Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και γιατί η 6200 είναι ακριβότερη έστω και οριακά?
Σύγκριση με Sony?
Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά κανονικά πάντα είχε 100 ευρώ παραπάνω από την 6200.

Ποιά η διαφορά ανάμεσα στις 55Η6400 και στην 55Η6200? Η αρίθμηση δηλώνει ότι μάλλον η 6200 είναι υποδεέστερο μοντέλο αλλά σε τιμή είναι κατά 1 ακριβότερη από την 6400. Τί ακριβώς παίζεται και γιατί η samsung διατηρεί 2 διαφορετικά μοντέλα σε ίδια τιμή στη γκάμα της?
Ποιά θα επιλέγατε μεταξύ αυτων των 2 και της Sony 55 w805b? Mε ενδιαφέρει η ποιότητα του panel (το λιγότερο δυνατό clouding, banding κλπ), η ποιότητα της εικόνας σε HD και SD καθώς και η ταχύτητα σε μενού και ο καλός media player.

Η6200 Η6400
η μια ειναι 200Hz αλλη 400Hz (software)
2 ζευγάρια γυαλιά αξιας 35
smart remote
Η τιμη ειναι ετσι γιατι εχουν κανει παραλαβη με αλλη τιμη Οταν γινει νεα παραλαβη η 6200 ειναι φθηνοτερη περιπου 50 στης 40"
Η Σονυ ειναι σιγουρα καλυτερη στο τηλεοπτικο επισης εχει 50Hz panel εναντι 100Hz της Samsung
clouding, banding θα εχουν και οι 2 σε αυτες της ιντσες ... απο εκει και περα το ποσο πολλη θα εχουν ειναι και θεμα τυχης σε τι πανελ θα πεσεις
Σου προτεινω να δεις μονος σου πριν αγορασεις (σε καταστηματα εκεμενα δεν προβαλουν προβαλουν SD περιεχομενο)

Last edited:
Η6200 Η6400
η μια ειναι 200Hz αλλη 400Hz (software)
2 ζευγάρια γυαλιά αξιας 35
smart remote
Η τιμη ειναι ετσι γιατι εχουν κανει παραλαβη με αλλη τιμη Οταν γινει νεα παραλαβη η 6200 ειναι φθηνοτερη περιπου 50 στης 40"
Η Σονυ ειναι σιγουρα καλυτερη στο τηλεοπτικο επισης εχει 50Hz panel εναντι 100Hz της Samsung
clouding, banding θα εχουν και οι 2 σε αυτες της ιντσες ... απο εκει και περα το ποσο πολλη θα εχουν ειναι και θεμα τυχης σε τι πανελ θα πεσεις
Σου προτεινω να δεις μονος σου πριν αγορασεις (σε καταστηματα εκεμενα δεν προβαλουν προβαλουν SD περιεχομενο)

Νομίζω ότι και η Sony 100 Ηz πάνελ έχει. Στις προδιαγραφές λέει και αυτή 400Hz όπως και η Samsung αλλά αφού είναι active 3D αυτό δεν σημαίνει απευθείας 100Hz πραγματικά?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Είμαι ενα βήμα πρίν την αγορά της Η6400 50'' και διάβασα οτι έχει σταματήσει πλέον να παράγεται το συγκεκριμένο μοντέλο.Ουσιαστικά,σημαίνει κάτι αυτό?Για παράδειγμα έλλειψη ανταλλακτικών(δύσκολο,απλώς ρωτάω) ή κάτι παρόμοιο?ευχαριστώ
Το συγκεκριμενο ειναι μοντελο 2014, ετσι κι αλλιως καποτε θα σταματουσε την παραγωγη για να προωθησει καινουργια μοντελα, οπως κανουνε ολες οι εταιρειες, σε ολα τα ειδη, οσο για τα ανταλλακτικα, σιγουρα για καποια χρονια, δεν θα υπαρχει θεμα.

λαθος μου τοτε, νομιζα ειχε 50 γιατι το ειχα διαβασει σε ενα ενα τεστ της 40''...
gramacar προσωπικα θα πηγαινα σε Σονυ τοτε λογο κυριοτερης χρησης σε τηλεοπτικα προγραμματα που χανει πολλη η Sam ...

Οπως ξαναειπα ομως το καλυτερο ειναι να δεις σε λειτουργια μονος σου πριν την αγορα

μόλις κοίταξα στην σελίδα της σαμσουνγκ βγήκε καινούργια αναβάθμιση 2710.3

μόλις κοίταξα στην σελίδα της σαμσουνγκ βγήκε καινούργια αναβάθμιση 2710.3

εχει αναφερθει σε προηγουμενη σελιδα πριν 5 μερες .... αλλα δεν ξερει κανεις τι περιεχει ως συνηθος καμμια ενημερωση απ την εταιρια ουτε change log

Ναι και μενα δεν μου αρεσει αυτο χωρις να ξερω τι βελτιωσεις εχουν γινει στο λογισμικο αναβαθμισης αλλα τι να κανουμε σφου αυτη ειναι η πολιτικη της εταιριας δεν μπορουμε να κανουμε κατι σ/κ θα την περασω να δω τωρα ειμαι 2606 αν δεν κανω λαθος.
Και κατι τελευταιο μπορει καποιος να στειλει καποιο σχολιο προταση για μελλοντικη αναβαθμιση καπου στη σαμμυ εγω για παραδειγμα θα ηθελα να μπορω να ανεβαζω η να κατεβαζω την θεση των υποτιτλων στο media player που εχει η 6400

