Samyang 24mm T1.5 price drop!

χτύπησα τον 14άρη...ελπίζω να μας τα στείλουνε μιάς και η διαφορά με το επόμενο κατάστημα είναι 350 ...
απ'ότι είδα έχει και αντάπτορα απο νικον 1 σε νικον οπότε μπορώ απευθείας να τον βάλω στην 3100, σωστά?

Καλησπέρα,
αυτός ο φακός έχει mount για Pentax Q που σημαινει ότι είναι για flange focal distance 9.2mm (μικρότερο από όλα τα άλλα) όπως δείχνει και ο πίνακας http://en.wikipedia.org/wiki/Flange_focal_distance
Πως λοιπόν θα τον φορέσετε στις άλλες μηχανές?
Μπορεί να βρεθεί διαφορετικό mount της εταιρίας και να αλλαχθεί το υπάρχον? Γιατί με τους κοινούς αντάπτορες αυτό δε γίνεται....

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ήθελαν να βάλουν έκπτωση ~85 ευρώ και κατά λάθος έβαλαν τελική τιμή ~85 ευρώ.
(Αν κάνετε μια συγκριση τους υπόλοιπους φακούς της Walimex Pro θα το παρατηρήσετε και σεις το pattern).

Φυσικά ελπίζω και προσεύχομαι να μην έχουν κάνει λάθος :P

Το άλλο θέμα είναι πως θα αντιδράσουν σε περίπτωση που είναι λάθος. Αν θα ακυρώσουν δηλαδή τις πωλήσεις και θα που συγγνώμη πάρτε τα λεφτά σας πίσω ή για λόγους credibility απλά σταματήσουν την προσφορά και όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε...

Πιστεύω ότι πουλάνε κάτω από το κόστος αυτή τη στιγμή...

Όπως και να 'χει ευχαριστούμε τον Άλεξ για το λίνκ...

Και εγώ κάπως έτσι πιστεύω οτι έγινε, γιατί μιλάμε για 90% έκπτωση. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο.
Ελπίζω οτι απο την στιγμή που έγινε η συναλλαγή, οτι θα την τηρήσουν. Θετικό σημάδι είναι οτι παρά του οτι πέρασε τόση ώρα δεν την έχουν κατεβάσει ακόμα.

Σύμφωνα με την περιγραφή πάντως ο φακός είναι μοντούρας Canon EF και έχει αντάπτορα μαζί για Pentax Q. Που σημαίνει οτι για όσους έχουν Mirrorless οτι θέλουν έναν αντάπτορα σαν και αυτόν ή αυτόν για να τον βάλουν. Και φυσικά με χρήση των Lens Turbo ή Speed Booster παίρνει έναν 24mm f/1.1!!!!!!

Παιδιά,αν είναι λάθος είναι πολλαπλό,παράξενο..Αναγράφεται καί η αρχική τιμή,καί η έκπτωση,και η τελική τιμή,και το ποσό που κερδίζεις.Και υπάρχουν και τα σχόλια απο πελάτες απο τον Καναδά πχ..

Παναγιώτη αυτόν παράγγειλα και γώ για την 3100 http://www.amazon.de/Walimex-Pro-Vi...&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF&tag=dealsrunner-21
Απ'όσο κατάλαβα είναι με μοντούρα F και έχει μαζί και αντάπτορα για nikon 1
Και ότι σε ήθελα. Αν μπορείς στείλε μου σε μνμ την τιμή που σου είχαν πεί για την 7100... :)

Τώρα είδα οτι επεκτάθηκε και για τους άλλους δυο.
Οπότε η πιθανότητα να είναι λάθος μειώνεται. Ποιός ξέρει τί είδους ξεπούλημα κάνουν...
Χτύπησα και τους άλλους δυο για να συμπληρωθεί το σετ. Δεν παίρνεις τέτοιους φακούς σε τέτοια τιμή...

Re: Απάντηση: Re: Samyang 24mm T1.5 price drop!

Δυστυχώς από Canon δεν φοριούνται σε Νίκον, μόνο το αντίστροφο. Απόσταση μοντούρας-αισθητήρα ο λόγος.

Κριμα... Ο 24άρης θα μου ερχόταν "κουτί", ενώ ο 14άρης που φοριέται σε Νικον μου πέφτει πολύ ευρυγώνιος.