Samsung UE H7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Που την εδωσες; Πηρες αλλη μαρκα;

Ιντερνετ εχω, αλλα μαλλον το λαπτοπ δεν υποστηριζει wifi direct.. Παραξενο.. Ενας φιλος μου με χειροτερο λαπτοπ και χειροτερη τηλεοραση ( lg ), μια χαρα τα συνδεει ασυρματα.. Εχω το sony vaio vpcf11z1e.

Τελικα δοκιμασα το λαπτοπ μεσω hdmi με την τηλεοραση. Παιζει τις ταινιες, αλλα ορισμενες μεγαλες σε μεγεθος 3D ψιλοκολλανε μια στο τοσο.. Ισως αμα βρω καλωδιο και την συνδεσω με τον υπολογιστη-θηριο που εχω, τα πραγματα να ειναι καλυτερα.

Για κανα φλασακι καλη ειναι η τηλεοραση.. Μολις της εβαλα τον δισκο επανω, τα εφτυσε..
Φίλε μου αν και δεν την έχω, αυτό το χάλι που λες δεν αντιπροσωπεύει το media Player της σαμυ. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση.... Ίσως αν δοκίμαζες με άλλο σκληρό ( κατά προτίμηση όχι usb3 ) και αν έλεγχες λίγο περισσότερο τα αρχεία που βάζεις να παίξει; Η σάμυ έχει από τους πιο δυνατούς media Player. Είχα από το 2010 έως και αρχές 2014 την samsung 46C8000, και ο Player ήταν αστέρι αν και τεσσάρων χρόνων πριν, δε δικαιολογείται όλο αυτό που λες ότι σου κάνει. Επίσης τη 46αρα Η7000 ( αν και δε παίζει ρόλο το μέγεθος ) την έχει και φίλος ο οποίος πραγματικά δε μου έχει πει τίποτα σα θέμα για αυτό. Μου γκρινιάζει λίγο για το τηλεοπτικό της , αλλά τίποτα άλλο και που ο γιος του ειδικά χρησιμοποιεί πολύ το media Player της τηλεόρασης καθότι 16αρης, οπότε αντιλαμβάνεσαι....

να πω και εγω την γνωμη μου !ο λογος που αγοράζουμε samsung είναι ότι δεν μας αρεσει το ξεθωριασμενο χρωμα του κινηματαγραφου αρα βλέπουμε ταινιες σε φυσικη εικονα με εντονα χρωματα αλλιως αγοράζεις sony κτλ κτλ,από κει και περα το media Player της samsung τα παιζει σχεδόν όλα,και για εμενα,σιγουρα η τηλεοραση θα εχει clouding αλλα δεν χρειαζεται πανικος εκτος αν βλέπεις συνεχεια το δρακουλα,όλα είναι θεμα γουστου.η συμβουλη μου είναι μην αγοράζετε samsung αν είναι ναπαιζετε την tv σε κινηματογραφικη εικονα

να πω και εγω την γνωμη μου !ο λογος που αγοράζουμε samsung είναι ότι δεν μας αρεσει το ξεθωριασμενο χρωμα του κινηματαγραφου αρα βλέπουμε ταινιες σε φυσικη εικονα με εντονα χρωματα αλλιως αγοράζεις sony κτλ κτλ,από κει και περα το media Player της samsung τα παιζει σχεδόν όλα,και για εμενα,σιγουρα η τηλεοραση θα εχει clouding αλλα δεν χρειαζεται πανικος εκτος αν βλέπεις συνεχεια το δρακουλα,όλα είναι θεμα γουστου.η συμβουλη μου είναι μην αγοράζετε samsung αν είναι ναπαιζετε την tv σε κινηματογραφικη εικονα
Μμμμμ.... μάλιστα, δηλαδή στο κινηματογράφο και στη σονυ βλέπουμε ξεθωριασμένα χρώματα;;;;;;
ΟΚ, υπάρχουν γούστα και γούστα.

