Samsung UE48J6200? Αποψεις

Παιδιά ευχαριστώ πολύ, βρήκα ένα τελευταίο κλειστό κομμάτι Θεσσαλονίκη (Κωτσόβολος Τσιμισκή) που το είχε κρατήσει άλλος και το άφησε οπότε.. με γιές μου, στα 450 .

Στα λεφτά της θέλω να πιστεύω πως έκανα καλή επιλογή, ελπίζω να με δικαιώσει.
Σας ευχαριστώ και πάλι όλους. Πολύτιμη η βοήθεια και τα reviews του φόρουμ γενικότερα.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ, βρήκα ένα τελευταίο κλειστό κομμάτι Θεσσαλονίκη (Κωτσόβολος Τσιμισκή) που το είχε κρατήσει άλλος και το άφησε οπότε.. με γιές μου, στα 450 .

Σας ευχαριστώ και πάλι όλους. Πολύτιμη η βοήθεια και τα reviews του φόρουμ γενικότερα.

σε τι απόσταση είσαι από την 48 ?

5 χρόνια μετά, αν και σαφέστατα έχουν πέσει οι τιμές και έχουν βγει νέα μοντέλα πια, δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος με την τότε αγορά μου!

Αν και ήρθε η ώρα αντικατάστασής της, η τηλεόραση συνεχίζει χωρίς κανένα πρόβλημα, αποδείχτηκε μια πραγματικά vfm αγορά.

Το μόνο (και μεγάλο, κατά την άποψή μου) ελλάτωμα αυτού του μοντέλου είναι η αδυναμία αναγνώρισης του ERTFLIX.
Κατά τα άλλα είναι πολύ καλή η εικόνα της (έχω 2 στην οικογένεια).