Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μίλησα μαζί τους τηλεφωνικά νωρίτερα σήμερα και μου είπαν ότι το πρόβλημα το έχουν εντοπίσει, το διορθώνουν και πιθανότατα σήμερα ή στα προσεχή 24ωρα, θα έχουν στείλει νέα έκδοση με την διόρθωση.
Πάντως είπαν να την αποσυνδέσω τελείως από το διαδίκτυο, wifi ή ethernet για 15 λεπτά και να την ξανασυνδέσω.
Εάν δεν το λύσει αυτό, τότε υπομονή μέχρι να στείλουν την νέα έκδοση.

Εγώ να δείτε πριν μήνες τι είχα πάθει με την F6500 σε ένα από τα update. Ετυχε να αλλάζω τηλεφωνικό πάροχο και βγάζω το router την HOL εκτός. Από εκείνη τη μέρα, κάθε φορά που την άνοιγα μετά από 3-4 λεπτά έκανε reboot η tv. Μα κάθε φορά. Προσπαθούσα να καταλάβω τι άλλαξε (αρνήθηκα να δεχθώ ότι είχε πρόβλημα η tv) αλλά δεν μπορούσα να βρω την αιτία. Ερχεται το router του ΟΤΕ, το βάζω, συνδέω όλες τις συσκευές (δεν είχα ακόμη internet απλά το router ήρθε) και ως εκ θαύματος δεν ξανάέκανε reboot!!! Τελικά τι ήταν; Από ότι έψαξα βρήκα ότι η tv έψαχνε το δίκτυο, δεν το έβρισκε, από bug του firmware η CPU έπεφτε σε loop, ανέβαζε θερμοκρασία και για να μην πάθει ζημία έκανε επανεκκίνηση. Μετά την επανεκκίνηση δεν έψαχνε πάλι (οπότε κ δεν έκανε reboot).

Δεν ξέρω αν το έφτιαξαν, αλλά από χθες σταμάτησε να το κάνει σε μένα.
Κάτι άλλο όμως που παρατήρησα με το wireshark είναι ότι η τηλεόραση στέλνει πολλά ARP στον ρούτερ, κάθε 2 δευτερόλεπτα. Τι στο καλό, δεν έχει cache για να κρατά τις mac ;

Έχω θεματακι με το smart remote. Δεν κάνει pair. Ανοίγω κλείνω την τηλεόραση κανονικα αλλά όταν πατάω οτιδήποτε άλλο με βγάζει μη διαθέσιμο στα αριστερά. Έκανα factory reset και τίποτα. Τι μπορεί να φταιει.

Βγάλε μπαταρίες,κλεισε την τηλεόραση, ξαναβαλε μπαταρίες, άναψε τηλεόραση και δοκίμασε τότε να κάνεις pair.
Το τηλεχειριστήριο δίπλα στην τηλεόραση και όχι στο μισό μέτρο.

Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Βγάλε μπαταρίες,κλεισε την τηλεόραση, ξαναβαλε μπαταρίες, άναψε τηλεόραση και δοκίμασε τότε να κάνεις pair.
Το τηλεχειριστήριο δίπλα στην τηλεόραση και όχι στο μισό μέτρο.
Το έχω κάνει ενώ δίνει σήμα βγάζει μη διαθέσιμο. Χθες δούλευε άψογα και στα ξαφνικά σταμάτησε.

2 χρόνια κοντά δεν είχα θεμα τι το έπιασε δεν ξέρω.

Χωρίς smart remote δεν γίνεται τίποτα.

Βγάλε και την tv από το ρεύμα λιγάκι. Επίσης άνοιξε το Bluetooth στο κινητό σου και κανε μια σάρωση να δεις αν εκπέμπουν σωστά τα Bluetooth της tv και του remote.
Θα στα βγάλει κανονικά ως smart remote και samsung TV.
Την ώρα που θα κάνει σάρωση το κντ πάτα ένα κουμπί στο remote για να είσαι σίγουρος.

