Samsung UE KS8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

http://www.avsforum.com/forum/166-l...cial-samsung-ks8000-ks8500-owners-thread.html

Αν αντέχεις το διάβασμα. Οπωσδήποτε διάβασε το pdf του 1ου post.

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Το διάβασα όλο αλλά δεν έγραφε κάτι που δεν ήξερα ήδη ούτε είδα κάποια αναφορά στο προβλημά μου. Δηλαδή μόνο 2-3 άτομα που το έχουμε αναφέρει εδώ έχουν αυτό το πρόβλημα; Και στα ξένα φόρουμς το έχω διαβάσει πολύ συχνά θα έλεγα.

Ούτε εγώ έχω θέμα

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν είναι κολλήματα ακριβως, αλλά ανα 10 δευτερολεπτα στο περιπου σα να χανει frames η εικονα, δεν κανει σπασίματα αλλα ή κινηση για 2-3 δευτερολεπτα σα να παει λιγο πιο αργα και όχι με smooth κινηση. Σε μια παλια LG 32ρα φυσικά δεν το κάνει. Βεβαια ίσως να το έχετε κι εσείς αλλα να μην το έχετε παρατηρήσει (είμαι ψείρας με αυτά αλλά το πρόβλημα ειναι εμφανές και όντως υπάρχει) αλλά όπως και να 'χει θα επικοινωνήσω με τη Samsung, αμφιβάλλω πως θα αναγνωρίσει το πρόβλημα όμως γιατί αυτό υπαρχει εδώ και 5 χρόνια στις τηλεοράσεις της και ακόμα δεν έχει κάνει τίποτα. Στο εξωτερικό έχει βουίξει ο τόπος πάντως με το θέμα αυτό, γράψτε στο google ks8000 ή ks9000 και stuttering problem και θα βρειτε πολλες αναφορές.

Ενημέρωση δυνατοτήτων:
* Η εγγραφή σε φλασάκι (μετά τον προγραμματισμό) γίνεται και με την τηλεόραση σβηστή (λογικό...)
* Τα αρχεία εγγραφής στο φλασάκι είναι κωδικοποιημένα όμως και δεν φαίνονται καν σε κομπιούτερ...

Περίεργο να μην φαίνονται

εχει δοκιμασει να δει κανεις 4k native δορυφορικο καναλι απο τον ενσωματομενο δεκτη της tv?παιζουν?οχι μονοι στην sammy αλλα σε αυτες που ειναι 4κ με δορυφορικο δεκτη.

Χαμπάρι δεν είχα ότι έχει δορυφορικό δέκτη

Τι έγινε , κανείς δεν γράφει τίποτα.όλα λειτουργούν καλά;

Τι έγινε , κανείς δεν γράφει τίποτα.όλα λειτουργούν καλά;

Μη νομίζεις ότι βρήκα χρόνο να ασχοληθώ ακόμη πολύ μαζί της. Ευτυχώς δεν πήρα oled.
Πάντως οδηγό ρυθμίσεων της εκτός από κάποιον που χοντρικά κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, δε βρήκα.

Γιατί ευτυχώς; καλές είναι αλλά έχουν λίγο μανούρα

Γιατί ευτυχώς; καλές είναι αλλά έχουν λίγο μανούρα

Γιατί λόγω της μη μεγάλης χρήσης που της κάνω θα είχα δώσει παραπάνω χρη,ματα που δε θα πιάναν τόπο

Καλά εντάξει, δεν υστερεί πουθενά και αυτή.μια χαρά τούμπανο είναι