SAMSUNG ULTRA HD UE65HU7500?

georget

Supreme Member
31 March 2007
3,111
Λευκωσία
Παιδιά θέλω τα φώτα σας επειδή όχι 3-4 χρονια να ασχοληθώ με TV.
Βρήκα την συγκεκριμένη TV σε ειδική τιμή για εμενα στα 2600 ευρώ,και επειδή έχει αρκετό καιρό που σκέφτομαι να φύγω από τις 50 ιντζές και να πάω στις 65.
Τι λέτε?

Τελικά την παράγγειλα γιατί ήταν το τελευταίο κομμάτι. Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή.....

βασικα δεν ειναι αυτο το θεμα..ειναι να σου εκατσε καλο πανελ..καλοθεατη το τερατακι σου..ελπιζω να την ευχαριστηθεις

Εγώ Plasma είχα μέχρι τώρα αλλα από ότι βλέπω έχουν εξαφανιστεί.
Στα λεφτά αυτά υπάρχει κάτι καλύτερο στις 65 ιντζές?

Εγώ Plasma είχα μέχρι τώρα αλλα από ότι βλέπω έχουν εξαφανιστεί.
Στα λεφτά αυτά υπάρχει κάτι καλύτερο στις 65 ιντζές?
τωρα την εκλεισες δεν υπαρχει λογος να το σκεφτεσαι...μια χαρα τηλεοραση ειναι παρολο που ειναι 100hz πραγματικα...οπως ειπα καλο πανελ να σου κατσει μονο...οταν σου ερθει να την τσεκαρεις...εγω παλι θα εβλεπα την σονυ 60w855 λογω καλης ομοιομορφιας αλλα δεν ειναι uhd...αυτο ειναι και καλο και κακο..

Ρε παιδιά αν νομίζετε ότι δεν αξίζεις να προσπαθήσω να την ακυρώσω. 2600 θα δώσω δεν είναι λίγα λεφτά...

Την ειδες καπου να παιζει σημα SD-1080p?
Ρε παιδιά αν νομίζετε ότι δεν αξίζεις να προσπαθήσω να την ακυρώσω. 2600 θα δώσω δεν είναι λίγα λεφτά...

Μην την ακυρωσεις γιατι και η τιμη για 65αρα ειναι πολυ καλη! Απλα ειναι αυτο που σου ειπε παραπανω ο hxostil, μακαρι να πεσεις σε καλο πανελ.
Καλοριζικη!

Κοίτα ο λόγος που την παράγγειλα είναι γιατί στην ουσία μου έκαναν έκπτωση 1000.
Αν όμως και στην τιμή που την παίρνω πιστεύετε ότι θα έχω πρόβλημα τότε γιατί να την πάρω.
http://www.skroutz.gr/s/4690442/Samsung-UE65HU7500.html?keyphrase=65HU7500
Εγώ στη θέση σου δε θα έπαιρνα UHD τηλεόραση σήμερα. Υλικό δε υπάρχει και όταν υπάρχει από ότι φαίνεται θα είναι επί πληρωμή. Επίσης τα υπάρχοντα υλικά θα τα δείχνει χειρότερα ( τα HD & FullHD ) έως πολύ χειρότερα ( Τα SD, Digea κτλ ) από μια καλή FullHD τηλεόραση.
Πιστεύω ότι η πρόταση που σου έγινε παραπάνω για τη σονυ 60W855 είναι άριστη, διότι έχει πολύ καλή εικόνα παντού , είναι πιο οικονομική και επίσης ενώ φέτος η Samsung έχει βγάλει στα μεγάλα πάνελ από 55 και άνω πολύ μεγάλο ποσοστό με συνεφάκια και προβληματικά πάνελ, η σόνυ όπως σου είπαν και πριν έχει δείξει φέτος πολύ μικρό ποσοστό προβλημάτων γενικώς και ειδικά σε σύγκριση με το ποσοστό των samsung.

To αν θα πεσεις σε καλο πανελ ή οχι ειναι κατι το οποιο δεν μπορει να το προβλεψει κανεις. Το θεμα ειναι κατα ποσο αξιζει να πας σε 4κ. Θα διαβασεις πολλες και διαφορετικες αποψεις εδω μεσα. Πριν που σε ρωτησα αν την εχεις δει να παιζει σε SD και 1080, σε ρωτησα γιατι ο καθενας μας εχει τα δικα του κριτήρια, για αλλους το μαυρο ειναι το Α και το Ω, αλλοι κοιτανε design και smart πλατφορμα, οποτε αν την ειχες δει δεν θα ειχες καμια αμφιβολια για την επιλογη σου. Προσωπικα εχω δει την 55αρα να παιζει 4κ υλικο και μου αρεσε παρα πολυ.To σιγουρο ειναι οτι η 7500 ειναι μια premium τηλεοραση με 65 χορταστικες ιντσες που πολλοι θα ηθελαν να ειχαν στο σαλονι τους.

