Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα,κάτοχος της 50ρας εδω και 1 ημέρα,και θα ήθελα τη βοήθειά σας σε 1-2 απορίες μου...
-Παίζω ταινίες απο στικάκι αλλά υπότιτλους δεν βλέπω.Τους εχω μέσα στον φάκελο με την ίδια ονομασία,αλλά δεν τους παίζει.Κάποια λύση?
-Θέλω να ρυθμίσω την οθόνη.Λογικά πρέπει να το κάνω σε κάθε input ξεχωριστά ε?Για παράδειγμα διαφορετικές ρυθμίσεις για οτε τιβι και διαφορετικές για pc?
-Παίζει ρόλο σε ποιά θύρα hdmi είναι συνδεδεμένη κάθε πηγή?Διάβασα ενα πόστ ενός φίλου εδω,οτι αλλάζονταε θύρα hdmi,είχε καλύτερο αποτέλεσμα.Παίζει να ισχύει?
Ευχαριστώ...

οταν παιζει ταινια πατα tools επιλογη γλωσσα υποτιτλων...διαφορα στην εικονα στις hdmi δεν εχει...απλα υποστηριζουν arc και mhl καποια συγκεκριμενη μθυρα

οταν παιζει ταινια πατα tools επιλογη γλωσσα υποτιτλων...
...και εγω ετσι νομιζα οτι γινεται αλλα εαν το αρχειο δεν ειναι ιδιο με τις κωδικοποιησεις υποτιτλων της τηλεωρασης δεν νομιζω να τις παιξει.....

Είδα χτές μέσω usb stick μια ταινία,χωρίς κανένα πρόβλημα.Στον ίδιο φάκελο ταινία κ υπότιτλοι με το ίδιο όνομα και τους έπαιξε απροβλημάτιστα,χωρίς να κάνω κάτι,τους φόρτωσε μόνο του.Επόμενη δοκιμή,3d υπότιτλοι...ελπίζω να μην εχω πρόβλημα.
Έπαιξα με τις ρυθμίσεις που προτείνουν κάποιοι εδω,αλλά δεν έμεινα και πολύ ικανοποιημένος.Καποια άλλη πρόταση?

Έχω ενωμένο το pc με τον ενισχυτή του home cinema με HDMI και την τηλεόραση με τον ενισχυτή με HDMI επίσης στην θυρα HDMI2. Αν αλλάξω το όνομα της θυρας σε pc τι διαφορές μπορεί να έχει; παίζω κυρίως ταινίες αλλά και λίγο παιχνίδια.

Γνωρίζει κανείς τι φορματ υπότιτλων υποστηρίζει ο media player της tv για 3d ταινίες?.sub,.idx,.ssa,.ass?Ευχαριστώ

Πως μπορω να βαλω το εικονιδιο που μπορεις να μπεις στο samsung app store ωστε να μπορεις να κατεβαζεις νεα προγραμματα για την τηλεοραση γιατι δεν βλεπω να το εχει στα εικονιδια.

Παιδες εκανα ενημερωση με νεο filmware 2740.6 και ειδα μια μικρη βελτιωση στην εικονα....παρατηρησατε και εσεις κατι τετοιο η εμενα γελουν τα ματια μου...;

Επισεις μου εχει ερθει μυνημα οτι απο 1/7 θα σταματησεει η εφαρμογη "My TV".....γινεται καπως να το σταματησουμε αυτο η οχι...;

Δεν βλέπω κάποια διαφορά με την 2740
Συνήθως οι ενημερώσεις δεν έχουν βελτιώσεις στην εικόνα αλλά στης εφαρμογές (βασικα δεν εχω δει ποτε ενημερωση που να αφορα την εικονα )
Ως συνήθως η Samsung δεν ενημερώνει για τίποτα Ουτε change log, ουτε απανταει σε ερωτηση στο φορουμ της, ουτε σε ερωτηση στο Live Chat της, ουτε η τεχνικη υποστηριξη .Τέτοιο χάλι πρωτη φορα συναντάω ... Εβαλα και το λινκ ρωτηστε και εσεις τι αλλαγες εχει το update και αν σας απαντησουν ....

Καλησπέρα,

Θέλει ενας φιλος να αγοράσει 50" και ειναι αναμεσα στην 50Η6400 (638 euro) και στην 50Η6200 (589 euro).

Ποιες οι διαφορές τους? H 6200 ειναι 100hz?

Ίδιο πάνελ έχουνε, ίδιες επιδόσεις σε ποιότητα εικόνας, απλά η H6400 έχει το 2o remote control ( Smart Remote ) και 2 γυαλιά 3D στην συσκευσία.

