Samsung UE H7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σκέφτομαι να την παρω κι εγώ.Αυτό που με προβληματίζει είναι οι μικρές γωνίες θέασης.

Κι εγώ προβληματιζόμουν καιρό πριν φτάσω στην τελική μου απόφαση.
Πήγα σε πολλούς φίλους που έχουν καινούριες τηλεοράσεις. Τη συγκεκριμένη την έχουν 3 γνωστοί μου. Δύο στις 55" κι ένας στις 46". Δεν έχω δει κάτι καλύτερο. Μάλλον για να μη λέω ψέματα, είδα. Ένας έχει μία LOEWE, αλλά εκείνη την κατατάσσω στα κοσμήματα κι όχι στις ΤΒ. Τιμή εξωπραγματική. Καταπληκτική εικόνα όμως.
Η Η7000 λοιπόν με εντυπωσίασε στα χρώματα, στα εντυπωσιακά σκοτεινά πλάνα (είδα blu-ray ταινία), στην εξωτερική εμφάνιση (στον τοίχο την έχουν όλοι και μοιάζει με κάδρο). Για τις γωνίες θέασης που λες, αν και την είχαν στον τοίχο, δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Ούτε εγώ παρατήρησα κάτι και καθόμουν πλάγια. Είδαμε και 3d και εντυπωσιάστηκα παρόλο που δεν είμαι λάτρης της συγκεκριμένης τεχνολογίας. Την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα είδαμε έναν αγώνα ποδοσφαίρου και έμεινα με το στόμα ανοιχτό.
Eδώ βέβαια τα παιδιά γράφουν (και προφανώς ξέρουν πολλά παραπάνω πράγματα) για κάποια φαινόμενα. Сlouding, banding κλπ. Επειδή είμαι ανίδεος, δεν παρατήρησα τίποτα που να με ενοχλούσε. Τονίζω όμως ότι δουλεύω επαγγελματικά με Photoshop (φωτογράφος γαρ) και το μάτι μου κόβει. Τίποτα δεν με ενόχλησε ποτέ. Παίξαμε κι ένα παιχνιδάκι στο PS4 (ένα 3d platform που δεν θυμάμαι το όνομά του). Απίστευτη εμπειρία.
Θα σου έλεγα λοιπόν να πας και να δεις σε κάποιο μαγαζί το μοντέλο, να δεις μόνος σου περί γωνίες θέασης κλπ. Να σχηματίσεις δική σου άποψη.
Φυσικά μετά να μας γράψεις εδώ τις εντυπώσεις σου. Θα ήθελα προσωπικά πολύ να ακούσω τη γνώμη σου.

Φίλε μάλλον θα έχεις δίκιο.Απλά επειδή θα μπει υπερυψωμένη σε βάση τοίχου,φοβάμαι μήπως είχα θέμα με την κάθετη γωνία θέασης.
Αλλά κι εγώ νομίζω πως δεν θα με επηρεάσει.Το πρόβλημα είναι πως και σε μαγαζί να πάω ,θα είναι δύσκολο να εξετάσω την κάθετη γωνία θέασης!
Θα πρέπει κάποιος να μου την σηκώσει ψηλά,και να την τσεκάρω.Δύσκολα πράγματα!!!

Γι'αυτό αποφάσισα να ανεβάσω την εικόνα με τον χώρο μου για να δουν και οι υπόλοιποι συμφορουμίτες.
Με το μωβ βελάκι είναι η θέση θέασης η οποία είναι σχεδόν απέναντι από την τηλεόραση!
Η τηλεόραση που έχω τώρα είναι από το 2006!
Η βραβευμένη με EISA θρυλική Samsung LE 40M61B!Αλλά πλέον είναι πολύ παλιά..!Εντωμεταξύ η συγκεκριμένη έλεγε πως είχε 178 μοιρες γωνία θέασης!8 χρόνια πριν...!
Λοιπόν τι λέτε?Να την πάρω την UE H7000 ή θα έχω θέμα??Θα πει στην ίδια θέση...

