ευχαριστωΝαι μπορει κανονικα. (εδω και 3 χρονια ολες oi samsung παιζουν κατα παραδοση)
Παιδιά ευχαριστώ πολύ, βρήκα ένα τελευταίο κλειστό κομμάτι Θεσσαλονίκη (Κωτσόβολος Τσιμισκή) που το είχε κρατήσει άλλος και το άφησε οπότε.. με γιές μου, στα 450 .
Στα λεφτά της θέλω να πιστεύω πως έκανα καλή επιλογή, ελπίζω να με δικαιώσει.
Σας ευχαριστώ και πάλι όλους. Πολύτιμη η βοήθεια και τα reviews του φόρουμ γενικότερα.
2,5 - 3 μέτρα, θα υπολογίσω με μεγαλύτερη ακρίβεια αν θες το απόγευμα μετά τη δουλειά.σε τι απόσταση είσαι από την 48 ?
2,5 - 3 μέτρα, θα υπολογίσω με μεγαλύτερη ακρίβεια αν θες το απόγευμα μετά τη δουλειά.
5 χρόνια μετά, αν και σαφέστατα έχουν πέσει οι τιμές και έχουν βγει νέα μοντέλα πια, δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος με την τότε αγορά μου!Παιδιά ευχαριστώ πολύ, βρήκα ένα τελευταίο κλειστό κομμάτι Θεσσαλονίκη (Κωτσόβολος Τσιμισκή) που το είχε κρατήσει άλλος και το άφησε οπότε.. με γιές μου, στα 450 .
Στα λεφτά της θέλω να πιστεύω πως έκανα καλή επιλογή, ελπίζω να με δικαιώσει.
Σας ευχαριστώ και πάλι όλους. Πολύτιμη η βοήθεια και τα reviews του φόρουμ γενικότερα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.