σιγουρα αυτά είναι γουστα ο καθενας εχει την αποψη του εσενα μπορει να σου αρεσει ο χρωματισμος του πανελ της sony εμενα μου αρεσει αυτό το ψευτικο χρωμακαι το εντονο απλα δινω αυτό το παράδειγμα και συμβουλη επειδή 2 φιλοι μου διαβαζαν περι sony και εικονας και αγορασαν sony και μολις ειδαν ταινια στην d8000 εβαλαν τα κλαματα και ακομα εχουν να λενε για το τι χαζομαρα κανανε(χωρις βεβαια να θελω να προσβαλω τα γουστα των φιλων εδώ μεσα είναι σεβαστα.....)το καλυτερο είναι πριν ακανεις αγορα να δεις ποιο ταιριαζει στο ματι σου αυτά από εμενα

σιγουρα αυτά είναι γουστα ο καθενας εχει την αποψη του εσενα μπορει να σου αρεσει ο χρωματισμος του πανελ της sony εμενα μου αρεσει αυτό το ψευτικο χρωμακαι το εντονο απλα δινω αυτό το παράδειγμα και συμβουλη επειδή 2 φιλοι μου διαβαζαν περι sony και εικονας και αγορασαν sony και μολις ειδαν ταινια στην d8000 εβαλαν τα κλαματα και ακομα εχουν να λενε για το τι χαζομαρα κανανε(χωρις βεβαια να θελω να προσβαλω τα γουστα των φιλων εδώ μεσα είναι σεβαστα.....)το καλυτερο είναι πριν ακανεις αγορα να δεις ποιο ταιριαζει στο ματι σου αυτά από εμενα
Επίσης πολύ καλό είναι να ξέρει κάποιος και να ρυθμίζει την εικόνα, για να μπορεί και να απολαμβάνει αλλά και να αποφεύγει εκπλήξεις και λάθος εκτιμήσεις..... Τώρα περί γούστου και κλαμάτων δεν έχω κάτι να πω, ο καθένας κρίνει ανάλογα με το τι θέλει αλλά και το τι ξέρει....

δεν νομιζω ότι πρεπει να εισαι επιστήμονας για να φτιαξεις 3 φιλτρα και 10 ρυθμησεις αλλα ακομα και εάν καποιος δυσκολευεται υπαρχει και το calbration με 100+ ευρω

Aυτο με το calibration που σε χρεώνουν 100 euro το έχω ακούσει και εγώ ρε παιδιά αξίζει? Για παράδειγμα ένας φίλος έχει σαν την δική μου την h7000 από ρυθμίσεις από Internet την έχει ρυθμίσει και η εικόνα είναι εξαιρετική..ΑΛΛΑ σε ένα σημείο δεξιά χαμηλά έχει λίγο clouding που φαίνεται μόνο τελείως σκοτεινό δωμάτιο! Λέτε με αυτό το calibration να υπάρχει δυνατότητα να μειωθεί για παράδειγμα η φωτεινότητα σε εκείνο το σημείο και να "εξαφανιστεί " το clouding?

Aυτο με το calibration που σε χρεώνουν 100 euro το έχω ακούσει και εγώ ρε παιδιά αξίζει? Για παράδειγμα ένας φίλος έχει σαν την δική μου την h7000 από ρυθμίσεις από Internet την έχει ρυθμίσει και η εικόνα είναι εξαιρετική..ΑΛΛΑ σε ένα σημείο δεξιά χαμηλά έχει λίγο clouding που φαίνεται μόνο τελείως σκοτεινό δωμάτιο! Λέτε με αυτό το calibration να υπάρχει δυνατότητα να μειωθεί για παράδειγμα η φωτεινότητα σε εκείνο το σημείο και να "εξαφανιστεί " το clouding?
Αν τα πράγματα για το φίλο σου είναι έτσι όπως τα λες, σίγουρα τότε αυτός δε χρειάζεται calibration για να εξαφανίσει κάτι που έτσι και αλλιώς είναι ελάχιστο και φαίνεται σε ειδικές συνθήκες. Για αυτό δεν ασχολείται.

το clouding είναι κουσουρι της samsung (μην τα θες καιεσυ όλα δικα σου)και το calbration δεν θα σου φτιαξει το φαινομενο αυτό.απολαυσε την τηλεοραση σου παρε ένα στυλο και ένα χαρτακι βαλε κατω 4-5 settings από αλλα παιδια και ελπιζωνα παιζεις σε φυσικη εικονα και όχι σε δυναμικη και την χαλασεις από κει και περα είναι τι σου ταιριαζει στο ματι

Delpiero10 ευχαριστώ για την συμβουλή σου η δική μου όμως δεν έχει clouding για τον φίλο μου ρώτησα γιατί δεν είναι μέλος στο site..Ευχαριστώ πάντως όλα τα παιδιά για της απαντήσεις. .κάτι άλλο τώρα που αφορά εμένα. .Γιατί κάθε χρόνο που βγαίνουν καινούργιες τηλεοράσεις με πιάνει μια μανία και θέλω να πουλάω την παλιά και να θέλω την καινούργια? Για παράδειγμα είδα την ces 2015 και η samsung έδειξε της καινούργιες SUHD με νάνο κρύσταλλα Led για πολύ καλύτερα χρώματα και οπίσθιο φωτισμό και με έπιασε πάλι η μανία να θέλω να αλλάξω TV!Πως μας πορωνουν έτσι ρε παιδιά?

