Samsung UE H7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πάντως αν το πίξελ είναι σε τέτοιο σημείο που από την κανονική απόσταση που παρακολουθείς τηλεόραση και μάλιστα σε κανονικές συνθήκες θέασης, δε φαίνεται, και κατά τα άλλα είσαι οκ, θα σου έλεγα να μην ασχοληθείς, μπορεί να πέσεις σε χειρότερα και θα ταλαιπωρηθείς.

Πόσο δίκαιο έχεις!!!
Φίλε Arkady αν το 1 πιξελ καμένο είναι το μόνο σου παράπονο απο την tv μην το σκέφτεσαι καν!!Είχα αλλάξει παλαιότερα τηλεόραση με άψογο πανελ για 1 καμένο πιξελ και ακόμα εύχομαι να μην το είχα κάνει!!Έπεσα πάνω σε 3 τηλεοράσεις με banding-clouding και ευχόμουν να είχα την πρώτη και ας είχε 10 καμένα πιξελ!Σε αυτά τα πανελ και στην απόσταση 2,5+ μέτρων δεν μπορείς να διακρίνεις ένα πιξελ ακόμα και αν ξέρεις που είναι!Το ρίσκο είναι μεγάλο και το banding-clouding πολύ ποιο σημαντικά και ποιο πιθανά να τυχεις από 1-2-3 πιξελ!

Last edited:
Πόσο δίκαιο έχεις!!!
Φίλε Arkady αν το 1 πιξελ καμένο είναι το μόνο σου παράπονο απο την tv μην το σκέφτεσαι καν!!Είχα αλλάξει παλαιότερα τηλεόραση με άψογο πανελ για 1 καμένο πιξελ και ακόμα εύχομαι να μην το είχα κάνει!!Έπεσα πάνω σε 3 τηλεοράσεις με banding-clouding και ευχόμουν να είχα την πρώτη και ας είχε 10 καμένα πιξελ!Σε αυτά τα πανελ και στην απόσταση 2,5+ μέτρων δεν μπορείς να διακρίνεις ένα πιξελ ακόμα και αν ξέρεις που είναι!Το ρίσκο είναι μεγάλο και το banding-clouding πολύ ποιο σημαντικά και ποιο πιθανά να τυχεις από 1-2-3 πιξελ!
Tα λες πολυ σωστα!Αν σου πω οτι και εγω ναι μεν χαιρομαι που θα παρω καινουργια TV αλλα επισης "τρεμω" μην πεσω σε κανενα κελεπουρι που θα εχει banding-clouding,γιατι ειναι αλλιως να εχεις ενα μικροσκοπικο pixel που δεν φαινεται και αλλιως στα σκοτεινα η τηλεοραση σου να δειχνει λες και την εχεις αληψει με μερικα σημεια με πουδρα!Ενταξει τουλαχιστον εγω θα αποφυγω το Pixel γιατι θα την δοκιμασω εκει,αλλα απο θεμα clouding δεν την αλλαζουν εκτος αν εχει σοβαρο προβλημα!γι'αυτο καλυτερα ο φιλος να την κρατησει για να μην γινει και καμια μεγαλυτερη ζημια αφου δεν εχει την κουτα(στην μεταφορα)

Αληθεια δεν μας ειπε ο φιλος απο θεμα clouding Την τεσταρε?

Για να κάνεις χρήση DOA πρέπει να τη πας όπως τη πήρες στο κουτί της με τα παρελκόμενα της συσκευασίας. Αν τα πέταξες , έχασες αυτόματα και το DOA, οπότε μιλάς μόνο με σέρβις και ο Θεός βοηθός. Πάντως χρήση DOA αν γνωρίζει κάποιος τα δικαιώματά του και δε τον ψαρώσουν, κάνει παντού και όχι μόνο στο κατάστημα με τις δύο αδυνατούλες και τη μία αφρατούλα της διαφήμισης.
Πάντως αν το πίξελ είναι σε τέτοιο σημείο που από την κανονική απόσταση που παρακολουθείς τηλεόραση και μάλιστα σε κανονικές συνθήκες θέασης, δε φαίνεται, και κατά τα άλλα είσαι οκ, θα σου έλεγα να μην ασχοληθείς, μπορεί να πέσεις σε χειρότερα και θα ταλαιπωρηθείς.