Samsung_LE_40_M61_B.jpg

Εντελως φιλικα, απορω πως δεν εχεις αποκτήσει αυχενικο προβλημα.
Μαλλον δεν θα βλεπεις και πολυ Tv :D

Μηπως ειναι καιρος να αλλαξεις θεση, για να ευχαριστηθεις περισσοτερο την νεα σου tv;

Φίλε Σωτήρη είναι κατάστημα και δυστυχώς πρέπει να είναι ανυψωμένη για να μην την διαλύσουν τα παιδάκια....Βλέπω περίπου 3 φορές την εβομάδα τα βράδια,κατά 99% Αθλητικά.Nova,OtetV,ΝeritHD,ESP.
Αράζω με κανά φίλο και βλέπουμε κανά ματς.
Την νέα τηλεόραση θα προσπαθήσω να την χαμηλώσω κατά 10cm..
.

Φίλε Σωτήρη είναι κατάστημα και δυστυχώς πρέπει να είναι ανυψωμένη για να μην την διαλύσουν τα παιδάκια....Βλέπω περίπου 3 φορές την εβομάδα τα βράδια,κατά 99% Αθλητικά.Nova,OtetV,ΝeritHD,ESP.
Αράζω με κανά φίλο και βλέπουμε κανά ματς.
Την νέα τηλεόραση θα προσπαθήσω να την χαμηλώσω κατά 10cm..
.

Στο κατάστημα που την είδα εγώ, την είχαν 30 πόντους πιο κάτω από αυτό που βλέπω στη φώτο σου. Έβλεπα μία χαρά. Ίσως 30 πόντοι να είναι πολύ σημαντικοί, αλλά δεν το πιστεύω προσωπικά . Μία κλίση προς τα κάτω στη νέα σου τβ (ίσως με αλλαγή βάσης τοίχου) θα ήταν αδύνατη; Σε συνδυασμό με τον καναπέ σου 20 πόντους πιο πίσω, θα είσαι άρχοντας!

Bρήκα λύση,έχετε δίκιο.Λοιπόν η νέα tv θα μπει στην ''πέτρα'' της φωτογραφίας,πίσω από την Le40M61B.
Και σίγουρα θα μπει 1 μέτρο χαμηλότερα από την θέση που έχω τώρα την παλιά.
Oπότε λύνονται ΚΑΙ θέματα αυχενικού αλλά ΚΑΙ θέματα κάθετων γωνιών θέασης!

DjStavro τσιμπα την h7000 είναι τρομερή! Άκου και εμενα που έχω αλλάξει 5 από το 2012 μέχρι την εκπληκτική h7000 και τώρα έχω ηρεμισει..

Σπύρο1980 θύμησε μου ρε φίλε,ποια έχεις?Την 46άρα ή την 55άρα?

Nέα τιμή στο πλαίσιο.
1599 ευρώ. Πυλαία Θεσσαλονίκης.
Με 24 άτοκες δόσεις. Σήμερα το πρωί ήμουν εκεί.

Φίλε DJSTAVRO έχω την 55αρα! g_kourk clouding ούτε ίχνος η δική μου!Και από ότι είδα και από άλλα μέλη δεν είχαν κανένα θέμα!Το clouding ήταν ένας από τους κυριότερους λόγους που την πήρα. .

Φίλε DJSTAVRO έχω την 55αρα! g_kourk clouding ούτε ίχνος η δική μου!Και από ότι είδα και από άλλα μέλη δεν είχαν κανένα θέμα!Το clouding ήταν ένας από τους κυριότερους λόγους που την πήρα. .

μπραβο σπυρο μου!! καλοθεατη!!
αλιμονο σε εμας που πεσαμε (samsung αλλα αλλο μοντελο) σε βαρυχειμωνια με πολυ συννεφια... :P :P

Σε καταλαβαίνω φίλε μου από το 2011 με βασάνιζε το clouding και το μάτι πάει συνέχεια στο "πρόβλημα " έχω πουλησει και έχω αλλάξει με DOA 5 tv από το 2012 μέχρι να πάρω φέτος την h7000 (το ξέρω το έχω αναφέρει πολλές φορές δεν το λέω για να το παίξω κάποιος ) ίσα ίσα θέλω να δείξω πόσο έχω ταλαιπωρηθεί μέχρι να πέσω σε καλό κομμάτι -μοντέλο. .

καλησπερα φιλοι μου,
μολις πριν 2 εβδομαδες και μετα απο αρκετο ψαξιμο τελικα κατελιξα στην συγκεκριμενη ....που ομολογω εχω παρα πολυ ευχαριστημενος....και απο τα καλουδια της αλλα...και απο την εικονα της!!!!το μονο που εχω ειναι μια ερωτηση......και την αναφερω σε ολους οσους την εχουν.....το logo της samsung εξωτερικα κατω στην μεση ....σας αναβει;;;;;;εμενα δυστηχως οχι .....και δεν ξερω γιατι....μηπως στην συγκεκριμενη σειρα δεν παρεχεται;;;;;

Αυριο ημουν ετοιμος να αγορασω την συγκεκριμενη τηλεροραση στις 46", αλλα τωρα διαβασα το τελευταιο review και απογοητευτηκα λιγακι..

Ειναι δυνατον να εχει τοσο χαλια αριθμους πριν το calibration; Υποτιθεται οτι δινω 1050 ευρω για να παρω το καλυτερο σε αυτες τις ιντσες.. Αμα ειναι να προτιμησω την sony w805 που ειναι 450 ευρω φθηνοτερη, και στις 50"..

Αμα ειναι να πληρωσω χρυσαφι για ενα καλο 3D, να μου λειπει..

Αυριο ημουν ετοιμος να αγορασω την συγκεκριμενη τηλεροραση στις 46", αλλα τωρα διαβασα το τελευταιο review και απογοητευτηκα λιγακι..

Ειναι δυνατον να εχει τοσο χαλια αριθμους πριν το calibration; Υποτιθεται οτι δινω 1050 ευρω για να παρω το καλυτερο σε αυτες τις ιντσες.. Αμα ειναι να προτιμησω την sony w805 που ειναι 450 ευρω φθηνοτερη, και στις 50"..

Αμα ειναι να πληρωσω χρυσαφι για ενα καλο 3D, να μου λειπει..

Η μεγάλη απογοήτευση θα ειναι αν αποφασίσεις να πάρεις την w805...
Άσχετα τα νούμερα με τα οποια την έχουν εφοδιάσει...
Ειναι μια πολυ φτηνή τηλεοραση...
Και σε εικόνα , και σε ήχο, και σε ποιότητα κατασκευης !

Lazaross δεν μπήκα καν στον κόπο να διαβάσω το τελευταίο review που μπορεί να θάβουν την TV,μπορώ να σου βρω και εγώ αλλά 2-3 reviews που την βγάζουν τέλεια! Αν δεν σου κάνει κόπο διάβασε εδώ της 18 σελίδες του forum Μάλιστα έχει και άλλα reviews εδώ και πολλές απόψεις που την έχουμε αγοράσει,και δεν νομίζω όλοι να αναφέρουμε όλοι ότι το μόνο της προτερήμα είναι τι 3D της.
Όσο για την w805 τα είπε ο φίλος πιο πάνω.
Υ.Γ. Όσο για τα χρώματα της πάλι σε αυτό το forum έχουν μπει οι ρυθμίσεις από ξένο site που έχουν τέλειο αποτέλεσμα,δεν μου πήρε πάνω από 5 λεπτά για να της περάσω. .