Samsung UE H7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το θέμα clouding όμως είναι δύσκολο να το εντοπίσει 1) πρέπει να είναι τελείως σκοτεινά 2) στην δική ΤV για να αρχίζει να φαίνεται το clouding πρέπει να περάσει τουλάχιστον κανένα 15 λεπτό μέχρι να "ζεσταθεί" αλλιώς δεν φαίνεται τίποτα! Οπότε όπως καταλαβαίνεις λίγο δύσκολο. .

με χαμηλο φωτισμο πγαινε υπο γωνια λιγο ..θα βρεις καποια ακρη

Λοιπόν γύρισα από το γνωστό πολύ κατάστημα στην Αργυρούπολη και πραγματικά έμεινα απολύτως ικανοποιημενος από την αντιμετώπιση και την εξήγηση που μου έκαναν! Ειλικρινά με καθισιχασαν και ο υπάλληλος που είχα μιλήσει χθες και ο προϊστάμενος, μου είπαν επί λέξη δεν θα φύγω από το κατάστημα αν δεν πάρω πάνελ χωρης pixel κολλημένο!θα την ανοίξουν μπροστά μου εκείνη την ώρα και θα την τσεκάρω με το πρόγραμμα που έχω περασμένο στο στικακι μου! Μάλιστα και σήμερα που πήγα έβαλα το στικακι στην H7000 που είχε στο καταστημα και έδειχνε όλα τα χρώματα υπέροχα και το μαύρο κατράμι, μάλιστα την στιγμή που το στικακι έδειχνε το μαύρο χρώμα πάτησα παύση και προσπαθούσα επί ένα 10λεπτο να βρω clouding αλλά μάταια! Άλλαξα και γωνίες θέασης και πάλι το μαύρο ήτανε μαύρο! Αφού στο τέλος είπα στον προϊστάμενο αν γίνεται να πάρω την εκθεσιακη αφού έμεινα τόσο ευχαριστημενος και μου γίνεται αλλά δεν έχει την κούτα οπότε άκυρο αφού έτσι και αλλιώς και την τηλεόραση που θα πάρω θα την τσεκάρω πριν φύγω από εκεί! Να πω τέλος πως αυτή την εξυπηρέτηση να την τσεκάρεις δηλαδή πριν την πάρεις αλλά πολύ καταστήματα δεν το δέχονται! Δεν μπορώ να πω όνομα γιατί θα κοπεί το μήνυμα ότι διαφημίζω δηλαδή το κατάστημα. .
Αντε να περάσει γρήγορα οι μέρες να πάει 18 Ιουλίου να την πάρω και να σας πω εντυπώσεις! Εδώ ακόμα κανένας δεν την έχει τσεκάρει όσοι την έχουν αγοράσει?

Λοιπόν γύρισα από το γνωστό πολύ κατάστημα στην Αργυρούπολη και πραγματικά έμεινα απολύτως ικανοποιημενος από την αντιμετώπιση και την εξήγηση που μου έκαναν! Ειλικρινά με καθισιχασαν και ο υπάλληλος που είχα μιλήσει χθες και ο προϊστάμενος, μου είπαν επί λέξη δεν θα φύγω από το κατάστημα αν δεν πάρω πάνελ χωρης pixel κολλημένο!θα την ανοίξουν μπροστά μου εκείνη την ώρα και θα την τσεκάρω με το πρόγραμμα που έχω περασμένο στο στικακι μου! Μάλιστα και σήμερα που πήγα έβαλα το στικακι στην H7000 που είχε στο καταστημα και έδειχνε όλα τα χρώματα υπέροχα και το μαύρο κατράμι, μάλιστα την στιγμή που το στικακι έδειχνε το μαύρο χρώμα πάτησα παύση και προσπαθούσα επί ένα 10λεπτο να βρω clouding αλλά μάταια! Άλλαξα και γωνίες θέασης και πάλι το μαύρο ήτανε μαύρο! Αφού στο τέλος είπα στον προϊστάμενο αν γίνεται να πάρω την εκθεσιακη αφού έμεινα τόσο ευχαριστημενος και μου γίνεται αλλά δεν έχει την κούτα οπότε άκυρο αφού έτσι και αλλιώς και την τηλεόραση που θα πάρω θα την τσεκάρω πριν φύγω από εκεί! Να πω τέλος πως αυτή την εξυπηρέτηση να την τσεκάρεις δηλαδή πριν την πάρεις αλλά πολύ καταστήματα δεν το δέχονται! Δεν μπορώ να πω όνομα γιατί θα κοπεί το μήνυμα ότι διαφημίζω δηλαδή το κατάστημα. .
Αντε να περάσει γρήγορα οι μέρες να πάει 18 Ιουλίου να την πάρω και να σας πω εντυπώσεις! Εδώ ακόμα κανένας δεν την έχει τσεκάρει όσοι την έχουν αγοράσει?

