Σκέφτομαι να την παρω κι εγώ.Αυτό που με προβληματίζει είναι οι μικρές γωνίες θέασης.
Κι εγώ προβληματιζόμουν καιρό πριν φτάσω στην τελική μου απόφαση.
Πήγα σε πολλούς φίλους που έχουν καινούριες τηλεοράσεις. Τη συγκεκριμένη την έχουν 3 γνωστοί μου. Δύο στις 55" κι ένας στις 46". Δεν έχω δει κάτι καλύτερο. Μάλλον για να μη λέω ψέματα, είδα. Ένας έχει μία LOEWE, αλλά εκείνη την κατατάσσω στα κοσμήματα κι όχι στις ΤΒ. Τιμή εξωπραγματική. Καταπληκτική εικόνα όμως.
Η Η7000 λοιπόν με εντυπωσίασε στα χρώματα, στα εντυπωσιακά σκοτεινά πλάνα (είδα blu-ray ταινία), στην εξωτερική εμφάνιση (στον τοίχο την έχουν όλοι και μοιάζει με κάδρο). Για τις γωνίες θέασης που λες, αν και την είχαν στον τοίχο, δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Ούτε εγώ παρατήρησα κάτι και καθόμουν πλάγια. Είδαμε και 3d και εντυπωσιάστηκα παρόλο που δεν είμαι λάτρης της συγκεκριμένης τεχνολογίας. Την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα είδαμε έναν αγώνα ποδοσφαίρου και έμεινα με το στόμα ανοιχτό.
Eδώ βέβαια τα παιδιά γράφουν (και προφανώς ξέρουν πολλά παραπάνω πράγματα) για κάποια φαινόμενα. Сlouding, banding κλπ. Επειδή είμαι ανίδεος, δεν παρατήρησα τίποτα που να με ενοχλούσε. Τονίζω όμως ότι δουλεύω επαγγελματικά με Photoshop (φωτογράφος γαρ) και το μάτι μου κόβει. Τίποτα δεν με ενόχλησε ποτέ. Παίξαμε κι ένα παιχνιδάκι στο PS4 (ένα 3d platform που δεν θυμάμαι το όνομά του). Απίστευτη εμπειρία.
Θα σου έλεγα λοιπόν να πας και να δεις σε κάποιο μαγαζί το μοντέλο, να δεις μόνος σου περί γωνίες θέασης κλπ. Να σχηματίσεις δική σου άποψη.
Φυσικά μετά να μας γράψεις εδώ τις εντυπώσεις σου. Θα ήθελα προσωπικά πολύ να ακούσω τη γνώμη σου.