Φίλε zerocool, εχω την αισθηση ότι περιμένεις κάποιον να σου πει καλά λόγια και για τη philips.
Νομίζω λοιπόν ότι πρόκειται για κορυφαία φετινη lcd. Θα βρεις καλά λόγια και από τον φίλο Yperion στο link:
Sony 46z5500 ή Philips 46PFL9704H ή κάτι άλλο?
Aπό εκεί και μετά αν δε καιγεσαι για το 300άρι που στοιχιζει παραπανω, ειναι και θέμα το τι αρεσει στα ματια του καθενος, οπως εχει πολλες φορες ειπωθει στο avforum...Για πολυ κοσμο η εικονα των κορυφαιων μοντελων της philips, εχει αυτο το κατι παραπανω ..πιο φιλικο...πιο εντυπωσιακο στην πρωτη ματια να το πω, δεν ξερω...(μαζι με τα παραπανω ευρωπουλα φυσικα).
Τώρα για το πια εχει την καλυτερη εικονα, θα σου πω (αν και βγαινω off topic) πρωινό συμβάν:
4 άτομα(εκ των οποιων εγω και ενας φιλος μου) ετυχε να δουνε σκηνη σε πρωιναδικο, οπου ειχαν μια κοπελιτσα με φυσικη ομορφια ενω επρόκειτο καποιος να τη βάψει.
Για εμενα και τον 3ο τύπο η κοπέλλα ήταν κουκλαρα, αφου έψαχνα να βρω ελαττωμα στο προσωπο της-ματαρες, ωραιες γωνιες, χειλαρες, μοιραιο μαλλι κά... Για τον φίλο μου και τον 4ο τύπο η εν λόγω κοπέλλα, όχι απλά δεν έλεγε-αλλά ηταν και μπάζο ! :twoguns:
Στα δικά τους τα ματια ηταν πολύ γκομεναρα, μια σκυλομούρα ξανθιά, με τεράστιο στομα, στραβή μυτη, ξεβαμμενο χρωμα μαλλιων και ματιων κλπ... Αυτη ήταν πολύ καλύτερη... :damnyou:Τη δικια μου γνωμη την καταλαβες !
Τι να πει κανείς για το πια εχει την καλυτερη εικονα...