Θα το δοκιμάσω,σε ευχαριστώ!!menu->picture->picture size-> fit to screen ON
δοκιμασε το με picture size 16:9 και custom
Στάλθηκε από το SM-T710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα το δοκιμάσω,σε ευχαριστώ!!menu->picture->picture size-> fit to screen ON
Πλήρης απογοήτευση! Μου έβγαλαν λέει πιστωτικό από το κατάστημα που αγοράστηκε η tv (Public).
Αμέσως τηλεφωνω στο public που υποτίθεται έχει και την σούπερ εγγύηση και μάλιστα τους λέω και τα στοιχεία της.
Η απάντηση τους τραγική. Να φέρετε από εδώ την τηλεόραση και θα δούμε τι θα γίνει. Θα σας καλέσουμε πίσω μου λέει (ακόμα περιμένω από τη Δευτέρα)
Επειδή προφανώς δεν μπορώ να πηγαίνω φέρνω μια 60 άρα, μιλάω ξανά με Samsung και το τοπικό εξουσιοδότημενο που είναι το μόνο εξυπηρετικο στην ιστορία και τους κράζω ζητώντας άμεσα λύση έστω και με αλλαγή πάνελ (είδες πως βγήκε μόνη της η αρχική τους πρόταση![]()
Την επόμενη με καλούν από το εξουσιοδότημενο και με ενημερώνουν για την παραγγελία του νέου πάνελ.
Σήμερα με κάλεσαν ξανά ότι το πάνελ έχει έρθει και να φτιάξουμε την τηλεόραση.
Ήρθε ο τεχνικός με εξοπλισμό και έκανε την αλλαγή επιτόπου και πολύ προσεκτικά.
Πρώτη έκπληξη ότι το πάνελ είχε παραγωγή 2014 ενώ αυτό που φόραγε ήδη ήταν φετινό.
Κλασσικό περίπτωση refurbished σκέφτηκα.
Πράγματι με που τη βάλαμε να ένα αναμμένο pixel πάλι.
Αργότερα που την έψαξα καλύτερα υπάρχουν και άλλα πολλά αναμμένα (3-4 τουλάχιστον) που φαίνονται μόνο στο μαύρο καθώς και μια πλάγια σκιά στο πάνω αριστερό τεταρτημοριο....
Ο τεχνικός προλαβε να φωτογραφίσει το ένα pixel μόνο αλλά μετά με κάλεσαν από το εξουσιοδότημενο και τους ανέφερα και τα άλλα.
Αύριο θα έρθουν να πάρουν την τηλεόραση για να της ξανά αλλάξουν πάνελ και να της βάλουν το αρχικό της.
Τους είπα να την κρατήσουν μέχρι να βρουν και δοκιμάσουν ένα που θα δουλεύει αν και μου ανέφεραν ότι μάλλον η εταιρεία μπορεί να δώσει εντολή για πιστωτικό για να μην ασχολειται.
Προφανως εγώ θα μείνω χωρίς τηλεόραση και θα χάσω την ευκαιρία που είχα βρει όταν τη βρήκα. Σκέφτομαι να μην πάρω κάτι άλλο και να μεταφέρω μια άλλη στο σαλόνι.
Απογοήτευση πλήρης από την ποιότητα Samsung πλέον. Τραγικό quality control.
Καλά για το public δεν το συζητάω....
Εγγύησεις του κ....
Το fit to screen δεν με αφήνει να το επιλέξω..καμια ιδέα;;menu->picture->picture size-> fit to screen ON
Το fit to screen δεν με αφήνει να το επιλέξω..καμια ιδέα;;
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το γυρισες σε custom πρωτα;
Ναι, αλλά και πάλι δεν με αφήνει..μονο το μεγέθυνση/θέση μου δίνει σαν επιλογή@andrewk
στο μεγεθος εικονας δεν εχεις επιλογη custom?
Μετά από 5 μέρες θεάσεων αρχείων 40+ GB mkv μπορώ να πω ότι η εικόνα μου έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις. Χρώμα, βαθύ μαύρο, κίνηση. Εκεί που απογοητεύτηκα λίγο είναι ο ήχος. Για αρχή το movie preset μετά από λίγη ώρα αποφάσισα ότι δε μου άρεσε τελικά καθώς κόβει υπερβολικά τους διαλόγους. Εκτός αν δε κάνω κάτι καλά. Οπότε κατέληξα στο standard. Αλλά και κει η ποιότητα ήταν μέτρια, και υποψιάζομαι ότι είναι αρκετά καλή αυτή του αρχείου ταινίας με αποτέλεσμα να μην αναπαραγάγεται όπως πρέπει. Οπότε ναι @iceman. Αν είχα λεφτά θα τα ριχνα σε έναν ενισχυτή και 2 κολωνάκια, αλλά μάλλον θα μου τα πάρει η SONY με το BDP6500Γενικά, ερχόμενος από θέαση ταινιών/σειρών σε PC monitor τα τελευταία 16 χρόνια, μπορώ να πω ότι, βασικά ότι και να πω δε περιγράφει τη διαφορά εμπειρίας.
Επειδή είμαι σε αναζήτηση τηλεόρασης θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για τη συγκεκριμένη.
Έχει HDMI ARC; Βασικά θέλω να βγάζω των τον HD ήχω σε ενισχυτή.
Ευχαριστώ.
Ναι εχει
May the force be with you
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.