισεις και η διαφορα ηταν πολλή εμφανής Την 6200 ειχα παει να παρω αλλα οταν την ειδα πηγα στην 6400
Αν η επεξεργασια εινα ιδια γιατι η μια εχει πχ 400CMR και η αλλη 200 ? Η λεξη που μου ηρθε στο μυαλο ηταν οτι η εικονα ηταν σαν λασπη ... δεν ειναι και τεχνικη περιγραφη αλλ αυτο μου θυμισε
Η σειρα Η6600 Η6700 Η7000 εχουν Samsung Golf.P cpu απο οσο ξερω

Η σειρα Η6600 Η6700 Η7000 εχουν MStar X14.

Πατώντας από κατάσταση αναμονής,info,menu,mute,power σε βγάζει στο sevice menu,εκεί φαίνεται και ο τύπος του πάνελ και η πλατφόρμα.

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δηλ. ειχε πιο καλο τηλεοπτικο η 6400 απο την 6200 και αυτο της 6400, συγκρινετε με το τηλεοπτικο της sony, γενικα;

Στην 6400 ειχε καλυτερο τηλεοπτικο απο 6200 δεν ξερω σε τι μπορει να οφειλόταν ... (οχι οτι ηταν καλο αλλα καλυτερο απ την 6200)
Ακριβος απέναντι ειχε μια LG650V και μια Σονυ νομιζω την 706 και οι 2 ειχαν πολλη καλυτερο απο της Σamsung. Καμμια συγκριση ...
Ολες ειχαν σημα απο την ιδια πηγη αφου ζητησα να δω Digea (και αφου ειπε δεν εχει μετα ειχε ... ) αλλαξε το καναλι που επαιζε σε ολες της τιβι στο διαδρομο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ps
Για την cpu το διαβασα και εχω κρατησει τη φωτο (αλλα δε μ αφηνει να κανω upload δε ξερω γιατι) ΑΝ βρω απο που το ειχα δει θα βαλω το λινκ

Της ειδα διπλα διπλα να παιζουν Digea με ιδιες ρυθμισεις και η διαφορα ηταν πολλή εμφανής Την 6200 ειχα παει να παρω αλλα οταν την ειδα πηγα στην 6400
Αν η επεξεργασια εινα ιδια γιατι η μια εχει πχ 400CMR και η αλλη 200 ? Η λεξη που μου ηρθε στο μυαλο ηταν οτι η εικονα ηταν σαν λασπη ... δεν ειναι και τεχνικη περιγραφη αλλ αυτο μου θυμισε

Περίεργο αυτό, γιατί εγώ όταν είδα 6200-6400-6500 πλάι-πλάι και με τροφοδοσία από την ίδια κεραία, δεν είχαν την παραμικρή διαφορά στο τηλεοπτικό. Έλεγξες αν οι τηλεοράσεις έπαιρναν σήμα από καλώδιο RF και ήταν σε λειτουργία DTV;

Τα CMR δεν έχουν σχέση με την επεξεργασία εικόνας, αλλά με το αναβόσβημα του οπίσθιου φωτισμού...

Περίεργο αυτό, γιατί εγώ όταν είδα 6200-6400-6500 πλάι-πλάι και με τροφοδοσία από την ίδια κεραία, δεν είχαν την παραμικρή διαφορά στο τηλεοπτικό. Έλεγξες αν οι τηλεοράσεις έπαιρναν σήμα από καλώδιο RF και ήταν σε λειτουργία DTV;

Τα CMR δεν έχουν σχέση με την επεξεργασία εικόνας, αλλά με το αναβόσβημα του οπίσθιου φωτισμού...

Το πρωτο που εκανα ηταν να δω για την κεραία γιατι ηθελα να δω απόδοση σε Digea και κανενα καταστημα δεν ειχε. Το μονο που βρηκα ηταν το MediaMarkt στο Μαρουσι αλλα και εκει ο υπαλληλος μου ειπε δεν εχει αλλα οι συνδέσεις φαίνονται απο πισω και οταν του ειπα οτι το βλεπω οτι έχετε μου το γυρισε για 5 λεπτα Μολις ηρθε αλλος πελατης το ξαναγυρισε σε full HD περιεχομενο
Η κεραια ηταν η ιδια γιατι οταν αλλαξε πηγη αλλαξε ολη η σειρα στο διαδρομο

Το πρωτο που εκανα ηταν να δω για την κεραία γιατι ηθελα να δω απόδοση σε Digea και κανενα καταστημα δεν ειχε. Το μονο που βρηκα ηταν το MediaMarkt στο Μαρουσι αλλα και εκει ο υπαλληλος μου ειπε δεν εχει αλλα οι συνδέσεις φαίνονται απο πισω και οταν του ειπα οτι το βλεπω οτι έχετε μου το γυρισε για 5 λεπτα Μολις ηρθε αλλος πελατης το ξαναγυρισε σε full HD περιεχομενο
Η κεραια ηταν η ιδια γιατι οταν αλλαξε πηγη αλλαξε ολη η σειρα στο διαδρομο

Πολλά καταστήματα έχουν ακόμα στημένους παλαιούς διανεμητές σήματος για τις τηλεοράσεις σε αναλογικό RF (παίζει δηλαδή ένας κεντρικός "server" τηλεοπτικό ή υλικό από δίσκο και αυτό διανέμεται ως αναλογικό σήμα κεραίας σε όλες τις τηλεοράσεις). Πιθανώς να έπεσες σε τέτοια περίπτωση και αυτό που είδες να μην ήταν διαφορά επεξεργασίας αλλά κάτι άλλο...

Πολλά καταστήματα έχουν ακόμα στημένους παλαιούς διανεμητές σήματος για τις τηλεοράσεις σε αναλογικό RF (παίζει δηλαδή ένας κεντρικός "server" τηλεοπτικό ή υλικό από δίσκο και αυτό διανέμεται ως αναλογικό σήμα κεραίας σε όλες τις τηλεοράσεις). Πιθανώς να έπεσες σε τέτοια περίπτωση και αυτό που είδες να μην ήταν διαφορά επεξεργασίας αλλά κάτι άλλο...

Οταν εκανε την αλλαγη οτι εβλεπε στη οθονη του εμφανιζοταν σε ολες της τηλεορασης Μια λιστα απο καναλια το ενα κατω απ το αλλο Αν δε κανω λαθος παιζει δορυφορκα στο καταστημα γιατι μετα εβαλε ξενο καναλι
Αν καποιος παει στι MediaMarkt ειναι εμφανες και φαίνονται και 2 καλωδια κεραιας απο πισω στης περισσοτερες τιβι Τωρα για περισσοτερα δεν ξερω το μονο που ξερω ειναι τι ειδα και επειδή μου εβαλε Alpha συγκεκριμενα και μεσο Digea και μεσο nova η ote (δεν ξερω) η διαφορα ηταν εμφανης Οπως και η διαφορα αναμεσα σε 6200 και 6400... Οπως ειπα εγω την 6200 πηγα να παρω αφου εχουν ιδιο πανελ και τα εχτρα δεν με ενδιαφερουν και τελικα πηρα την 6400 για αυτο το λογο
Τωρα τι πω τεχνικος δεν ειμαι , οτι ειδα λεω και αυτο το πληρωσα και παραπανω αφου πηγα για την 6200

Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι αν η επεξεργασια εικονας γινεται διαφορετικα αναλογα την πηγη.Δηλαδη οταν βλεπουμε Digea απο τον ενσωματωμενο την επεξεργασια την κανει το tuner της τηλεορασης και οταν συνδεσω εναν εξωτερικο αποκοδικοποιητη την επεξεργασια την αναλαμβανει αυτος και απλα στελνει την εικονα?Η το ιδιο chip τα κανει ολα.Αυτο το ρωταω γιατι οταν της δωσεις μια τανια Full HD θα την παιξει το ιδιο μπορει και καλυτερα απο μια Sony εκει δηλαδει δεν χρησιμοποιει καποια επεξεργασια για να βγει καλυτερη η εικονα σε σχεση με μια παραδειγμα es7000 που ειναι 3 χρονια παλαιοτερη και αναφερθηκε οτι δειχνει καλυτερα το τηλεοπτικο(πολυ καλυτερα)?

ξέρουμε διαφορές σε πάνελ μεταξύ 50" και 48" για 6200 & 6400?
πχ 48" 6400 και 50" 6400 είναι ίδιο το πάνελ? έχουν κάποια διαφορά πέρα από τις ίντσες?

ξέρουμε διαφορές σε πάνελ μεταξύ 50" και 48" για 6200 & 6400?
πχ 48" 6400 και 50" 6400 είναι ίδιο το πάνελ? έχουν κάποια διαφορά πέρα από τις ίντσες?

Το σιγουρο ειναι οτι η 50αρες φορανε AUO και οι 48 Samsung.Σε καποια review του εξωτερικου αναφερουν μεγαλυτερη αντιθεση στα φετινα μοντελα αυτες που φορανε AUO.

ειμαι σε αναζητησει 48αρας, ειχα καταληξει στην 6400.
θα παιζει κυρίως digea, είναι όντως τοσο χαλια η εικόνα να παω σε lg ή sony ;

Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι αν η επεξεργασια εικονας γινεται διαφορετικα αναλογα την πηγη.Δηλαδη οταν βλεπουμε Digea απο τον ενσωματωμενο την επεξεργασια την κανει το tuner της τηλεορασης και οταν συνδεσω εναν εξωτερικο αποκοδικοποιητη την επεξεργασια την αναλαμβανει αυτος και απλα στελνει την εικονα?......

...οπως τα λες ειναι.....εικονα περνεις απο την πηγη που επιλεγεις....δεν νομιζω να γινεται η τηλ να επαπροσδιοριζει ξανα το σημα βαση του δικου της tuner..

ειμαι σε αναζητησει 48αρας, ειχα καταληξει στην 6400.
θα παιζει κυρίως digea, είναι όντως τοσο χαλια η εικόνα να παω σε lg ή sony ;

Tο καλυτερο ειναι να πας να δεις μονος σου σε καποιο καταστημα και φυσικα να ζητησεις να δεις Digea που σε ενδιαφερει και οχι Νετ ΗD η οτι αλλο Full ΗD προβαλουν επίτηδες στα καταστηματα που ειναι 1080p και εκει ειναι μια χαρα
Το σιγουρο ειναι οτι και η Sony και η LG και Panasοnic εχουν καλυτερη αποδση σε αυτο το κομματι
Tο καλυτερο ειναι να πας να δεις μονος σου

Για τις προηγουμενες ξερουμε κατι...;

Για της προηγούμενες μάθαμε οτι περιλαμβάνει μια "διόρθωση ασφαλείας" όπου η Samsung δεν κρυπτογραφούσε της φωνητικές εντολές (προσωπικά δεδομένα) μέσο voice control και αποστέλλονταν στην Nuance company ...
Παρά την διόρθωση όμως "ξέχασε" να κρυπτογραφεί της εντολές προς “gdata.youtube.com” και “opml.radiotime.com

SAMSUNG RELEASES UPDATE TO FIX SECURITY ON TVS
SAMSUNG TV VOICE ENCRYPTION UPDATE: FIXED, BUT NOT QUITE…

Αν καποιος σκεφτεται για αγορα 40H6400 καλυτερα να περιμενει λιγο ... ισως εχουν γινει αλλαγες προς το χειροτερο
θα επανελθω...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Υπαρχει καποιος με 40H6400 που μπορεί να ανεβάσει μια φωτο απο το κρυφό μενου το Options ?

Ευχαριστω για την απαντηση.......
Τι εννοεις κρυφο μενου και που...?....μπας και βοηθησω σε αυτο που ψαχνεις..

Ναι....
Θα πρεπει να σου πω οτι μπαινεις με δικη σου ευθυνη
Απο το κρυφο μενου δεν πρεπει να πειραξεις απολυτος τιποτα γιατι μπορει να προκαλεσεις βλαβη
Οποτε μπαινεις στο μενου χανονται οι ρυθμισεις σου
ΚΩΔΙΚΟΙ SERVICE MENU

Eπειδη με τις ρυθμισεις εχω ταλαιπωρηθει να τις φτιαξω με φως ημερας σε συνδιασμο με νυχτερινο φωτισμο.....δεν θελω να κανω κινησεις προς τα πισω....συν οτι δεν θελω να δημιουργηθει προβλημα στην τηλ.....

Υπαρχει καποιος με 40H6400 που μπορεί να ανεβάσει μια φωτο απο το κρυφό μενου το Options ?