Samyang 24mm T1.5 price drop!

http://www.amazon.de/Walimex-Pro-Vi...&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF&tag=dealsrunner-21

Επειδή είμαι αμυητος στην φωτογραφία και έχω μια nikon dslr με τον μαμά ζουμ φακό (τον μικρό), μπορεί να μου πει κάποιος τι προσφέρουν τα χαρακτηριστικά του?

Edit:Επίσης στο site λέει οτι είναι άλλο μοντελο για nikon και άλλο για nikon 1.Έχω την D3000, ποιος ταιριάζει?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Κάποιος για εμας τους άσχετους? :p

Θα το ξέρουμε σε λίγες ώρες, από το εάν έρθει mail. Πάντως τον 14ρη, ακόμη τον έχουν στα 89 ευρώ, αν και μόνο για Νίκον. Άρα πιθανόν να είναι αλήθεια και απλά να τους τελείωσε το στοκ.

Email λάθους... όπως μου ήρθε προ ολίγου για την παραγγελία του 14ρη.... δυστυχώς!

".....Der Artikel wurde von uns auf der Website irrtümlich mit einem falschen Preis ausgezeichnet. Wir mussten ihn daher aus Ihrer Bestellung stornieren. Selbstverständlich wird er Ihnen nicht in Rechnung gestellt.

Wir bitten um Ihr Verständnis - vielleicht haben Sie sich ja schon selbst über den ungewöhnlichen Preis gewundert.
"

Ίσως λέει μάλιστα αναρωτηθήκατε ήδη κι εσείς για την ασυνήθιστη (χαμηλή) τιμή :Banane0:

Τσκ τσκ τσκ.... Γερμανοί σου λέει μετά! Μην μασάτε αδέρφια.... έτσι πάνε να μας φάνε και τις πολεμικές αποζημιώσεις!!!!

Παρήγγειλα χθες και έναν 24ρη, για τον οποίο δεν μου έχει έρθει ακόμη μήνυμα ακύρωσης... τώρα παρήγγειλα κανονικά τον 14ρη για μοντούρα Νικον 1.... λογικά παιδιά θα ακυρωθούν όμως, μην τρέφετε ελπίδες. Αχ Αλέξη μας φούντωσες Κυριακάτικα. Πρέπει τώρα να αγοράσουμε κάτι άλλο να μας φύγει ο καημός

:flipout:

Το "μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται" δουλεύει κι εδώ μονά-ζυγά δικά τους...

Αυτό λένε στους όρους (και επικαλούνται στο mail) ότι "ταμείο" είναι όταν στο στέλνουν. Κι όντως έτσι γίνεται, τότε μόνο χρεώνουν την κάρτα σου.

Εσάς δλδ δεν σας ήρθε μήνυμα ακύρωσης?

Μου ήρθε και μένα σήμερα το πρωί για τον 14αρι. Για τους υπόλοιπους 5 φακούς δεν ήρθε τίποτε. Μάλιστα ο 14αρης ήταν στην ίδια παραγγελία με τον 85αρη και στείλαν οτι ακυρώνεται μόνο ένα μέρος της παραγγελίας.
Λογικά όμως σιγά σιγά θα έρθουν και τα υπόλοιπα.

Εκεί ακριβώς βασίζονται, οτι το συμβόλαιο αγοράς γίνεται με την αποστολή και όχι με την παραγγελία.
Κρίμα και χαρήκαμε...

έχει ξαναγίνει.
Αν το λάθος είναι μικρο το παίρνουν απάνω τους. Αν είναι μεγάλο, ακυρώνουν.

Πάει και ο 85άρης "μου" :bigcry:, λες να το έκαναν επίτηδες για να μας ανοίξουν την όρεξη?

Πάει....

Guten Tag,

wir haben eine wichtige Information zu Ihrer aktuellen Bestellung 304-1944512-9263541.

Sie hatten bei uns folgenden Artikel bestellt:

'Walimex pro 24/1,5 Objektiv VDSLR für Pentax Q' (ASIN: B00CBVJPZ2)

Der Artikel wurde von uns auf der Website irrtümlich mit einem falschen Preis ausgezeichnet. Wir mussten ihn daher aus Ihrer Bestellung stornieren. Selbstverständlich wird er Ihnen nicht in Rechnung gestellt.

Wir bitten um Ihr Verständnis - vielleicht haben Sie sich ja schon selbst über den ungewöhnlichen Preis gewundert.

Laut unseren AGB kommt der Kaufvertrag über ein Produkt immer erst mit Absenden der Versandbestätigungs-E-Mail zustande. Hilfsweise erklären wir jedoch die Anfechtung wegen Irrtums.

Bitte entschuldigen Sie den Schreibfehler, den wir mittlerweile korrigiert haben.

Wir danken für Ihr Verständnis.

(Dies ist eine automatisch versendete E-Mail. Bitte antworten Sie nicht auf dieses Schreiben, da die E-Mail-Adresse nur zum Versenden, nicht aber zum Empfang von E-Mails eingerichtet ist.)

Freundliche Grüße

Kundenservice Amazon.de