Leonid
AVClub Addicted Member
- 29 June 2010
- 2,813
Φίλε μου αν και δεν την έχω, αυτό το χάλι που λες δεν αντιπροσωπεύει το media Player της σαμυ. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση.... Ίσως αν δοκίμαζες με άλλο σκληρό ( κατά προτίμηση όχι usb3 ) και αν έλεγχες λίγο περισσότερο τα αρχεία που βάζεις να παίξει; Η σάμυ έχει από τους πιο δυνατούς media Player. Είχα από το 2010 έως και αρχές 2014 την samsung 46C8000, και ο Player ήταν αστέρι αν και τεσσάρων χρόνων πριν, δε δικαιολογείται όλο αυτό που λες ότι σου κάνει. Επίσης τη 46αρα Η7000 ( αν και δε παίζει ρόλο το μέγεθος ) την έχει και φίλος ο οποίος πραγματικά δε μου έχει πει τίποτα σα θέμα για αυτό. Μου γκρινιάζει λίγο για το τηλεοπτικό της , αλλά τίποτα άλλο και που ο γιος του ειδικά χρησιμοποιεί πολύ το media Player της τηλεόρασης καθότι 16αρης, οπότε αντιλαμβάνεσαι....Που την εδωσες; Πηρες αλλη μαρκα;
Ιντερνετ εχω, αλλα μαλλον το λαπτοπ δεν υποστηριζει wifi direct.. Παραξενο.. Ενας φιλος μου με χειροτερο λαπτοπ και χειροτερη τηλεοραση ( lg ), μια χαρα τα συνδεει ασυρματα.. Εχω το sony vaio vpcf11z1e.
Τελικα δοκιμασα το λαπτοπ μεσω hdmi με την τηλεοραση. Παιζει τις ταινιες, αλλα ορισμενες μεγαλες σε μεγεθος 3D ψιλοκολλανε μια στο τοσο.. Ισως αμα βρω καλωδιο και την συνδεσω με τον υπολογιστη-θηριο που εχω, τα πραγματα να ειναι καλυτερα.
Για κανα φλασακι καλη ειναι η τηλεοραση.. Μολις της εβαλα τον δισκο επανω, τα εφτυσε..