Samsung UE50H6200 πρόβλημα στο Panel

νομιζω οτι το κυριο παραπονο του παλικαριου ηταν η τιμη του ανταλλακτικου το οποιο κοστιζει ποιο πολυ απο μια καινουργια τηλεοραση.
σαν να θες ανταλλακτικο σε ποδηλατο και να σου ζητανε την τιμη του ποδηλατου και κατι παραπανο.
αν μη τι αλλο αυτο θεωρειται εκμεταλλευση καταστασεως στα δικα μου ματια,αν η εκαστοτε εταιρεια ηθελε να βοηθησει τον καταναλωτη θα παρειχε ανταλλακτικα σε λογικες και προσιτες τιμες.
και λεμε για ολες της εταιρειες και οχι μονο την προαναφερμενη.

Μη τα μπερδεύεις. Είδες πουθενά να λέω οτι δεν έγινε μακακία? Σαφώς και έγινε. Σαφώς και έχω ευθύνη. Δεν είπες κανείς το αντίθετο. Αυτό που είπα είναι πως δε ξέρω ποιός το έκανε.

Απο 'κει και πέρα το να ζητάνε 800Ε για συσκευή που έχει μικρότερη χρηματική αξία, θα μου επιτρέψεις να το θεωρώ το λιγότερο τραγικό και αστείο. Και μιλάμε για σημάδι στο μέγεθος πίξελ.

Αν είχε ραγίσει π.χ πόσα θα ζητάγανε? 2000αρο?
Αν είχε ραγίσει, πάλι τα ίδια θα σου ζητάγανε, αφού πάλι για αλλαγή πάνελ θα σου λέγανε.
Σαφώς και είναι αστείο να σου ζητάνε για επισκευή , όποια και αν είναι αυτή , περισσότερα από ότι έχει καινούργια.
Επίσης δε μπερδεύω κάτι. Τα λεγόμενά σου μεταφράζω και στο είπα πιο πριν. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ να υπάρχει τέτοιο σημάδι στο πάνελ και να μη το βλέπεις για μέρες και ξαφνικά ένα πρωί το είδες. Έγινε από εσένα - εσάς το έχω σίγουρο και όχι από άλλους. Αν πάλι μία στα χίλια υπήρχε και δε το έβλεπες και το διαπίστωσες μετά από μέρες, εσύ αν ήσουν στη θέση των ανθρώπων της οποιαδήποτε εταιρείας, θα το πίστευες; Δε νομίζω....... Οπότε σου ξαναλέω ότι εδώ αδίκως κατηγορείς την όποια εταιρεία, και να με συγχωρείς που θα το πω έτσι χοντρά, αλλά έχω τη γνώμη πως και εσύ ξέρεις τον υπεύθυνο αλλά προσπαθείς να εκμεταλλευτείς τη δύναμη της φωνής αυτού εδώ του φόρουμ προς όφελός σου...... και ξαναλέω αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο που γίνεται.
Όποιος κατάλαβε , κατάλαβε..........και για να το πω έτσι λίγο πιο καθαρά, προσωπικά ενοχλούμαι όταν αισθάνομαι πως γίνονται ενέργειες από όποια πλευρά , από του πονηρού.
Τέλος δυστυχώς οι εταιρείες όλες έτσι λειτουργούν και με αυτή τη λογική δε πρέπει να μπλέκεις με καμία , ότι και αν πουλάει.

Last edited:
Αν εισαι εντος εγγυησης, λογικα δεν εχεις θεμα.
Με τα εκτος εγγυησης ειναι το πρόβλημα.
Κι εγω με κινητο samsung, εντος εγγυησης, δεν ειχα κανενα θεμα.
Μεσα σε μια ωρα το εφτιαξαν και το πηρα πισω, χωρις καν αποδειξη να μου ζητησουν.

Το κομματι με τα ανταλλακτικα, δυστυχως για μενα μπαινει στο ιδιο τσουβαλι.
Αν τυχω αντιθετη περιπτωση το παιρνω πισω.

Αν είχε ραγίσει, πάλι τα ίδια θα σου ζητάγανε, αφού πάλι για αλλαγή πάνελ θα σου λέγανε.
Σαφώς και είναι αστείο να σου ζητάνε για επισκευή , όποια και αν είναι αυτή , περισσότερα από ότι έχει καινούργια.
Επίσης δε μπερδεύω κάτι. Τα λεγόμενά σου μεταφράζω και στο είπα πιο πριν. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ να υπάρχει τέτοιο σημάδι στο πάνελ και να μη το βλέπεις για μέρες και ξαφνικά ένα πρωί το είδες. Έγινε από εσένα - εσάς το έχω σίγουρο και όχι από άλλους. Αν πάλι μία στα χίλια υπήρχε και δε το έβλεπες και το διαπίστωσες μετά από μέρες, εσύ αν ήσουν στη θέση των ανθρώπων της οποιαδήποτε εταιρείας, θα το πίστευες; Δε νομίζω....... Οπότε σου ξαναλέω ότι εδώ αδίκως κατηγορείς την όποια εταιρεία, και να με συγχωρείς που θα το πω έτσι χοντρά, αλλά έχω τη γνώμη πως και εσύ ξέρεις τον υπεύθυνο αλλά προσπαθείς να εκμεταλλευτείς τη δύναμη της φωνής αυτού εδώ του φόρουμ προς όφελός σου...... και ξαναλέω αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο που γίνεται.
Όποιος κατάλαβε , κατάλαβε..........

Ο μόνος λόγος που κατηγορώ την εταιρεία είναι στην αντιμετώπιση. Δε γίνεται να μου ζητάς 800Ε, μεγαλύτερη απο την αξία της τηλεόρασης. Αυτό λέω τόση ώρα και ευτυχώς ο g_kourk το κατάλαβε.

Το σημάδι επίσης έγινε απο κάποιον ναι. Απλά ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ. Τίποτα δε προσπαθώ να εκμεταλευτώ, αν αυτό κατάλαβες, λύπάμαι.

Ολοι το καταλαβαμε, αλλα ετσι λειτουργουν ΟΛΕΣ οι εταιρειες.
Αν βρω μια εταιρεια που να εχει φθηνα ανταλλακτικα θα το παρω πισω.

Re: Απάντηση: Samsung UE50H6200 πρόβλημα στο Panel

Ολοι το καταλαβαμε, αλλα ετσι λειτουργουν ΟΛΕΣ οι εταιρειες.
Αν βρω μια εταιρεια που να εχει φθηνα ανταλλακτικα θα το παρω πισω.

Φθηνά ανταλλακτικά δε θα βρείς. Συμφωνούμε.. Όχι όμως να υπερκοστολογείς. Εγώ αυτό δε μπορώ. Με χρεώνουν περισσότερο απο όσο έχει η ίδια η τηλεόραση..

Σαν να μου λένε, πήγαινε πάρε καινούρια.

στο σπιτι ειστε πολλα ατομα? υπαρχουν και παιδια?
τους ρωτησες ολους και κανεις δε γνωριζε για το σημαδι?

στο σπιτι ειστε πολλα ατομα? υπαρχουν και παιδια?
τους ρωτησες ολους και κανεις δε γνωριζε για το σημαδι?

Παιδιά όχι. Επίσης είναι σε σημείο που δε περνάει κόσμος.. Όταν το βρήκα εγώ και ο αδερφός μου είμασταν σπίτι. Εκείνος λέει πως δεν έχει κάνει κάτι.

Το σημάδι δεν είναι μεγάλο απο την άλλη. Είναι στο μέγεθος πίξελ. Απλά είναι το "γαμώτο" στην όλη υπόθεση και το οτι το μάτι πάει εκεί συνέχεια.

στην αρχη ουτε αυτος ειχε παρατηρησει το σημαδι? το αντιληφθεικε με σενα την επομενη μερα?
κρεμοταν τιποτα πανω απο την τηλεωραση που μπορει να επεσε πανω της?
ζωα στο σπιτι κυκλοφορουν?
επισης εκει που ειναι το σημαδι υπαρχη τραχυλωση πανω στο τζαμι της? απο κει πιστευω θα καταλαβεις εαν ειναι υλικη ζημια η ζημια απο τα μεσα της.
ψηλαφησε το σημαδι με τα χερια και αν αντιληφθεις "κατι" τοτε ειναι σημαδι που εγινε μετα,αν ομως το τζαμι ειναι ομοιομορφο τοτε ειναι απο μεσα προβλημα και θα μπορουσες με την εγγυηση να απαιτησεις να το κοιταξουν.
τσεκαρε και πες μας..με εχει φαει και μενα η περιεργεια.. :P

Τίποτα απο τα παραπάνω δυστυχώς.. Η τηλεόραση είναι σε σημείο αρκετά ασφαλές χωρίς τίποτα να μπορεί να κάνει ζημιά.

Το προηγούμενο βράδυ που είχα βάλει μια ταινία, δε φαινόταν τίποτα. Το επόμενο απόγευμα που γύρισα σπίτι και την άνοιξα το είδα. Λέω νταξει, σκόνη είναι. Το καθάριζα, δεν έφευγε. Πήρα μετά Data Flash με το πανάκι το ίδιο.

Ώσπου έβαλα προσεχτικά το νύχι, πήρα και μεγενθυντικό και ανακαλύπτω πως είναι εξωτερικό σημάδι. Μέχρι και σήμερα δεν έχουμε βρεί ποιός το έκανε. Και επειδή 800Ε δε μου περισεύουν, την αφήνω όπως είναι μιας και το σημάδι δε φαίνεται και αργότερα θα πάρω άλλη..

Εγώ δε ζήτησα να μου δώσουν άλλη τσάμπα, ούτε να τη φτιάξουν έτσι απλά όπως καταλάβαν κάποιοι.. Μια λογική αντιμετώπιση ήθελα αλλά πήγε περίπατο.

μαλιστα,καταλαθος καποιος κατι θα κανε..
ναι,ετσι το καταλαβα και εγω,μια ποιο λογικη τιμη στην επισκευη.
τεσπα ενα πιξελ δεν ειναι και σπουδαιο πραμα,εστω και αν πεφτει το ματι εκει,πορευσου με αυτο και στο μελλον βλεπεις...

Ρε 'συ είναι το "γαμώτο".. Ούτε 2μηνο δεν έχει κλείσει και έπαθα αυτό. Αυτό με ενοχλεί πιο πολύ και μετά τα υπόλοιπα..

Αναγκαστικά έτσι θα κάνω.. Και αργότερα όταν η τσέπη θα το επιτρέπει πάμε γι' άλλη..