Όταν παίζουν 4Κ υλικό είναι πράγματι απόλαυση, το θέμα όμως είναι με αυτά που έγραψα παραπάνω και δεν είναι υποκειμενικά αλλά απολύτως αντικειμενικά όσο αφορά το πως θα παίζει το SD & HD υλικά σε σύγκριση με μια καλή FullHD. Σαφώς και είναι χορταστικότατες οι 65 ίντσες με καλό υλικό , αλλά τραγικές με υλικό που δε μπορούν το αποδώσουν σωστά. Επίσης επειδή ο φίλος είπε, αν δε κάνω λάθος πως έως τώρα είχε πλάσμα, φαντάζομαι το σοκ του με αυτό που λέω όσο αφορά το πως θα αποδίδει τα υπάρχοντα υλικά η 4Κ.......
Επίσης χορταστικές είναι και οι 60 ίντσες και μάλιστα όταν παίζουν πολύ καλύτερα από τις 65...
Επίσης για το καλό πάνελ μίλησα βάσει ποσοστών φετινών που τα έχουμε δει και εδώ μέσα πολλές φορές φέτος

Παιδια μην ειμαστε υπερβολικοι. Προκειται για πολυ καλυτερη τηλεοραση σπο την sony. 65 ιντσες, design πολυ ωραιο, smart λειτουργιες, αναβαθμισιμη για το μελλον + δυνατοτητα 4k. Η τιμη ειναι πολυ καλη, καλες θεασεις.

Αυτες τις 60 παραγγειλα σημερα το πρωι Leonid...
Επίσης χορταστικές είναι και οι 60 ίντσες και μάλιστα όταν παίζουν πολύ καλύτερα από τις 65...

Παιδια μην ειμαστε υπερβολικοι. Προκειται για πολυ καλυτερη τηλεοραση σπο την sony. 65 ιντσες, design πολυ ωραιο, smart λειτουργιες, αναβαθμισιμη για το μελλον + δυνατοτητα 4k. Η τιμη ειναι πολυ καλη, καλες θεασεις.
Υπερβολικός λες;
Εύχομαι να είσαι σωστός και εγώ λάθος. Σε αυτό που συμφωνώ όμως απόλυτα είναι πως είναι πολύ όμορφη σαν συσκευή και με εξαιρετικές δυνατότητες Smart & media Player, αλλά θαύματα στο upscaling δε κάνει.... Επίσης είδατε ότι έχουν έτοιμη να ρίξουν στην αγορά την 8Κ της LG, που σημαίνει ότι θα γίνει ότι και με το HDready se FullHD. Θα το σταματήσουν - αντικαταστήσουν πριν καλά καλά βγει, οπότε και σαν μελλοντική επένδυση να το δεις ( αν μπορεί κανείς να το πει αυτό για τηλεόραση ) ούτε και αυτό θα ισχύει.
Λέτε να είναι όλα λάθος;

Κοιτα, για να γινει mainstream το 8k θα πρεπει να περασουν περιπου 4-5 χρονια. Μεχρι τοτε μια χαρα θα εχει απολαυσει την τηλεοραση ο φιλος. Επειδη πριν αρκετα χρονια εκανα και εγω παρομοια κινηση και εδωσα τα ιδια χρηματα, οταν ολοι ελεγαν οτι βγαινουν συνεχεια τηλεορασεις, το προτυπο δεν ξερεις αν θα επικρατησει κλπ κλπ σε πληροφορω οτι δεν το μετανοιωσα ποτε. Τηλεοραση αγοραζουμε και οχι σπιτι. Τωρα αν ο georget θελει την καλυτερη εικονα που υπαρχει, τοτε οχι δεν ειναι η καλυτερη tv. Ομως προκειται για μια tv που σαν πακετο ειναι παρα πολυ καλη, ειδικα σε τιμη 1000 κατω απο τη φθηνοτερη τιμη που υπαρχει. Δεν καιγονται ολοι για σταθμες μαυρου, nits, σκακιερες κλπ. Συμφωνω οτι αν ειναι και λιγο τυχερος και πεσει και σε καλο panel θα την ευχαριστηθει. Αλλα μην κανουμε την τριχα τριχια, λες και αν εχει και λιγο clouding δεν μπορεις να ευχαριστηθεις την αγορα σου.

Certainly with HD sources the UE65HU7500 manages to produce pictures that look more detailed and dense than HD without exaggerating source noise, which is already a great result.
http://www.trustedreviews.com/samsung-ue65hu7500-review-picture-quality-page-2#tr-review-summary

More importantly, the upscaling from HD to UHD is handled very well, with hi-def channels and Blu-ray clearly benefitting from the extra pixels.
http://www.t3.com/reviews/samsung-65hu7500-review/Samsung-65HU7500-Picture-quality-Verdict

The HD picture is as crisp and detailed as we could reasonably expect, and on a par with some of the better Full HD TVs we’ve seen.
http://www.whathifi.com/samsung/ue65hu7500/review

HD content looked nothing short of stunning on the Samsung UE55HU7500 whose convincing blacks, rich contrast, and above all absence of visible pixel grid even from up close contributed to a truly silky image. The wow factor was further accentuated by the display’s size-zero bezel which created a quite surreal illusion of the panel floating in mid-air. When paired with a reference Blu-ray transfer such as Pacific Rim, the 55HU7500 was an utter sight to behold..
http://www.hdtvtest.co.uk/news/ue55hu7500-201405083761.htm

Τα αγγλικά μου δεν είναι και τα καλύτερα αλλα στα reviews λένε ότι τουλάχιστο δεν υστερεί... :huh2::hmmmm2: