Samsung UE H7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ότι και να τους πεις οι τύποι είναι αντί επαγγελματιες!Μόνο με βρισιές καταλαβαινουν!

Θα την κρατωσω. Με κατι ρυθμισεις που εβαλα δε με ενοχλει σχεδον καθολου. Το καταλαβαινω μονο σε σκηνες που μαυριζει ολη η οθονη για αρκετα δευτερολεπτα. Δλδ 1 στις 15 ταινιες.

Γιατι οταν βαζω επιλογη 3D, ολες οι ρυθμισεις που εκανα πηγαινουν σε αλλες τιμες; Και ολοι οι τυποι εικονας ( δυναμικη,ταινια κτλ ) εχουν τις ιδιες ακριβως τιμες. Μονο σε αυτες παιζει το 3D καλα;

Ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω.

Mπραβο lazaross!Εξάλλου και να άλλαζες την TV κάνεις δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι δεν θα επεφτες σε κανένα χειρότερο κομμάτι, αφού την συμαζεψες με της ρυθμίσεις που έκανες μία χαρά!
Τώρα για όταν παίζει 3D που ρωτάς επειδή το βλέπει σαν διαφορετικό Mode πρέπει να ξανα περάσεις κάποιες ρυθμίσεις όταν θα βλέπεις 3D..

Το ιδιο γινεται με την λειτουργια γηπεδου.. Βασικα ενω δειχνει πολυ εντονο το πρασινο, δε μου αρεσει καθολου η ποιοτητα στις κοντινες ληψεις. Ακομα και στο HD NΕΡΙΤ που εβλεπα αγωνα, εδειχνε αρκετα θορυβο στην εικονα.

Θα τις βρω και θα τις ποσταρω. Παντως γενικοτερα επειδη βλεπω ταινιες που εχουν μεγεθος μεγαλυτερο απο 10GB, εχω την εντυπωση οτι στην επιλογη "φυσικη εικονα" τα δειχνει αρκετα καλυτερα.. Ωραια η επιλογη "κινηματογραφικη ταινια", ειδικα με τις ρυθμισεις, αλλα χανει ολη τη ζωντανια της η ταινια. Ειδικα εαν εχει καλα εφε και πολλα χρωματα.. Συμφωνειτε;

Ισως να ψαχω ρυθμισεις καταλληλες για την "φυσικη εικονα".

Επισης σημερα μου εμφανισε ξανα το προβλημα οταν εβλεπα μια ταινια. Συγκεκριμενα μου εμφανιζε το παρακατω μηνυμα λαθους : "δεν υποστηριζεται αυτη η μορφη κοντεινερ. μορφη κοντεινερ : none". Πατουσα ok και η ταινια εκλεινε. Την ξαναεβαζα να παιξει απο το σημειο που σταματησε και το ξαναεκανε ανα 9-10 λεπτα.. Δε ξερω εαν παιζει καποιο ρολο.. Ισως αρκετα απαιτητικη; Παντως το egreat ( επαναλαμβανω 6ετιας!! ), την επαιξε χωρις προβληματα!

File: xxxxxxxxxxxx.mkv
Size: 13767560906 bytes (12.82 GiB), duration: 02:00:51, avg.bitrate: 15190 kb/s
Audio: dts, 48000 Hz, 5:1 (eng)
Video: h264, yuv420p, 1920x800, 23.98 fps(r) (eng)

Δε βλεπω παντως τιποτα απαιτητικα χαρακτηριστικα.. Απορω γιατι το κανει αυτο η τηλεοραση.. Αμα βεβαια ειχε θεμα με την υποστηριξη, δε θα την επαιζε εξ'αρχης.. Τι να πω..

Μου εβγαλε και μια αναβαθμιση η τηλεοραση εχθες, αλλα δεν την εκανα.. Θα δω το changelog. Παιζει να διορθωνει το προβλημα αραγε;;

Last edited by a moderator:
σημερα παρελαβα μετα απο 3 μηνες αναμονη την ue55h7000..σε λιγο θα γραψω εντυπωσεις απο συγκριση με ue55es7000 που ειχα πριν και ημουν απολυτα ευχαριστημενος....για να δουμε τι αξιζει

Καλοθέατη και απροβλημάτιστη...
περιμένω κι εγώ να την τσιμπήσω αν βγεί κάποια καλή προσφορά τώρα τα Χριστούγεννα!!
αναμένω τις πρώτες εντυπώσεις σου....
3 μήνες αναμονή?? ποσο αν επιτρέπεται??

Re: Απάντηση: Samsung UE H7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλοθέατη και απροβλημάτιστη...
περιμένω κι εγώ να την τσιμπήσω αν βγεί κάποια καλή προσφορά τώρα τα Χριστούγεννα!!
αναμένω τις πρώτες εντυπώσεις σου....
3 μήνες αναμονή?? ποσο αν επιτρέπεται??

σε ευχαριστω και μακαρι...ειχε αγοραστει πριν 3 μηνες στα 1699...περιμενα διοτι υπηρχε ενα θεμα και με καθυστερησε...

Hxostil καλό θεατή φίλε! !Περιμένω εντυπώσεις. .

σε ευχαριστω φιλε μου...θα ποσταρω οταν θα ειμαι οκ με ρυθμισεις και θα κανω ενα συγκριτικο το 2012 με 2014 τα μοντελα..σε τι ειναι καλυτερο και τι χειροτερο...

