Samsung UE H7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Spyros1980 όλο για Movies βλεπω ρυθμίσεις!Εγώ που βλέπω κυρίως Αθλητικά(Μπάσκετ-Ποδόσφαιρο),υπάρχουν έτοιμες ρυθμίσεις εικόνας στο διαδίκτυο?
Η να βάλω κανά έτοιμο Preset?
Για το ποδόσφαιρο υπάρχει βέβαια και το Footbal Mode θα μου πεις.

Απάντηση: Re: Samsung UE H7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Spyros1980 όλο για Movies βλεπω ρυθμίσεις!Εγώ που βλέπω κυρίως Αθλητικά(Μπάσκετ-Ποδόσφαιρο),υπάρχουν έτοιμες ρυθμίσεις εικόνας στο διαδίκτυο?
Η να βάλω κανά έτοιμο Preset?
Για το ποδόσφαιρο υπάρχει βέβαια και το Footbal Mode θα μου πεις.
Θα σε καλυψει πληρως το football mode για αθλητικα.

DjStavro στο ποδόσφαιρο το βαζεις στο Football Mode αλλά επειδή τα χρώματα είναι πολύ έντονα ρίχνεις τον οπίσθιο φωτισμό από 20 στο 15..Αυτή είναι προσωπική ρύθμιση τώρα τι μπορείς να κάνεις.. βάλε της ρυθμίσεις στο Internet που έχουν για της ταινίες Άσε τα χρώματα ως έχουν και πείραξε σε προσωπικά σου γουστα π.χ τον οπίσθιο φωτισμό το contrast τόνος χρώματος ψυχρός κ.α! Γενικά πειραματισου λίγο με της ρυθμίσεις εκτός από αυτά που γράφουν τα ξένα site μην πειράξεις με λίγα λόγια τα RGB χρώματα που ριθμιζουν την ΤV σου κατάλληλα. .

Την αγορασα εχθες. Ωραια τηλεοραση τελικα! Απλα απογοητευομαι απο τα τηλεοπτικα καναλια.. Φαινονται πολυ αθλια! Αποσταση θεασης λιγοτερη απο 2 μετρα..

Τις ταινιες σε ποιο προτυπο τις βλεπετε; Εγω τις αφηνω στο κινηματογραφικο, οπως και τον ηχο.. Να τα αλλαξω; Και πως ενεργοποιουμε το κινηματογραφικο μαυρο που υπαρχει και στο παραπανω σχολιο του skroutz;

Μπορω να κανω καποια τεστ στην οθονη, για να δω εαν λειτουργουν ολα αψογα;

Υπαρχει καποιος τροπος για να επιλεγω πιο γρηγορα τον τυπο εικονας; ( τυπικο, δυναμικο κτλ. ) Οπως πχ γινεται οταν βλεπω μια ταινια. Αν γινεται το ιδιο και στα τηλεοπτικα καναλια.

Τελος, επειδη εχω και cytavision, για να μη χρησιμοποιω 2 χειριστηρια, γινεται με το χειριστηριο της samsung, να επιλεγω και τα καναλια της cytavision; Το καλωδιο κεραιας το εχω συνδεδεμενο στον αποκωδικοποιητη της cytavision.

Την αγορασα εχθες. Ωραια τηλεοραση τελικα! Απλα απογοητευομαι απο τα τηλεοπτικα καναλια.. Φαινονται πολυ αθλια! Αποσταση θεασης λιγοτερη απο 2 μετρα..
... Το καλωδιο κεραιας το εχω συνδεδεμενο στον αποκωδικοποιητη της cytavision.

Γράψε μας τις εντυπώσεις σου Λάζαρε. Ήδη την έχεις 1 μέρα και φαντάζομαι την έψαξες αρκετά.

Δεν εχω βρει καποιο αρνητικο μεχρι στιγμης. Ολα κομπλε ειναι!

Απλα θα ηθελα τα test για να ελεγξω εαν εχω clouding ή οτιδηποτε αλλο.. Που θα τα βρω και ποια ακριβως ειναι η διαδικασια;

Και εαν υπαρχουν ρυθμισεις για να βελτιωσω την εικονα στο τηλεοπτικο σημα.

Lazaross αν έχεις δυνατότητα κατέβασε σε ένα στικακι το πρόγραμμα dead pixel σε ανάλυση 1080p αυτό το πρόγραμμα παίζει μια παλέτα από χρώματα με το χειριστήριο της ΤV σου θα πατήσεις pause στο μαύρο χρώμα και ας το εκεί για τουλάχιστον 1-2 λεπτά αν έχει θέμα με clouding θα αρχίζουν να εμφανίζονται τα οποία σύννεφα (σε εντελώς σκοτεινό δωμάτιο και εννοείται νυχτα)

Θα το δοκιμασω. Δε πιστευω να δημιουργησει τιποτα προβληματα;;

Ξερετε εαν μπορω να συνδεσω και σκληρο δισκο επανω στη τηλεοραση;

Θα το δοκιμασω. Δε πιστευω να δημιουργησει τιποτα προβληματα;;

Ξερετε εαν μπορω να συνδεσω και σκληρο δισκο επανω στη τηλεοραση;
- Δε θα σου δημιουργήσει πρόβλημα
- Ναι μπορείς.

Παντως εχθες που εβαλα μια ταινια mkv 16 gb στο usb, ανα 20-30 λεπτα μου εβγαζε προβλημα σχετικα με κατι container...

Αναγκαστηκα να βαλω το stick στο egreat 6ετιας, και δουλεψε ρολοϊ..

Επισης στο usb της τηλεορασης στους υποτιτλους εβγαζει και κατι font/red κτλ.. τα οποια παλι στο egreat δε τα εδειχνε..

Οχι πρωτη καλη εντυπωση.

Απάντηση: Re: Samsung UE H7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παντως εχθες που εβαλα μια ταινια mkv 16 gb στο usb, ανα 20-30 λεπτα μου εβγαζε προβλημα σχετικα με κατι container...

Αναγκαστηκα να βαλω το stick στο egreat 6ετιας, και δουλεψε ρολοϊ..

Επισης στο usb της τηλεορασης στους υποτιτλους εβγαζει και κατι font/red κτλ.. τα οποια παλι στο egreat δε τα εδειχνε..

Οχι πρωτη καλη εντυπωση.
Τα στοιχεια του mkv?Εχω παιξει αμετρητα mkv 2d/3d στα 10-20gb χωρις κανενα απολυτως προβλημα.

Runtime ............: 2:11:17
Size ...............: 13.8 GB
Video ..............: 1920x1080
Bitrate ............: 13300 kbps (H264 [email protected] CBR)
Audio 1.............: English DTS 5.1 Ch 1510 kbps
Audio 2.............: English OGG 2.0 Ch 64 kbps -Commentary By Director Guillermo Del Toro
Source .............: 1080p Blu-ray AVC DTS-HD MA 7.1-PHD

Σιγουρα δεν ειναι προβλημα του mkv, αφου το egreat το επαιξε χωρις προβλημα..

Το cbr στο mkv δεν γνωριζω τι ειναι ισως παιζει καποιο ρολο.Με profile 4.1 που ειναι τα περισσοτερα mkv δεν ειχα κανενα προβλημα.Δοκιμασε αλλο αρχειο και πες μας αν το παιζει ισως εχει προβλημα το media player.

Οι players της samsung για μενα ειναι οι καλυτεροι.3tb σκληρους γεματους τους διαβαζει σε 6 δευτερα τη στιγμη που το wd live τους διαβαζει σε 40 δευτερα.

Γεια σας είμαι κι εγώ ένα χαρούμενος κάτοχος της Η7000 και λέω να σας καταθέσω και την άποψη μου. Την έχω εδώ και μια εβδομάδα και ευχαριστημένος, είναι η πρώτη τηλεόραση που παίρνω.
Έχει ένα κολλημένο pixel στην επάνω αριστερή γωνία όπου δε δείχνει το πράσινο χρώμα.

Τα υπόλοιπα τα δείχνει.

Προσπάθησα με βίντεο από youtube όπου το έτρεξα κανένα δίωρο να το ξεκολλήσω αλλά δεν έγινε κάτι. Πάντως δε με ενοχλεί καθόλου γιατί σε απόσταση μεγαλύτερη από μέτρο δεν μπορείς να το διακρίνεις.
Νομίζω πως έχει ένα ελαφρό bleeding στην κάτω δεξιά πλευρά και πάλι σε ταινίες που είδα (σε 2.39 : 1 ) σε δε με ενόχλησε.

Από συνδεσιμότητα είναι super!! Παίζει ταινίες κατευθείαν από το pc όπου εγκαταστήσει το allshare , εμφανίζονται κανονικά οι υπότιτλοι αρκεί να έχουν το ίδιο όνομα με την ταινία.
Δοκίμασα και το ARC με 2.1 της Samsung και δουλεύουν όλα ρολόι! Τραβάει την ταινία από το pc και μέσω του ARC στέλνει τον ήχο στο 2.1.
Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος δε ζητάω κάτι παραπάνω, αλλά αυτός ο φωτισμός κάτω δεξιά σαν να με τρώει βρε παιδί μου …..εσείς τι λέτε;

Γινεται να συνδεσω κατευθειαν την τηλεοραση με τον υπολογιστη; Και να παιζει και τον ηχο απο τα ηχεια του υπολογιστη που εχω;

Επισης εχω μπερευτει που εχει τρεις διαφορετικες usb θυρες. Τι δουλεια κανει η καθεμια;

Έβαλα μια ταινια που ειναι σε μορφη .iso

Μπορει να την διαβασει η τηλεοραση;

Last edited by a moderator:
Roukie ποια ηχομπάρα έχεις συνδέσει?
Δεν συνέδεσα ηχομπάρα αλλά 2.1 home cinema, συγκεκριμένα το μοντέλο Samsung D5200

Γινεται να συνδεσω κατευθειαν την τηλεοραση με τον υπολογιστη; Και να παιζει και τον ηχο απο τα ηχεια του υπολογιστη που εχω;

Επισης εχω μπερευτει που εχει τρεις διαφορετικες usb θυρες. Τι δουλεια κανει η καθεμια;

Μπορείς να συνδέσεις κατευθείαν την τηλεόραση με το pc μέσω hdmi και να δουλεύει σαν monitor του υπολογιστή, έτσι έχεις εικόνα στην tv και ήχο στο pc.

Και οι τρείς κάνουν την ίδια δουλειά, απλός σου δίνουν διαφορετικό ρεύμα.
Στη μια μπαίνει η camera σε αυτήν με 0,5 Α μπαίνει USB και σε αυτήν με 1 Α μπαίνει μικρός εξωτερικός δίσκος χωρίς να χρειάζεται εξωτερική τροφοδοσία.

Έβαλα μια ταινια που ειναι σε μορφη .iso

Μπορει να την διαβασει η τηλεοραση;

Ο player της τηλεόρασης δεν μπορεί να διαβάσει *.iso αρχεία. Διαβάζει avi,mp3,mp4,mkv,divx, κτλ

Οποτε με ποιο τροπο μπορω να διαβασω αυτο το iso αρχειο; Ειναι 3d ταινια ( gravity ) και χωριτικοτητα στα 30gb. Οποτε λιγο δυσκολο να το γραψω σε disc.

Βασικα, αμα συνδεσω την τηλεοραση στον υπολογιστη, και τρεξω το iso στον υπολογιστη; Δε θα το δειξει και η τηλεοραση;

Καλησπέρα, κάτοχος εδω και 5 μερες και εντυπωσιασμένος απο τις αμέτρητες δυνατότητες και την απίστευτη εικόνα της!

Γνωρίζει κάποιος πως μπορω να κατεβάσω το angry birds? έψαξα στο smart hub στην κατηγορία παιχνίδια και δεν υπάρχει... Μήπως δεν ειναι πια διαθέσιμο; Το εχει βάλει κάποιος απο εσάς;