Samsung UE H7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πως θα καλιμπραρω την οθονη με τον απλο τροπο; Και ποιες ρυθμισεις να κανω για την εικονα και το 3d; Εχει παρα πολλες ρυθμισεις και δε ξερω ποιες ειναι οι σωστες τιμες! Ειδικα στο 3d, εκει που λεει βαθος.

Πως θα καλιμπραρω την οθονη με τον απλο τροπο; Και ποιες ρυθμισεις να κανω για την εικονα και το 3d; Εχει παρα πολλες ρυθμισεις και δε ξερω ποιες ειναι οι σωστες τιμες! Ειδικα στο 3d, εκει που λεει βαθος.

για να το ρυθμισεις απλα πρωτα διαλεγεις τυπο εικονας (κινηματογραφος,τυπικο) κλεινεις δ.αντιθεση,τονος μαυρου αυτοματος φωτισμος και εξ.ενεργειας...τοτε ξεκινας να ρυθμιζεις πρωτα οπ.φωτισμο,φωτεινοτητα,αντιθεση...οταν αυτα μεταξυ τους συμφωνησουν με το ματι σου τοτε χαμηλωνεις οξυτητα και πειραματιζεσαι και στις αλλες επιλογες....για το 3d οι ρυθμισεις εχουν να κανουν και με την ταινια ποσο crosstalk βγαζει...

Γεια σας,

Πρωτη LED TV αγοράστηκε (η 46') απο γνωστο γερμανικο πολυκαταστημα μεσω προσφορας.

Δεν εχω εμπειρο ματι για clouding / bleeding issues οποτε θελω τη βοηθεια σας. Στη μια μερα που τη δούλεψα παρατηρηρα ενα ειδος clouding και flashlight στις γωνίες και περιφερειακά που ηταν πολυ ενοχλητικά στο Smart Hub menu που κανει μπαμ. Σε ταινιες HD και 3D δε με ενοχλούσε τοσο καθως ειναι πιο εντονο στις γωνιες οπου ειναι η μπαρα, βεβαια μπορει να οφειλεται στο οτι ειχα κολλησει με τη ποιοτητα της εικονας.

Ρυθμισεις out of the box Κινημ. με μονή αλλαγή οπισθ. φωτ. μειωμενο στο 4 & αντιθεση 100.Ο μαυρος τονος ειναι απενργ. αλλα αν το ενεργοποιήσω βελτιστοποιεί τη κατασταση στις ταινιες αλλα οχι στο Smart Hub.

Θελω τη γνωμη σας καθως ειμαι ετοιμος να την επιστρεψω με DOA.

P1050665.JPG

Attachments

• P1050663.JPG
    P1050663.JPG
    172.4 KB · Views: 298
  • P1050666.jpg
    P1050666.jpg
    72.7 KB · Views: 294
  • P1050667.jpg
    P1050667.jpg
    65.3 KB · Views: 294
  • P1050670.JPG
    P1050670.JPG
    216.9 KB · Views: 295
  • P1050673.JPG
    P1050673.JPG
    196.9 KB · Views: 296
Το κινηματογραφικο μαυρο το εχω στο υψηλο. Δε πρεπει;

Επισης παρατηρω οτι καλυτερα τα δειχνει στο πληρης εικονα. Ισχυει; Στο 16:9 εχω την εντυπωση οτι τρωει καποια εκατοστα..

Αtomo κατευθείαν DOA όπως το είπες! Αν δεν σου κάνει κόπο μπες στης πρώτες σελίδες του forum να δεις της φώτο που έχω ανεβάσει. .καμιά σχέση. .DOA λοιπόν!

2014-11-20-470.jpg2014-11-20-469.jpg2014-11-20-471.jpg

Τωρα αυτο ειναι καλο ή οχι; Το ειχα στην επιλογη " φυσικη εικονα " και ειχα απολυτο σκοταδι. Οι φωτογραφιες απο κινητο.

Αtomo κατευθείαν DOA όπως το είπες! Αν δεν σου κάνει κόπο μπες στης πρώτες σελίδες του forum να δεις της φώτο που έχω ανεβάσει. .καμιά σχέση. .DOA λοιπόν!

Spyros thanx την άλλαξα σήμερα και όλα καλά !!

Βασικά με το που την έβαλα το μαύρο ήταν τρεις τόνους πιο έντονο και η εικόνα είναι πολύ πιο μεστη. Ειδικά στο Smart Hub που ήταν τελείως ξεθωριασμένα τα χρώματα τώρα είναι λες και έχω άλλη tv. Το πάνελ ήταν ελαττωματικό και επίσης παρατήρησα ότι η καινούργια είχε μέσα το αυτοκόλλητο Smart Hub 2014 new το οποίο απουσίαζε απο τη προηγούμενη συσκευασία...περίεργο...

Τέλος καλό όλα καλά, παραπανω από άψογη η εικόνα και ειδικότερα το μαύρο (πλέον) :firstprize::firstprize::2thumb22sup::2thumb22sup:

Σε εμενα το μαυρο ειναι καλο ρε παιδια; Εχω αγωνια ξαφνικα!

