Καλύτερα να πάρεις ένα μικρό σκληρό δίσκο να βάλεις, για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα σε ποιότητα εγγραφής και αναπαραγωγής. Αν πάντως πάρεις στικάκι, κοίταξε να είναι τουλάχιστον 32αρι.Παιδιά καλησπερα. Έχω την συγκεκριμένη τηλεόραση σε 48 ίντσες. Θα ήθελα να πάρω κάποιο στικακι για εγγραφή ταινιών που δεν προλαβαίνω να βλέπω, τι προτείνατε σαν πιο σωστό? Πρώτη φορά γράφω στο μπλογκ συγχωρέστε την αμάθεια μου.
Δεν έχω δοκιμάσει σε ssd και δε ξέρω να σου πω, αλλά σε HDD είναι σίγουρο πως είναι μια χαρά. Εγώ στη δική μου έχω συνδέσει πάνω της δύο δίσκους, έναν usb2/320gb για εγγραφές και ό άλλος usb3/1ΤΒ για ταινίες και άλλο υλικό και οι δύο παίζουν μια χαρά. Η δική μου τηλεόραση είναι σόνυ , αλλά θεωρώ βέβαιο ότι την ίδια δυνατότητα και καλύτερα έχει η samsung η δική σου.Καλημέρα φίλε μου. Σε ευχαριστώ πολύ. Εξωτερικό σκληρό δίσκο hdd ή ssd.
Για 6TB δεν γνωρίζω αλλά 3TB γεμάτο σκληρό τον διαβάζει αμέσως. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο όριο.Παιδιά , μια ερώτηση αν ξέρει κανείς .
Μέχρι πόσα terrabytes μπορεί να είναι ο σκληρός δίσκος που θα συνδέσω στην τηλεόραση ;
Σκέφτομαι να την αγοράσω μαζί με έναν σκληρό 6 ΤΒ .
Υπάρχει κάποιο όριο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.