Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναί αλλά σίγουρα υπάρχει και κάποια διαφορά είτε είναι 60 είτε είναι 100.
πχ... η Sony βγαίνει με 800Hz, με 900Hz και με 1000Ηz. στο μάτι μπορεί να μην υπάρχει καμία διαφορά απολύτως. αλλά και πάλι δεν βγάζεις 3 διαφορετικά μοντέλα έτσι απλά για πλάκα. (χωρίς να υποστηρίζω κάποια εταιρία αυτή τη στιγμή.)

απλώς και εγώ προσπαθώ να δω που αξίζει να πάω για μια τηλεόραση που θα κρατήσω τουλάχιστον 2-3 χρόνια στο χώρο μου.

Την τηλεόραση θα την χρησιμοποιώ κυρίως με το htpc μου για home cinema. Αν έχετε κάποια άποψη θα το εκτιμούσα

H6400 χαλαρά τότες.
Από τις μακράν καλύτερες TV για blu-ray movies.

Ο ρυθμός ανανέωσης είναι συνάρτηση της συχνότητας του ρεύματος.
Επομένως, για την Ευρώπη, είναι είτε 50 είτε 100 και σε πολύ ακριβές 200Hz.
Στην Αμερική έχουν τα 60Hz.
Τα νούμερα 800, 900 και 1000 που γράφουν και μεταφέρεις δεν είναι hz αλλά άλλες δικές του μονάδες μέτρησης για να παραπλανούν τον κόσμο, όπως πχ η Samsung χρησιμοποιεί τα PQI (Picture Quality Index)

Ζητώ συγγνώμη αν έχει αναλυθεί νωρίτερα αλλά είναι 119 σελίδες και θα μου έπαιρνε μέρες να το βρω. Ερωτώ λοιπόν: Πήρα πρόσφατα μια 55H6400 και ενώ σε κατεβασμένα ή streaming HD movies / tv series (netflix, youtube, blueray κλπ) είναι πολύ καλή, η εικόνα είναι πολύ κακή σε όλα τα digital ελληνικά κανάλια εκτός από την ΕΡΤ HD. Σε άλλες 2 τηλεοράσεις που έχω στο σπίτι (50'' και 48'') τα ελληνικά κανάλια είναι μια χαρά. Φταίει η πολύ μεγάλη διαγώνιος για την κακή εικόνα ή κάτι άλλο; Έχω παίξει πολύ με τις ρυθμίσεις της εικόνας, δεν βρήκα κάτι που να το βελτιώνει. Ευχαριστώ!

Eιναι στο μονο το οποιο υστερει, οτι δεν κανει καλο upscale στο τηλεοπτικο, αλλα καποιοι χρηστες αναφερουνε οτι με το τελευταιο firmware update, η εικονα ψιλοβελτιωθηκε, βεβαια σε 55αρα μην περιμενεις να δεις και πολλες διαφορες.

Φιλε @norad ,εγω ειδα βελτιωση αγοραζοντας ενα δεκτη HD (ariva 750) ,ρυθμισα ξεχωριστα την εισοδο και βλεπω τα τηλεοπτικα...Αψογα..
Ευτυχως ειχα και ενα χειριστηριο logitech harmony touch...το ρυθμισα ....και "Ακουνε" οι συσκευες με 2 πληκτρα....

Το βασικο μου προβλημα ειναι οτι δεν εχω καταφερει να παιζει η τηλεοραση με NAS. Με μια παλιοτερη LG που ειχα η οποια επισης δεν επαιζε θεωρησα οτι μπορει να υπηρχε καποια ασυμβατοτητα των εκδοσεων DLNA. Ομως και με αυτη τα ιδια. Εκτος αν κανω εγω καπου λαθος. ΓΙα να γινω ποιο συγκεκριμενος ολο το υλικο που εχω ειναι σε ενα Dlink DNS325 το οποιο ειναι πανω στο ιδιο δικτυο με τις τηλεορασεις pc tvbox κλπ. Η τηλεοραση βλεπει το DNS325 μονο ως DLNA συσκευη αλλα δεν βλεπει ολους τους φακελους ουτε ολο το υλικο. Εμφανιζει χυμα καποια αρχεια βιντεο και μουσικης. Δεν ξερω αν φταει οτι στο DNS το υλικο ειναι χωρισμενο σε υποφακελους οι οποιοι ειναι αρκετοι. Στο φακελο με τις ταινιες εχω πανω απο 200 υποφακελους στον καθενα απο μια ταινια με τους υποτιτλους.
Αναγκαστηκα στο τελος και πηρα ενα android tvbox και με το SPMC βλεπω τα παντα απο samba ομως.

Είχα το ίδιο πρόβλημα με το ίδιο NAS και το έλυσα ως εξής: Σήκωσα Plex Server σε ένα PC στο δίκτυο που ήταν κουμπωμένο πάνω στο NAS, και βλέπω τα πάντα με τον Plex client της Samsung. Παίζει καταπληκτικά. Μπορείς να σηκώσεις και στο ίδιο το NAS plex server αν θες: http://forums.dlink.com/index.php?topic=60858.0

Είχα το ίδιο πρόβλημα με το ίδιο NAS και το έλυσα ως εξής: Σήκωσα Plex Server σε ένα PC στο δίκτυο που ήταν κουμπωμένο πάνω στο NAS, και βλέπω τα πάντα με τον Plex client της Samsung. Παίζει καταπληκτικά. Μπορείς να σηκώσεις και στο ίδιο το NAS plex server αν θες: http://forums.dlink.com/index.php?topic=60858.0

Ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω.

Για να δεις τους φακέλους σου μέσω dlna πρέπει να τους κάνεις add στο library του Windows player

Να ρωτησω ρε παιδια γιατι σκεφτομαι να προβω στην αγορα της...Για καναλια Digea αξιζει η τηλεοραση γιατι η χρηση της θα ειναι 70% Digea 30% ταινιες..

Όχι δεν αξίζει για Digea, έχει πολύ κακό upscaling και θαμπή εικόνα (αλλά είναι μια χαρά για HD content). Από όσες τηλεοράσεις έχω δει οι Sony έχουν την καλύτερη εικόνα σε Digea.

Με το τελευταίο update (2800.1) έχω δει τεράστια διάφορα με πριν σε Digea.
Δεν ξέρω τι και πώς, απλά λέω τι βλέπουν τα μάτια μου.

Για να δείτε την ακριβής έκδοση που έχετε πάτε Menu - Υποστήριξη - Επικοινωνήστε με τη Samsung και scrollαρετε να δείτε το "Έκδοση Λογισμικού"
Αυτό μου αναφέρθηκε απο τη Samsung και λέει την ακριβή έκδοση.

Δηλαδη για Digea οι Sony ειναι πολυ καλυτερες απο Samsung-LG ή μιλαμε για μικροδιαφορες δυσκολα αντιληπτες στο ματι;

Δηλαδη για Digea οι Sony ειναι πολυ καλυτερες απο Samsung-LG ή μιλαμε για μικροδιαφορες δυσκολα αντιληπτες στο ματι;

Ας πούμε έτσι για την κουβέντα αυτή ότι, ναι, είναι. Ποιες τηλεοράσεις έχεις στο νου;

Δεν ξερω θελω κατι σε 40-43 με τη χρηση που ανεφερα..Ειχα κλεισει προς την 6400 αλλα μετα διαβασα οτι για Digea δεν πολυ κανει..Δεν με ενδιαφερει να ειναι smart-3D

Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Yπαρχουν και samsung oπως οι περσυνες h5000, που κανουνε παρα πολυ καλο upscale,(εφαμιλλο με τις sony), αλλα η σειρα H6200 και 6400, εχει θεμα

Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχουν ομως προς πωληση...Απο Sony ποια μοντελα προτεινετε;