φιλε μου ποτε μα ποτε ειναι νομος δεν πεταμε κουτες!ειδικα σε τοσο μεγαλες τηλεορασεις!ενταξει ομως τωρα το εκανες δεν πειραζει..οσο για το service τους φοβαμαι πολυ οτι οταν δουν Dead pixel(μαυρο) που να ξερεις το μαυρο δεν επανερχεται γι'αυτο λεγεται και dead,οπως σου ειπα λοιπον μαλλον μην κανεις τον κοπο να πας γιατι θα σου πουν οτι η samsung δινει απο 7 και πανω!ΑΛΛΑ! υπαρχει περιπτωση αν τους πρηξεις και αν δεν δεις αποτελεσμα βαλε και καμια φωνη ειδικα αν εχει κοσμο,με λιγα λογια θα τους κανεις δυσφημιση εκεινη την ωρα να "φοβηθουν" και να στην αλλαξουν βαση DOA,απο samsung να ξερεις δεν καλυπτεσαι!Ξεκινα λοιπον και μιλα ομορφα και ευγενικα και αν δεις οτι δεν πιανει αυτο το στηλ αγριεψε επικαλουμενος πως εδωσες ενα τοσο μεγαλο ποσο σε μια τοσο δυσκολη εποχη και αλλα διαφορα τετοια!Αντε καλη τυχη εδω ειμαι οτι χρειαστεις..

A! ναι σωστα!πεταξες την κουτα εχασες το DOA!δεν το σκεφτηκα..τι να σου πω!για να στην αλλαξουν χωρης κουτα δυσκολο,να στην φτιαξουν δεν φτιαχνει οποτε αν δεν ενοχλει οπως λεει ο φιλος Leonid καλυτερα μεινε ετσι,κριμα παντως ξερω πως αισθανεσαι 3 φορες το εχω παθει,τουλαχιστον εγω της επερνα αμεσως χαμπαρι και αμεσως της αλλαζα!

Γενικά δεν πετάω κουτιά,έχω κρατήσει κουτιά απ'ότι μαλακία μπορείτε να φανταστείτε (φορητούς σκληρούς,mouse,router κλπ) αλλά το κουτί της TV το πέταξα ο ηλίθιος!Και είχα χώρο στην αποθήκη να το βάλω,παρά το μεγεθός του....

Λέω να πάρω αύριο την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ή κανα ΙΝΚΑ, να ρωτήσω τι γίνεται στην περίπτωση που έχω πετάξει το κουτί.

Πόσο δίκαιο έχεις!!!

Η αλήθεια είναι ότι το pixel είναι πολύ κάτω αριστερά, λίγο πάνω απ'το πλαίσιο της οθόνης οπότε δεν φαίνεται και πολύ.Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ το βλέπω πολύ επικίνδυνο να μεταφέρω 55άρα TV χωρίς συσκευασία,απλά για ένα καμμένο pixel....Ίσως να μην αξίζει τελικά.

Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο απ'το καμμένο pixel, είναι ένας λευκός "λεκές" που εμφανίζεται κάτω δεξιά στην οθόνη.Το περίεργο είναι ότι είναι ορατός μόνο στην οθόνη της HOL TV, όταν χάνεται το σήμα απ'το router!Δεν το έχω δει σε καμία άλλη περίπτωση,ακόμα και σε test που έτρεξα για καμμένα pixel.
Δείτε τις φωτό, να πάρετε μια ιδέα τι εννοώ:
25mh.jpg

xpkc.jpg

np0k.jpg

9riwh.jpg

Τι είναι αυτό? Να ανησυχώ ή όχι?

Επίσης ρε παίδες,βλέπω που ρωτάτε για banding και clouding,αλλά δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι είναι.Οπότε δώστε μου links να διαβάζω τι είναι το καθένα (ή δώστε μου μια σύντομη περιγραφή) και σας λέω.

