svellinis
AVClub Addicted Member
Εγω με βαση τα παραπανω την επεστρεψα στο καταστημα η τριτη τηλεοραση Samsung που επιστρεφω για καμενο πιξελ
Φωτογραφική συνάντηση στην Αθήνα!
Αυτό το Σάββατο, στις δέκα το πρωϊ (10:00) στο Πάρκο Τρίτση. Λεπτομέρειες και συμμετοχές εδώ.
Εγω με βαση τα παραπανω την επεστρεψα στο καταστημα η τριτη τηλεοραση Samsung που επιστρεφω για καμενο πιξελ
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, γιατί έχω μπερδευτεί. Βλέπετε κάποιο clouding;
View attachment 116206View attachment 116207View attachment 116208View attachment 116209View attachment 116210View attachment 116211View attachment 116205
έχω ακόμα DOA. Αν είναι να το χρησιμοποιήσω.
Την εικόνα να την γυρίσω στο τυπικό ή στην φυσική;
View attachment 116212
αυτή είναι άλλη φωτό από άλλο κινητό.
Η τελευταίο φωτό είναι στο τυπικό. Μίλησα και με το servise της samsung και μου έδωσαν κάποιες ρυθμίσεις για να κάνω test. Το θέμα μου είναι ότι εμφανίζεται μόνο στην μαύρη οθόνη. Στις σκοτεινές εικόνες δεν μου βγάζει αυτό το φαινόμενο. Αντιθέτως μπορώ να πω ότι φτάνει στην τελειότητα.
Δεν ξέρω!!! Με έχει μπερδέψει!!
Το κακό σε όλη την υπόθεση είναι ότι δεν υπάρχει άλλο κομμάτι κλειστό, για να γίνει αντικατάσταση.
Και δεν ξέρω καθόλου ανη samsung αναλαμβάνει την αντικατάσταση όλης της τηλεόρασης ή μόνο του πάνελ!!;;
Αυτό το φαινόμενο εμφανίζεται μόνο όταν είναι μαύρη η οθόνη. Προχτές που παρακολουθούσα ταινία από ote tv και ήταν σχετικά σκοτεινή και με επιλογή στο κινηματογραφικό το δικό μου μάτι δεν το έπιανε.
Και εγώ δεν θέλω να μπω στην διαδικασία αλλαγών, γιατί μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος και σε σχέση με τα χρήματα που έδωσα, θεωρώ ότι ήταν ένα value for money.
Hxostil σε ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες. Συνεχίστε δυναμικά σε αυτό που κάνετε και αγαπάτε....
Υπαρχει περιπτωση να ζητησεις να κανεις δοκιμη σε κλειστο κομματι και να το δεχτουνε?
ρυθμισε τα eco και δ.αντιθεση στο off..επισης το κινηματογραφικο μαυρο βαλε το ελαχιστο η offκαλησπερα ειμαι κατοχος της τηλεορασης και εχω ενα προβλημα και θελω την γνωμη σας
οταν βλεπω ταινιες η σειρες απο ολες τις πηγες σε σκοτηνες σκηνες ανεβοκατεβενει η φωτηνοτητα της οθονης
και εμενα με ενοχλει πολλη συμβαινει σε ολους σας?
μιλησα με την samsung και δεν ειχανε λυση και μου ειπανε οτι θα με παρουνε τηλ να με ενημεροσουνε.
σκεφτομαι ακομα και την αλλαγη τηλεωρασης εσεις τι λετε?
ρυθμισε τα eco και δ.αντιθεση στο off..επισης το κινηματογραφικο μαυρο βαλε το ελαχιστο η off
καλημερα τα 2 πρωτα τα εχω κανει μονο το κινηματογραφικο μαυρο δε εχω βαλει στο off αλλα εκει θα χασω αλλου στο clouding ετσι δεν ειναι?
οντως θα χασεις...δοκιμασε το.εχεις μεγαλο φαινομενο clouding?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.