Κύριοι από εχθές είμαι ενας πανευτυχής κάτοχος μιας 49KS8000. Για την ώρα όλα καλά εψαξα αρκετά πράγματα αλλά θα ήθελα τα φώτα σας σε κάποια θέματα.
1. Υπάρχουν ΜΗ επίσημες εφαρμογές? Αν ναι πού τις βρίσκουμε; Με άλλα λόγια αν επιτρέπεται το sideloading.
2. Υπάρχουν πουθενα τα settings απο το site
http://www.hdtvtest.co.uk/ που εκανε review της συγκεκριμενης τηλεορασης; Αν όχι, έχει καταλήξει κάποιος στα βασικά settings για sd αλλά και UHD FHD περιεχομενο;
3. Μπορώ να κάνω force στο YouTube app του 4Κ; Έχω μια ADSL συνδεση στα 12ΜBps και πάντα στριμαρει 1080p ενω υπάρχει και σε 4Κ.
4. Συνδεω ενσυρματα ενα απλό πληκτρολογιο στην θυρα usb. Δουλέυει αλλά μονο στα ελληνικά. Ξέρει κάποιος καποιον τροπο ωστε να αλλάζει η γλωσσα γραφής;
5. Έχει να προτεινει κανενας καποιον IPTV provider οπου να έχει σειρες σε FHD με ελληνικους υποτιτλους;
6. Τέλος, η τηλεοραση εχει το 1142 firmware, δεν βρισκει καποιο καινουριο update....διαβασα ότι καποιοι έχουν 1150 ή 1152, 1154. Υπαρχει τροπος να κατεβουν και να φλασαρω με στικακι? Μπορω να γυρισω πισω αν κατι δεν μου αρεσει?
Αυτά τα λιγα....περιμενω τις απαντήσεις σας με αγωνία.
Καλό σας βράδυ