θελει πολυ σκοταδι για να το δεις...τι να σου πω παρε ενα σεντονι και κουκουλωσε την και δες

Το ξέρω ότι θέλει πολύ σκοτάδι και εννοείται πως δεν είναι λύση το σεντόνι! Χεχεχε! Τι να πω..ελπιζω να πέσω σε καλό κομμάτι! Γι ' αυτό μπαίνω και εδώ στο forum για να δω αν την τσεκάρει σε σκοτεινό δωμάτιο..

Το ξέρω ότι θέλει πολύ σκοτάδι και εννοείται πως δεν είναι λύση το σεντόνι! Χεχεχε! Τι να πω..ελπιζω να πέσω σε καλό κομμάτι! Γι ' αυτό μπαίνω και εδώ στο forum για να δω αν την τσεκάρει σε σκοτεινό δωμάτιο..

το clouding ειναι μεγαλο κομματι στην τυχη..μπορε να σου πεσει κομματι με ελαχιστο και κομματι με φουλ...η σειρα h6*** τα παει καλα παντως..

Το ξέρω! Πάντως τι μοντέλο που λες το είχε δίπλα στη Η7000. Η Η7000 είχε καλύτερο μαύρο μακράν στο μοντέλο που ανέφερες στο ένα μπλεδιζε ενώ στην Η7000 μαύρο βαθύ ακόμα και όταν άλλαζα γωνία θέασης! Πάντως αν δεν είχα το κόλλημα με την κούτα θα τσίμπαγα την εκθεσιακη, δεν ξέρω πέρασε όλα τα τεστ που της έκανα με άριστα!

Ποιό προγραμματάκι χρησιμοποίησες για να την τσεκάρεις? Έχεις link να το κατεβάσω κι εγώ?

Ποιό προγραμματάκι χρησιμοποίησες για να την τσεκάρεις? Έχεις link να το κατεβάσω κι εγώ?
dead pixel test(slow) αν πατησεις στο youtube ειναι ενα προγραμμα που και καλα ειναι οταν εχεις καποιο κολημενο Pixel να στο ξεκολησει!σου βγαζει μια σειρα απο βασικα χρωματα και ειναι πολυ πιο ευκολο να διακρινεις αν η τηλεοραση σου εχει καποιο προβλημα με τα Pixels!εγω κατεβαζω το βιντεακια απο το youtube με το προγραμμα videoget

ακομη και για dead pixel για μενα γυρισε τη σε κινηματογραφικη εκει που φαινεται ξασπρισμενη θα δεις τα παντα.Στην 8000 οταν εβαζα τυπικο μου το εξαφανιζε ενω στην κινηματογραφικη φαινοταν.Ηταν πολυ μικρο λευκο το δικο μου και στις 3 αλλαγες οι αλλες 2 ειχαν κατι διαφορετικο.Για την 8000 es μιλαω

Γαμώτο,μόλις έτρεξα το test που έλεγε ο Spyros 1980 και διαπίστωσα ένα καμμένο pixel στην κάτω αριστερή γωνία.Δίνει η Samsung εγγύηση για zero pixel?

spyro να την γυρισεις σε κινηματογραφικη ταινια οχι σε τυπικο, η φυσικη γιατι αν ειναι κανα λευκο πιξελακι στα αλλα 2 mode εφαρμοζει δυναμικη αντιθεση το πανελ και οταν σε μαυρη εικονα το εψαχνα απλα το εχανα, το εξαφανιζε και δεν το εβλεπα.

Arkady επειδη εχω μιλησει πριν 2 μερες με samsung ξερω ακριβως τι παιζει με την εγγυηση!πες μου ακριβως ειναι καμμενο(dead pixel-μαυρο) η κολλημενο(Red-Green-Blue) παιζει ρολο γι'αυτο σε ρωταω!Απαντησε μου σε αυτα και θα σου πω παρακατω τι θα κανεις!

Arkady επειδη εχω μιλησει πριν 2 μερες με samsung ξερω ακριβως τι παιζει με την εγγυηση!πες μου ακριβως ειναι καμμενο(dead pixel-μαυρο) η κολλημενο(Red-Green-Blue) παιζει ρολο γι'αυτο σε ρωταω!Απαντησε μου σε αυτα και θα σου πω παρακατω τι θα κανεις!

Μαύρο νομίζω ότι είναι. Το λέω γιατί απ'τα 2 που είχα βρει αρχικά, το ένα ξεκόλλησε, το άλλο έχει μείνει μαύρο.

αν ειναι μαυρο δυστηχως η εγγυηση που δινει η samsung ειναι για 7 pixels και πανω!αν ητανε χρωματιστο εχει 0!παντως αν εισαι αγορα εντος 14 ημερων μπορεις να την αλλαξεις βαση DOA.Αλλα οπως ειπα και χθες μονο αν ειναι απο το πολυκαταστημα με την διαφημιση με της 3 γυναικες(2 κουκλαρες και μια χοντρουλα)δεν λεω ονομα για λογους διαφημισης!Μονο λοιπον το συγκεκριμενο καταστημα στην αλλαζει και δεν μπλεκεις καθολου με Samsung αν εχεις κανει αγορα απο αλλου..δυσκολα να δεχτουνε!Και μαλιστα το συγκεκριμενο καταστημα που λεω εγω το αλλαζουνε γιατι εχω αλλαξει 3 το 2012 και το ξερω εχουν αλλη πολιτικη καθως ειναι Γερμανικη εταιρεια!Εδω ως γνωστον στα Ελληνικα καταστηματα εχουν αλλους νομους!Ελπιζω παντως να βρεις ακρη!
Τελικα βλεπω και με της δικες μου τηλεορασεις που εχω αλλαξει και με εσενα σημερα φιλε μου υπαρχουν αρκετα panels που βγαζουν καμμενα pixels,και ποσοι ειναι που δεν το γνωριζουν!γιατι ποσοι σαν εμενα οταν παρουν καινουργια TV θα βαλουν να τρεξουν ενα τετοι προγραμμα?πολλοι λιγοι.. και οταν οι υπολλοιποι το ανακαλυψουν στην πορεια ειναι πολυ αργα!Γι´αυτο αν εισαι εντος 14 ημερω δρασε αμεσα!

αν ειναι μαυρο δυστηχως η εγγυηση που δινει η samsung ειναι για 7 pixels και πανω!αν ητανε χρωματιστο εχει 0!παντως αν εισαι αγορα εντος 14 ημερων μπορεις να την αλλαξεις βαση DOA.Αλλα οπως ειπα και χθες μονο αν ειναι απο το πολυκαταστημα με την διαφημιση με της 3 γυναικες(2 κουκλαρες και μια χοντρουλα)δεν λεω ονομα για λογους διαφημισης!Μονο λοιπον το συγκεκριμενο καταστημα στην αλλαζει και δεν μπλεκεις καθολου με Samsung αν εχεις κανει αγορα απο αλλου..δυσκολα να δεχτουνε!Και μαλιστα το συγκεκριμενο καταστημα που λεω εγω το αλλαζουνε γιατι εχω αλλαξει 3 το 2012 και το ξερω εχουν αλλη πολιτικη καθως ειναι Γερμανικη εταιρεια!Εδω ως γνωστον στα Ελληνικα καταστηματα εχουν αλλους νομους!Ελπιζω παντως να βρεις ακρη!
Τελικα βλεπω και με της δικες μου τηλεορασεις που εχω αλλαξει και με εσενα σημερα φιλε μου υπαρχουν αρκετα panels που βγαζουν καμμενα pixels,και ποσοι ειναι που δεν το γνωριζουν!γιατι ποσοι σαν εμενα οταν παρουν καινουργια TV θα βαλουν να τρεξουν ενα τετοι προγραμμα?πολλοι λιγοι.. και οταν οι υπολλοιποι το ανακαλυψουν στην πορεια ειναι πολυ αργα!Γι´αυτο αν εισαι εντος 14 ημερω δρασε αμεσα!