Last edited by a moderator:
φιλε σπυρο ακομα δεν υπαρχει υλικο uhd για να δεις καια ποτι εχω διαβασει τα full hd δεν θα στα παιζει τοσο ωραια οσο το δικο σου πανελ αρα λεφτα για πεταμα αν εχεις και βεβαια να την αγορασεις προς το παρον είναι ανουσιο να προβεις σε τετοια αγορα.το πολύ παολυ παρε το κιτ για την δικια σου και κανε αναβαθημηση200 ευρω εχει αν δεν κανω λαθος...

Έχεις δίκιο φίλε Delpiero10 και αν φανταστείς ότι την ΤV την χρησιμοποιώ κυρίως για ps4 που το ps4 τα games φτάνουν έως 1080p μέχρι τo ps5 θα είμαι καλυμμένος και μέχρι τότε θα χτυπήσω μια oled 4k. .

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Όσο για την αναβάθμιση νομίζω η h7000 δεν έχει. .

Oxι σε pc έχω συνδέσει κανονικά το hdmi στην θύρα και από το κεντρικό menu το έχω πάει σε game Mode και είμαι υπερ ευχαριστημενος με το lag παίζω call of duty και με vsdl (πιάνω 50mbps) τους γαζωνω κανονικά,εδώ να σου πω ότι παιζει ρόλο ακόμα και το καλώδιο hdmi(50 ευρώ έχω σκάσει από τα καλύτερα )

Oxι σε pc έχω συνδέσει κανονικά το hdmi στην θύρα και από το κεντρικό menu το έχω πάει σε game Mode και είμαι υπερ ευχαριστημενος με το lag παίζω call of duty και με vsdl (πιάνω 50mbps) τους γαζωνω κανονικά,εδώ να σου πω ότι παιζει ρόλο ακόμα και το καλώδιο hdmi(50 ευρώ έχω σκάσει από τα καλύτερα )
Να μου επιτρέψεις να πω από αρκετά μεγάλη εμπειρία με τα καλώδια γενικώς αλλά και από τα Hdmi, ότι το ακριβό έχει να κάνει με τη ποιότητα κατασκευής - αντοχής και όχι με τη ποιότητα στη μετάδοση εικόνας και ήχου. Αν το καλώδιο << κλειδώσει >> και των 2 ευρώ να είναι, τα ίδια ακριβώς θα ακούς και θα βλέπεις και με αυτό του 100ρικου. Τώρα το πόσο θα αντέξει το ένα και πόσο το άλλο, αυτό είναι μια άλλη ιστορία, αλλά σαν απόδοση αν παίζουν, όσο παίζουν, θα παίζουν και τα δύο το ίδιο.

σε game mode δεν την συγκρινα την h7000 με την es7000 διοτι με χαλαει που πεφτει η ποιοτητα εικονας-αναλυσης..χωρια που ηθελα να δω τα δοντια του επεξεργαστη της καθε τηλεορασης...σε συγκριση χωρις motion plus αλλα κε με motion plus η συγκριση ηταν υπερ της es7000 και δυστυχως με διαφορα.οπως και πιο αργη απο την d7000 d8000 και panasonic gt30 ..ισως σε game mode να μην εχει διαφορα...παντως εχω δοκιμασει και πιο γρηγορες αλλα και πιο αργες απο την h7000...το καλωδιο που εχω ειναι high speed και αυτο φτανει...ειτε κανει 10 ευρω ειτε 50 ειναι ψηφιακο σημα και εαν οι προδιαγραφες ειναι ιδιες τοτε δεν αλλαζει κατι...ασχετα εαν το εχω καλοπληρωσει..ηθελα καλο κλειδωμα και καλη θωρακιση..

Φίλε hxostil δεν είναι καθόλου σωστό όπως σίγουρα ξέρεις το gaming με ενεργοποιημενο το motion plus! Αυτά τα 2 με τίποτα. .Όσο αφορά την ποιότητα εικόνας ανάλυσης δεν έχω δει καμιά πτώση ενεργοπιοντας το game Mode. .
Φίλε Leonid τα καλώδια σε τηλεοράσεις όπως και σε ενισχυτές ήχου είναι το Α και το Ώ. .Τα πάντα παίζουν τον ρόλο τους,και σίγουρα ισχύει ότι πληρώνεις περνεις (γενικά στα παντα)