Πάντως οι πρώτες εντυπώσεις είναι οι εξής:
Η εικόνα στο τηλεοπτικό σήμα είναι ψιλομάπα,αλλά αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι το σήμα μου είναι αναλογικό επειδή ανήκω στην Πάρνηθα,η οποία ακόμα δεν εκπέμπει ψηφιακά.
Τα πράγματα βελτιώνονται δραστικά όταν βλέπω HOL TV ή τανίες μέσω media player που η εικόνα δεν έχει καμία σχέση.Ειδικά σε HD video,δεν παίζεται!

Κοίτα αυτό το άσπρο που έχεις δεν ξέρω τι είναι.. θα ήταν ανησυχιτικο αν το είχες παντού! Να έχει φάει καμιά φλασια με το hol tv?τι να πω..Πάντως clouding στο πάνελ σου δεν βλέπω!Πολύ καλό αυτό! Το ότι έχει μια παραπάνω φωτεινότητα σε μαύρο φόντο οφείλεται μάλλον ότι έχει πολύ υψηλά τον οπίσθιο φωτισμό(ε! Εντάξει δεν και oled-plasma να δείχνει κατραμι)
Τώρα για το clouding που ρωτάς δεν έχω κάποιο link γιατί γράφω τώρα από κινητό μπορεί κάποιο άλλο μέλος να ανεβάσει κάτι. .φαντάσου όμως στης φώτο που έχεις ανεβάσει στο μαύρο της τηλεόρασης σου να έχει σε κάποια σημεία ασπριλες έντονες γι ' αυτό έχει πάρει και την ονομασία clouding (σύννεφα) οπότε είσαι πολύ τυχερός που δεν έχεις! Μακάρι να μου κάτσει και εμενα μια τέτοια ΤV στης 18 Ιουλίου. .

http://blog.skalibrujtv.pl/en/2013/04/plazma-czy-led-lcd-w-2013-roku/

Το έβαλε ο φίλος hxostil στην σελίδα 3.προχωρα ποιο κάτω και διάβασε εκεί που λέει clouding banding έχει και μια φώτο δεξιά από μια ΤV "τσίρκο" γι ' αυτό λοιπόν είσαι πολύ τυχερός που δεν έπεσες σε κανένα τέτοιο panel!

Η τηλεόρασή σου από ότι φαίνεται , είναι μια χαρά και αν το πίξελ δε φαίνεται, ΜΗΝ ασχοληθείς.
Αυτή η ασπρίλα μην σε απασχολεί, δεν είναι της τηλεόρασης, και αν και αυτό δε το βγάζει όταν βλέπεις το τηλεοπτικό πρόγραμμα κανονικά, μη το σκέφτεσαι καθόλου.

Η τηλεόρασή σου από ότι φαίνεται , είναι μια χαρά και αν το πίξελ δε φαίνεται, ΜΗΝ ασχοληθείς.
Αυτή η ασπρίλα μην σε απασχολεί, δεν είναι της τηλεόρασης, και αν και αυτό δε το βγάζει όταν βλέπεις το τηλεοπτικό πρόγραμμα κανονικά, μη το σκέφτεσαι καθόλου.

Το pixel είναι η αλήθεια ότι επειδή είναι πολύ χαμηλά,δεν φαίνεται και δεν μπορώ να πω ότι με ενοχλεί.

Η ασπρίλα δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να φαίνεται ΜΟΝΟ στην μάυρη οθόνη της HOL,όταν χάνεται το σήμα απ'τον router. Σε καμία άλλη περίπωση που παίζει η τηλεόραση δεν το έχω παρατηρήσει...Έχει κανείς καμιά ιδέα που οφείλεται αυτό?

oταν επιλεγεις αλλη πηγη που να μην εχει σημα πχ hdmi 1 η 2 η 3 τι κανει;
Για το τηλεοπτικο που εγραψες πιο πανω και γενικα για sd σηματα εχεις mstar

Το pixel είναι η αλήθεια ότι επειδή είναι πολύ χαμηλά,δεν φαίνεται και δεν μπορώ να πω ότι με ενοχλεί.

Η ασπρίλα δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να φαίνεται ΜΟΝΟ στην μάυρη οθόνη της HOL,όταν χάνεται το σήμα απ'τον router. Σε καμία άλλη περίπωση που παίζει η τηλεόραση δεν το έχω παρατηρήσει...Έχει κανείς καμιά ιδέα που οφείλεται αυτό?

