Samsung vs Philips 4 μοντελα υπο σκεψη...

Εχω παρει τηλεφωνο σε 4 μαγαζια και κανενα δεν εχει κανενα απ τα 4 αυτα μοντελα...Μαλιστα λενε οτι οι αντιπροσωπειες τους εχουν αφησει στο κενο αφου δεν υπαρχει επησιμη ενημερωση ποτε και ποσα κομματια θα παραλαβουν...
Μια και εχουμε περιορισει τις επιλογες σε 2 (Β750 και 9664 με ποσοστα 70/30 υπερ της πρωτης) εχει κανεις υποψην του ΠΟΥ ειναι διαθεσιμες και σε τι τιμες???

Χμ! Πάρε καλύτερα μια 50G10 με 1.400 ευρώ να ησυχάσεις..... :D

http://www.skroutz.gr/s/72691/Panasonic-Viera-TX-P50G10.html?keyphrase=50g10

Μη με τρελαινεις ρε πατριωτη!!!
Κι οχι τιποτα αλλο αλλα την ειδα να παιζει τη συγκεκριμενη και SD + HD σημα κι επαθα πλακα...
Εχω φαει κολλημα ομως με την 750 και την 9664 και δεν τις βρισκω πουθενα!!!

Θα έλεγα να περιμένεις μετα τις γιορτές ,γιατί η αγορά έχει στοκ από αρκετά εμπορεύματα να φέρουν νέα...

Τη χτυπησα 1500 μετροιτης απο Ηλεκτρονικη...Παραλαμβανω Τεταρτη η Πεμπτη...
Το αρνητικο οτι την πηρα λιγο παραπανω απ οτι επρεπε (κανα 100 πανω δηλαδη)
Το θετικο οτι δεν μπλεκω με "μικρα" η online μαγαζια οπου σε περιπτωση προβληματος τρεχεις και δεν φτανεις...
Ελπιζω (οπως και την προηγουμενη φορα) να εκανα καλη επιλογη και να την ευχαριστηθω μερες που ρχονται...
Σας ευχαριστω ολους και παλι για την πολυτιμη βοηθεια σας!!!

Τη χτυπησα 1500 μετροιτης απο Ηλεκτρονικη...Παραλαμβανω Τεταρτη η Πεμπτη...
Το αρνητικο οτι την πηρα λιγο παραπανω απ οτι επρεπε (κανα 100 πανω δηλαδη)
Το θετικο οτι δεν μπλεκω με "μικρα" η online μαγαζια οπου σε περιπτωση προβληματος τρεχεις και δεν φτανεις...
Ελπιζω (οπως και την προηγουμενη φορα) να εκανα καλη επιλογη και να την ευχαριστηθω μερες που ρχονται...
Σας ευχαριστω ολους και παλι για την πολυτιμη βοηθεια σας!!!

Για ποια μιλαμε?

Yperion για την 46Β750 μιλαμε...

Με εγγύηση Φουρλή την πήρες; Κάνανε παραλαβές;

Και μια ερώτηση σχετικά με τις Samsung. Διάβασα πρόσφατα ότι 'καθρεφτίζουν' υπερβολικά... Ισχύει αυτό;

εμένα η 46Β7000 έχει 3 μειονεκτήματα. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος εκτός: 1. καθρεπτίζει όντως, 2. πολύ μικρή γωνία θέασης. 3. Ήχος
Αυτά!

εμένα η 46Β7000 έχει 3 μειονεκτήματα. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος εκτός: 1. καθρεπτίζει όντως, 2. πολύ μικρή γωνία θέασης. 3. Ήχος
Αυτά!
Μήπως θα μπορούσες να γίνεις λίγο ποιο συγκεκριμένος για τα 2 πρώτα;
Δηλαδή παρουσιάζει δυσκολίες η θέαση όταν υπάρχει φώς μπροστά από την τηλεόραση; Δεν λέω λάμπα μπροστά της, αλλά εμένα στα 4 μέτρα διαγώνια είναι οι μπακλονόπορτες και στην ευθεία στα 8 μέτρα μια πόρτα και ένα παραθυράκι που μπαίνει φως σε σημείο μερικές φορές να είναι ενοχλητικό ακόμα και στην 29' CRT που έχω..

Μικρή γωνία θέασης τι εννοείς; Πόσο μικρή δηλαδή;

Με εγγύηση Φουρλή την πήρες; Κάνανε παραλαβές;

Και μια ερώτηση σχετικά με τις Samsung. Διάβασα πρόσφατα ότι 'καθρεφτίζουν' υπερβολικά... Ισχύει αυτό;

Απο την Ηλεκτρονικη με εγγυηση αντιπροσωπειας (δηλαδη Φουρλη). Δεν κανανε παραλαβες απ οσο γνωριζω αλλα ειχανε στοκ αν καταλαβα καλα 4 κομματια (μειον ενα το δικο μου απο Σαββατο που πηγα...3 πλεον)

Οι τυποι ειναι αθλιοι!!!
Αρχικα μου ειχαν πει για Τεταρτη, παω απο εκει και λενε δεν ηρθε σημερα αλλα θα ερθει το Σαββατο...Οκ λεω αλλα για κοιτα αν οντως υπαρχουν ακομα τα κομματια που μου λεγες το Σαββατο για να μην εχουμε κανενα θεμα...Κοιταει ενα κομματι στοκ...Με πιανουν τα διαολια μου μη γινει καμια μ@λ...ια...Παιρνω σημερα να τους ζορισω τουλαχιστον να την φερουν αυριο και λενε "ξερετε δεν υπαρχει διαθεσιμη, μονο μια εκθεσιακη!!!" την οποια και φυσικα δεν θελω!
Τωρα ετοιμαζομαι να παω απο εκει να τα κανω λυμπα...Στην προκαταβολη (ααα..που μου αρνηθηκαν κιολας τηλεφωνικως να μου την επιστερεψουν...εδω γελανε!!) ανεφερε σαν ημερομηνια παραδοσης 16/12/09...Μπορω να τους κανω κανενα πιο χοντρο χουνερι?, γιατι τα χω παρει πολυ ασχημα μαζι τους!!!