Εγώ θα ήθελα φωτογραφίες πάντως. Τηλεοπτικό από κούρο και με οξύτητα στο -15... Να ελπίζω ή ... ;;;
Λες και στην audio να ηχογραφούν τα συστήματά τους και να βγάζουν συμπεράσματα από αυτό; :chinscratch:![]()
![]()
Εγώ βλέπω ότι τόσοι κάτοχοι κούρο και μια φωτογραφία από τηλεοπτικό δεν είδαμε... Κάποιο λάκκο έχει η φάβα...![]()
Μάλλον δεν έψαξες καλά...![]()
φροντισε saintex μη και ξεχαστεις και μας παρουν χαμπαριαμα σε πιασουν να τους πεις οτι δε φταις εσυ .... οι κακιες παρεες στα παλιοforum μου δειξαν το κακο το δρομο!!!:a0210::a0210:
Ειμαι νεος με την Samsung 40B6000 αλλα αντιμετωπίζω ήδη ένα προβλημα.
Ενταξη δεν εχει skart αλλα εχει το component in, δεν με πείραξε αυτό.
Αυτό που με πείραξε είναι ότι δεν βρίσκω audio out!!!!
Καλα δεν εχει audio out η LED?
Μονο την οπτικη έξοδο εχω βρει
Εχω ένα στερεοφωνικό το οποιο in ηχο σε RCA, εχω καλώδιο από RCA σε μικρο jac (καρφί) αλλα δεν υπαρχει καποια έξοδος από την LED ώστε να μπορώ να ακούω από τα ηχεία του στερεοφωνικού!!!
Εχετε κάποια λυση?
thanks
Φωτογραφίες δηλαδή δεν;;![]()
Εγώ βλέπω ότι τόσοι κάτοχοι κούρο και μια φωτογραφία από τηλεοπτικό δεν είδαμε... Κάποιο λάκκο έχει η φάβα...![]()
Ψάξε κι άλλο... Ο Νάσος θυμάμαι 100% πως είχε βάλει φωτό από τηλεοπτικό και σίγουρα ήταν κι άλλοι......
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.