hxostil
AVClub Addicted Member
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE H7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
και εγω πιστευα οτι με ρυθμισεις θα ερθει στα ισια του..και τις πεντε μερες που την ειχα δεν σταματησα να ρυθμιζω αλλα ματαια...με την 905 leonid μου ξυνεις πληγες για την σονυ...ηθελα πιο παλια μια hx850 αλλα ηταν στην αλλαγη και δεν ευρισκα και το ιδιο επαθα και με την 905...δεν εβρισκα κομματι απο κουτα σε 55 ιντσες...την 905 την ηθελα πραγματικα στην συλλογη μου αλλα δεν εκατσε..
Πάντως να σας πω και τη δική μου γνώμη αν θέλετε , τώρα που κατέληξες.
Είχα όπως ίσως γνωρίζεται την 46C8000, πριν την αντικαταστήσω με την 55W905 και έκανα σύγκριση το τηλεοπτικό της με την 46H7000 που πήρε αδελφικός φίλος. Λοιπόν παιδιά σίγουρα ή C8000 ήταν καλύτερη. Θέμα ρυθμίσεων; την προσπάθησα και την Η7000 όσο καλύτερα μπορούσα, αλλά δεν.... όχι ότι ήταν κακή, το αντίθετο προς Θεού, αλλά περίμενα να είναι καλύτερη και μάλιστα από την C8000, καλά δε συζητώ σε σύγκριση με την 905.....
και εγω πιστευα οτι με ρυθμισεις θα ερθει στα ισια του..και τις πεντε μερες που την ειχα δεν σταματησα να ρυθμιζω αλλα ματαια...με την 905 leonid μου ξυνεις πληγες για την σονυ...ηθελα πιο παλια μια hx850 αλλα ηταν στην αλλαγη και δεν ευρισκα και το ιδιο επαθα και με την 905...δεν εβρισκα κομματι απο κουτα σε 55 ιντσες...την 905 την ηθελα πραγματικα στην συλλογη μου αλλα δεν εκατσε..