Samsung UE H7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φίλε hxostil δεν είναι καθόλου σωστό όπως σίγουρα ξέρεις το gaming με ενεργοποιημενο το motion plus! Αυτά τα 2 με τίποτα. .Όσο αφορά την ποιότητα εικόνας ανάλυσης δεν έχω δει καμιά πτώση ενεργοπιοντας το game Mode. .
Φίλε Leonid τα καλώδια σε τηλεοράσεις όπως και σε ενισχυτές ήχου είναι το Α και το Ώ. .Τα πάντα παίζουν τον ρόλο τους,και σίγουρα ισχύει ότι πληρώνεις περνεις (γενικά στα παντα)
Συμφωνώ πως ότι πληρώνεις παίρνεις. Επίσης συμφωνώ οτι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο τα καλώδια ( όχι και το Α και το Ω ) σε όλα, αλλά ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ. Στα ψηφιακά ισχύει αυτό που σου έγραψα και που σου έγραψε και ο φίλος hxostil. Δυστυχώς η ευτυχώς το λέω από μεγάλη εμπειρία, που την έχω πληρώσει ακριβά θα έλεγα, για να μάθω.
Εγώ απλά σου παραθέτω την εμπειρία μου , εσύ φυσικά αν θες τη δέχεσαι. Έτσι μου τα έλεγαν και μένα πριν χρόνια και δε πίστευα , νόμιζα και πίστευα ακράδαντα πως ότι ίσχυε για τα αναλογικά καλώδια στην απόδοση και συμπεριφορά, ίσχυε και στα ψηφιακά. Όπως είπα δοκίμασα, πλήρωσα και πλήρωσα ακριβά και έμαθα. Η μόνη διαφορά, που δεν είναι ασήμαντη, είναι στη ποιότητα κατασκευής ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ. Έχω καλώδια Hdmi των 120 + ευρώ και έχω και των 15 ευρώ, στα ίδια μήκη, την ίδια δυστυχώς ή ευτυχώς απόδοση έχουν , μα καμία διαφορά και τα έχω συνδέσει σε ακριβά έως πολύ ακριβά μηχανήματα ήχου και εικόνας. Το ίδιο ισχύει και για κάποια goaxial & optical που έχω και ακριβά και φθηνά. Την ίδια δουλειά κάνουν.
Φιλικά Λεωνίδας!

Φίλε hxostil δεν είναι καθόλου σωστό όπως σίγουρα ξέρεις το gaming με ενεργοποιημενο το motion plus! Αυτά τα 2 με τίποτα. .Όσο αφορά την ποιότητα εικόνας ανάλυσης δεν έχω δει καμιά πτώση ενεργοπιοντας το game Mode. .
Φίλε Leonid τα καλώδια σε τηλεοράσεις όπως και σε ενισχυτές ήχου είναι το Α και το Ώ. .Τα πάντα παίζουν τον ρόλο τους,και σίγουρα ισχύει ότι πληρώνεις περνεις (γενικά στα παντα)

και ομως σε game mode πεφτει η ποιοτητα εικονας εστω και λιγο....το motion plus το εβαλα μονο και μονο για να "ζορισω" τον επεξεργαστη και να την συγκρινω...η es7000 ειναι η μονη tv που δεν με προβληματισε στα παιχνιδιαι με motion plus ενεργοποιημενο...ολες οι αλλες samsung (b7000 d7000 d8000 h7000) ηταν χελωνες οσο αφορα τα καλωδια ηχου δεν ειναι το ιδιο..σαφως και του ηχου εχουν μεγαλη επιρροη η ποιοτητα η θωρακιση και το παχος...

Last edited:
hxostil δέχομαι την άποψη σου πως στο game Mode μπορεί να πέφτει έστω και ελάχιστα η ποιότητα εικονας..έχεις λοιπόν καμιά λύση πως θα κρατήσουμε χαμηλά τα ms αλλά να μην χάσουμε την ποιότητα εικόνας? Μην μου προτείνεις να επιλέξω pc Mode γιατί έτσι θα έχουμε χειρότερο μαύρο και ίσως και ελάχιστο clouding αφού στο pc Mode δεν δίνει την επιλογή "κινηματογραφικο μαύρο ".
Αν επιλέξουμε τυπική εικόνα χωρίς game Mode και απενεργοποιήσω το motion plus και όλες της άλλες επιλογές χειροκίνητα λες να πετύχω χαμηλό ms όπως όταν η TV παίζει σε game Mode?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Λεωνίδα εννοείται πως δέχομαι την άποψη σου..

