Samsung UE46B7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Samsung UE46B7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν δεν επείγει η αγορά νέας τηλεόρασης θα σου πρότεινα να περιμένεις τις καινούριες σειρές των εταιρειών, που θ' αρχίσουν να εμφανίζονται από τον επόμενο μήνα.

Καλημέρα είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ συγχαρητήρια πρώτα από όλα για την ύλη αλλά και την θεματολογία σας.

Εγώ έχω παραγγείλει την samsung UE46B7000 από τον Κωτσόβολο στα 1580€ όταν με το καλό βγει η νέα σειρά οι τιμές τους δεν θα είναι λίγο τσουχτερές ? και 2. εν αναμονή και τον 3D ΤV ´θα έχουν τόση μεγάλη διαφορά από τις υπάρχον LED TV ?

υγ. ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Καλώς ήρθες... -bye-

....για τιμές, επιδόσεις και ημερ/νίες κυκλοφορίας δεν υπάρχουν στοιχεία......

....τα μόνα στοιχεία που έχουμε είναι από τα μοντέλα που παρουσιάστηκαν αρχές του χρόνου, για την Αμερικάνικη αγορά στη CES2010....

- SAMSUNG TV Line-up 2010 -

- SHARP TV Line-up 2010 -

- SONY TV Line-up 2010 -

- TOSHIBA TV Line-up 2010 -

- LG TV Line-up 2010 -

- PANASONIC TV Line-up 2010 -

Να είσαι καλά

Ωραίες οι νέες 3D. Αλλά έχω κάποιες αποροίες ακόμα .

1. Αξίζει να περιμένω γιατί την 7000 την βρήκα όπως είπα 1580 και εάν δεν έβρισκα προσφορά θα έπαιρνα την 6000 μιας και πάνω από 1500 τα θεωρώ υπερβολικά για μια τηλεόραση.

2. Για τις 3D ΤV σε πόσα χρόνια θα γίνει διαδεδομένη η χρήση τους εδώ τα BLUE RAY που είναι 3 χρόνια στο εμπόριο δεν βρίσκουμε ταινίες θα βρούμε για 3D ?

3. Λογικά εάν υποθέσω ότι ή 8000 έχει 2500 η νέες σειρές θα ξεκινάνε από εκεί και πάνω. Άρα εάν πάρω την 7000 σε 4 χρόνια περίπου και η χρήση των 3D θα είναι διαδεδομένη και θα βρίσκουμε ταινίες σωστά ?

Egv ayto poy uelv einai Samsung FULL HD kai FULL LED sta 200MHz

Υπαρχει αναλογο μοντελο η αν περιμενω?

Απάντηση: Re: Samsung UE46B7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Να είσαι καλά

Ωραίες οι νέες 3D. Αλλά έχω κάποιες αποροίες ακόμα .

1. Αξίζει να περιμένω γιατί την 7000 την βρήκα όπως είπα 1580 και εάν δεν έβρισκα προσφορά θα έπαιρνα την 6000 μιας και πάνω από 1500 τα θεωρώ υπερβολικά για μια τηλεόραση.

2. Για τις 3D ΤV σε πόσα χρόνια θα γίνει διαδεδομένη η χρήση τους εδώ τα BLUE RAY που είναι 3 χρόνια στο εμπόριο δεν βρίσκουμε ταινίες θα βρούμε για 3D ?

3. Λογικά εάν υποθέσω ότι ή 8000 έχει 2500 η νέες σειρές θα ξεκινάνε από εκεί και πάνω. Άρα εάν πάρω την 7000 σε 4 χρόνια περίπου και η χρήση των 3D θα είναι διαδεδομένη και θα βρίσκουμε ταινίες σωστά ?

1. Αυτό θα πρέπει να το κρίνεις μόνος σου.
2. Στην Ελλάδα σε καμιά 20αριά χρόνια το λιγότερο....:flipout:
3. :nounder:

..... -bye-

Απάντηση: Re: Samsung UE46B7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Egv ayto poy uelv einai Samsung FULL HD kai FULL LED sta 200MHz

Υπαρχει αναλογο μοντελο η αν περιμενω?

Αν δεις στο νημα παραπανω για την σειρα της Samsung για το 2010 δεν παρουσιαστηκαν full led :nounder: Ολες είναι edge led

Σε ενα μηνα θα βγει λες φιλε? η Αquos της Sharp exei 2-3 mhnew poy kykloforhse h Samsung γιατι αργει?

παιδια μια πληροφορια στο πλ@@@@ την δινουν την ub7000 40 με 1260 και στον κολ@@@ τα ιδια μολις την πηρα αλλωστε
μια ερωτηση μονο απο καποιον που την εχει η ξερει υπαρχει λενε καπου ειχα διαβασει ενα μυστικο μενου σε αυτες πως ενεργοποιειται ξερει καποιος κατι η μηπως μπορει να μου θυμισει που υπαρχει να διαβασω ?

παιδια μια πληροφορια στο πλ@@@@ την δινουν την ub7000 40 με 1260 και στον κολ@@@ τα ιδια μολις την πηρα αλλωστε
μια ερωτηση μονο απο καποιον που την εχει η ξερει υπαρχει λενε καπου ειχα διαβασει ενα μυστικο μενου σε αυτες πως ενεργοποιειται ξερει καποιος κατι η μηπως μπορει να μου θυμισει που υπαρχει να διαβασω ?
επισης μολις βαλω με usb μια ταινεια με ενσωματωμενους υποτιλους αν ειναι avi την παιζει κανονικα με υποτιτλο αν δεν ειναι και ειναι px mkv με ενσωματωμενο υποτιτλο με το mkvmerge δεν δειχνει τον υποτιτλο με τιποτα παροτι τον εχω ενεργοποιεισει

ευχαριστω

An exei kaneiw kamia 40" Samsung 7000 ή 8000 να μου πουλησει εεπιδη αυτος θελει να απρεει καποια αλλη μεγαλυτερη θυα την παρω.

τελικα παιδια το service μενου που ειναι μπορει να μας πει καποιος ?

Εαν καποιος ενδιαφερετε για το USB ανταπτορα για ασυρματο δικτυο πωλειται ενα 50 Ευρω (κανει 60)

οι τηλεορασεις αυτες δεν εχουν εσωτερικα ενσωματωμενο ασυρματο ανταπτορα?!

Τι καλωδιο χρειαζεται για να συνσεσω το PC με την οθονη?

Εαν εχεις στο Η/Υ hdmi με hdmi εαν εχεις DVI στο Η/Υ με ανταπτορα το μετατρεπεις σε hdmi και το συνδεεις με την ΤV στην hdmi

Καλημέρα μόλις με ενημέρωσαν από κοτσώβολο που είχα παραγγείλει με ενημέρωσαν ότι το μοντέλο σταμάτησε να παράγετε και μου πρότειναν ένα μοντέλο της LG τους ακύρωσα την παραγγελία και θα περιμένω την καινούργια σειρά.

Καλημέρα μόλις με ενημέρωσαν από κοτσώβολο που είχα παραγγείλει με ενημέρωσαν ότι το μοντέλο σταμάτησε να παράγετε και μου πρότειναν ένα μοντέλο της LG τους ακύρωσα την παραγγελία και θα περιμένω την καινούργια σειρά.

Σταμάτησε κιόλας?:guitarist:
Καλύτερα δεν θες να μάθεις πόσο θα στοιχίζει η καινούργια σειρά.Ψάξε για κάτι άλλο όπως κάνω και εγώ.
Παρεμπιπτώντος ο Κωτσόβολος αυτά λέει όταν δεν έχει απόθεμα, και την τηλεόραση μπορείς να την βρεις κανονικάτα σε άλλα καταστήματα.
Μην τρελαθούμε εντελώς!

Last edited: