Leonid
AVClub Addicted Member
- 29 June 2010
- 2,813
Συμφωνώ πως ότι πληρώνεις παίρνεις. Επίσης συμφωνώ οτι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο τα καλώδια ( όχι και το Α και το Ω ) σε όλα, αλλά ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ. Στα ψηφιακά ισχύει αυτό που σου έγραψα και που σου έγραψε και ο φίλος hxostil. Δυστυχώς η ευτυχώς το λέω από μεγάλη εμπειρία, που την έχω πληρώσει ακριβά θα έλεγα, για να μάθω.Φίλε hxostil δεν είναι καθόλου σωστό όπως σίγουρα ξέρεις το gaming με ενεργοποιημενο το motion plus! Αυτά τα 2 με τίποτα. .Όσο αφορά την ποιότητα εικόνας ανάλυσης δεν έχω δει καμιά πτώση ενεργοπιοντας το game Mode. .
Φίλε Leonid τα καλώδια σε τηλεοράσεις όπως και σε ενισχυτές ήχου είναι το Α και το Ώ. .Τα πάντα παίζουν τον ρόλο τους,και σίγουρα ισχύει ότι πληρώνεις περνεις (γενικά στα παντα)
Εγώ απλά σου παραθέτω την εμπειρία μου , εσύ φυσικά αν θες τη δέχεσαι. Έτσι μου τα έλεγαν και μένα πριν χρόνια και δε πίστευα , νόμιζα και πίστευα ακράδαντα πως ότι ίσχυε για τα αναλογικά καλώδια στην απόδοση και συμπεριφορά, ίσχυε και στα ψηφιακά. Όπως είπα δοκίμασα, πλήρωσα και πλήρωσα ακριβά και έμαθα. Η μόνη διαφορά, που δεν είναι ασήμαντη, είναι στη ποιότητα κατασκευής ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ. Έχω καλώδια Hdmi των 120 + ευρώ και έχω και των 15 ευρώ, στα ίδια μήκη, την ίδια δυστυχώς ή ευτυχώς απόδοση έχουν , μα καμία διαφορά και τα έχω συνδέσει σε ακριβά έως πολύ ακριβά μηχανήματα ήχου και εικόνας. Το ίδιο ισχύει και για κάποια goaxial & optical που έχω και ακριβά και φθηνά. Την ίδια δουλειά κάνουν.
Φιλικά Λεωνίδας!