hxostil δέχομαι την άποψη σου πως στο game Mode μπορεί να πέφτει έστω και ελάχιστα η ποιότητα εικονας..έχεις λοιπόν καμιά λύση πως θα κρατήσουμε χαμηλά τα ms αλλά να μην χάσουμε την ποιότητα εικόνας? Μην μου προτείνεις να επιλέξω pc Mode γιατί έτσι θα έχουμε χειρότερο μαύρο και ίσως και ελάχιστο clouding αφού στο pc Mode δεν δίνει την επιλογή "κινηματογραφικο μαύρο ".
Αν επιλέξουμε τυπική εικόνα χωρίς game Mode και απενεργοποιήσω το motion plus και όλες της άλλες επιλογές χειροκίνητα λες να πετύχω χαμηλό ms όπως όταν η TV παίζει σε game Mode?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Λεωνίδα εννοείται πως δέχομαι την άποψη σου..

σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Μόνο game Mode.μια χαρά είναι και έτσι. Ίσως σε τυπικό να είναι πιο γρήγορη

Φίλε hxostil σήμερα "κουφάθηκα ". Έβαλα πάλι ps4 να παίξω και έβγαλα την επιλογή game Mode και το έβαλα στο τυπικό! Το αποτέλεσμα ακριβώς το ίδιο γρήγορα σαν να την είχα σε game Mode. .Βέβαια εδώ να σου πω ότι προσπάθησα πολύ ακόμα και από πολύ κοντινή απόσταση να διακρίνω την μικρή πτώση των γραφικών όταν την είχα game mode αλλά όσο και αν προσπάθησα δεν είδα κάτι. .αφου λοιπόν την είχα στο τυπικό και δεν είδα το παραμικρό πρόβλημα με input lag και μάλιστα σε παιχνίδι πρώτου προσώπου που εκεί όπως θα ξέρεις το input lag παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, αφού λοιπόν έπαιξα αρκετά μετά λέω κάτσε να δω πως θα γονατίσει η TV!!
Bαζω το motion plus σε όλες του της επιλογές!και εδώ είναι το "κουφο" όσο γρήγορα έπαιζε σε game Mode,και τυπικό άλλο τόσο γρήγορα έπαιζε καί με το motion plus ενεργοποιημενο! Τα συμπεράσματα δικά σου! Και δεν είναι η ιδέα μου φαντάσου όταν πάταγα την σκανδάλη με το όπλο ταυτόχρονα έφευγε και η σφαίρα στην οθόνη μου..

Φίλε hxostil σήμερα "κουφάθηκα ". Έβαλα πάλι ps4 να παίξω και έβγαλα την επιλογή game Mode και το έβαλα στο τυπικό! Το αποτέλεσμα ακριβώς το ίδιο γρήγορα σαν να την είχα σε game Mode. .Βέβαια εδώ να σου πω ότι προσπάθησα πολύ ακόμα και από πολύ κοντινή απόσταση να διακρίνω την μικρή πτώση των γραφικών όταν την είχα game mode αλλά όσο και αν προσπάθησα δεν είδα κάτι. .αφου λοιπόν την είχα στο τυπικό και δεν είδα το παραμικρό πρόβλημα με input lag και μάλιστα σε παιχνίδι πρώτου προσώπου που εκεί όπως θα ξέρεις το input lag παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, αφού λοιπόν έπαιξα αρκετά μετά λέω κάτσε να δω πως θα γονατίσει η TV!!
Bαζω το motion plus σε όλες του της επιλογές!και εδώ είναι το "κουφο" όσο γρήγορα έπαιζε σε game Mode,και τυπικό άλλο τόσο γρήγορα έπαιζε καί με το motion plus ενεργοποιημενο! Τα συμπεράσματα δικά σου! Και δεν είναι η ιδέα μου φαντάσου όταν πάταγα την σκανδάλη με το όπλο ταυτόχρονα έφευγε και η σφαίρα στην οθόνη μου..

σε εμένα es7000 το ίδιο. Σε game Mode ελαφρά πιο γρήγορο. .μου κάνει εντύπωση σεgame Modeνα μην βλέπεις διάφορα σε ανάλυση. .... Σe bf4 έβλεπα σίγουρα διαφορά

Στο καινούργιο call of duty που παιζω δεν είδα διαφορά!Πάντως τώρα παίζω σε τυπική εικόνα χωρίς game mode και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με input lag! Eμενα πάντως μου έκανε μεγάλη εντύπωση πως και με το motion plus δεν είχα το παραμικρό lag..

Γεια σε ολους.

Εχω και εγω τη συγκεκρημενη τηλεοραση. Ηθελα να σας ρωτησω για το DUAL SCREEN που διαθετει.
Εμενα μου εμφανηση 2 παραλληλα μικρα παραθυρα στη μεση της οθονης δεξια και αριστερα. Απο πανω / κατω εχει μεγαλες μαυρες περιοχες.
Θα περιμενα να καλειπτουν τα παραθυρα ολο το μερος ωστε να φαινεται κατι.(αλλιως δεν εχει νοημα αυτη η ιδιοτητα).
Ειναι και σε εσας ετσι ή μπορει καπου να ρυθμηστει αυτο ?

Ευχαριστω.

Ρε παιδιά συγνώμη που θα βγω εκτός θέματος. .ψάχνω εδώ και ώρα στο site να βρω πως μπορώ να ανοίξω ένα καινούργιο θέμα για συζήτηση που θέλω την βοήθεια σας για αγορά μιας ΤV και δεν βρήσκω που υπάρχει αυτή η επιλογή! Σορυ για τo οfftopic οποίος admin μπορεί να με βοηθήσει και μετά ας σβήσει το μήνυμα μου

παιδιά καλησπέρα...δυσκολεύτηκα να βρω το συγκεκριμένο ποστ και άνοιξα δικό μου κάνοντας μια ερώτηση σχετικά με την νέα μου τηλεόραση samsung ue46h7000....αρχικα να ευχαριστήσω πολύ όλους όπως έκανα και εκεί(στο δικό μου ποστ) όλους όσους με βοηθησαν να αποκτήσω μια τηλεόραση με μηδενικό σχεδόν clouding μιας και χαρη στα test-video-εικόνες-απόψεις σας ενημερώθηκα και κάνοντας χρήση doa αντικατέστησα ένα πολύ μέτριο πάνελ....εχω όμως ένα μικρο πρόβλημα με τις θύρες usb....και είναι ακριβώς το ίδιο και στις 2 τηλεόρασης που πεσανε στα χερια μου οποτε μάλλον πρόκειται για κάτι άλλο παρα για αστοχια υλικού.....θα το εξηγήσω όσο πιο απλα γίνεται....ενω λοιπόν όλα παίζουνε τελεια υπότιτλοι video τα πάντα μετά από αρκετά βαλε βγάλε του σκληρου δίσκου πάντα με ασφαλή απεγκατάσταση κάποια στιγμή ενώ τον αναγνωρίζει σταματάει να διαβάζει το περιεχόμενο του.....το πιο κουλό δε είναι ότι στο pc ενώ παίζουν όλα κανονικά διαγραφω το περιεχόμενο του δίσκου και περνάω νέο....τοποθετω το δίσκο στη θύρα και αντί να διαβάσει το νέο υλικό μου εμφανίζει τους παλιούς φακέλους που είχα διαγράψει ενώ τους νέους τους συναντω όχι στο υπομενου βίντεο αλλα μουσικής!!!!!!χωρίς δυνατότητα αναπαραγωγής φυσικά...το μονο που μου επιτρέπει να αναπαράγω είναι φωτογραφίες....στην πρωτη τηλεόραση που αντικατέστησα αυτό συνεβει με το στικακι(ολοκαίνουργιο) στη τηλεόραση αντικατάστασης μου παρουσιάστηκε στον σκληρο δίσκο....το περιεχόμενο είναι κατεωασμενο από το ιντερνετ και αφορα ταινίες όπως είπα.....αν κάποιος αντιμετώπισε κάτι ανάλογο παρακαλώ ας μου δώσει τα φωτα του....σας ευχαριστώ όλους εκ των προτερων γα τον κόπο που κάνατε να διαβάσετε το ποστ μου

Καλημέρα
Σήμερα θα έχω την καινούργια μου TV και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις.
Όταν έρθει η τηλεόραση ποια πράγματα πρέπει να κάνω και με ποια σειρά?
1. Υπάρχει ένα firmware update στο site της Samsung. Είναι καλό να το βάλω από την αρχή?
2. Να εφαρμόσω τις προτεινόμενες ρυθμίσεις που βρήκα στο thread και μετά να κάνω τις δοκιμές?
3. Έχω κατεβάσει κάτι βιντεάκια από youtube και κάποιες εικόνες για τα τεστ. Μπορεί κάποιος να εξηγήσει την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω για το κάθε τεστ (clouding, banding, dead pixel κτλ) εάν είναι εύκολο (έχω μαζέψει ήδη κάποιες απαντήσεις)?

Ευχαριστώ πολύ

φιλε μου καλορίζικη η νέα σου τηλεόραση και ελπίζω να την ευχαριστηθείς...νομίζω ότι έχεις κάνει την καλυτερη δυνατη επιλογή....ειμαι και εγώ κάτοχος της εδώ και περίπου 1 μηνα και είμαι κάτι περισσότερο από ευτυχης.....στα 879 ευρω που πηρα την δικη μου 46" νομίζω ότι είναι μονόδρομος μπροστά στον αναταγωνισμο και εξηγούμαι μιας και πλέον μπορώ να γράψω ολοκληρωμένα τις εντυπώσεις μου....αρχικα θα τονίσω ότι έχω διαβάσει όλα σχεδόν τα ποστ παιδιών που αφορούσανε τις τηλεοράσεις του 2014 τόσο της σονυ όσο και της σαμσουνγκ μιας και ανάμεσα στις 2 εταιρίες κυμαίνονται το 90% των καταναλοτων του 2014.....συγκεκριμενα στα μοντελα σονυ σειράς 8-- και σαμσουνγκ σειράς 6 και 7.....επιπροσθετα διάβασα το 90% των reviews κυρίως γερμανικών και αγγλικών αλλα και των απλών κατοχων μέχρι που τελικά κατέληξα να αγοράσω αρχικά την σονυ w828 50"....απο την αρχή ήθελα την 7000 όμως το μπατζετ ήταν 800-850 αυστηρά...οι εντυπώσεις μου πολύ καλες και για τη σονυ όμως αφενως το μέτριο 3d αφετέρου to kako smart σε συνδιασμο με λίγο clounding που διαπίστωσα με οδηγησαν σε χρήση doa και χαρη σε μια προσφορα πηρα τελικά την 7000 στις 46"(με μια μικρή επιβάρυνση των 70 ευρω).....να αναφερω εδώ ότι το clouding της σονυ αποδείχτηκε πολύ μικρότερο της samsung h7000 οποτε έκανα εκ νέου χρήση doa.....τελικα κατέληξα σε ένα άψογο πάνελ(φτου φτου) χωρίς ίχνος clounding...αφού λοιπόν τελειωσα με τα πήγαινε και έλα σε μεγάλο πολυκατάστημα άρχισα να ψάχνω την τηλεόραση στο φυσικό πλέον περιβάλλον της(και στο πολυκατάστημα πέρασα πολύ ώρα παίζοντας δικό μου υλικό σε hd όπως gravity,300 Κα) και τα συμπέρασμα ήταν τα εξης:
1)ποιότητα κατασκευής:πολύ ανώτερη της σειράς 6 της ίδιας εταιρίας(προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου το φτηνό πλαστικό που την περιβάλει όπως και η κάκιστη για εμενα σχεδίαση της βάσης της) και αρκετά ανώτερη από της σονυ(ανάμεσα σε σονυ και σειρά 6 η σονυ μου άρεσε περισσότερο)
2)σμαρτ κοντρόλ:κάνει πραγματικά την διαφορα....απαραδεκτο η σονυ να μην το έχει σε μια τηλεόρασης στα 800 ευρω....ειναι σαν να έχεις ποντική στο χέρι σου τα ανάγλυφα κουμπιά κάνουν εύκολη τη χρήση και χωρις φωτισμό ενώ η πλοήγηση στο ιντερνετ είναι παιχνίδι
3)φωνητικές οδηγίες...αν εξαιρέσεις μερικές αστοχιες όπως ότι δεν αναγνωρίζει πχ τη λέξη νεριτ σου δίνει άπειρες δυνατότητες και φοβερή εργονομία...κάποιοι το χαρακτηρισαν ως δυνατότητα που αποσκοπεί στον εντυπωσιασμό και όχι στην ουσίας διαφωνώ κάθετα για εμενα η εργονομία στις συσκευές αποτελεί ουσία και το να πατάω ένα κουμπί και να λέω "ενεργοποίηση 3d" και να πραγματοποιειται η "youtube" και να μεταβαίνει άμεσα χωρις να μπαίνω σε μενού η να πατάω 300 κουμπιά είναι η απολυτη ουσία αλλιώς ας μην έχουμε ηλεκτρικά παράθυρα πχ στα αυτοκίνητα μας αφού το ίδιο μπορούμε να πετύχουμε και με τον μοχλο
4)3d...άκουσα πολλά διάβασα ακόμη περισσότερα....δεν θα μακρυγορησω..ειδα 3d στη σονυ...3d σε lg φίλου μοντέλο 2014 αρκετά φτηνότερο όμως στα 540 ευρω και τελικά στην h7000.....απλα μερα με την νύχτα....ναι ισχύουν όλα για το βαρος των γυαλιών και την κούραση των ματιών μετά από αρκετή ώρα(εγώ πάντως είδα 3d για 2ωρες χωρίς προβλημα) όμως πως να το κάνουμε η εικόνα η ανάλυση το βάθος και γενικά η 3d εμπειρία στην h7000 είναι αλλου...κάποιοι λένε ότι το 3d είναι 4η η 5η επιλογή....για εμενα είναι δευτερη μετά το 2d και βασική αιτια αντικατάστασης της παλιάς plasma και ελπίζω να βρω αρκετό υλικό μιας και ότι έχω δει μου άρεσε από αρκετά έως παρα πολύ
5)football mode...αρχικά με ξένισε η αίσθηση του γηπεδου playstation πλέον δεν μπορώ να κάνω χωρίς αυτό....σημερα με 4 φιλαράκια είδαμε τον αγώνα Πάρι τσελσι και κανεις τους δεν ήθελε μετά από το πρωτο 5λεπτο να αλλάξουμε σε κανονική θέαση μιας και το γήπεδο έδειχνε αρκετά μουντό..γουστα είναι αυτά εμενα πάντως μου αρέσει όλο και περισσότερο...το μονο κακό είναι ότι είναι αρκετά ευαίσθητο και καταγραφει στα στιγμιότυπα εικόνες που αντιστοιχούν σε διαμαρτυρίες θεατών και όχι σε κανονικές φάσεις(βεβαια βγάζεις τον σκληρο και σταματάει το πρόβλημα να υφίσταται)
6)διασυνδετικοτητα με άλλες συσκευές...άπειρες ειδικά με άλλες σαμσουνγκ συσκευές μιας και κάτοχος ταμπλετ σαμσουνγκ tabs οπου πραγματικά προβάλω και παίζω τα πάντα απροβλημάτιστα και ταχύτατα
7)smart kommati το καλύτερο του ανταγωνισμού πολύ γρηγορο και χαρη στο σμαρτ κοντρόλ παιχνίδι....ειναι το τελευταίο για εμενα στα χαρακτηριστικά που θα ήθελα να exei η νέα μου τηλεόραση αλλα σε πάρτι που κάναμε πρόσφατα όλοι επιλέγανε τραγούδια και video clip μέσω της τηλεόρασης παρα μεσς του pc και γενικά το youtube το χρησιμοποιούμε αρκετά συχνά
8)δυνατότητα θέασης ενός καναλιου και εγκραφης αλλου ταυτόχρονα όπως και μοίρασμα της οθόνης στη μεση οπου παρακολουθείς ταυτόχρονα 2 καναλια η κανεις περιήγηση στο διαδίκτυο απλα συμπληρώνουνε το παζλ
Άφησα για το τέλος την εικόνα σε digea και fhd περιεχόμενο.....
9)σε fhd η τηλεόραση είναι ότι καλύτερο έχω δει στα λεφτά αυτά και σε fhd οθόνες μη curved...ναι υπάρχει υποκειμενικότητα σε ορισμένα θέματα αλλα εδώ η διαφορα είναι εμφανής...το υλικό από usb(300,gravity ktl) έπαιξε σε σονυ 828,h7000,h6500 και η διαφορα ήταν εμφανής και όχι δεν έχει να κάνει με τον κορεσμό των χρωμάτων της samsung...για εμενα η h7000 είναι ένα σκαλοπάτι πάνω από την 828 και 2 από την 6500....προερχομαι από panasonic plasma 4ετιας και μπορώ να πω ότι το μαυρο της h7000 είναι ένα κλικ χειρότερο από την παλιά μου πλάσμα και αυτό είναι επίτευγμα για τεχνολογία led
10) Θα πει κάποιος μα καλα όλα τελεια τα βρισκει σε αυτή την τηλεόραση...σαφώς και όχι...όπως λοιπόν έκανε μπαμ η διαφορα στην εικόνα σε fhd περιεχόμενο έτσι έκανε μπαμ η ανωτερότητα της σονυ σε digea υλικό....μην παρεξηγηθώ δεν είναι άσχημο το digea της σαμσουνγ αλλα πως να το κάνουμε της σονυ είναι αισθητά καλύτερο...επίσης το clouding που συνάντησα στο πρώτο panel h7000 ήταν απαράδεκτο.....επειδη όμως το δεύτερο λύθηκε χαρη στη βοήθεια των παιδιών του φόρουμ και πλέον το νέο πάνελ είναι άψογο και επειδή η εικόνα των digea ελληνικων καναλιων μου είναι αδιάφορο μιας και δεν χρειάζεσαι κρυσταλινη εικόνα για να παρακολουθήσεις ειδήσεις-σηριαλ η ότι άλλο τηλεσκουπιδι μας ταιζουνε και με νοιάζει κυρίως η εικόνα σε ταινίες και σειρες της επιλογής μου νομίζω ότι στην τιμή των 879 ευρω η επιλογή ήταν μονόδρομος.....παντως αν δεν υπήρχε η h7000 για εμενα η σονυ είναι η αμέσως καλύτερη λύση και ακολούθως κάποια από τη σειρά 6000 της σαμσουνγκ
ΥΓ:για τον φίλο που ρωτάει του απαντώ με συντομία....οταν ανοίξει την τηλεόραση ακολουθεί τα βήματα που του λέει...ένα από αυτά είναι η αναβάθμιση λογισμικού..στην πρωτη που έπεσε στα χερια μου χρειάστηκε να το κάνω...στην δεύτερη ήταν ήδη ενημερωμένη στο τελευταίο update.....για της ρυθμίσεις οθόνης έβαλα αυτές του φόρουμ και τροποποίησα αναλόγως....για τα προγραμματάκια αφού τα περάσεις σε στικακι και τα τρέξεις και αφού ελέγξεις ειδικότερα για clouding κάνε ασφαλή απεγκατάσταση οπωσδήποτε...
ΥΓ2:έπαιξα fifa,pro,nba2014 απροβλημάτιστα και σε σονυ και σε σαμσθνγ...ένας μέσος χρηστης δεν έχει πρόβλημα με καμια από τις δυο για online gaming δεν γνωρίζω
ΥΓ3:σορυ για το μακροσκελές ποστ προσπάθησα να δώσω όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούσα λόγω της συμβίωσης μου με 2 περιζήτητα μοντελα του 2014

Καλοθέατη και απροβλημάτιστη.
Ομολογώ πάντως πως η υπέρβαση του να θυσιάσεις 4 ίντσες ( από 50αρα να πας σε 46αρα ) ήθελε << κότσια >>, εκτός και αν βλέπεις από τα δύο μέτρα περίπου που εκεί μπορείς να χαρείς και το 3D που σου αρέσει, ελπίζω να σε δικαιώσει και στο μέλλον η επιλογή σου.

Καλές θεάσεις και όντως η συγκεκριμένη είναι πολύ καλή τηλεόραση αλλά συμφωνώ με τον Λεωνίδα ότι 46" δυστυχώς είναι μικρή και σε βλέπω να ψάχνεις πάλι για τηλεόραση σε κάνα χρόνο.

Όπως λες και εσύ μετά την H7000 η επόμενη λογική επιλογή είναι σειρά Samsung H6xxx για κάποιον που θέλει να βλέπει και 3D , δυστυχώς στην Sony W8xx το 3D είναι τραγικό.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις ευχές σας και να τονίσω ότι δεν υπάρχει καλύτερη η χειρότερη τηλεόραση υπάρχουνε προιοντα που ταιριάζουνε η όχι στις ανάγκες του καθενός μας.....ο λόγος που έγραψα ένα τόσο αναλυτικό ποστ είναι απλα γιατί εκτίμησα την βοήθεια του σαιτ σε πολλά θέματα που με προβληματίζανε αρχικά και για να προσφέρω με τη σειρά μου τις οποιες εντυπώσεις αποκόμισα από τις 2 τηλεοράσεις που είχα στην κατοχη μου....φιλε Υπεριονα δυστυχώς ο χώρος μου είναι αρκετά μικρός μιας και ειδικευόμενος γιατρός στο τελευταίο κομμάτι της ειδικότητας του(τελευταία 3 χρονια)--->ενοικίαση μικρου δυαριού οποτε και οι 46 ίντσες είναι μια χαρα οι 50 βεβαια ήταν ιδανικές αλλα ποτε μου δεν θα έκανα έκπτωση σε κάτι άλλο απλα για τις ίντσες και μονο.....υπαρχει άλλωστε στην οικογένεια και προτζέκτορας για πραγματική θέαση σε πολλές ίντσες επίσης fhd kai 3d μοντέλο 2014 οποτε όλα καλα.....η αγορα μέχρι 50 ίντσες αποσκοπούσε στην αγορα σε 3-4 χρονια μιας 60-65αρα uhd 4k τηλεόρασης(όταν θα έχουνε πέσει περίπου στα 1500 ευρω μιας και δυο φορές το ίδιο λάθος"αγορα νέας τεχνολογίας στην αρχή της με μεγάλο κόστος" είναι τουλαχιστον λάθος για εμενα"είμαι παθον γι αυτό το λέω") και τοποθέτησης της 7000 σε υπνοδωμάτιο οπου θεωρώ την 55αρα υπερβολή....το μονο που θα ήθελα μιας και όπως τόνισα απολυτα ικανοποιημένος συνολικά είναι να είναι μην έχω θέματα στο μέλλον με βλαβες μιας και απ ότι διαβάζω εδώ μεσα δεν είναι και σπάνιο φαινόμενο...ας μην το γρουσουζεύω όμως μέχρι στιγμή όλα καλα και σε ότι χρειαστούνε μελλοντικοί αγοραστές εγώ θα είμαι εδώ να τους βοηθήσω στο μετρο του δυνατού....

Καλημέρα
Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την TV
Έκανα τα τεστ και έβγαλα φωτογραφίες. Μπορείτε να δείτε κάποιες από αυτές και να μου πείτε την γνώμη σας για clouding,banding,deadpixelκτλ?
Επίσης παρατήρησα ότι έχω ένα dead pixel (δεν ξέρω εάν είναι dead ή stuck). Βλέπω ένα μαύρο τετραγωνάκι σε κόκκινο μπλε πράσινο και άσπρο χρώμα (όχι σε μαύρο, δεν ξέρω εάν σημαίνει κάτι αυτό)
Αυτό μπορεί να επηρεάζει σε κάτι το πανελ της TV ή είναι κάτι ανεξάρτητο?
Μπορεί να διορθωθεί με κάποιον τρόπο?
Είναι λόγος για επιστροφή της TV (φαίνεται μόνο από τα 10-20 εκατοστά)?
Το καλύπτει η εγγύηση?
Ευχαριστώ πολύ.
P1100375.jpgP1100494.jpgP1100492.jpgP1100478.jpgP1100474.jpgP1100465.jpgP1100454.jpgP1100447.jpgP1100443.jpgP1100436.jpgP1100433.jpgP1100432.jpgP1100498.jpg

Αν δε βλέπεις το προβληματικό πίξελ από τη κανονική απόσταση θέασης, ξέχασέ το μη δίνεις σημασία, ειδικά αν στα υπόλοιπα το πάνελ είναι εντάξει, που έτσι φαίνεται τουλάχιστον από τις φωτογραφίες.

Δεν με ενοχλεί, από κανονική απόσταση θέασης δεν το βλέπω.
Μπορεί να διορθωθεί με κάποιον τρόπο?
Κατά τα αλλά δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα τουλάχιστον στα μάτια μου.
Βέβαια δεν έχω δει πώς είναι τα πανελ με clouding,banding,κτλ για να πώ ότι το δικό μου δεν έχει τίποτα