Samsung UE HU8500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μολις πριν απο λιγες μερες εγινα κατοχος της Samsung HU8500 ως αντικατασταση της 40ημερων ΗU7500 με την οποια αντιμετωπισα τεχνικα προβληματα και γυρισα πισω.
Να ξεκαθαρισω πως δεν ειμαι ιδιαιτερα καταρτησμενος χρησης σε know-how. Η αποφαση μου στο εν λογω μοντελο βασιστηκε (αρχικα στην περιπτωση της HU7500) στα παρακατω points

-Δεν αγοραζω τηλεοραση καθε 2 χρονια(η προηγουμενη ηταν μια 40" 5-6ετιας , τοτε εκανε 2200ευρω -δεν θυμαμαι καν μοντελο)...οποτε ηθελα να αγορασω κατι που να "αντεξει" στον χρονο ηθελα να παω σε 4Κ μοντελο.
-Ηθελα να κινηθω σε εταιριες LG ή Samsung (δεν ειμαι fanboy αλλα εχω μια εμπαθεια ως προς την Sony -η οποια διαβασα εκ των υστερων πως εχει top-notch 4K μοντελο)
-Ηθελα λογω ανακατασκευης στο σπιτι να παω μεχρι και 55" panel oχι παραπανω.

Οταν προεκυψαν τα προβληματα με το UHD upscale της ΗU7500 & το banding , αρχισα να διαβαζω και να ενημερωνομαι σχετικα με τις τηλεορασεις , τα review, τα ανταγωνιστικα μοντελα κτλ. Εκει αρχισα να επαναξιολογω τα επομενα βηματα μου , και αλλαζοντας την τηλεοραση τι θα επρεπε να παρω. Καθοτι επρεπε πλεον να μεινω σε Samsung , η μοναδικη μου λυση ηταν η HU8500. Αρκετα ακριβοτερη...και Curved που τοσο αντιπαθω. Τι με εκανε να πεισθω.
-Η αναβαθμισιμοτητα του μοντελου (το εξωτερικο unit κτλ)
-Τα κορυφαια reviews σχεδον οπου και αν κοιταξα
-Το γεγονος πως η HU7500 μου αφησε πικρη γευση και δεν ηθελα να ξαναμπλεξω.
-TrueColor & Depth Enchancer που δεν ειχε η αλλη
-Onboard camera (!)

Τα drawbacks ηταν τα εξης...
-Eιναι Curved (δεν ηθελα καθολου)
-Eιμαι gamer...βασικα το 60% της χρησης της ειναι για αυτη την δουλεια και διαβασα παντου πως η HU8500 δεν ειναι η τελεια για αυτη την χρηση (120+ ms delay... :( )

Εντυπωσεις
Η αληθεια ειναι πως ερχομενος απο τηλεοραση 7ετιας HD με 100/200Ηz η επαφη μου με την ΗU8500 ηταν εντελως σοκαριστικη. Εχοντας παρει μια εικονα απο την μικρη flat αδερφη της HU7500 , εχω να πω πως η HU8500 ειναι αποκοσμη... αξιζει την διαφορα που εδωσα για να παω στο upgrade. Αν και 55" Curved ειναι εμφανη τα ωφελη της κυρτης επιφανειας στην πλευρικη παρακολουθηση (οπου με την 7500 -ξεθωριαζε καπως). Επισης δεν ειναι τοσο δραστικο το curve ωστε να με εκνευριζει...πιστευω επεσα στο καταλληλο μεγεθος.

Θα ηθελα τα φωτα των εμπειρων ωστε να ρωτησω τα εξης
-Ποια ειναι η γνωμη σας σχετικα με το Επαγγελματικο Calibration και ποιον επαγγελματια θα μου προτεινατε για αυτο?
-Προς τους κατοχους του μοντελου: Μπορειτε να ενεργοποιησετε το UHD Color σε ολα τα HDMI ports? To Port 4 ειναι κλειδωμενο σε εμενα.
-Ειμαι ο μονος που εκνευριζομαι απο τα e-manuals?? (lol)

Eυχαριστω και συγνωμη για το μεγαλο ποστ...

Kαθοτι καινουριος στον χωρο των hi-end LCD τηλεορασεων Σε συνεχεια του ανωτερω θα ηθελα να ρωτησω 1-2 πραγματα τα οποια με προβληματιζουν... Συγνωμη αν οι ερωτησεις μου φανουν αστειες σε καποιους απλα δεν εχω εξοικειωθει με το terminology του ΑV και καποια πραγματα δεν μπορω να τα καταλαβω.

-Παρατηρω πως σε συγκεκριμενες αναπαραγωγες εικονας το πανελ κανει "υπο συνθηκες" ειδωλα. Πχ εβλεπα χτες μια ταινια απο σκληρο δισκο οπου εδειχνε ζοομ το προσωπο του πρωταγωνιστη να κινειται (υπο σκοτεινο φοντο) προς την καμερα. Καθως κινιοταν το προσωπο αφηνε ειδωλα της προηγουμενης θεσης του (νομιζω λεγεται ghosting)
-Κατι αλλο που παρατηρω ειναι πως σε συγκεκριμενες αναπαραγωγες, κανει σαν κοληματα του "καρε" κατα διαστηματα.
-Γυρω απο κινουμενους χαρακτηρες/αντικειμενα σε γρηγορες σκηνες κανει pixelισμα.
-Οταν η εικονα ειναι μαυρη αλλα ο οπισθιος φωτισμος της οθονης ειναι ανοιχτος βλεπω στην επιφανεια της οθονης λευκα ιχνη/ φωτεινα ολογραμματα (δεν ξερω πως να τα πω) τα οποια μεν ΔΕΝ φαινονται οταν η εικονα παιζει κανονικα αλλα εμενα με ενοχλει οταν τα βλεπω στο σκοταδι.

Ολα αυτα μου φαινονται πολυ ενοχλητικα και περιεργα απο μια κορυφαιας (οπως γραφεται παντου στον τυπο) συσκευη. Επισης καταλαβαινω πως οι LCD γενικοτερα εχουν ατελειες ως τεχνολογια... οποτε προσπαθω να διαχωρισω/καταλαβω τι απο τα ανωτερω ειναι λογικα και τι οχι γιατι εχω αρχισει και εκνευριζομαι.
Επισης αν υπαρχουν συμβουλες πως να αντιμετωπισω προβληματα , ειναι καλοδεχουμενες.

Kαθοτι καινουριος στον χωρο των hi-end LCD τηλεορασεων Σε συνεχεια του ανωτερω θα ηθελα να ρωτησω 1-2 πραγματα τα οποια με προβληματιζουν... Συγνωμη αν οι ερωτησεις μου φανουν αστειες σε καποιους απλα δεν εχω εξοικειωθει με το terminology του ΑV και καποια πραγματα δεν μπορω να τα καταλαβω.

-Παρατηρω πως σε συγκεκριμενες αναπαραγωγες εικονας το πανελ κανει "υπο συνθηκες" ειδωλα. Πχ εβλεπα χτες μια ταινια απο σκληρο δισκο οπου εδειχνε ζοομ το προσωπο του πρωταγωνιστη να κινειται (υπο σκοτεινο φοντο) προς την καμερα. Καθως κινιοταν το προσωπο αφηνε ειδωλα της προηγουμενης θεσης του (νομιζω λεγεται ghosting)
-Κατι αλλο που παρατηρω ειναι πως σε συγκεκριμενες αναπαραγωγες, κανει σαν κοληματα του "καρε" κατα διαστηματα.
-Γυρω απο κινουμενους χαρακτηρες/αντικειμενα σε γρηγορες σκηνες κανει pixelισμα.
-Οταν η εικονα ειναι μαυρη αλλα ο οπισθιος φωτισμος της οθονης ειναι ανοιχτος βλεπω στην επιφανεια της οθονης λευκα ιχνη/ φωτεινα ολογραμματα (δεν ξερω πως να τα πω) τα οποια μεν ΔΕΝ φαινονται οταν η εικονα παιζει κανονικα αλλα εμενα με ενοχλει οταν τα βλεπω στο σκοταδι.

Ολα αυτα μου φαινονται πολυ ενοχλητικα και περιεργα απο μια κορυφαιας (οπως γραφεται παντου στον τυπο) συσκευη. Επισης καταλαβαινω πως οι LCD γενικοτερα εχουν ατελειες ως τεχνολογια... οποτε προσπαθω να διαχωρισω/καταλαβω τι απο τα ανωτερω ειναι λογικα και τι οχι γιατι εχω αρχισει και εκνευριζομαι.
Επισης αν υπαρχουν συμβουλες πως να αντιμετωπισω προβληματα , ειναι καλοδεχουμενες.

καταρχην καλοθεατη...εχεις απο τις πιο εξοπλισμενες τηλεορασεις..δυστυχως δεν σημαινει οτι θα ειναι χωρις τα κουσουρια των edge led που μας κανουν τωρα χρονια παρεα...στο πρωτο σου ερωτημα θα σου προτεινα να πειραξεις το motion plus που εχει γυριζοντας το σε χειροκινητη ρυθμιση και βαλε την καθαρη εικονα απο 7-10 και το ομαλη εικονα απο 0-4
το δευτερο εχει να κανει και η εγγραφη και ο σκληρος δισκος σου...εμενα το κανει καποιες φορες ενας wd elements play που εχω...σπανια βεβαια
στο τριτο ερωτημα σου για "πιξελιασμα" αφαιρεσε λιγο την οξυτητα σου κατω απο 35..επισης βοηθαει και η ρυθμιση motion plus
στο τεταρτο ερωτημα με τα λευκα ιχνη εχεις clouding το κατα ποσο ειναι ενοχλητικο ισως με μια φωτο να δουμε και εμεις ποσο εισαι οκ...ολες οι edge led εχουν απο ελαχιστο εως παρα πολυ αυτο το φαινομενο και το διορθωνεις καπως κατεβαζοντας οπ.φωτισμο και φωτεινοτητα...

Επίσης ο φίλος να μη ξεχνάει ότι είναι UHD η τηλεόρασή του, που σημαίνει ότι τα υλικά υψηλής ανάλυσης ( HD & Full HD ) αλλά και πολύ περισσότερο τα χαμηλής ανάλυσης ( SD ) ποτέ δε θα τα δει τόσο καλά όσο από μια καλή FullHD τηλεόραση και θα έχει πάντα και κάποια θέματα στο << σοβαρό >> upscaling που θα καλείται πάντα να κάνει η τηλεόρασή του.....

Γεια σας παιδια...σας ευχαριστω παρα πολυ για τις πολυτιμες απαντησεις σας.
Ναι αυτο που θελω να καταλαβω ειναι αν εχει θεμα η συσκευη μου (οπως εντοπισα την πρωτη και την οποια αλλαξα ευτυχως!!) η αν ειναι γενικευμενα θεματα οποτε να ηρεμησω (αν και παλι ενισταμαι να συμβιβαστω με τοσα χρηματα τηλεοραση).

καταρχην καλοθεατη...εχεις απο τις πιο εξοπλισμενες τηλεορασεις..δυστυχως δεν σημαινει οτι θα ειναι χωρις τα κουσουρια των edge led που μας κανουν τωρα χρονια παρεα...στο πρωτο σου ερωτημα θα σου προτεινα να πειραξεις το motion plus που εχει γυριζοντας το σε χειροκινητη ρυθμιση και βαλε την καθαρη εικονα απο 7-10 και το ομαλη εικονα απο 0-4
το δευτερο εχει να κανει και η εγγραφη και ο σκληρος δισκος σου...εμενα το κανει καποιες φορες ενας wd elements play που εχω...σπανια βεβαια
στο τριτο ερωτημα σου για "πιξελιασμα" αφαιρεσε λιγο την οξυτητα σου κατω απο 35..επισης βοηθαει και η ρυθμιση motion plus
στο τεταρτο ερωτημα με τα λευκα ιχνη εχεις clouding το κατα ποσο ειναι ενοχλητικο ισως με μια φωτο να δουμε και εμεις ποσο εισαι οκ...ολες οι edge led εχουν απο ελαχιστο εως παρα πολυ αυτο το φαινομενο και το διορθωνεις καπως κατεβαζοντας οπ.φωτισμο και φωτεινοτητα...

ghosting: Επαιξα με το digital Clear image στο off και ολα διορθωθηκαν...νομιζω
Μοtion Plus: Δεν με αφηνει να πειραξω τιποτα εκτος το "clear picture on/off". To δοκιμασα σε Τυπικο & Φυσικη εικονα. Χμμ..
Stuttering : Μου το κανει σε ενα sort video που χρησημοποιω σαν δοκιμη που νομιζω πως ΔΕΝ μου το εκανε τις πρωτες μερες που ειχα την οθονη...γιαυτο εχω φρικαρει.
Sharpness: Η οξυτητα ειναι (κατα το ματι μου) αυτο που κανει την εικονα πιο ποιοτικη πιο λεπτομερη...πιο HD gαμωτο :) γιαυτο πηραμε τετοιου level συσκευες και θα πρεπει να μειωσουμε τα specs για να δουμε σωστη εικονα? Σαν να αγορασω BMW Μ3 ή ΜΒenz ΑMG και να μου λενε να οδηγω κατω απο τα 120χλμ γιατι κανει θορυβο η καροτσα.
Σχετικα με το clouding , απο την πρωτη στιγμη που την ανοιξα εκανε μια αχνα η οποια εξομαλυνεται με τις μερες (το ιδιο και αυτη που αλλαξα και εδωσα πισω) αλλα αυτη εδω εχει πιο πολυ απο την αλλη. Ειναι λογικο αυτο?

Επίσης ο φίλος να μη ξεχνάει ότι είναι UHD η τηλεόρασή του, που σημαίνει ότι τα υλικά υψηλής ανάλυσης ( HD & Full HD ) αλλά και πολύ περισσότερο τα χαμηλής ανάλυσης ( SD ) ποτέ δε θα τα δει τόσο καλά όσο από μια καλή FullHD τηλεόραση και θα έχει πάντα και κάποια θέματα στο << σοβαρό >> upscaling που θα καλείται πάντα να κάνει η τηλεόρασή του.....

Γεια σου φιλε & ευχαριστω για την βοηθεια. Φανταζομαι αυτο που λες εχει να κανει καθαρα με το upscaling σωστα? Αν βαλω "native" 4Κ υλικο δεν θα εχω θεμα , οπως το φανταζομαι.
Η αληθεια ειναι , πως οσο πιο low res το υλικο τοσο πιο πολλες μ@λακιες κανει η τηλεοραση ισως για να φερει την εικονα στα ισια της.

Πραγματικα δεν θελω να σας κουρασω ...αλλα εχω ερθει σε μια κατασταση που δεν μπορω να καταλαβω αν εχει θεμα και η δευτερη τηλεοραση μου. Μπορει να εχω και περιεργο ματι...να πιανω ολες τις ατελειες.

ΥΓ- ετρεξα το διαγνωστικο ΤvBlink (PAL) εκδοση...το flickering πηγε συννεφο! Ειναι αξιοπιστο αυτο?

Φίλε μου με αυτά που λες , εγώ καταλαβαίνω πως δεν έχει θέμα η τηλεόραση ( το συγκεκριμένο κομμάτι ) αλλά γενικώς η τεχνολογία που επέλεξες το 4Κ.
Σίγουρα με υλικό 4Κ θα απογειωθεί, αλλά με HD και SD , που φαντάζομαι όπως οι περισσότεροι έτσι και εσύ, θα βλέπεις σχεδόν 99%, θα ψάχνεσαι συνέχεια με τα θέματα που λες και όσο περνά ο καιρός θα τα βλέπεις και περισσότερο και αν δε τα συνηθίσεις θα χαλιέσαι όλο και πιο πολύ. Ξέρω γίνομαι δυσάρεστος και δεν είναι αυτός ο σκοπός μου, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Δυστυχώς δεν υπάρχει και 4Κ υλικό , παρά ελάχιστο , για να τη βλέπεις και εκεί να χαίρεσαι και όταν κάποια στιγμή υπάρχει, θα πρέπει και να το πληρώνεις.

Φίλε μου με αυτά που λες , εγώ καταλαβαίνω πως δεν έχει θέμα η τηλεόραση ( το συγκεκριμένο κομμάτι ) αλλά γενικώς η τεχνολογία που επέλεξες το 4Κ.
Σίγουρα με υλικό 4Κ θα απογειωθεί, αλλά με HD και SD , που φαντάζομαι όπως οι περισσότεροι έτσι και εσύ, θα βλέπεις σχεδόν 99%, θα ψάχνεσαι συνέχεια με τα θέματα που λες και όσο περνά ο καιρός θα τα βλέπεις και περισσότερο και αν δε τα συνηθίσεις θα χαλιέσαι όλο και πιο πολύ. Ξέρω γίνομαι δυσάρεστος και δεν είναι αυτός ο σκοπός μου, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Δυστυχώς δεν υπάρχει και 4Κ υλικό , παρά ελάχιστο , για να τη βλέπεις και εκεί να χαίρεσαι και όταν κάποια στιγμή υπάρχει, θα πρέπει και να το πληρώνεις.

