Samsung UE46B6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλά ρε Γιώργο ....καλιμπράρεται το τηλεοπτικό???...και ποιός μίλησε για τηλεοπτικό???

Ο Μανώλης καλιμπράρισε το 'καλαμπόκι' και το BD του Κώστα... ;)

Re: Απάντηση: Samsung UE46B6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγώ θα ήθελα φωτογραφίες πάντως. Τηλεοπτικό από κούρο και με οξύτητα στο -15... Να ελπίζω ή ... ;;;

Κι όμως..... τις ρυθμίσεις του calibration με μια - δυό μικροαλλαγές που μου είπε ο Μανώλης, τις πέρασα και στο τηλεοπτικό. Και ναι, αυτή τη στιγμή παρακολουθώ τηλεοπτικό σήμα με sharpness sto -15. Kαι ναι, η ποιότητα της εικόνας είναι ασύγκριτα καλύτερη από την ρύθμιση cinema που είχε η tv με το sharpness στο 0, όσες ρυθμίσεις και αν είχα δοκιμάσει. Ο Χρήστος έχει δει τηλεοπτικό στην τηλεόρασή μου και ξέρει. Οποτε θέλεις έρχεσαι να το δεις και συ...... -bye-

Λες και στην audio να ηχογραφούν τα συστήματά τους και να βγάζουν συμπεράσματα από αυτό; :chinscratch: :flipout: -bye-

Λες και στην audio να ηχογραφούν τα συστήματά τους και να βγάζουν συμπεράσματα από αυτό; :chinscratch: :flipout: -bye-

Ποιο το νόημα ύπαρξης του συστήματος εξ αρχής; Καλύτερα να πάνε να δουν το γεγονός από κοντά...
Τι λέτε, κάνουμε ένα power buy για τα γυρίσματα του avatar 2;; :flipout:

Εγώ βλέπω ότι τόσοι κάτοχοι κούρο και μια φωτογραφία από τηλεοπτικό δεν είδαμε... Κάποιο λάκκο έχει η φάβα... :flipout:

Εγώ βλέπω ότι τόσοι κάτοχοι κούρο και μια φωτογραφία από τηλεοπτικό δεν είδαμε... Κάποιο λάκκο έχει η φάβα... :flipout:

Μάλλον δεν έψαξες καλά... ;)

φροντισε saintex μη και ξεχαστεις και μας παρουν χαμπαρι :flipout::flipout: αμα σε πιασουν να τους πεις οτι δε φταις εσυ .... οι κακιες παρεες στα παλιοforum μου δειξαν το κακο το δρομο!!!:a0210::a0210:

-Να σου δώσω κάτι έτοιμες που έχω???

-Ναι αλλά αυτοί δεν θα είμεθα εμείς.

-Ε και... μήπως αυτές που θα σας βγάλω εγώ...θα είσαστε εσείς???

...........:flipout::flipout::flipout:

Ψάξε κι άλλο... Ο Νάσος θυμάμαι 100% πως είχε βάλει φωτό από τηλεοπτικό και σίγουρα ήταν κι άλλοι...

Αλλά στο νήμα της Samsung λίγο δύσκολο να σε δουν οι KUROκάτοχοι...

φροντισε saintex μη και ξεχαστεις και μας παρουν χαμπαρι :flipout::flipout: αμα σε πιασουν να τους πεις οτι δε φταις εσυ .... οι κακιες παρεες στα παλιοforum μου δειξαν το κακο το δρομο!!!:a0210::a0210:

:flipout::flipout:

Ε όχι μην ανησυχείς! Δε θα μαρτυρήσω τίποτα! Θα πρέπει να με βασανίσουν αρκετά! (Όπου "αρκετά" είναι απλά να υπονοήσουν οτι θα μου πάρουν την TV!! :flipout:)

Ειμαι νεος με την Samsung 40B6000 αλλα αντιμετωπίζω ήδη ένα προβλημα.
Ενταξη δεν εχει skart αλλα εχει το component in, δεν με πείραξε αυτό.
Αυτό που με πείραξε είναι ότι δεν βρίσκω audio out!!!!
Καλα δεν εχει audio out η LED?

Μονο την οπτικη έξοδο εχω βρει
Εχω ένα στερεοφωνικό το οποιο in ηχο σε RCA, εχω καλώδιο από RCA σε μικρο jac (καρφί) αλλα δεν υπαρχει καποια έξοδος από την LED ώστε να μπορώ να ακούω από τα ηχεία του στερεοφωνικού!!!

Εχετε κάποια λυση?

thanks

Ειμαι νεος με την Samsung 40B6000 αλλα αντιμετωπίζω ήδη ένα προβλημα.
Ενταξη δεν εχει skart αλλα εχει το component in, δεν με πείραξε αυτό.
Αυτό που με πείραξε είναι ότι δεν βρίσκω audio out!!!!
Καλα δεν εχει audio out η LED?

Μονο την οπτικη έξοδο εχω βρει
Εχω ένα στερεοφωνικό το οποιο in ηχο σε RCA, εχω καλώδιο από RCA σε μικρο jac (καρφί) αλλα δεν υπαρχει καποια έξοδος από την LED ώστε να μπορώ να ακούω από τα ηχεία του στερεοφωνικού!!!

Εχετε κάποια λυση?

thanks

κστσε ρεσυ σκαρτ κανονικο δεν εχει αλλα θυμαμαι οτι ερχετε με ενα μινι σκαρτ οχι>???? δηλαδη η μια μερια εχει σκαρτ και η αλλη που οδηγει στη τηλεοραση μινι σκαρτ το λεει η σαμσουνγκ???

Φωτογραφίες δηλαδή δεν;; :flipout:

Μάλλον δεν έψαξες καλά... ;)

Ψάξε κι άλλο... Ο Νάσος θυμάμαι 100% πως είχε βάλει φωτό από τηλεοπτικό και σίγουρα ήταν κι άλλοι......

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=768935&postcount=58

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=768938&postcount=60

Θα ανεβάσω κι εγώ μερικές μόλις βρω λίγο χρόνο και ...... όρεξη. ;)