Δε ξέρω τι να πω... Πάντως Samsung ποτέ ξανά...Δεν είναι ότι δεν τα υποστηρίζει η σειρά J. Δε μου είπαν κατηγορηματικά κάτι τέτοιο. Απλά μου είπαν ότι μπορεί να δημιουργηθούν άλλα προβλήματα. Με άλλα λόγια προτιμούν να μην μπλέξουν με πιο παλιές σειρές.:angry:
αλλαξα το local set se eu ger σε tv ue40j6200 αλλα κ παλι δεν ενεργοποιηθηκε η ερτ hybrid.γνωριζει κανενας για πιο λογο δεν δουλευει ?
Έχει ρωτήσει ο ledinjo εδώ και μήνες και μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν ασχολείται, αλλά το επαναφέρω...:
Υπάρχει τρόπος από το κρυφό μενού να ενεργοποιήσουμε την υβριδική τηλεόραση; Κάτω από το μενού "Options" δεν υπάρχει επιλογή "Local set". Παίζει αλλάζοντας το region της τηλεόρασης να αλλάξει κάτι;
Μετα την αλλαγη του local set σε eu ger, κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων (μενου, υποστηριξη, αυτοδιαγνωση, επαναφορα). Η τηλεοραση θα κανει επανεκκινηση κ το hybrid θα ναι ενεργοποιημενο, με ελληνικους χαρακτηρες για τη j6200. Ετσι ενεργοποιηθηκε στη δικη μου. Αλλα δοκιμασε και αυτο (μενου, συστημα, υπηρεσια δεδομενων- ενεργοποιηση)
Στη δική μου 6200 δεν βρήκα "υπηρεσία δεδομένων"
Μήπως εννοείς κάτι άλλο;
Αυτος ειναι ο τροπος https://hbbtv-ert.blogspot.com/ Δουλευει 100% το hybrid στην j6200 και με ελληνικους χαρακτηρες.
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αλλάξουμε το local set; Η εφαρμογή που προτείνεται στο link δεν δουλευει σε samsung s7 και δεν έχω άλλη συσκευή αυτή τη στιγμή
Τωρα δοκιμασα το iron fist και οι υποτιτλοι ειναι μικροι
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.