Θα σε καλυψει πληρως το football mode για αθλητικα.Spyros1980 όλο για Movies βλεπω ρυθμίσεις!Εγώ που βλέπω κυρίως Αθλητικά(Μπάσκετ-Ποδόσφαιρο),υπάρχουν έτοιμες ρυθμίσεις εικόνας στο διαδίκτυο?
Η να βάλω κανά έτοιμο Preset?
Για το ποδόσφαιρο υπάρχει βέβαια και το Footbal Mode θα μου πεις.
Την αγορασα εχθες. Ωραια τηλεοραση τελικα! Απλα απογοητευομαι απο τα τηλεοπτικα καναλια.. Φαινονται πολυ αθλια! Αποσταση θεασης λιγοτερη απο 2 μετρα..
... Το καλωδιο κεραιας το εχω συνδεδεμενο στον αποκωδικοποιητη της cytavision.
- Δε θα σου δημιουργήσει πρόβλημαΘα το δοκιμασω. Δε πιστευω να δημιουργησει τιποτα προβληματα;;
Ξερετε εαν μπορω να συνδεσω και σκληρο δισκο επανω στη τηλεοραση;
Τα στοιχεια του mkv?Εχω παιξει αμετρητα mkv 2d/3d στα 10-20gb χωρις κανενα απολυτως προβλημα.Παντως εχθες που εβαλα μια ταινια mkv 16 gb στο usb, ανα 20-30 λεπτα μου εβγαζε προβλημα σχετικα με κατι container...
Αναγκαστηκα να βαλω το stick στο egreat 6ετιας, και δουλεψε ρολοϊ..
Επισης στο usb της τηλεορασης στους υποτιτλους εβγαζει και κατι font/red κτλ.. τα οποια παλι στο egreat δε τα εδειχνε..
Οχι πρωτη καλη εντυπωση.
Δεν συνέδεσα ηχομπάρα αλλά 2.1 home cinema, συγκεκριμένα το μοντέλο Samsung D5200Roukie ποια ηχομπάρα έχεις συνδέσει?
Γινεται να συνδεσω κατευθειαν την τηλεοραση με τον υπολογιστη; Και να παιζει και τον ηχο απο τα ηχεια του υπολογιστη που εχω;
Επισης εχω μπερευτει που εχει τρεις διαφορετικες usb θυρες. Τι δουλεια κανει η καθεμια;
Έβαλα μια ταινια που ειναι σε μορφη .iso
Μπορει να την διαβασει η τηλεοραση;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.