Γνωρίζει κανείς τι φορματ υπότιτλων υποστηρίζει ο media player της tv για 3d ταινίες?.sub,.idx,.ssa,.ass?Ευχαριστώ

Ξαναρωτάω,μήπως και γνωρίζει κανένας και γλιτώσω το ξενέρωμα και την αγορά media player...Δεν ξέρω μήπως κάνω κάτι λάθος,αλλά δεν έχω καταφέρει να δω 3d με υπότιτλους,είτε θα τους παίζει δίπλα-δίπλα,είτε πάνω-κάτω...Υποστηρίζει τελικά υπότιτλους σε 3d?ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ξαναρωτάω,μήπως και γνωρίζει κανένας και γλιτώσω το ξενέρωμα και την αγορά media player...Δεν ξέρω μήπως κάνω κάτι λάθος,αλλά δεν έχω καταφέρει να δω 3d με υπότιτλους,είτε θα τους παίζει δίπλα-δίπλα,είτε πάνω-κάτω...Υποστηρίζει τελικά υπότιτλους σε 3d?ευχαριστώ
Υποστηρίζει srt υπότιτλους κανονικά σε 3d ταινίες. 3d υπότιτλους δεν υποστηρίζει

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα, υπάρχει η δυνατότητα να βρίσκει μόνο υπότιτλους από το διαδίκτυο κατά την αναπαραγωγή ταινιών από usb?

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Υποστηρίζει srt υπότιτλους κανονικά σε 3d ταινίες. 3d υπότιτλους δεν υποστηρίζει

οκ,ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα, υπάρχει η δυνατότητα να βρίσκει μόνο υπότιτλους από το διαδίκτυο κατά την αναπαραγωγή ταινιών από usb?
Όχι δεν γίνετε αυτό

Καλημέρα,

Έχοντας παλιότερη εμπειρία από samsung καθώς έχω μια 40αρα 2ετίας σειράς 6 της samsung νομίζω 6200 αγόρασα χθες μια samsung UE48H6400AK απο eshop .

Αν και από τη πρώτη Tv είμαι πολύ ικανοποιημένος στη καινούρια τουλάχιστον με μια πρώτη ματιά σε κανάλια digea έχω την εντύπωση ότι είναι υποδεέστερη.

Αντιμετωπίζω το εξής θέμα έχοντας την εικόνα ρυθμισμένη σε λειτουργια εικόνας τυπικο μετα απο λίγο σκοτεινιάζει αρκετά αν ξαναπάω στις ρυθμίσεις και ξαναεπίλέξω λειτ. εικόνας τυπικό η φωτεινότητα επανέρχεται έχει παρατηρήσει κανείς ανάλογο πρόβλημα υπάρχει δυνατότητα επίλυσης ? (έκανα update με τις τελευταίες ενημερώσεις αλλά τπτ)

Επίσης γνωρίζει κανεις αν το μοντέλο που αγόρασα UE48H6400AK έχει κάποια ουσιαστικη διαφορά με SAMSUNG UE48H6400AWXXH ??

Ευχαριστώ

Οσο αφορα το μοντελο που λες το δευτερο ειναι προορισμενο για Ελλαδα μιας και τα τελευταια γραμματα "awxxh" ειναι για τις samsung τηλεορασεις που προοριζονται για Ελλαδα ενω το αλλο μοντελο προοριζεται για αλλη χωρα και οχι Ελλαδα.

Και για να ξερεις το e-shop σε οτιδηποτε πουλαει σχεδον παντα ολα του ειναι παρα-εισαγωγη(Δηλαδη δεν προοριζονται για Ελλαδα).

Καλημέρα,

Έχοντας παλιότερη εμπειρία από samsung καθώς έχω μια 40αρα 2ετίας σειράς 6 της samsung νομίζω 6200 αγόρασα χθες μια samsung UE48H6400AK απο eshop .

Αν και από τη πρώτη Tv είμαι πολύ ικανοποιημένος στη καινούρια τουλάχιστον με μια πρώτη ματιά σε κανάλια digea έχω την εντύπωση ότι είναι υποδεέστερη.

Αντιμετωπίζω το εξής θέμα έχοντας την εικόνα ρυθμισμένη σε λειτουργια εικόνας τυπικο μετα απο λίγο σκοτεινιάζει αρκετά αν ξαναπάω στις ρυθμίσεις και ξαναεπίλέξω λειτ. εικόνας τυπικό η φωτεινότητα επανέρχεται έχει παρατηρήσει κανείς ανάλογο πρόβλημα υπάρχει δυνατότητα επίλυσης ? (έκανα update με τις τελευταίες ενημερώσεις αλλά τπτ)

Επίσης γνωρίζει κανεις αν το μοντέλο που αγόρασα UE48H6400AK έχει κάποια ουσιαστικη διαφορά με SAMSUNG UE48H6400AWXXH ??

Ευχαριστώ

Η διαφορα ειναι στο tuner για προβολη προγραμματων τιβι H μια υποστηριζει DVB-T2 η αλλη DVB-T
Επισης η μια (απο eshop) ανάλογα απο πια χώρα έχει γίνει η εισαγωγή επειδή δεν έγινε απ την επίσημη αντιπροσωπία αλλα παραεισαγωγη μπορεί να μην σε καλύπτει η εγγύηση της Ελληνικης αντιπροσωπιας
Για το σκοτείνιασμα που λες πηγαινε στο μενου - Συστημα - Λυση ECO - Eξ/ση Ενεργειας και κανε απενεργοποίηση