Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Έχω την 48αρα.Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορώ να βάλω για να κόβω τις διαφημίσεις από youtube όπως στα pc;γιατί πήγα να δοκιμάσω να κατεβάσω και δεν ήταν συμβατό.

Καλησπέρα, με το τηλεκοντρόλ είναι αρκετά χρονοβόρο το σερφαρισμα πχ να γράψω μήνυμα στο Facebook, με το smart remote θα δω διαφορά;

Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα, με το τηλεκοντρόλ είναι αρκετά χρονοβόρο το σερφαρισμα πχ να γράψω μήνυμα στο Facebook, με το smart remote θα δω διαφορά;

Θα δεις αλλά πάλι θα αργείς σε σχέση με πληκτρολόγιο-ποντίκι το οποίο προτείνω...δεν έχω δοκιμάσει κάποιο αλλά θα πάρω κάποια στιγμή και εγώ.

Όχι plug n play το αναγνωρίζει αμέσως η τηλεόραση απλά να ξέρεις δεν είναι φωτιζόμενο τα πλήκτρα άν θέλεις με φωτιζόμενη πλήκτρα για το βράδυ τότε από eshop το rii 8 mini

Καλησπερα και καλως σας βρηκα. Δεν δουλευει το pointer του μικρου remote control. Κατα τα αλλα δουλευει μια χαρα, απλα δεν δειχνει την ασπρη τελεια στην tv. Θα το καλυπτει λετε η εγγυηση; να τους το παω πισω;

Απλά και μόνο για να είμαστε σίγουροι, γνωρίζεις ότι για να βγάλει την βούλα (pointer) πρέπει να έχεις το δάκτυλο πάνω στο remote, έτσι?
img_03_07_pointing.png

Αδερφέ και εμένα δεν δούλευε γτ έπεσε αλλά το έκανα νά ξαναδουλεψει βγάζοντας τις μπαταρίες και ξανά βάζοντας τες ενώ είμαι στον browser αλλιώς ξαναρυθμιζοντας το στην τηλεόραση μετά πατώντας return kai guide mazi από κοντινή απόσταση στην τηλεόραση...

Στάλθηκε από το galaxy S6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited:
Ναι ξερω πως δουλευει. Την εχω 10 μηνες την tv. Αυτο με τις μπαταριες το δοκιμασα

Δοκίμασες να το ξανα ρυθμίσεις για την τηλεόραση πατώντας return kai guide μαζί;

Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μολις το δοκιμασα αλλα δεν βλεπω να κανει τιποτα οταν τα παταω. Μου ανηγει το guide

Και τα δύο ταυτόχρονα πατημένα κοντά στην τηλεόραση από το remote control

Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Α εκανε συγχρονισμο και εδειξε και την σταθμη της μπαταριας του remote. Αλλα παλι δεν δουλευει. Το καλυπτει αραγε η εγγυηση;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μετα απο πολλα pairing τελικα δουλεψε. Ειναι φυσιολογικο ρε παιδια αυτο; το ειχε ξαναπαθει. Αμα ειναι να τους το παω πισω πριν ληξει η εγγυηση