Προφανώς έχεις επιλέξει διαφορετικά settings για την συγκεκριμένη πηγή.. ρύθμισε το ...

oταν επιλεγεις αλλη πηγη που να μην εχει σημα πχ hdmi 1 η 2 η 3 τι κανει;
Για το τηλεοπτικο που εγραψες πιο πανω και γενικα για sd σηματα εχεις mstar

Στο HDMI 1 πχ που έχω το media player και στο HDMI 3 που έχω το DVD, δεν φαίνεται κανένας "λεκές", η εικόνα είναι "καμπάνα".

Προφανώς έχεις επιλέξει διαφορετικά settings για την συγκεκριμένη πηγή.. ρύθμισε το ...

Αποκλείεται να οφείλεται σε settings αυτό,κάτι άλλο είναι....

Tι mode εχεις στην 1 και 3 hdmi;επελεξε μια πηγη που δεν εχεις τιποτα να γραφει δεν υπαρχει σημα και γυρισε την σε κινηματογραφικη ταινια;

Tι mode εχεις στην 1 και 3 hdmi;επελεξε μια πηγη που δεν εχεις τιποτα να γραφει δεν υπαρχει σημα και γυρισε την σε κινηματογραφικη ταινια;

Standard mode έχω παντού.
Δοκίμασα όλα τα modes (Movie,Natural,Dynamic) στην οθόνη που έχω ποστάρει παραπάνω και ο "λεκές" φαίνεται σε όλες στο HDMI 2 που είναι η HOL TV, απλά σε κάποια modes φαίνεται λιγότερο απ'ότι σε άλλα.

Αντίθετα, στο HDMI 1 αντίστοιχα που έχω το media player,ο λεκές δεν φαίνεται σε κανένα mode.

Αυτά τα modes εννοείς,σωστά?

sywb.jpg

Last edited:
Άλλαξες είσοδο Hdmi στη HOL; Την έβαλες σε αυτές που δε σου κάνει το πρόβλημα;
Αν το έχεις δοκιμάσει σε άλλες εισόδους και στο κάνει και εκεί με τη HOL, τότε ΔΕΝ είναι πρόβλημα της τηλεόρασης 100% αλλά των περιφερειακών ( καλώδιο , αποκωδικοποιητής κ.τ.λ. ).
Επίσης κατά συνέπεια, είδες αν με άλλη πηγή σε αυτή την είσοδο που έχεις τώρα τη HOL σου κάνει το ίδιο πρόβλημα; Αν λοιπόν αλλάξεις στην είσοδο αυτή και βάλεις π.χ. το Bluray Player και στο κάνει, τότε είναι θέμα της εισόδου της τηλεόρασης.
Δοκίμασε και πες μας αν θες.
Επίσης δε κατάλαβα αν αυτό ο λεκές φαίνεται όταν παίζει κανονικά το τηλεοπτικό;

Άλλαξες είσοδο Hdmi στη HOL; Την έβαλες σε αυτές που δε σου κάνει το πρόβλημα;
Αν το έχεις δοκιμάσει σε άλλες εισόδους και στο κάνει και εκεί με τη HOL, τότε ΔΕΝ είναι πρόβλημα της τηλεόρασης 100% αλλά των περιφερειακών ( καλώδιο , αποκωδικοποιητής κ.τ.λ. ).
Επίσης κατά συνέπεια, είδες αν με άλλη πηγή σε αυτή την είσοδο που έχεις τώρα τη HOL σου κάνει το ίδιο πρόβλημα; Αν λοιπόν αλλάξεις στην είσοδο αυτή και βάλεις π.χ. το Bluray Player και στο κάνει, τότε είναι θέμα της εισόδου της τηλεόρασης.
Δοκίμασε και πες μας αν θες.

Λοιπόν, συνέδεσα τον αποκωδικοποιητή της HOL στις HDMI 1 & HDMI 3, και ο "λεκές" εμφανίζεται και εκεί.
Όταν βάζω το media player στην HDMI 2 (εκεί που ήταν ο αποκωδικοποιητής της HOL), ο λεκές δεν εμφανίζεται.

Επίσης αντάλλαξα τα HDMI καλώδια του αποκωδικοποιητή με το media player, και ο "λεκές" εξακολουθεί να εμφανίζεται στον αποκωδικοποιητή.

Απο τα άνωθι,βγαίνει το συμπέρασμα ότι δεν φταίνε κάποιο καλώδιο ή θύρα HDMI.

Ίσως να φταίει ο αποκωδικοποιητής (προσωπικά το θεωρώ πολύ χλωμό), αλλά νομίζω ότι κάτι τρέχει με την οθόνη και το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο στην οθόνη του αποκωδικοποιητή όταν χάνεται η σύνδεση.Ειλικρινά τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανασυναντήσει....

Επίσης δε κατάλαβα αν αυτό ο λεκές φαίνεται όταν παίζει κανονικά το τηλεοπτικό;

Όχι, ο λεκές δεν εμφανίζεται καθόλου στο τηλεοπτικό.

Καλησπέρα και από εμένα .Κάτοχος κι εγώ μίας 55Η7000 εδώ και καμιά 15αριά μέρες . Ακόμα την εξερευνώ μιά και έχει πολύ "θέμα" ειδικά για κάποιους όπως εμένα με πρώτη επαφή με smart λειτουργίες και όχι μόνο. Το σίγουρο είναι οτι το μέγεθος όσο και αν μας ξένισε αρχικά ,πλέων το έχουμε συνηθίσει και μας αρέσει.
Θα προσπαθήσω ν ανεβάσω κι εγώ φωτό σχετικά με clouding οπότε να έχουμε και κάποιο μέτρο σύγκρισης , και φυσικά μέσα απο εδώ ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών σχετικά με την νέα μας ασχολία.

Λοιπόν, συνέδεσα τον αποκωδικοποιητή της HOL στις HDMI 1 & HDMI 3, και ο "λεκές" εμφανίζεται και εκεί.
Όταν βάζω το media player στην HDMI 2 (εκεί που ήταν ο αποκωδικοποιητής της HOL), ο λεκές δεν εμφανίζεται.

Επίσης αντάλλαξα τα HDMI καλώδια του αποκωδικοποιητή με το media player, και ο "λεκές" εξακολουθεί να εμφανίζεται στον αποκωδικοποιητή.

Απο τα άνωθι,βγαίνει το συμπέρασμα ότι δεν φταίνε κάποιο καλώδιο ή θύρα HDMI.

Ίσως να φταίει ο αποκωδικοποιητής (προσωπικά το θεωρώ πολύ χλωμό), αλλά νομίζω ότι κάτι τρέχει με την οθόνη και το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο στην οθόνη του αποκωδικοποιητή όταν χάνεται η σύνδεση.Ειλικρινά τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανασυναντήσει....

Όχι, ο λεκές δεν εμφανίζεται καθόλου στο τηλεοπτικό.
Με όλα αυτά που λες, είναι σίγουρο 100% πως το πρόβλημα δεν προέρχεται από πουθενά από τη τηλεόραση, είναι εντελώς αθώα η κατηγορουμένη και ταυτόχρονα εσύ είσαι πολύ τυχερός για αυτό.
Είναι θέμα του αποκωδικοποιητή, ίσως κάποιο bag όταν είναι στη καρτέλα αναμονής ή κάτι τέτοιο. Επίσης αφού και αυτό δε φαίνεται όταν είσαι σε κανονική προβολή προγράμματος, μη δίνεις σημασία είναι ανάξιο λόγου. Πάντως αν μπορείς έτσι από περιέργεια δοκίμασε να συνδέσεις τον αποκωδικοποιητή και σε άλλη τηλεόραση με Hdmι για να δεις αν θα στο κάνει και εκεί, αν και το θεωρώ σίγουρο.

Φίλε Arkady τρέξε το προγράμματακι που είναι για τα pixel τρέξε την αργή έκδοση και σε κάθε χρώμα που σου βγάζει στην οθόνη πατά pause μετά με το μάτι σου πηγαίνε κοντά στο σημείο που σου βγάζει την ασπριλα και παρατήρησε το σε όλα τα χρώματα να δεις αν υπάρχει έστω και κάτι ρε παιδί μου σε εκείνο το σημείο! Αν δεν διακρίνεις το παραμικρό σε όλα τα χρώματα 100% δεν φταίει το panel σου!