Δεν γινεσαι καθολου δυσαρεστος Leonid...δεν μπηκα εδω για να μου χαιδεψετε τα αυτια , αλλα για να ενημερωθω και να μαθω και μερικα πραγματα γιατι υπαρχει πολυ γνωση & μερακι στην ομαδα του φορουμ.
Απλα δεν μπορω να χωνεψω πως μια τετοια συσκευη που διαφημιζεται ως απο τις κορυφαιες στην αγορα , μου κανει ειδωλα ,ghosting , κολλαει το καρε κτλ...Δυστηχως δεν ειμουν αρκετα ενημερος σχετικα με το ολο θεμα οταν την αγορασα. Αν ηξερα πως η τεχνολογια των high end LED εχει τοσα θεματα, θα εμενα στην παλια μου.
Το πιο κακο ειναι πως βλεπω τα ανωτερω και δεν ξερω πως να τα αντιμετωπισω...ισως να εκλεινα το UHD upscale?

Δεν γινεσαι καθολου δυσαρεστος Leonid...δεν μπηκα εδω για να μου χαιδεψετε τα αυτια , αλλα για να ενημερωθω και να μαθω και μερικα πραγματα γιατι υπαρχει πολυ γνωση & μερακι στην ομαδα του φορουμ.
Απλα δεν μπορω να χωνεψω πως μια τετοια συσκευη που διαφημιζεται ως απο τις κορυφαιες στην αγορα , μου κανει ειδωλα ,ghosting , κολλαει το καρε κτλ...Δυστηχως δεν ειμουν αρκετα ενημερος σχετικα με το ολο θεμα οταν την αγορασα. Αν ηξερα πως η τεχνολογια των high end LED εχει τοσα θεματα, θα εμενα στην παλια μου.
Το πιο κακο ειναι πως βλεπω τα ανωτερω και δεν ξερω πως να τα αντιμετωπισω...ισως να εκλεινα το UHD upscale?
Δεν είναι θέμα το High end τηλεοράσεων, είναι θέμα των 4Κ τηλεοράσεων λόγω του υλικού που καλούνται να παίξουνε και όχι μόνο.
Θα σου πρότεινα πάντως να φέρεις και κάποιον που γνωρίζει σχετικά καλά το θέμα των ρυθμίσεων για να σου βελτιώσει κάπως τη κατάσταση έως και αρκετά ίσως.

Γεια σας θα ήθελα τη συμβουλή σας παιδιά γιατί είμαι άσχετος με το αντικείμενο και θέλω να αγοράσω μια καλή τηλεόραση.
Είμαι συνδρομητής NOVA και ΟΤΕ με ποια τηλεόραση θα είχα καλύτερο αποτέλεσμα στην εικόνα με μία FULL HD ή με την samsung ue55hu8500;;;;;;;
Και κάτι άλλο η OLED είναι καλές τηλεοράσεις;; τι μου προτείνετε;;;

Δεν είναι θέμα το High end τηλεοράσεων, είναι θέμα των 4Κ τηλεοράσεων λόγω του υλικού που καλούνται να παίξουνε και όχι μόνο.
Θα σου πρότεινα πάντως να φέρεις και κάποιον που γνωρίζει σχετικά καλά το θέμα των ρυθμίσεων για να σου βελτιώσει κάπως τη κατάσταση έως και αρκετά ίσως.

Nαι μπορω να το δεχτω αυτο...αλλα αυτο που δεν καταλαβαινω αν εχει νοημα να μιλαμε για τηλεοραση/σεις 1000 & 1200ΗΖ απο την στιγμη που δεν μπορουμε να αναπαραγουμε ομαλη κυληση εικονας και κανει νουμερα.

Nαι μπορω να το δεχτω αυτο...αλλα αυτο που δεν καταλαβαινω αν εχει νοημα να μιλαμε για τηλεοραση/σεις 1000 & 1200ΗΖ απο την στιγμη που δεν μπορουμε να αναπαραγουμε ομαλη κυληση εικονας και κανει νουμερα.

καλως ηρθες στον κοσμο μας.....θελει πολυ υπομονη με αυτην την τεχνολογια που μας εχουν πασαρει...

Μήπως να κοιτάξεις και λίγο το θέμα του player με τον οποίο αναπαραγεις ταινίες κλπ; Μην στηρίζεσαι πάντα στο ενσωματωμένο player της tv, μπορεί κομπιασματα και είδωλα να οφείλονται σε αυτόν λόγω μη δυνατότητας υποστήριξης συγκεκριμενων framerate

Εχω φαει απειρα ξενυχτια ψαχνοντας το ολο θεμα. Αυτο που λες Βασιλη στεκει...συγκεκριμενες ταινιες ειναι αψογες , την ιδια ακριβως στιγμη αλλες με την ιδια αναλυση /ποιοτητα κτλ κανουν μλκιουκες. Ρυθμισεις οπως digital clean view κτλ ειναι παραδοξως οι αιτιες των ειδωλων και κοληματων. Ολα στο off και η ποιοτητα πλεον τελεια.

