Samsung UE KS8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν κατάλαβα ποιο λάστιχο εννοείς, μπορεις να διευκρινίσεις ή να βγάλεις μια φωτό;

Η βαση εχει κατω απο καθε ακρη της, ενα μικρο λαστιχενιο pad που ακουμπαει για να μην γρατζουνισει το επιπλο. Εκτος απο τις 3 ακρες, εχει και ενα στο κεντρο της βασης εκει που κανει το V. Αυτο στην δικη μου περιπτωση ειναι στον αερα, ενω εχω δει σε εκθεσιακες να ακουμπαει.

Εβαλα την 1154 αναβαθμιση αλλα δεν εχω βαλει ακομα Alpha HD να δω αν κανει τις διακοπες στον ηχο.

Απο banding πως ειναι η δικη σας; Εγω παρατηρώ καποιο banding στο spotify στο πρασινο φοντο και καποιες φορες στο PS4 Pro. Αυτο υπαρχει περιπτωση να φταιει το white balance η κατι αλλο; Ξερει κανεις;

Κύριοι από εχθές είμαι ενας πανευτυχής κάτοχος μιας 49KS8000. Για την ώρα όλα καλά εψαξα αρκετά πράγματα αλλά θα ήθελα τα φώτα σας σε κάποια θέματα.

1. Υπάρχουν ΜΗ επίσημες εφαρμογές? Αν ναι πού τις βρίσκουμε; Με άλλα λόγια αν επιτρέπεται το sideloading.
2. Υπάρχουν πουθενα τα settings απο το site http://www.hdtvtest.co.uk/ που εκανε review της συγκεκριμενης τηλεορασης; Αν όχι, έχει καταλήξει κάποιος στα βασικά settings για sd αλλά και UHD FHD περιεχομενο;
3. Μπορώ να κάνω force στο YouTube app του 4Κ; Έχω μια ADSL συνδεση στα 12ΜBps και πάντα στριμαρει 1080p ενω υπάρχει και σε 4Κ.
4. Συνδεω ενσυρματα ενα απλό πληκτρολογιο στην θυρα usb. Δουλέυει αλλά μονο στα ελληνικά. Ξέρει κάποιος καποιον τροπο ωστε να αλλάζει η γλωσσα γραφής;
5. Έχει να προτεινει κανενας καποιον IPTV provider οπου να έχει σειρες σε FHD με ελληνικους υποτιτλους;
6. Τέλος, η τηλεοραση εχει το 1142 firmware, δεν βρισκει καποιο καινουριο update....διαβασα ότι καποιοι έχουν 1150 ή 1152, 1154. Υπαρχει τροπος να κατεβουν και να φλασαρω με στικακι? Μπορω να γυρισω πισω αν κατι δεν μου αρεσει?

Αυτά τα λιγα....περιμενω τις απαντήσεις σας με αγωνία.
Καλό σας βράδυ

Για την αναβαθμιση που ρωτας μπορω να σου απαντησω μονο, την οποια μπορεις να την κατεβασεις επισημα απο το ελληνικο site της samsung, ξεζιπαρεις το αρχειο και το βαζεις μεσα σε ενα USB. Πας επειτα στο Check for updates και το εντοπιζει απο το usb και περναει την αναβαθμιση. Για υπο-βαθμιση δεν το εχω κανει αλλα δεν χρειαζεται κιολας να δοκιμασεις κατι τετοιο.

Η τηλευταια αναβαθμιση παντως δινει δυνατοτητα στο YouTube για να εντοπιζει η τηλεοραση HDR υλικο. Απο εκει και επετα για το 4κ που ρωτας επισης δεν υπαρχει επιλογη για κατι τετοιο, το κανει μονο του με βαση το bandwidth που εχει η γραμμη σου.

Ετσι λιγο θεωρητικα,αξιζει να παω να παρω αρχες του επομενου ετους την KS8000 σε 65" η να περιμενω να βγαλει κατι αλλο η samsung?

Είναι κατα τη γνώμη μου η καλύτερη ή από τις καλύτερες, μη OLED τηλεόραση. Όσο για το firmware από το support της ελληνικής samsung είναι νεοτερο απο το 1142? Αν ναι γιατι δεν το βρίσκει αυτόματα απο το ΟΤΑ? Ευχαριστώ για τις μεχρι τώρα απαντήσεις....

Έχω την UE55KS8000 και έχει και εμένα μία κλίση προς τα πίσω η βάση.Λίγο κουλό μου φαίνεται.Γνωρίζει κανείς γιατί το κάνει αυτό?

Επίσης μέσω ΟΤΑ εμένα τελευταίο firmware βρίσκει το 1120. Και στο ελληνικό site της samsung βλέπω σαν τελευταίο το 1111 (1,2GB). Που βρήκατε τις άλλες εκδόσεις?

Θεμα postarization εχει καποιος προβλημα; Ειναι εμφανες στην εφαρμογη spotify στο πρασινο φοντο. Μπορει καποιος να το ελενξει να μου πει; Θα ανεβασω και φωτογραφια αργοτερα.

Καλησπερα,
Επειδη ενδιαφερομουν για την συγκεκριμενη σε 65 ινστες ετυχε και την ειδα στα mediamarkt σημερα και επαιζε 4κ...εκταξει φανταστικη εικονα.
Λεω του υπευθυνου κπορω να την δω να παιζει καποιο ελληνικο καναλι...με πηγε παλι σε μια ks8000 αλλα σε 49αρα..τετοιο Χαλι δεν εχω ματαξαναδει(πιξελιασμα μεγαλο και τρελλη παραμορφωση στα προσωπα οσο προσεξα).ρε παιδια ετσι παιζουν αυτες οι tv τα ελληνικα καναλια;?;
Μου ειπε οτι σε ote tv η nova παιζουν λιγο καλυτερα...αλλα αναρωτιεμαι ποσο καλυτερα δλδ.
Καποιος που την εχει μπορει να μου πει την γνωμη του στο θεμα αυτο...?
Ενταξει,οταν εβλεπα το σκαι συγκεκριμενα εκεινη την στιγμη ημουν στο 1.5 μετρο αποσταση..δεν ξερω αν αυτο παιζει ρολο...

Μιλαμε ξενερωσα απιστευτα...!!!

Εμένα στα Ελληνικά κανάλια και σε κάποια στον OTE TV κάνει κάποια σπασίματα η εικόνα. Όταν βλέπω από USB ταινίες HD και HD κανάλια στον ΟΤΕ δείχνει κανονικά. Έχω δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις που λένε τα ξένα φόρουμ αλλά τίποτα. Σε σας γίνονται αυτά τα σπασίματα ;

Έχεις την τελευταία αναβαθμιση; Το παρατήρησα κ γω με το τελευταιο fiirmware.
Πάνε να φτιάξουν κάτι και το κάνουν χειρότερα!

Sent from my ME302C using Tapatalk

Η 1154 είναι η τελευταία ναι. Ωστόσο δεν έρχεται σε ΟΤΑ, πρέπει να την περάσεις με στικάκι.