Δηλαδη αν πουμε οτι ο μισος πληθυσμος της γης εχει τηλεοραση, δηλαδη 3.7δις γνωριζεις την αποψη 2δις ανθρωπων...?
Μα ποιος εισαι δηλαδης?
Δεν γνωρίζω, όχι, και δεν εκτιμώ το ειρωνικό ύφος. Υπάρχουν όμως και στατιστικά τα οποία χρησιμοποιούμε για ακριβώς αυτόν τον λόγο. Γιατι δεν μπορούμε να κάτσουμε να ρωτήσουμε όλον το πληθυσμό... Απο αυτά που γράφω κρατα ότι θες αλλά δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μου απαντάς με ειρωνικό υφακι.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Επειδή αναφέρεσαι στο θέμα της κίνησης στη τηλεόραση, είναι σαν να λες ένα αυτοκίνητο με 150 άλογα δε με πολυπείθει ότι έχει σημαντική διαφορά μέ ένα που είναι 100 άλογα. Άν δε το << πατάς >> τότε μικρή η διαφορά, αλλά ακόμα και ´τοτε κάποια στιγμή θα το δεις. Έτσι και στη τηλεόραση. Αν βλέπεις ειδήσεις και σήριαλ γυρισμένα σε στούντιο, δε θα δεις μάλλον διαφορά. Αν δεις όμως αθλητικά ή ταινίες δράσης με έντονη κίνηση, θα παρακατάλβεις και θα πειστείς..... Επίσης η διαφορά ( μιλάμε πάντα για πραγματικά HZ ) 50 σε 100, είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι από 100 σε 200. Από τα 50 σε 100 είναι πολύ πιο σημαντικά.
Έχεις δίκιο αλλά μέσα σε στενάκια και σε κίνηση δεν μπα να χεις και 1000 άλογα πάλι με 30-40 θα πας...
Όταν όλα τα σήματα ειναι 50hz τα 100 θα βοηθήσουν μόνο για καλύτερο interpolation. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται για τον υπολογιστή και την κονσόλα που ειναι 60hz. Αλλά γενικά τα ποσα herz ειναι "πραγματικά" ειναι ενανουμερο που βγήκε τα τελευταία χρόνια στην φορα και μάλλον για λόγους μάρκετινγκ. Εγώ προσωπικά χωρίς το motion interpolation σε μια h6200 έβλεπα το ίδιο motion blur με την j5500 που τις είχε διπλα διπλα το mediamarkt (στην Συγγρού οποιος θέλει να πάει να τις δει) Για μικρότερο motion blur θες γρήγορο πάνελ όχι γρήγορο refresh rate. Εκεί βρίσκεται ο περιορισμός στις τηλεοράσεις...