Το μονο που μενει ειναι να βρω τα σποραδικα κοληματα του καρε γιατι γινονται.

Παρατγρησα πως στα καταστηματα ολο το genuine 4Κ υλικο τρεχει απο usb. Ως γνωστον το usb δεν εχει κινουμενα μερη...οπως επισης και το μεγεθος ειναι πολυ μικροτερο ενως σκληρου δισκου πχ 1Τ. Εχει λογικη πως ενας μεγαλου μεγεθους σκληρος δισκος παιζει ρολο στην ποιοτητα/ταχυτητα αναπαραγωγης;
Σαφεστατα εδω παιζουμε με την λεπτομερια, οποτε πρεπει ολα να τα λαβουμε υποψη.

Τα μηχανικά μέρη(σκληροί δίσκοι) και τα μη μηχανικά(ssd και usb) δεν "ενδιαφέρονται" για την ανάλυση του υλικού.
Έχουν συγκεκριμένο όριο στη μεταφορά των δεδομένων. bitrate = bits per second

Θεωρητικά οποιαδήποτε συσκευή, τουλάχιστον USB2, φτάνει στα 480mbps.

Στην πράξη, το 4K σε digital χρειάζεται τουλάχιστον 15mbps ενώ μέχρι 200mbps μπορούν να ανταπεξέλθουν όλοι οι σκληροί.
Οπότε δεν παίζει κανένα ρόλο το μέσο μεταφοράς (σκληρός, usb) στην ποιότητα/ταχύτητα, αρκεί να είναι συμβατό και τουλάχιστον USB2.

Χαιρετώ την παρέα σας και εύχομαι σε όλους να έχουν μία Καλή Χρονιά.
Θα ήθελα να απευθύνω μία ερώτηση για τους κατέχοντες από τεχνικής άποψης το θέμα, μιάς και με ενδιαφέρει σύντομα να αποκτήσω νέα TV αυτού του επιπέδου, αν ο δέκτης έχει την δυνατότητα αποκωδικοποίησης DVB-T/T2. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά δυστυχώς δεν αναφέρουν αυτή τη δυνατότητα και την διαφοροποίηση στην αποκωδικοποίηση. Σε κάποιες Ευρωπαϊκές χώρες που έχουν και εκπομπή DVB-T2, τα μοντέλα της εταιρίας έχουν αυτή την δυνατότητα.
Σας ευχαριστώ

Φίλος παρήγγειλε και την αναμένει την ερχόμενη Τρίτη 28/01 την μία από τις 2 που υπάρχουν στην Ελλάδα 78''...UE78HU8500.
Τιμή;
7100 σε 48 άτοκες.................
Με αυτά που διαβάζω για τις 4Κ,λέτε να απογοητευθεί;

78"...[dinside.no]...Samsung UE78HU8500 review...http://www.dinside.no/931048/test-samsungs-78-tommer-ue78hu8500

μετάφραση google no to en

Samsung UE78HU8500(left)-Sony KDL-60W855B(right)
obj.phpi

source photo:[dinside.no]

Re: Απάντηση: Samsung UE HU8500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φίλος παρήγγειλε και την αναμένει την ερχόμενη Τρίτη 28/01 την μία από τις 2 που υπάρχουν στην Ελλάδα 78''...UE78HU8500.
Τιμή;
7100 σε 48 άτοκες.................
Με αυτά που διαβάζω για τις 4Κ,λέτε να απογοητευθεί;

Το σκεφτηκε καλα??? Προλαβαινει ,πες του, να την ακυρωσει...

Παρέλαβε και εγκατέστησε την Παρασκευη.
Η τηλεόραση είναι θηρίο,παίζει άψογα 4κ, 3d,άθλια το τηλεοπτικό σήμα sd αλλά αυτό δεδν ενδιαφέρει καθόλου τον ιδιοκτήτη της μιας και δεν βλέπει καθόλου σχεδόν τηλεοπτικά προγράμματα.
Θέλω την βοήθειά σας σε ένα πρόβλημα.
Όταν πάει να δει 3d από youtube,δεν μπορεί γιατί απενεργοποιούνται τα γυαλιά.
Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει;