Samsung UE H7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

• Φωτογραφική συνάντηση στην Αθήνα!

Αυτό το Σάββατο, στις δέκα το πρωϊ (10:00) στο Πάρκο Τρίτση. Λεπτομέρειες και συμμετοχές εδώ.

Εγω με βαση τα παραπανω την επεστρεψα στο καταστημα η τριτη τηλεοραση Samsung που επιστρεφω για καμενο πιξελ

Εγώ την κράτησα
Δεν μπήκα στην διαδικασία γιατί δεν το βλέπω καθόλου το καμένο pixel (σε κανονική θέαση)
και η τηλεόραση δεν έχει κανένα άλλο θέμα

Χαιρετω τους παντες.Μετα απο τεραστια νηλα που επαθα απο απο τηλεοραση επτα χρονων μια απο τις επιλογες μου ειναι η συγκεκριμενη τηλεοραση (ανεξαρτητως εαν εχει περασει ενας και κατι χρονος).Μου πηρε κανα τριωρο για να διαβασω ολα τα σχολια. Τελειως ασχετος με το θεμα δεν ειμαι αλλα το ειχα παρατησει για καποιο καιρο (λογω ελλειψης περιοδικου τυπου που επαιρνα ανελλιπως). Μετα απο σχετικη ερευνα κατεληξα σε δυο μοντελα. Ενα ειναι το μοντελο του topic και το αλλο ειναι αυτο SONY KD-55X8505B. Υπαρχει βεβαια μια σημαντικη διαφορα στη τιμη (400 ευρω) αλλα οριακα βρισκεται εντος budget. Τα σχολια σας θα ταν πολυ σημαντικα ποσο μαλλον για μοντελο που χρησιμοποιειται καντα ενα χρονο.http://https://www.dropbox.com/lightbox/home

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

https://www.dropbox.com/s/dzgkp7zo3nx5wrb/IMG_2562.JPG?dl=0

Καλημέρα στην κοινότητα!

Από την Δευτέρα είμαι και εγώ ένας κάτοχος της 55h7000. Θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος με το που βρίσκουμε τα test για clouding και πως το τρέχουμε;

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για το πως ανεβάζουμε φωτογραφίες

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το βρήκα επιτέλους
6c9b52a1

αυτή η εικόνα είναι στο τυπικό!
http://postimg.org/image/6j8jbgett/cc6a4f7a/
αυτή στη φυσική
http://postimg.org/image/6j8jbgett/cc6a4f7a/
και αυτή στο κινημ.!

βλέπεται κάποιο clouding?

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, γιατί έχω μπερδευτεί. Βλέπετε κάποιο clouding;

IMAG0215_BURST009.jpgIMAG0220.jpgIMAG0208.jpgIMAG0207.jpgIMAG0198.jpgIMAG0197.jpg53835.gif

έχω ακόμα DOA. Αν είναι να το χρησιμοποιήσω.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, γιατί έχω μπερδευτεί. Βλέπετε κάποιο clouding;

View attachment 116206View attachment 116207View attachment 116208View attachment 116209View attachment 116210View attachment 116211View attachment 116205

έχω ακόμα DOA. Αν είναι να το χρησιμοποιήσω.

εαν ειναι το ιδιο φαινομενο και εχεις το κινηματογραφικο μαυρο ενεργοποιημενο τοτε ναι εχεις θεμα...δοκιμασε κιν.μαυρο στο μεσαιο και ξαναδοκιμασε

Την εικόνα να την γυρίσω στο τυπικό ή στην φυσική;

IMAG0200.jpg

αυτή είναι άλλη φωτό από άλλο κινητό.

Η τελευταίο φωτό είναι στο τυπικό. Μίλησα και με το servise της samsung και μου έδωσαν κάποιες ρυθμίσεις για να κάνω test. Το θέμα μου είναι ότι εμφανίζεται μόνο στην μαύρη οθόνη. Στις σκοτεινές εικόνες δεν μου βγάζει αυτό το φαινόμενο. Αντιθέτως μπορώ να πω ότι φτάνει στην τελειότητα.

Δεν ξέρω!!! Με έχει μπερδέψει!!

Το κακό σε όλη την υπόθεση είναι ότι δεν υπάρχει άλλο κομμάτι κλειστό, για να γίνει αντικατάσταση.

Και δεν ξέρω καθόλου αν η samsung αναλαμβάνει την αντικατάσταση όλης της τηλεόρασης ή μόνο του πάνελ!!;;

Η τελευταίο φωτό είναι στο τυπικό. Μίλησα και με το servise της samsung και μου έδωσαν κάποιες ρυθμίσεις για να κάνω test. Το θέμα μου είναι ότι εμφανίζεται μόνο στην μαύρη οθόνη. Στις σκοτεινές εικόνες δεν μου βγάζει αυτό το φαινόμενο. Αντιθέτως μπορώ να πω ότι φτάνει στην τελειότητα.

Δεν ξέρω!!! Με έχει μπερδέψει!!

Το κακό σε όλη την υπόθεση είναι ότι δεν υπάρχει άλλο κομμάτι κλειστό, για να γίνει αντικατάσταση.

Και δεν ξέρω καθόλου αν η samsung αναλαμβάνει την αντικατάσταση όλης της τηλεόρασης ή μόνο του πάνελ!!;;

εαν σε σκοταδι βαζεις ταινια και δεν βλεπεις κατι ενοχλητικο τοτε δεν υπαρχει νοημα να αλλαζεις τηλεορασεις και αλλα..το θεμα ειναι οταν παρακολουθεις περιεχομενο να μην βλεπεις κατι που θα σου χαλαει την εικονα...

Αυτό το φαινόμενο εμφανίζεται μόνο όταν είναι μαύρη η οθόνη. Προχτές που παρακολουθούσα ταινία από ote tv και ήταν σχετικά σκοτεινή και με επιλογή στο κινηματογραφικό το δικό μου μάτι δεν το έπιανε.

Και εγώ δεν θέλω να μπω στην διαδικασία αλλαγών, γιατί μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος και σε σχέση με τα χρήματα που έδωσα, θεωρώ ότι ήταν ένα value for money.

Hxostil σε ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες. Συνεχίστε δυναμικά σε αυτό που κάνετε και αγαπάτε....

Αυτό το φαινόμενο εμφανίζεται μόνο όταν είναι μαύρη η οθόνη. Προχτές που παρακολουθούσα ταινία από ote tv και ήταν σχετικά σκοτεινή και με επιλογή στο κινηματογραφικό το δικό μου μάτι δεν το έπιανε.

Και εγώ δεν θέλω να μπω στην διαδικασία αλλαγών, γιατί μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος και σε σχέση με τα χρήματα που έδωσα, θεωρώ ότι ήταν ένα value for money.

Hxostil σε ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες. Συνεχίστε δυναμικά σε αυτό που κάνετε και αγαπάτε....

παρακαλω...το καλυτερο ειναι να χαλαρωσεις και να απολαυσεις την εικονα της μιας και εχει πολυ καλη εικονα hd

Υπαρχει περιπτωση να ζητησεις να κανεις δοκιμη σε κλειστο κομματι και να το δεχτουνε?

Υπαρχει περιπτωση να ζητησεις να κανεις δοκιμη σε κλειστο κομματι και να το δεχτουνε?

ασφαλως και υπαρχει περιπτωση..εννοειται οτι θα την εχεις αγορασει πρωτα στην ανοιγουν και την ελεγχεις επιτοπου..εαν εχει καποιο θεμα τοτε ζητας μια αλλη...βεβαια απο καταστημα σε καταστημα διαφερουν (ακομα και ιδιας αλυσιδας)...οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους φιλους...απο πριν κανεις συννενοηση με το καταστημα ...

καλησπερα ειμαι κατοχος της τηλεορασης και εχω ενα προβλημα και θελω την γνωμη σας
οταν βλεπω ταινιες η σειρες απο ολες τις πηγες σε σκοτηνες σκηνες ανεβοκατεβενει η φωτηνοτητα της οθονης
και εμενα με ενοχλει πολλη συμβαινει σε ολους σας?
μιλησα με την samsung και δεν ειχανε λυση και μου ειπανε οτι θα με παρουνε τηλ να με ενημεροσουνε.
σκεφτομαι ακομα και την αλλαγη τηλεωρασης εσεις τι λετε?

καλησπερα ειμαι κατοχος της τηλεορασης και εχω ενα προβλημα και θελω την γνωμη σας
οταν βλεπω ταινιες η σειρες απο ολες τις πηγες σε σκοτηνες σκηνες ανεβοκατεβενει η φωτηνοτητα της οθονης
και εμενα με ενοχλει πολλη συμβαινει σε ολους σας?
μιλησα με την samsung και δεν ειχανε λυση και μου ειπανε οτι θα με παρουνε τηλ να με ενημεροσουνε.
σκεφτομαι ακομα και την αλλαγη τηλεωρασης εσεις τι λετε?
ρυθμισε τα eco και δ.αντιθεση στο off..επισης το κινηματογραφικο μαυρο βαλε το ελαχιστο η off

ρυθμισε τα eco και δ.αντιθεση στο off..επισης το κινηματογραφικο μαυρο βαλε το ελαχιστο η off

καλημερα τα 2 πρωτα τα εχω κανει μονο το κινηματογραφικο μαυρο δε εχω βαλει στο off αλλα εκει θα χασω αλλου στο clouding ετσι δεν ειναι?

οντως θα χασεις...δοκιμασε το.εχεις μεγαλο φαινομενο clouding?

οχι δεν εχω μεγαλο λιγο.παντως το σκεφτομαι για να ζητησω αλλαγη τηλεορασης γιατι δεν περνουμε τετοια τηλεοραση για κλεινουμε αυτα που μας προσφερουνε καλυτερη εικονα.

Last edited: