Εγώ που έχω δοκιμάσει, εμφανίζει κανονικά τους ενσωματωμενους υποτιτλους.Μονο τους ξεχωριστους σε 3d ταινίες απο USB δεν μου τους αναγνωρίζει.Παιδιά σκέφτομαι να την αγοράσω,αλλά αυτά που διάβασα για το ότι δεν παίζει τους ενσωματωμένους υπότιτλους με έχουν κολλήσει. Μπορεί κάποιος να μου πει τι γίνεται ακριβώς....γιατί έχω μπερδευτεί..
Καλησπέρα στο φορουμ, θελω να κανω μια ερωτηση αφου τις τελευταιες μερες ειμαι κατοχος της 55h6500. Εβαλα τις εργοστασιακες ρυθμισεις και επιλεγω λειτουργια εικονας (ΤΥΠΙΚΟ),μετα απο λιγα δευτερολεπτα αρχιζει και σκοτινιαζει σταδιακα. Μηπως ξερετε τι ευθυνεται; (επισης στις υπολοιπες επιλογες <<λειτουγιας εικονας>> δεν υπαρχει κανενα προβλημα) ευχαριστω.
Σύνδεσέ το όπου θες, δε παίζει ρόλο. Μόνο αν είχες μηχάνημα με δυνατότητα arc θα έπρεπε να το συνδέσεις στην arc Hdmi, για να εκμεταλλευτείς αυτή τη δυνατότητα.Στο arc και στο dvi καταλαβαίνω ότι δεν πρέπει, έχει ένα hdmi σκέτο και ένα stb.
Αναφερόμουν εδώ.Ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθηεια σας! Tα ECO ηταν απενεργοποιημενα, πειραξα <<οπισθιος φωτισμος>> απο το 14 στο 15 και δεν μου το ξαναεκανε. Επειδη εχω το περιθωριο 14 ημερων απο το καταστημα, μηπως υπαρχει περιπτωση να ειναι καποιο ηλεκτρονικο προβλημα για να την αλλαξω η απλα ετυχε; Κατα τ αλλα η τηλεοραση ειναι απιστευτη. Θα σας παρακαλούσα να μου απαντήσετε όσο το δυνατόν πιο σύντομα διότι μου έμειναν μόνο 5 ημέρες για να λήξη του DOA (14 ημερών) Ευχαριστω πολυ!
Προχθές μου βγάζει μήνυμα αναβάθμισης..λέει ενημέρωση τώρα-ενημέρωση αργότερα-ακύρωση..επίσης μου λέει έχω την 2130 και το νεο υλικό είναι το 2134..πατάω ενημέρωση αργότερα..από τότε δεν έχει κάνει καμία αναβάθμιση..πατάω και ενημέρωση τώρα στις επιλογές και μου λέει δεν υπάρχει νέο υλικό..τι παίζει;
Προχθές μου βγάζει μήνυμα αναβάθμισης..λέει ενημέρωση τώρα-ενημέρωση αργότερα-ακύρωση..επίσης μου λέει έχω την 2130 και το νεο υλικό είναι το 2134..πατάω ενημέρωση αργότερα..από τότε δεν έχει κάνει καμία αναβάθμιση..πατάω και ενημέρωση τώρα στις επιλογές και μου λέει δεν υπάρχει νέο υλικό..τι παίζει;
Δοκίμασε να κατεβάσεις την αναβάθμιση από την σελίδα της Samsung να την βάλεις σε usb flash και να την κάνεις από εκεί.wifi no problem..αναβάθμιση γιοκ ακόμα..
Κάνουμε αναβάθμιση, γιατί σε προβληματίζει η ημερομηνία?Στο site της Samsung έχει την έκδοση 2130 για λήψη και αναβάθμιση απο usb αλλά λέει ημερομηνία 2015.01.14.Τι κάνουμε;
Όχι η ίδια είναι, δεν ξέρω αν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως και την εμφανίσει ξανά, αν την είχες ξεκινήσει και σταμάτησε μπορεί να νομίζει ο υπολογιστής ότι την έχει κάνει, από την άλλη θα χάσεις τις ρυθμίσεις σου οπότε προτείνω να περιμένεις το επόμενο update, δεν νομίζω να αλλάζει κάτι τόσο σημαντικό η 2134.Την 2130 έχω, την 2130 έχει στην samsung.Η ερώτηση είναι, αφού μου έβγαλε μήνυμα για την 2134, που πήγε αυτή;H 2130 της samsung είναι άλλη απο την 2130 που έχω;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.