Επισης δε καταλαβαινω, απο τη στιγμη που θελουμε "σκοτεινο" μαυρο, γιατι απενεργοποιουμε ολες τις σχετικες ρυθμισες ή τις εχουμε στο χαμηλο.

Τι ειναι αυτο το τεστ; Επισης η φωτο στο απολυτο σκοταδι; Και απο τη αποσταση;

Ακομα δυο φωτος, η μια απο τον καναπε που καθομαι ( κοντα στα 1,80μ ) και η αλλη ακομα πιο κοντα. Συμφωνα με κατι ρυθμισεις που ειδα απο ενα forum.

SAM_1035.jpgSAM_1033.jpg

Και νομιζα οτι ηταν μια χαρα η εικονα, οταν εβλεπα τις ταινιες.. Τωρα αρχιζω να ψιλοτρελαινομαι.. :(

Φίλε lazaross νομίζω έχει σαφώς θέμα με clouding η ΤV σου!Δεν έχεις DOA?Αν όχι το μόνο που μπορείς να το "μαζέψεις "λίγο να βάλεις την επιλογή "κινηματογραφικο μαύρο " στην επιλογή "χαμηλό "

Πως ξερω αν εχω DOA; Δεν την εχω πανω απο 15 ημερες την τηλεοραση. Αγορασμενη απο Πλαισιο.

Υπαρχει περιπτωση να φτιαξει με διαφορες ρυθμισεις ή οχι; Εχει και κατι τρικ που την πιεζεις σε ορισμενα σημεια.

Doa ειναι στις 14 μερες,μετα εχεις να κανεις με το σερβις.Ισως βελτιωθει λιγο αν κατεβασεις πολυ τον οπισθοφωτισμο αλλα να φτιαξει δυσκολο.

Εδω με καποιες αλλες ρυθμισεις. Καλυτερα;

SAM_1053.jpg

Παντως στις ταινιες δε καταλαβαινω κατι μεχρι στιγμης.

Εαν συνδεσω καλα ακουστικα στην τηλεοραση, θα εχω καλο ηχο;

Επισης παρατηρω, οτι οταν επιλεγω το 3d, ολες οι επιλογες που εχω κανει αλλαζουν και ειναι ιδιες σε ολα τα modes. Αυτο αφορα μονο την 3d λειτουργια. Γιατι γινεται αυτο;

Παντως το να δινω 1050 ευρω και να εχω τετοια αποτελεσματα, δεν ειναι ο,τι το καλυτερο..

Φίλε Λάζαρε! Το πλαίσιο δυστυχώς χωρίς να θέλω να το θάψω είναι ότι χειρότερο σε θέματα DOA!!έχω τσακωθεί πριν 2 χρόνια με είχε ακουστεί όλη η Αργυρούπολη για να μου αλλάξουν μια ελαττωματική ΤV ούτε μιας ημέρας με 2 κολλημένα pixels και μάλιστα το ένα τεράστιο! !Αλλά γενικά να ξέρεις όλες οι Ελληνικές αλυσίδες έτσι είναι! Είναι βλέπεις Ελληνικά "προνόμια " αυτά! Πάντως σε θέμα DOA χωρίς προβλήματα είναι τα Μedia γιατί εκεί οι νόμοι είναι Γερμανικοί! Στα λέω γιατί τα ξέρω και τα έχω περάσει. .

Τι ειναι αυτο το τεστ; Επισης η φωτο στο απολυτο σκοταδι; Και απο τη αποσταση;

http://avclub.gr/forum/showthread.p...ιομορφιας-(Clouding-banding-torchlight)/page5
απο ευθεια σε σκοταδι..αποσταση δεν εχει σημασια...ρυθμισε αντιθεση οπ.φωτισμο και φωτεινοτητα και μαυρο εαν σου βγαλει ωστε να μειωθειι

Φίλε Λάζαρε! Το πλαίσιο δυστυχώς χωρίς να θέλω να το θάψω είναι ότι χειρότερο σε θέματα DOA!!έχω τσακωθεί πριν 2 χρόνια με είχε ακουστεί όλη η Αργυρούπολη για να μου αλλάξουν μια ελαττωματική ΤV ούτε μιας ημέρας με 2 κολλημένα pixels και μάλιστα το ένα τεράστιο! !Αλλά γενικά να ξέρεις όλες οι Ελληνικές αλυσίδες έτσι είναι! Είναι βλέπεις Ελληνικά "προνόμια " αυτά! Πάντως σε θέμα DOA χωρίς προβλήματα είναι τα Μedia γιατί εκεί οι νόμοι είναι Γερμανικοί! Στα λέω γιατί τα ξέρω και τα έχω περάσει. .

Το Πλαίσιο όντως είναι άθλιο στο θέμα της υποστήριξης....

Συμφωνώ , το Πλαίσιο είναι πολύ σφιχτό σε αλλαγές. Αν τελικά αποφασισεις να την αλλαξεις μην αναφερεις θέμα clouding η bleeding.Θα την ελενξουν και θα τη βγαλουν τέλεια Πες τους κάτι άλλο ....