Τελικά την παράγγειλα γιατί ήταν το τελευταίο κομμάτι. Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή.....
ΩΧ τι είναι αυτό πάλι. Είναι προβληματικές?
τωρα την εκλεισες δεν υπαρχει λογος να το σκεφτεσαι...μια χαρα τηλεοραση ειναι παρολο που ειναι 100hz πραγματικα...οπως ειπα καλο πανελ να σου κατσει μονο...οταν σου ερθει να την τσεκαρεις...εγω παλι θα εβλεπα την σονυ 60w855 λογω καλης ομοιομορφιας αλλα δεν ειναι uhd...αυτο ειναι και καλο και κακο..Εγώ Plasma είχα μέχρι τώρα αλλα από ότι βλέπω έχουν εξαφανιστεί.
Στα λεφτά αυτά υπάρχει κάτι καλύτερο στις 65 ιντζές?
Ρε παιδιά αν νομίζετε ότι δεν αξίζεις να προσπαθήσω να την ακυρώσω. 2600 θα δώσω δεν είναι λίγα λεφτά...
Εγώ στη θέση σου δε θα έπαιρνα UHD τηλεόραση σήμερα. Υλικό δε υπάρχει και όταν υπάρχει από ότι φαίνεται θα είναι επί πληρωμή. Επίσης τα υπάρχοντα υλικά θα τα δείχνει χειρότερα ( τα HD & FullHD ) έως πολύ χειρότερα ( Τα SD, Digea κτλ ) από μια καλή FullHD τηλεόραση.Κοίτα ο λόγος που την παράγγειλα είναι γιατί στην ουσία μου έκαναν έκπτωση 1000.
Αν όμως και στην τιμή που την παίρνω πιστεύετε ότι θα έχω πρόβλημα τότε γιατί να την πάρω.
http://www.skroutz.gr/s/4690442/Samsung-UE65HU7500.html?keyphrase=65HU7500
Επίσης χορταστικές είναι και οι 60 ίντσες και μάλιστα όταν παίζουν πολύ καλύτερα από τις 65...
Υπερβολικός λες;Παιδια μην ειμαστε υπερβολικοι. Προκειται για πολυ καλυτερη τηλεοραση σπο την sony. 65 ιντσες, design πολυ ωραιο, smart λειτουργιες, αναβαθμισιμη για το μελλον + δυνατοτητα 4k. Η τιμη ειναι πολυ καλη, καλες θεασεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.