Samsung UE H7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE H7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πάντως να σας πω και τη δική μου γνώμη αν θέλετε , τώρα που κατέληξες.
Είχα όπως ίσως γνωρίζεται την 46C8000, πριν την αντικαταστήσω με την 55W905 και έκανα σύγκριση το τηλεοπτικό της με την 46H7000 που πήρε αδελφικός φίλος. Λοιπόν παιδιά σίγουρα ή C8000 ήταν καλύτερη. Θέμα ρυθμίσεων; την προσπάθησα και την Η7000 όσο καλύτερα μπορούσα, αλλά δεν.... όχι ότι ήταν κακή, το αντίθετο προς Θεού, αλλά περίμενα να είναι καλύτερη και μάλιστα από την C8000, καλά δε συζητώ σε σύγκριση με την 905.....

και εγω πιστευα οτι με ρυθμισεις θα ερθει στα ισια του..και τις πεντε μερες που την ειχα δεν σταματησα να ρυθμιζω αλλα ματαια...με την 905 leonid μου ξυνεις πληγες για την σονυ...ηθελα πιο παλια μια hx850 αλλα ηταν στην αλλαγη και δεν ευρισκα και το ιδιο επαθα και με την 905...δεν εβρισκα κομματι απο κουτα σε 55 ιντσες...την 905 την ηθελα πραγματικα στην συλλογη μου αλλα δεν εκατσε..

και εγω πιστευα οτι με ρυθμισεις θα ερθει στα ισια του..και τις πεντε μερες που την ειχα δεν σταματησα να ρυθμιζω αλλα ματαια...με την 905 leonid μου ξυνεις πληγες για την σονυ...ηθελα πιο παλια μια hx850 αλλα ηταν στην αλλαγη και δεν ευρισκα και το ιδιο επαθα και με την 905...δεν εβρισκα κομματι απο κουτα σε 55 ιντσες...την 905 την ηθελα πραγματικα στην συλλογη μου αλλα δεν εκατσε..
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Εγώ τη πήρα φέτος ,μέσα Μάρτη και ήταν από τα τελευταία σφραγισμένα 55αρια κομμάτια στην αγορά. Πραγματικά πιστεύω ότι είναι μακράν καλύτερη ,ειδικά από οτιδήποτε φετινό μοντέλο και πιστεύω ήμουν διπλά τυχερός που τη πρόλαβα και μάλιστα στα 1600 € αντί των 2800 νομίζω, που είχε όταν πρωτοβγήκε.
Το φιλαράκι μου με την Η7000 , και αυτός την 905 ήθελε. αλλά δεν έβρισκε σφραγισμένη και πήγε σε αυτή για το ότι καλύτερο αντί της 905. Όταν όμως έκανε και εκείνος τις συγκρίσεις του, η αλήθεια λίγο στεναχωρήθηκε, αλλά δεν ήταν ότι το επέλεξε συνειδητά, ήταν το ότι καλύτερό μετά την 905, και συμφωνώ.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Εγώ τη πήρα φέτος ,μέσα Μάρτη και ήταν από τα τελευταία σφραγισμένα 55αρια κομμάτια στην αγορά. Πραγματικά πιστεύω ότι είναι μακράν καλύτερη ,ειδικά από οτιδήποτε φετινό μοντέλο και πιστεύω ήμουν διπλά τυχερός που τη πρόλαβα και μάλιστα στα 1600 αντί των 2800 νομίζω, που είχε όταν πρωτοβγήκε.
Το φιλαράκι μου με την Η7000 , και αυτός την 905 ήθελε. αλλά δεν έβρισκε σφραγισμένη και πήγε σε αυτή για το ότι καλύτερο αντί της 905. Όταν όμως έκανε και εκείνος τις συγκρίσεις του, η αλήθεια λίγο στεναχωρήθηκε, αλλά δεν ήταν ότι το επέλεξε συνειδητά, ήταν το ότι καλύτερό μετά την 905, και συμφωνώ.

το θεμα ειναι οτι περα απο την ομολογουμενος πολυ καλη ομοιομορφια και ιχνος clouding που ειχε δεν ειδα καμια μα καμια αναβαθμιση στην εικονα απο το 2011 που ειχα την σειρα d και απο την σειρα es που εχω τωρα...περιμενα εστω καλυτερο μαυρο αλλα δεν το βρηκα..βρηκα μονο χειροτερο τηλεοπτικο κατι που χρησιμοποιω που συχνα...3 χρονια μας εχουν στο ψυγειο...εχει γινει πλεον πολυ δυσκολη η επιλογη μου σε fhd led μιας και εχω πολλες απαιτησεις...ισως σε qd η oled

το θεμα ειναι οτι περα απο την ομολογουμενος πολυ καλη ομοιομορφια και ιχνος clouding που ειχε δεν ειδα καμια μα καμια αναβαθμιση στην εικονα απο το 2011 που ειχα την σειρα d και απο την σειρα es που εχω τωρα...περιμενα εστω καλυτερο μαυρο αλλα δεν το βρηκα..βρηκα μονο χειροτερο τηλεοπτικο κατι που χρησιμοποιω που συχνα...3 χρονια μας εχουν στο ψυγειο...εχει γινει πλεον πολυ δυσκολη η επιλογη μου σε fhd led μιας και εχω πολλες απαιτησεις...ισως σε qd η oled
Πάντως στο τηλεοπτικό η σονυ από 705 και 8... που έχω δει , μου άρεσε περισσότερο και εμένα μου φάνηκε αισθητά καλύτερο από την Η7000. Επίσης σε FullHD υλικό δεν είχε την απόλυτη χειρουργική εικόνα στην ευκρίνεια που έβγαζε η Η7000 αλλά ήταν ευκρινέστατη - άριστη με πιο κινηματογραφικό feeling για μένα.

Πάντως στο τηλεοπτικό η σονυ από 705 και 8... που έχω δει , μου άρεσε περισσότερο και εμένα μου φάνηκε αισθητά καλύτερο από την Η7000. Επίσης σε FullHD υλικό δεν είχε την απόλυτη χειρουργική εικόνα στην ευκρίνεια που έβγαζε η Η7000 αλλά ήταν ευκρινέστατη - άριστη με πιο κινηματογραφικό feeling για μένα.

οπως ειχα γραψει και πριν μοιαζει με την 605 στο τηλεοπτικο στην αποδοση...ισως η 705 805 να εχει ακομα καλυτερο τηλεοπτικο...

Για ταινιες τι προφιλ χρησιμοποιειτε; Πιστευω οτι η φυσικη ταινια και η δυναμικη ειναι καλες, αλλα εχω συνηθισει στη σκοτεινη κινηματογραφικη.

Τα τελευταια updates διορθωνουν κατι;

Για ταινιες τι προφιλ χρησιμοποιειτε; Πιστευω οτι η φυσικη ταινια και η δυναμικη ειναι καλες, αλλα εχω συνηθισει στη σκοτεινη κινηματογραφικη.

Τα τελευταια updates διορθωνουν κατι;

γενικα στις σαμσουνγκ χρησιμοποιουν το τυπικο και κινηματογραφικο...στο τηλεοπτικο πιο πολυ το τυπικο..

Και σίγουρα ποτέ και για κανένα λόγο το << Δυναμικό >> όχι μόνο για τη χάλια ποιότητα εικόνας, αλλά και για τα ματάκια μας.......

Καλησπερα. Σε σχεση με την UE55Η6400 υπαρχουν μεγαλες διαφορες σε εικονα και χαρακτηριστικα? αξιζει να δωσω παραπανω λεφτα και να παρω την Η7000?

Καλησπερα. Σε σχεση με την UE55Η6400 υπαρχουν μεγαλες διαφορες σε εικονα και χαρακτηριστικα? αξιζει να δωσω παραπανω λεφτα και να παρω την Η7000?
Ότι υπάρχουν διαφορές υπάρχουν. Τώρα το πόσο σημαντικές είναι , εξαρτάται από το τι θέλεις ο καθένας. Επίσης πρέπει να γνωρίζεις ότι σε όλα σχεδόν τα ηλεκτρονικά, το κέρδος που έχεις από τις πιο ακριβές κατηγορίες στην ίδια οικογένεια προϊόντων είναι συνήθως αντιστρόφως ανάλογο από αυτά που δίνεις, δηλαδή συνήθως δίνεις αρκετά περισσότερα για να πάρεις κάτι παραπάνω , που όμως για κάποιους μπορεί να είναι πολύ σημαντικό αυτό το κάτι....

Παιδιά καλημέρα,

αγόρασα προχθές μία Samsung H7000 46'' και θέλω να ρωτήσω την γνώμη σας σχετικά με ένα θεματάκι που αντιμετωπίζω με το clouding. Ανεβάζω σχετικές φωτογραφίες και θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει τον κόπο να μπω στην διαδικασία να ζητήσω αντικατάσταση της τηλεόρασης με DOA. Απ´οτι ξέρω το clouding είναι και θέμα τύχης οπότε φοβάμαι μήπως με την αντικατάσταση πέσω σε χειρότερο κομμάτι. Είναι στα αποδεκτά πλαίσια η δικιά μου? Ενημερώνω οτι δεν έχω κάνει καμία απολύτως ρύθμιση στην εικόνα και έχω τον οπίσθιο φωτισμό στο 15. Επίσης το clouding που φαίνεται όταν η οθόνη είναι τελείως μαύρη δεν φαίνεται καθόλου όταν βλέπω ταινίες με πολύ μαύρο ή κάποιο τηλεοπτικό κανάλι (ή αν φαίνεται εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να το εντοπίσω και δεν με ενοχλεί καθόλου). Παρακαλώ πείτε μου την γνώμη σας.
20141229_095336.jpg20141229_095340.jpg20141229_095545.jpg

Πιστεύω έχεις θεματακι με clouding και αν μπορείς άλλαξε την,με δεδομένο ότι η συγκεκριμένη ΤV δεν "φημίζεται " για πολλά προβλήματα clouding είναι λίγο δύσκολο να πέσεις πάλι σε προβληματική TV.. Γνώμη μου είναι έτσι? Αν δεν σε ενοχλεί τόσο η ΤV κρατά την..

Παιδιά καλημέρα,

αγόρασα προχθές μία Samsung H7000 46'' και θέλω να ρωτήσω την γνώμη σας σχετικά με ένα θεματάκι που αντιμετωπίζω με το clouding. Ανεβάζω σχετικές φωτογραφίες και θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει τον κόπο να μπω στην διαδικασία να ζητήσω αντικατάσταση της τηλεόρασης με DOA. Απ´οτι ξέρω το clouding είναι και θέμα τύχης οπότε φοβάμαι μήπως με την αντικατάσταση πέσω σε χειρότερο κομμάτι. Είναι στα αποδεκτά πλαίσια η δικιά μου? Ενημερώνω οτι δεν έχω κάνει καμία απολύτως ρύθμιση στην εικόνα και έχω τον οπίσθιο φωτισμό στο 15. Επίσης το clouding που φαίνεται όταν η οθόνη είναι τελείως μαύρη δεν φαίνεται καθόλου όταν βλέπω ταινίες με πολύ μαύρο ή κάποιο τηλεοπτικό κανάλι (ή αν φαίνεται εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να το εντοπίσω και δεν με ενοχλεί καθόλου). Παρακαλώ πείτε μου την γνώμη σας.
View attachment 110448View attachment 110449View attachment 110450

στην δικια μου δεν ειχε καμια σχεση με αυτο...clouding δεν ειχα με γυμνο ματι και στην συγκεκριμενη φωτο δεν φαινοταν τιποτα...γυρισε την...τοσα λεφτα δινεις και απαιτεις το καλυτερο..το κινηματογραφικο μαυρο σε ποια θεση το εχεις??εαν το εχεις στο μεσαιο και δειχνει οπως στην φωτογραφια εχεις θεμα..

στην δικια μου δεν ειχε καμια σχεση με αυτο...clouding δεν ειχα με γυμνο ματι και στην συγκεκριμενη φωτο δεν φαινοταν τιποτα...γυρισε την...τοσα λεφτα δινεις και απαιτεις το καλυτερο..το κινηματογραφικο μαυρο σε ποια θεση το εχεις??εαν το εχεις στο μεσαιο και δειχνει οπως στην φωτογραφια εχεις θεμα..

Το κινηματογραφικό μαύρο είναι ατο χαμηλό και η λειτουργία εικόνας στο φυσική.

δοκιμασε τυπικο με κιν.μαυρο στο μεσαιο βγαλε φωτο και πες ποσο η φωτογραφια ειναι κοντα σε αυτο που βλεπεις

Φοβερή βελτίωση με τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις!!!!!!!! Νομίζω οτι τελικά το πρόβλημα ήταν θέμα ρυθμίσεων...

20141229_123949.jpg20141229_123542.jpg20141229_122858.jpg

Φίλε hxostil ευχαριστώ πολύ!!! Ειλικρινά δεν περίμενα οτι με τις κατάλληλες ρυθμίσεις θα είχε τέτοια βελτίωση...

Φίλε hxostil ευχαριστώ πολύ!!! Ειλικρινά δεν περίμενα οτι με τις κατάλληλες ρυθμίσεις θα είχε τέτοια βελτίωση...

παρακαλω...δοκιμασε επισης ρυθμισεις οπ.φωτισμο απο 12-14..αντιθεση 92-97 και φωτεινοτητα 40-45