μετα απο πεντε ημερες συμβιωσης η συγκριση ηταν δυστυχως υπερ της es7000...απο κατασκευης η h7000 ειναι παρα πολυ καλη και με την νεα βαση ειναι πιο στιβαρη...απογοητευση η ποιοτητα των χειριστηριων σε σχεση με τα προηγουμενα...το σμαρτ χειριστηριο της νεας ειναι πολυ πιο εργονομικο...με το που την εστησα ετρεξα στικακι με εικονες για clouding banding και το περασε με μεγαλη επιτυχια...συντονιζω τα καναλια και ξεκιναω να ρυθμιζω....η πρωτη απογοητευση ειναι οτι το τηλεοπτικο της ειναι πολυ κατωτερο απο την es7000..εχει μια θαμπαδα που ενοχλει στις 55 ιντσες...το μαυρο της ειναι πολυ καλο και ειναι στα ιδια επιπεδα με την προηγουμενη...ο ηχος ειναι πιο συμπαγης και πιο επιβλητικος σε σχεση με την προηγουμενη...η αποδοση χρωματων ειναι πιο κοντα στα φυσικα ενω εχει λιγοτερα "γυαλιστερα" χρωματα απο την es7000..στο θεμα της κινησης ειναι στα ιδια επιπεδα...παρατηρησα επισης σημαντικα πιο μεγαλο lag απο την προηγουμενη..επαιξα διαφορα παιχνιδια και ηταν πιο αργη(η συγκριση εγινε και στις δυο χωρις να ειναι ενεργοποιημενη η λειτουργια παιχνιδιου..)καλη η προσθηκη του κινηματογραφικου μαυρου..παντως στην es7000 ηταν το μαυρο οπως στην h7000 στην θεση μεση προς υψηλο ....εντυπωση μπου εκανε που στην παλια ειχα δυο σκληρους πανω ενω στην νεα επαιρνε τον ενα σκληρο στην θεση hdd ενω στην αλλη θεση δεν του εφτανε το ρευμα...πολυ θετικο οι δυο δεκτες...σε θεαση hd ταινιες ειναι ισαξιες .απο σμαρτ λειτουργιες με αφηνουν αδιαφορο και ηθελα μονο αποδοση εικονας.εν κατακλειδη αφησα την es7000 πιο πολυ λογω του τηλεοπτικου της και εγινε επιστροφη της h7000 περιμενοντας κατι πιο ισχυρο...το παραξενο ειναι οτι η σειρα es7000 δεν ηταν κατι αξιολογο με μεγαλα θεματα σε clouding banding ηψυλη σταθμη μαυρου...να επεσα σε εξαιρεση???
να σημειωσω οτι η h7000 ειναι μια πολυ καλη τηλεοραση αλλα στα δικα μου γουστα προτιμησα την προηγουμενη...

Άρα ισχύει αυτό που έχουν πει αρκετοί εδώ ,ότι ουσιαστικά η όμορφη κατασκευή της δεν ακολουθείται απο την εικόνα, τόσο
ώστε να δικαιολογείται η τόσο μεγάλη διαφορα στην τιμή απο τη σειρά 6**, ή δεν είναι έτσι??

Re: Απάντηση: Samsung UE H7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

στο θεμα τηλεοπτικου ειναι ιδιο με την περυσινη σειρα f6*** και μοιαζει με τηλεοπτικο σειρας σονυ w6 περιπου σε ποιοτητα..δεν ειναι χαλια αλλα καμια σχεση με αυτο που ειχα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE H7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

στο θεμα τηλεοπτικου ειναι ιδιο με την περυσινη σειρα f6*** και μοιαζει με τηλεοπτικο σειρας σονυ w6 περιπου σε ποιοτητα..δεν ειναι χαλια αλλα καμια σχεση με αυτο που ειχα

Επειδή φαίνεται να το έχεις ψάξει αρκετά η Η8000 σαν εικόνα και μόνο είναι καλύτερη απο την Η7000??

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE H7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Επειδή φαίνεται να το έχεις ψάξει αρκετά η Η8000 σαν εικόνα και μόνο είναι καλύτερη απο την Η7000??

δεν εχει πεσει στα χερια μου μια σειρα h8000 και οπως λεω δεν γραφω γνωμη απο οτι βλεπω στα καταστηματα...εαν εχει επεξεργαστη samsung και οχι mstar που εχει η h7000 πιθανον να ειναι καλυτερη σε τηλεοπτικο και επεξεργασια...στην es7000 που εχω ειναι samsung o επεξεργαστης και ειναι κρυσταλλινη εικονα παντου

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE H7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

δεν εχει πεσει στα χερια μου μια σειρα h8000 και οπως λεω δεν γραφω γνωμη απο οτι βλεπω στα καταστηματα...εαν εχει επεξεργαστη samsung και οχι mstar που εχει η h7000 πιθανον να ειναι καλυτερη σε τηλεοπτικο και επεξεργασια...στην es7000 που εχω ειναι samsung o επεξεργαστης και ειναι κρυσταλλινη εικονα παντου
Πάντως να σας πω και τη δική μου γνώμη αν θέλετε , τώρα που κατέληξες.
Είχα όπως ίσως γνωρίζεται την 46C8000, πριν την αντικαταστήσω με την 55W905 και έκανα σύγκριση το τηλεοπτικό της με την 46H7000 που πήρε αδελφικός φίλος. Λοιπόν παιδιά σίγουρα ή C8000 ήταν καλύτερη. Θέμα ρυθμίσεων; την προσπάθησα και την Η7000 όσο καλύτερα μπορούσα, αλλά δεν.... όχι ότι ήταν κακή, το αντίθετο προς Θεού, αλλά περίμενα να είναι καλύτερη και μάλιστα από την C8000, καλά δε συζητώ σε σύγκριση με την 905.....