Παιδια πηγα και γω σε μαγαζι να κοιταξω την 48h6400 μεταξυ αλλων. Και παρατηρησα το εξης. Την ειχαν διπλα σε μια sony 50w805 και εκανε τεραστιο κοντραστ το ποσο θορυβο αφηνει να περναει στην εικονα της η Samsung. Αυτο το "πιξελιασμα" που κανει το mpeg, με μια δοση color banding. Ελλατωθηκε οταν πηγα το sharpness στο 0 αλλα μαζι χαθηκε και η καθαρη εικονα. H sony δεν ειχε καθολου θορυβο στο χρωμα της χωρις να χανει sharpness. Οσοι την εχουν, το εχετε παρατηρησει αυτο? Ειναι θεμα πανελ/επεξεργασιας? Η ο υπολογιστης στο οποιο ειχαν τις τηλεορασεις συνδεδεμενες ειχε θεμα με το bit χρωματων (το color banding με ανησυχησε αρκετα). Η εν λογω sony ηταν αρκετα ακριβοτερη και εκτος μπατζετ αλλα το παρατηρησα και σε αλλες sony οπως στην 42w705 και στην 48w605. Ημουν ετοιμος να παρω την 6400 αλλα η εικονα της σε σχεση με την sony με προβληματισε. Επισης το ματι μου επεσε και στα 490 της 48w605! Και το ξανασκεφτομαι...Μηπως αξιζει να περιμενω για καμια sony w755? Να παρω την 48h6400 τωρα (γιατι απο οτι βλεπω τα full HD μοντελα της samsung το 2015 ειναι πολυ κατωτερα αυτων του 2014)? Να παρω την 48w605 τωρα και να μου μεινουν και 160 στην ακρη??? Τι λετε?

Με καθε update που βγαινει και το εφαρμοζεις, χανονται οι ρυθμισεις εικονας( ευκρινεια, αντιθεση κτλ) που ειχες κανει μεχρι τοτε?

Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Με καθε update που βγαινει και το εφαρμοζεις, χανονται οι ρυθμισεις εικονας( ευκρινεια, αντιθεση κτλ) που ειχες κανει μεχρι τοτε?
Όχι δεν χάνετε τίποτα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το νέο update έχω την εντύπωση ότι έχει βελτιώσει θεαματικά την απόκριση στην χρήση στο youtube
Γενικά έχει βελτιωθεί όλη η απόκριση της τηλεορασης συνολικά. Θα έπρεπε να βγάζουν ένα changelog για να ξέρουμε ακριβώς τι αλλαγές κάνουν.

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απ ότι διαβάζω πάντως εδω,η σαμυ βγάζει αρκετά συχνά updates για τη σειρά 6.Τώρα αυτό είναι καλό ή κακό,χαχαχα...

Η 6400 έχει 2 ζευγάρια γυαλιά και το smart remote που δεν τα έχει η 6200.Το smart remote είναι εξαιρετικό.

Πέρασα σήμερα την 2710 έκδοση και ανέβηκε αρκετά στην ταχύτητα η τηλεόραση γιατί στην 2606 είχε πέσει αρκετά.

Την περασα και εγω σημερα....δεν παρατηρησα κατι τετοιο......

Ρε παιδία Σορυ αλλα είστε ικανοποιημένοι με την συγκεκριμένη TV ειδικά σε γρήγορες σκηνες και ποδόσφαιρο???
την είδα σήμερα με σήμα Digea και ειλικρινά μιλάμε για πολυ πολυ μέτρια εικόνα!!!
για να μην μιλήσω για ποδόσφαιρο που οι παιχτες στη μακρινή λήψη φαίνονταν ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΙ απο τα pixels!!!!! LoL!

Πολυ μέτρια τηλεόραση!!

Ρε παιδία Σορυ αλλα είστε ικανοποιημένοι με την συγκεκριμένη TV ειδικά σε γρήγορες σκηνες και ποδόσφαιρο???
την είδα σήμερα με σήμα Digea και ειλικρινά μιλάμε για πολυ πολυ μέτρια εικόνα!!!
για να μην μιλήσω για ποδόσφαιρο που οι παιχτες στη μακρινή λήψη φαίνονταν ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΙ απο τα pixels!!!!! LoL!

Πολυ μέτρια τηλεόραση!!
Δεν έχω δει ποτέ σήμα χαμηλότερο του 720p στην τηλεόραση. Σε ότι άλλο έχω δει η σε ps3 είναι εξαιρετική.

Αυτο που ποσταρεις απο μονο του δεν λεει τιποτα σε ποιο mode βλεπεις ? τι αλλαγες εχεις κανεις στις ρυθμισεις της ?
Αποψη μου ειναι οτι ειναι πολυ καλη για τα λεφτα της και καλιμπραρεται και πολυ καλα εαν εχεις τα οργανα

Δεν έχω δει ποτέ σήμα χαμηλότερο του 720p στην τηλεόραση. Σε ότι άλλο έχω δει η σε ps3 είναι εξαιρετική.

Εγω που την τσέκαρα σε DIGEA σήμα απογοητεύτηκα πλήρως!!!!!
Φαντάσου η LG LB650 που ηταν δίπλα της ειχε ενα κλικ (μικρό αλλα υπαρκτό) καλύτερη σάρωση στο ποδόσφαιρο!

Θα συμφωνησω.....αναλογα του τι βλεπεις πως το βλεπεις θελει αναλογες ρυθμισεις....
Σταθερα οποιος πει οτι υπαρχει μαλλον δεν εχει ψαξει κατε με την τηλεωραση του....!!!!