Giogos καλώ θεατή η καινούργια σου ΤV περιμένω και από εσένα νέα σου από θέμα clouding κυρίως που με απασχολεί αντε για να ησυχάσω και εγώ στης 18 που θα κάνω την αγορά!

Last edited by a moderator:
Με όλα αυτά που λες, είναι σίγουρο 100% πως το πρόβλημα δεν προέρχεται από πουθενά από τη τηλεόραση, είναι εντελώς αθώα η κατηγορουμένη και ταυτόχρονα εσύ είσαι πολύ τυχερός για αυτό.
Είναι θέμα του αποκωδικοποιητή, ίσως κάποιο bag όταν είναι στη καρτέλα αναμονής ή κάτι τέτοιο. Επίσης αφού και αυτό δε φαίνεται όταν είσαι σε κανονική προβολή προγράμματος, μη δίνεις σημασία είναι ανάξιο λόγου. Πάντως αν μπορείς έτσι από περιέργεια δοκίμασε να συνδέσεις τον αποκωδικοποιητή και σε άλλη τηλεόραση με Hdmι για να δεις αν θα στο κάνει και εκεί, αν και το θεωρώ σίγουρο.

Λοιπόν σήμερα ηρθε τεχνικός της Samsung,του οποίου η "διάγνωση" είναι ίδια με την δική σου, ότι όντως φταίει ο αποκωδικοποιητής της HOL o οποίος πιθανότατα να βγάζει κάποιο "παράσιτο".
Οπότε το πάνελ δεν έχει κάποιο θέμα, ευτυχώς.

αν ειναι μαυρο δυστηχως η εγγυηση που δινει η samsung ειναι για 7 pixels και πανω!αν ητανε χρωματιστο εχει 0!

Όντως έχεις δίκιο,ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα.Όμως μου φαίνεται πολύ περίεργο,γιατί θα περίμενα τα πράγματα να είναι ακριβώς αντίθετα: Εγγύηση 0 pixel για καμμένα και και όχι για "χρωματιστά".

Ο τεχνικός μου είπε ότι αν διαπιστωθεί έστω και ένα χρωματιστό pixel,αντικαθιστούν panel αμέσως. Αυτό όμως μου φαίνεται λίγο "παπάτζα", γιατί τα χρωματιστά pixel είναι κολλημένα pixel,που αν τρέξεις ένα βιντεάκι ξεκολλάνε.

Πχ εγώ είχα τέτοιο χρωματιστό pixel και έτρεξα το βίντεο που λέω παραπάνω και ξεκόλλησε. Θα ήταν χαζό να αλλάζουν πανελ για αυτό το λόγο.Μήπως σε τέτοιες περιπτώσεις τρέχουν το βιντεάκι και σου λένε ότι άλλαξαν panel? Πάντως όταν ρώτησα τον τεχνικό (ο οποίος είναι απλά συνεργαζόμενος με την Samsung,όχι μέσα απο την εταιρεία) το αρνήθηκε και μου είπε "Όχι,στο λέω σίγουρα γιατί εγώ αλλάζω τα panel σε αυτές τις περιπτώσεις".

Πάντως εν κατακλείδι, για ένα καμμένο pixel δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο, δεν με ενοχλεί και τόσο.Δεν έχω κάποιο άλλο θέμα με την TV, οπότε δεν νομίζω ότι αξίζει να μπω σε περιπέτειες για ένα pixel...

