χμ..μαλλον εχεις δικιο.εκανα μια ψαχτικη κ οντως υπαρχει κ ενα vid στο youtube που δειχνει καπως παρομοια κινηση με και χωρις το motion interpolation.
http://www.youtube.com/watch?v=882c25af2hM οπως γραφει κ αυτος the difference is day and night :2thumb22sup:
υπαρχει κατι συγκεκριμενο ως προς την ποιοτητα αυτου του εφε,η ειναι το ιδιο σε ολες τις εταιρειες?νταξει καθε μια το λεει με το δικο της ονομα,αλλα στην ουσια χωνει εξτρα πλαισια αναμεσα..ετσι καταλαβα.οποτε παλι βολτα στα μαγαζια κ να τους λεω να το βαλουν ΟΝ λοιπον?.. χαχαχα
η 6500 εχει αν δε κανω λαθος δορυφορικο δεκτη αντι της 6400 που δεν εχει.τα πανελ ιδια?
η 6400 που ειδα με τηλεοπτικο σημα δεν με εντυπωσιασε,μια απτα ιδια.ουτε καποιες ακριβοτερες που ειχε διπλα.νομιζω 7000?τωρα θα μου πεις,φταιει η αναλυση κ η ληψη,δε λεω οχι,απλα,επειδη ειναι τηλεοραση,θελω να παιζει υπεραρκετα καλα ετσι.νταξει τουλαχ για μενα θα ειναι 60% τηλεοραση κ μετα τα υπολοιπα (hd video playback,internet κλπ ευκολιες).
με αλλα λογια,αν η αναπαραγωγη καναλιων δεν ειναι τουλαχιστον ικανοποιητικη,θα απογοητευτω.κ δε ξερω τι μπορει να κανει η καθε τηλεοραση πανω σαυτον τον τομεα απο αποψη βελτιωσης κατι αντιστοιχο του εφε που ειπαμε παραπανω.γιατι αν κρινω απο οσες ειδα ως τωρα..εχω κανει παρα πολλα βηματα πισω κ το τρεναρω πολυ καιρο.κ απορω γιατι τις εχουν να παιζουν ετσι.(βαλε να δειχνει το κ@λοστικακι της εταιριας με το display video στη τελικη.)
πιστευω ειναι κ αλλοι σε παρομοια φαση με μενα.
οσο για την panasonic δεν την εχω δει.επιφυλασσομαι.