Την πήρα απ'το μεγαλοκατάστημα Η/Υ που εδρεύει Μεταμόρφωση,και δεν έχει περάσει ούτε εβδομάδα.Μου είπαν ότι εντός εβδομάδας,πρέπει να την πάω πίσω στο service τους,απλά το πρόβλημα είναι ότι πέταξα το κουτί και φοβάμαι να μεταφέρω 55άρα τηλεόραση,μην την χτυπήσω κατά την μεταφορά.Οι τύποι ούτε καν έρχονατι να την πάρουν και δεν προσφέρουν επίσκεψη on-site παρόλο που τους ακούμπησα πάνω από 1,5 χιλιάρικο...

Την πήρα απ'το μεγαλοκατάστημα Η/Υ που εδρεύει Μεταμόρφωση,και δεν έχει περάσει ούτε εβδομάδα.Μου είπαν ότι εντός εβδομάδας,πρέπει να την πάω πίσω στο service τους,απλά το πρόβλημα είναι ότι πέταξα το κουτί και φοβάμαι να μεταφέρω 55άρα τηλεόραση,μην την χτυπήσω κατά την μεταφορά.Οι τύποι ούτε καν έρχονατι να την πάρουν και δεν προσφέρουν επίσκεψη on-site παρόλο που τους ακούμπησα πάνω από 1,5 χιλιάρικο...
Για να κάνεις χρήση DOA πρέπει να τη πας όπως τη πήρες στο κουτί της με τα παρελκόμενα της συσκευασίας. Αν τα πέταξες , έχασες αυτόματα και το DOA, οπότε μιλάς μόνο με σέρβις και ο Θεός βοηθός. Πάντως χρήση DOA αν γνωρίζει κάποιος τα δικαιώματά του και δε τον ψαρώσουν, κάνει παντού και όχι μόνο στο κατάστημα με τις δύο αδυνατούλες και τη μία αφρατούλα της διαφήμισης.
Πάντως αν το πίξελ είναι σε τέτοιο σημείο που από την κανονική απόσταση που παρακολουθείς τηλεόραση και μάλιστα σε κανονικές συνθήκες θέασης, δε φαίνεται, και κατά τα άλλα είσαι οκ, θα σου έλεγα να μην ασχοληθείς, μπορεί να πέσεις σε χειρότερα και θα ταλαιπωρηθείς.

φιλε μου ποτε μα ποτε ειναι νομος δεν πεταμε κουτες!ειδικα σε τοσο μεγαλες τηλεορασεις!ενταξει ομως τωρα το εκανες δεν πειραζει..οσο για το service τους φοβαμαι πολυ οτι οταν δουν Dead pixel(μαυρο) που να ξερεις το μαυρο δεν επανερχεται γι'αυτο λεγεται και dead,οπως σου ειπα λοιπον μαλλον μην κανεις τον κοπο να πας γιατι θα σου πουν οτι η samsung δινει απο 7 και πανω!ΑΛΛΑ! υπαρχει περιπτωση αν τους πρηξεις και αν δεν δεις αποτελεσμα βαλε και καμια φωνη ειδικα αν εχει κοσμο,με λιγα λογια θα τους κανεις δυσφημιση εκεινη την ωρα να "φοβηθουν" και να στην αλλαξουν βαση DOA,απο samsung να ξερεις δεν καλυπτεσαι!Ξεκινα λοιπον και μιλα ομορφα και ευγενικα και αν δεις οτι δεν πιανει αυτο το στηλ αγριεψε επικαλουμενος πως εδωσες ενα τοσο μεγαλο ποσο σε μια τοσο δυσκολη εποχη και αλλα διαφορα τετοια!Αντε καλη τυχη εδω ειμαι οτι χρειαστεις..

A! ναι σωστα!πεταξες την κουτα εχασες το DOA!δεν το σκεφτηκα..τι να σου πω!για να στην αλλαξουν χωρης κουτα δυσκολο,να στην φτιαξουν δεν φτιαχνει οποτε αν δεν ενοχλει οπως λεει ο φιλος Leonid καλυτερα μεινε ετσι,κριμα παντως ξερω πως αισθανεσαι 3 φορες το εχω παθει,τουλαχιστον εγω της επερνα αμεσως χαμπαρι και αμεσως της αλλαζα!

Last edited by a moderator: