underdog καταλαβαίνω γιατί τα βλέπεις όλα μαύρα! Γιατί έχασες το κύπελλο!

Πλάκα κάνω, μην με πάρεις στραβά, έτσι;; Από την Θεσσαλονίκη πιο πολύ συμπαθώ τον Άρη, ιδίως λόγω μπάσκετ, από εποχές Γκάλη, Γιαννάκη, που τότε όλη η Ελλάδα Άρης ήταν... βλέπεις έχουμε και κάποια ηλικία και προλάβαμε τη χρυσή εποχή σας, το Ευρωμπάσκετ 87, κτλ. ΟΚ, sorry για το off-topic!!
Επανέρχομαι στο θέμα μας, η Samsung δεν μπορεί κάποιος να πει ότι είναι και μάπα, αφού θεωρείται από τους κορυφαίους κατασκευαστές τηλεοράσεων στον κόσμο αυτή τη στιγμή και έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό όνομα όχι γιατί μόνο έχει ωραίο design, αλλά και γιατί προσφέρει ουσιαστικά και κορυφαία ποιότητα εικόνας.
Δεν λέω βέβαια ότι είναι καλύτερη από την LG 55LX9500, που αν κρίνουμε από τα χαρακτηριστικά της πρέπει να είναι Η κορυφαία 55-άρα LED που έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα.
Θέλω όμως να τις πετύχω και τις δύο σε μαγαζιά στην έκθεση, να πάρει μια ιδέα το "μάτι" μου, γιατί, όπως είπα σε προηγούμενο post, είναι και εν μέρει υποκειμενικό τι αρέσει να βλέπει στον καθένα. Για παράδειγμα εγώ μπορεί να τρελαίνομαι με την εικόνα της LG και κάποιος άλλος να πορώνεται με την εικόνα που βγάζει μια από τις τελευταίες Sony LED. Μιλάμε πλέον, εδώ που έχει φτάσει η τεχνολογία στις τηλεοράσεις, για εικόνα απίστευτη σε όλες σχεδόν της κατηγορίας, που η κορυφή θα κριθεί στις λεπτομέρειες!
Ψάχνω λοιπόν μαγαζιά να πάω να τις δω να παίζουν, κατά προτίμηση HD περιεχόμενο (π.χ. ένα Bluray demo), για να μπορέσω να καταλάβω όσο γίνεται καλύτερα τι θα βλέπω σε HD (mkv, Bluray, κτλ.) αν την αγοράσω.
Για την LG έχω εντοπίσει μερικά και θέλω να πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω αν την έχει κάποιος στην έκθεση.
Για την Samsung, δεν έχω βρει να την έχουν πολλοί, μάλλον αναμένεται να έρθει σύντομα, αλλά δεν έχει φτάσει ακόμη και θα πρέπει να περιμένω λίγο για να τη δω από κοντά.
Αν γνωρίζει κάποιος που ακριβώς μπορούμε να τις δούμε, ας κάνει post εδώ να μου πει. Ευχαριστώ!