Last edited:
καλησπερα

τι γινεται με τα αρχεια mkv και καποια τα παιζει και καποια οχι?

σε αυτα που δεν παιζει μου λεει οτι δεν ειναι συμβατα για την ωρα

Βγάλε και την tv από το ρεύμα λιγάκι. Επίσης άνοιξε το Bluetooth στο κινητό σου και κανε μια σάρωση να δεις αν εκπέμπουν σωστά τα Bluetooth της tv και του remote.
Θα στα βγάλει κανονικά ως smart remote και samsung TV.
Την ώρα που θα κάνει σάρωση το κντ πάτα ένα κουμπί στο remote για να είσαι σίγουρος.
Το έκανα και το βρήκε ως samsung remote το κινητό κανονικά. Το πρόβλημα είναι στην τηλεόραση νομίζω. Την άφησα όλο το βράδυ χωρίς ρεύμα. Το κινητό δεν βρίσκει την τηλεόραση θα δοκιμάσω στο Screen mirroring αν την βλέπει.

Δείχνει να ανταποκρινεται η τηλεόραση αναβοσβηνει το κόκκινο λαμπάκι αλλά ότι και να πατήσω βγάζει μη διαθέσιμο κάτω αριστερά εκτός από το άνοιξε κλείσε που έχει δουλεύει κανονικά. Όταν πήγα να κάνω factory reset από το service menu είδα ότι το Bluetooth είναι οκ και το smart remote OK έγραφε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

καλησπερα

τι γινεται με τα αρχεια mkv και καποια τα παιζει και καποια οχι?

σε αυτα που δεν παιζει μου λεει οτι δεν ειναι συμβατα για την ωρα
Πια αρχεία mkv είναι αυτά? Δείξε μας το media info τους μήπως είναι x265?

Την tv δεν την βρήκε??
Αν όχι εκεί είναι το θέμα...
Ας λέει ότι θέλει η tv στο μενού της...σε επίπεδο software ίσως βλέπει ότι είναι On αλλά να μην εκπέμπει...

Την tv δεν την βρήκε??
Αν όχι εκεί είναι το θέμα...
Ας λέει ότι θέλει η tv στο μενού της...σε επίπεδο software ίσως βλέπει ότι είναι On αλλά να μην εκπέμπει...
Έχει θέμα η τηλεόραση 100%. Δοκίμασα και άλλο smart remote από άλλη h6400 και βγάζει το ίδιο. Αν φταιει το Software τι μπορώ να κάνω ώστε να φτιάξει. Δεν νομίζω να χαλασε το Bluetooth.

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

στα details λεει
video: HEVC Η265 ΜΑΙΝ [email protected]

Video
ID : 1
Format : HEVC
Format/Info : High Efficiency Video Coding
Format profile : Main 10@L4@Main
Codec ID : V_MPEGH/ISO/HEVC
Duration : 1h 46mn
Bit rate : 1 460 Kbps
Width : 1 920 pixels
Height : 800 pixels
Display aspect ratio : 2.40:1
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 23.976 (24000/1001) fps
Original frame rate : 23.976 (23976/1000) fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 10 bits
Bits/(Pixel*Frame) : 0.040
Stream size : 1.09 GiB (87%)
Writing library : x265 1.6+298-4a7176bab742:[Windows][GCC 4.8.2][64 bit] 16bpp

Last edited:
Είναι h265 δεν υποστηρίζεται μόνο οι 4k το υποστηρίζουν. Να κατεβάζεις h264 μόνο

Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σίγουρα; Στο manual της h6400 λέει ότι το υποστηρίζει. Μήπως έχει θέμα με τον format του ήχου;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σίγουρα; Στο manual της h6400 λέει ότι το υποστηρίζει. Μήπως έχει θέμα με τον format του ήχου;

Δεν έχω δοκιμάσει h265 ακόμα αλλά ότι άλλο mkv έχω βάλει το έπαιξε κανονικά. Τι format ήχου έχει?