Arkady είδες που είναι όπως τα έλεγα? Λοιπόν άκου! Τα κολλημένα pixels (RGB) δεν ξεκολανε πάντα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα! Ίσα ίσα! Πολύ σπάνια! Εγώ και στης 3 τηλεοράσεις που είχα θέμα ώρες ατελείωτες έτρεχα αυτά τα προγράμματα αλλά τίποτα και στης 3! Οπότε είσαι είσαι πολύ τυχερός που ξεφορτωθηκες τουλάχιστον το ένα! Πάντως όταν λένε ότι σου αλλάζουν panel στο αλλάζουν και το τσεκάρεις και από το serial number!Πάντως για μικρό πιξελακι είσαι κομπλέ μην το σκέφτεσαι καν!
Τώρα στο θέμα μας! Έχω ψάξει άπειρα για την h7000 και παντού έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές και φυσικά εκεί που με ενδιαφέρει πολύ στο θέμα clouding δηλαδή από πέρσι με την εκπληκτική f8000 και φέτος δεν έχει θέματα η samsung, κάτι που μου το διαβεβαίωσε μιλοντας σήμερα τηλεφωνικά και εκπρόσωπος της Samsung! Βέβαια σιγά μην μου έλεγε το αντίθετο! ! Γι ' αυτό περιμένω και από άλλα μέλη να ανεβάσουν φώτο αν μπορούν από την δική τους TV για να είμαι ακόμα πιο ήσυχος. .

Arkady είδες που είναι όπως τα έλεγα? Λοιπόν άκου! Τα κολλημένα pixels (RGB) δεν ξεκολανε πάντα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα! Ίσα ίσα! Πολύ σπάνια! Εγώ και στης 3 τηλεοράσεις που είχα θέμα ώρες ατελείωτες έτρεχα αυτά τα προγράμματα αλλά τίποτα και στης 3! Οπότε είσαι είσαι πολύ τυχερός που ξεφορτωθηκες τουλάχιστον το ένα! Πάντως όταν λένε ότι σου αλλάζουν panel στο αλλάζουν και το τσεκάρεις και από το serial number!Πάντως για μικρό πιξελακι είσαι κομπλέ μην το σκέφτεσαι καν!

Τι να πω φίλε Σπύρο,σε όσα διάβασα για τα RGB pixels, υποτίθεται ότι ξεκολλάνε αν παίξεις συγκεκριμένα βίντεο και αν χρησιμοποιήσεις κάποιο πενάκι με μαλακή μύτη και απλά πιέσεις λιγάκι στο κολλημένο pixel.Έτσι έγινε και στην δική μου περίπτωση και ξεκόλλησε.

Απ'την άλλη, μου φαίνεται εντελώς χαζό η Samsung να δίνει 0 Pixel Guarantee μόνο στα RGB και όχι στα καμμένα:Δηλαδή απο την στιγμή που έχεις ελαττωματικά pixels στην οθόνη που σου χαλάνε την εικόνα σου, τι σημασία έχει αν είναι μαύρα ή κόκκινα, ή πράσινα κλπ....Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την λογική της Samsung....

Τώρα στο θέμα μας! Έχω ψάξει άπειρα για την h7000 και παντού έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές και φυσικά εκεί που με ενδιαφέρει πολύ στο θέμα clouding δηλαδή από πέρσι με την εκπληκτική f8000 και φέτος δεν έχει θέματα η samsung, κάτι που μου το διαβεβαίωσε μιλοντας σήμερα τηλεφωνικά και εκπρόσωπος της Samsung! Βέβαια σιγά μην μου έλεγε το αντίθετο! ! Γι ' αυτό περιμένω και από άλλα μέλη να ανεβάσουν φώτο αν μπορούν από την δική τους TV για να είμαι ακόμα πιο ήσυχος. .

Τώρα αν σου πω ότι από τύχη πήρα την Η7000?
Είχα καταλήξει αρχικά στην Panasonic VT60 (plasma), μόνο που δεν βρήκα πουθενά καινούρια και φοβήθηκα να πάρω "ραφιού".
Τελικά αποφάσισα να πάρω την Samsung H6500 σε 55". Πήγα την περασμένη εβδομάδα να την πάρω,αλλά δεν υπήρχε σε διαθεσιμότητα, τα πήρα κρανίο κι επειδή είχα βαρεθεί να τρέχω, να ψάχνω και να διαβάζω με τις ώρες, πήρα την Η7000 που είχε μείνει ένα τελευταίο κομμάτι, να τελειώνω.
Πάντως θα γράψω εντυπώσεις,αλλά περιμένω να σχηματίσω πιο ολοκληρωμένη άποψη.