Leonid
AVClub Addicted Member
- 29 June 2010
- 2,813
Για τη χρήση που τη θες, κοιτάς για 48αρα , εύκολα και για 50αρα, ειδικά για χρήση ταινιών από τα 2,2μ.Καλησπέρα,
Θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση για δύο σκοπούς 1.gaming,2.προβολή τηλεοπτικού σήματος και ταινιών.Θέλω μια να τα συνδυάζει.Οι αποστάσεις θα είναι 1.20 μέτρα για gaming και 2.20 για ταινίες κλπ.
Καταλήγω (μάλλον) σε samsung λόγω μαύρου-ζωντανών χρωμάτων και μάλλον στη σειρά 6400 για τα 100hz πραγματικά,3d-smart tv κλπ.Θέλω όμως να ρωτήσω αν έχει τόσο χάλια εικόνα όσο διαβάζω στο τηλεοπτικό κομμάτι απ'ότι οι sony γιατί με ενδιαφέρει και αυτό.Έχω μια sony 40'' kdl720ex από την οποία δεν έμεινα και απόλυτα ευχαριστημένος από άποψη media player-ψυχρών χρωμάτων κλπ.
Επίσης σε αυτές τις αποστάσεις πόσες ίντσες προτείνεται?Σκέφτομαι για 40'' ή 48'' θα είναι πολλές οι 48''?Η 40'' που αναφέρω πιο πάνω δεν την έχω στο χώρο για να τη δοκιμάσω αν μου κάνει σε ίντσες γι'αυτό ρωτάω.Ξέρω ότι οι 40'' είναι σχετικά μικρές για μελλοντική χρήση μιας και στα περισσότερα σπίτια οι αποστάσεις για τηλεόραση είναι 2.50+ μέτρα αλλά θέλω ένα συνδυασμό λειτουργιών.Τι προτείνεται?
Αναφέρω εδώ που θα χρησιμοποιηθεί η τηλεόραση..
http://avclub.gr/forum/showthread.php/142396-Επιλογή-οθόνης-τηλεόρασης-για-Racing-Cockpit?highlight=
Όσο για τα μουντά χρώματα κτλ που λες για σύγκριση σονυ και πιο ζωηρά σε σαμυ, καλύτερα πήγαινε δες από κοντά για να σχηματίσεις άποψη, κατά την άποψη μου τώρα πια δεν είναι έτσι τα πράγματα. Πιο παλιά η αλήθεια είναι πως η σαμυ είχει πιο ζωηρά - εντυπωσιασμού χρώματα, τώρα είναι και αυτή πιο << ισορροπημένη >>.
Το τηλεοπτικό της σόνυ κατά γενική ομολογία είναι πιο καλό για τα ελληνικά προβληματικά κανάλια.